Mestarikurssi: kuinka ompele keittiön verhot omilla käsilläsi kuvioilla

Tee-se-itse-verhot keittiöön on helppo valmistaa Tee-se-itse-verhot keittiöön ovat helppoja tehdä Käsintehdyt asiat eivät koskaan mene muodista, ja tänään, kun voit ostaa kaiken, käsintehty työ arvostetaan entistä enemmän. Ompelu, neulonta, koristelu eivät ole tarpeettomia taitoja kenellekään kotiäidille. Ja jos kokemusta on vielä vähän, voit aloittaa ei kovin monimutkaisilla, mutta toimivilla asioilla. Esimerkki tästä on verhot, ja niiden tekeminen omin käsin ei ole niin vaikeaa kuin ensi silmäyksellä saattaa tuntua. Varsinkin jos nämä verhot ovat keittiöön.

Keittiön verhojen tyypit

On olemassa klassisia vaihtoehtoja, on myös moderneja, monimutkaisia, mallit ovat melko yksinkertaisia ​​ja päinvastoin hienoja.. Tässä ovat suosituimmat verhotyypit:

 • Saranoidut verhot. Klassinen, tekniikka on melko yksinkertainen, jopa aloittelija voi tehdä sen.
 • Itävaltalaiset verhot. Kevyt, siro, röyhelöillä ja röyhelöillä. Ne nostetaan kiinnitysteipin ansiosta.
 • Roomalaiset verhot. Niiden suunnittelu on näennäisesti yksinkertainen, mutta niiden tekeminen vaatii tiettyjä taitoja. Tasainen, karu, tyylikäs.
 • Ranskalaiset verhot. Ne tekevät keittiöstä ilmavan, kodikkaan, herkän. Niiden mallit eivät ehkä ole heti selviä aloittelijalle, sinun on selvitettävä se. Käsityöläinen osaa tehdä tikkaa taitosten luomiseksi. Asennusteippiä käytetään myös.
 • Kiristysnauhaverhot. Niiden ompelu on yksinkertaista, muotoilu on merkityksellinen, kuviot ovat selkeitä. Aloittelija hallitsee ne omin käsin.

Sinun on aloitettava yksinkertaisimmasta vaihtoehdosta ja sen hallitsemisen jälkeen ajattele uusia ideoita.

Läpinäkyvät verhot keittiöön (video)

Verhot keittiön saranoissa

Niiden ompeluun käytetään luonnollisia kankaita. Tekniikka on yksinkertainen, kuviot ja leikkaus ovat selkeitä aloittelijoille. Algoritmi on seuraava:

 • Pääkankaasta on leikattava pois kaksi kangaskappaletta..
 • Loput koristeelliset yksityiskohdat on leikattava ylimääräisestä kankaasta. Vuori ei välttämättä ole tarpeen.
 • Paneelien sivusaumat on ehdottomasti käsiteltävä niin, että saumat eivät aukea tuotteen käytön aikana..
 • Alemman verhouksen elementit on ommeltava taskun periaatteen mukaisesti ja ommeltava pääkankaalle.
 • Silmukat taittuvat puoliksi, ne on ommeltava sisäpuolelta ulos ja käännettävä. Tasoita niin, että sauma on osan keskellä. Saranoiden ei pitäisi näkyä kierteitä, epätasaisuuksia jne..
 • Silmukat saumapuolelta ommellaan pääpaneeleihin.
 • Tämän jälkeen koukut on ommeltava. Kangas taitetaan puoliksi, ommellaan, käännetään nurinpäin, tasoitetaan. Älä unohda, että sauman pitäisi jälleen pudota osan keskelle..

Saranoidut verhot ovat yksi helppo tapa sisustaa keittiöikkunasi Saranoidut verhot ovat yksi helppo tapa sisustaa keittiöikkunasi Saranoiden verhot on ommeltu pääasiassa luonnollisista kankaista. Saranoiden verhot on ommeltu pääasiassa luonnollisista kankaista. Tämä verhojen malli sisältää koriste -elementtien käytön Tämä verhojen malli sisältää koriste -elementtien käytön

Tällaisten keittiöverhojen suunnitteluun kuuluu röyhelöitä, röyhelöitä, jousia. Saat “turistiluokan” luokasta jotain, mutta erittäin kodikasta, makeaa.

Kuinka tehdä hyviä malleja

Jokaisen keittiön verhon mallin ompelu on yksilöllistä. Varsinkin jos haluat tehdä sen itse.

Kuvion osalta yksinkertaisin vaihtoehto on malli. Se koostuu yleensä yhdestä tai kahdesta suorakulmiosta (se riippuu ikkunan koosta). Malli luodaan mittausten perusteella. Keittiön verhojen pituus on ikkunalaudalle asti tai hieman alle. Liian pitkät keittiömallit ovat epämukavia.

Oikein laadittu malli on avain työn onnistuneeseen loppuunsaattamiseen Oikein laadittu malli on avain työn onnistuneeseen loppuunsaattamiseen

Suurin sallittu arvo on 15 cm ikkunalaudan alapuolella.

Kun piirrät kuviota, älä unohda, että sinun on jätettävä noin 2 cm taittaaksesi kankaan ylhäältä ja alhaalta..

Pohjimmiltaan verhokuviot ovat suorakulmioita, jotka leikataan reunojen ympärille. Täällä mestariluokkaa ei tarvita, ompelu on yksinkertaista, jos asian suunnittelu on vakio.

DIY roomalaiset kaihtimet (video)

Ompelemme keittiöverhon-lambrequinin

Verhon-lambrequinin tekeminen omin käsin on erittäin helppoa. Nykyään se on muodikas koriste -elementti, joka voi kääriä minkä tahansa ikkunan ympärille. Tämän vaihtoehdon valitsevat usein nuoret avioparit, jotka haluavat lisätä mukavuutta vuokra -asuntoon. Sekä halpa että nopea, ja verhot ovat kauniita, lyhyitä ja muotoilu on nykyaikaisin.

Keittiön verhojen optimaalinen pituus - ikkunalaudalle asti Keittiön verhojen optimaalinen pituus – ikkunalaudalle asti Lambrequin on nykyään erittäin suosittu sisustus. Lambrequin on nykyään erittäin suosittu sisustus.

Ja tässä on mestarikurssi:

 • Kankaan leveys on yhtä suuri kuin ikkuna -aukon leveys ja korkeus 60 cm.
 • Tarvitset kapean satiininauhan ja kankaan väriset langat. Kankaat voidaan ottaa puuvillasta, sekoitettuna tai synteettisenä.
 • Kangas silitetään, leikkaus suoritetaan tasaisella pinnalla. Alareuna ja sivureunat on pyyhittävä ja ommeltava.
 • Seuraavaksi yläreuna taitetaan reunuksen paksuuteen, ensin pyyhkäise ja ompele. Tässä verhossa ei tarvita vuorausta.
 • Alareunan sivusaumat on sidottava hieman lankaan, kirjaimellisesti 5-6 silmukkaa.
 • Verho voidaan ripustaa karniisiin. Satiininauha on jaettu kahteen nauhaan, yksi metri. Nauhat heitetään reunaan ja vedetään yhteen muodostaen taitoksia.
 • Jää vain sitoa nauhan päät jouselle.

Verho-lambrequinilla voi olla erilaisia ​​värejä ja muotoja. Verho-lambrequinilla voi olla erilaisia ​​värejä ja muotoja.

Lyhyet verhot-lambrequins ovat valmiita, niiden ompelu on niin yksinkertaista ja muotoilu on niin tyylikäs, että ne eivät vaadi kuviota, ja yhden valmistuneen mallin jälkeen voit itse antaa mestarikurssin tällaisen kauneuden ompelusta omin käsin.

Verhot silmukoilla – vaihtoehto saranaverhoille

Kun ajattelet ideoita ja harkitset Internetin vaihtoehtoja, voit törmätä useampaan kuin yhteen mestarikurssiin verhojen ompeluun silmukoilla. Silmukat ovat muovia tai metallia, jotka muodostavat reiän kankaaseen. Useimmiten verho kiristetään itse karniisiin silmukoiden kautta.

Kun kiinnität silmukoita, tyllin yläreunan sisennys riippuu kankaan tiheydestä Kun kiinnität silmukoita, tyllin yläreunan sisennys riippuu kankaan tiheydestä Taitosten koko, määrä ja leveys riippuvat silmukoiden välisestä etäisyydestä. Taitosten koko, määrä ja leveys riippuvat silmukoiden välisestä etäisyydestä.

Ja jos tällaisen verhon suunnittelu kokonaisuudessaan ei eroa vakiomallista, kuviot ovat myös melko tyypillisiä, merkittävä ero on se, että reikien tekeminen silmukoille ja silmukoiden asentaminen omin käsin voi tuntua vaikealta ja saa sinut jopa luopumaan ajatuksesta.

Mutta voit ommella mitä tahansa, mutta sinun on vain harjoiteltava silmukoiden asentamista.. Ja käytä tärkeitä vinkkejä:

 • Silmukoiden välinen etäisyys määritetään etukäteen, se riippuu taitosten halutusta syvyydestä. Jos haluat tehdä taitoksista kohokuvioituja, etäisyys on 20-22 cm, jos ne ovat pehmeitä – enintään 15. Kauniita taitoksia saadaan 18 cm: n etäisyydellä.
 • Tärkeä kohta on verhon yläreunan sisennys. Se riippuu materiaalin tiheydestä. Pehmeän kankaan reunan mutka on 6 cm, jos renkaiden halkaisija on enintään 4 cm.

Ja tässä on pieni tee-se-itse työpaja silmukoiden asentamisesta.

Päävaihe on kankaan merkintä. Verhon yläosaan tehdään merkkejä renkaiden muodostamiseksi, reiät leikataan erittäin huolellisesti. Sitten silmukat asennetaan molemmille puolille ja napsautetaan paikalleen (tai painetaan puristimella läpi).

Verhojen tekeminen ilman ompelua (video)

Vinkkejä aloitteleville neulanaisille

Verhojen ompeluun kuuluu leikkaamisen ja ompelun alkuosaaminen. Jos et vielä tiedä, mikä leikkaus, kuvio, vuori on, sinun on opittava kaikki. Sillä välin sinun on käytettävä kehitettyjä ideoita, tarkistettava useampi kuin yksi mestarikurssi, valittava verhojen muotoilu, valittava keittiön verhojen materiaali.

Jos haluat koristella ikkunan tee-se-itse-verhoilla, sinulla on oltava perusleikkaus- ja ompelutaidot. Ikkunan koristamiseksi tee-se-itse-verhoilla sinulla on oltava perusleikkaus- ja ompelutaidot.

Ja myös, jotta voit ommella jotain mielenkiintoista keittiössä omin käsin, sinun on tiedettävä pieniä temppuja:

 • Sinun on aloitettava luonnoksella tai ajatuksella lehdestä, Internetistä, verhon tekeminen ilman visuaalista näytettä on vaikeaa;
 • Jos päätetään tehdä patchwork -verhot, ne tarvitsevat vuoren;
 • Patchwork -verhot ovat erityisen hyviä maalaismaiseen keittiöön;
 • Etno -tyylisten verhojen suunnitteluun käytetään vain luonnollisia luonnonvärisiä kankaita, voit tehdä niihin kirjonnan omin käsin;
 • Vuori tarvitaan myös verhon yläosaan, jos kangas on hyvin ohutta;
 • Jokainen mestari neuvoo sinua aloittamaan verhojen ompelemisen klassisilla art nouveau -malleilla, niiden muotoilu on yksinkertainen ja lakoninen.

Jos haluat luoda ikkunalle kauniin, siistin verhon ensimmäistä kertaa omin käsin, sinun on harjoiteltava ompeleen tasaisuutta ja tarkistettava loput selkeästi ohjeiden avulla tai katsottava huolellisesti mestarikurssi.

Kuinka ompele verhot omin käsin (video)

Johtopäätös

Verhot, keittiön verhot – tulisijan elementti, jota ilman on mahdotonta saavuttaa haluttua mukavuutta. Ne on luotava ottaen huomioon huoneen värimaailma, yleinen tyyli ja oma käsitys kauneudesta. Jos keittiö on pieni, tummat verhot pienentävät sitä. Jos keittiö on tyylikäs, maalaistyyliset verhot eivät sulaudu kokonaiskuvaan..

Keskity todistettuun mestarikurssiin, kokeneiden ompelijoiden suosituksiin, ja kaikki varmasti onnistuu.

Keittiön verhojen suunnittelu (kuva)