Opret et soveværelse i Provence -stil

Provence -stil passer bedst til soveværelset på grund af kombinationen af ​​enkelhed, komfort og ynde Provence -stilen er perfekt til soveværelset på grund af kombinationen af ​​enkelhed, komfort og ynde. Provence er en stil, der stammer fra landskabet i Frankrig. Derfor kendetegnes Provence ved sin enkelhed, bekvemmelighed og utrolige raffinement. Mange mennesker vil se deres soveværelse eller endda hele huset, så krop og sjæl kan slappe af i et behageligt hjemmemiljø. For sådanne mennesker passer Provence som ingen anden stil..

Provence -stil i det indre af soveværelset

Provence -stil er bare en gave fra et soveplads. Det er ikke overraskende, at denne retning i de senere år har nydt så stor popularitet: mange ønsker at komme væk fra byens travlhed og ind i et rum, der minder om roen i landsbylivet..

Pastelfarver og naturlige efterbehandlingsmaterialer er en af ​​hovedattributterne i Provence -stilen. Pastelfarver og naturlige efterbehandlingsmaterialer er en af ​​hovedattributterne i Provence -stilen.

Hvad er fordelene ved Provence til et soveværelse:

 1. Afslappende stil. Overfladen af ​​pastelfarver, lyse, øjen-glædelige tegninger samt naturlige materialer bidrager til fremragende fysisk og psykologisk afslapning.
 2. Nem implementering. Du behøver ikke at ansætte arbejdere og designere til at skabe en provence i dit soveværelse. Alle de teknikker, der sigter mod at skabe og vedligeholde denne stil, er lette at lave med egne hænder, og indvendige detaljer og møbler kan vælges, styret af hovedkarakteristikkerne i møbler i Provence -stil.
 3. Pris. Provence -stil kan oprettes uden ekstra omkostninger. Du kan spare på møbler ved at vælge headsets, der er stiliseret som massivt træ i den gamle stil. Dette vil kun påvirke holdbarheden, og udseendet svarer til principperne i Provence. Alle andre materialer er meget tilgængelige: papirtapeter og naturlige stoffer til gardiner, sengetæpper, tæpper, paneler og servietter, friske blomster. Mange elementer er lette at gøre med egne hænder..
 4. Miljøvenlighed. Mode i de senere år har i stigende grad fokuseret på øko-stil i interiøret. Provence understøtter let denne tendens, da den indebærer brug af naturlige materialer samt levende planter i dens indre..
 5. Evnen til at gøre dit soveværelse virkelig luksuriøst. Hvis besparelse ikke er inkluderet i opgaverne i din renovering, giver Provence dig en enestående mulighed for at placere museums luksusartikler lige i dit soveværelse. Antikke kommoder, senge, bænke, skabe og borde af dyrt træ vil gøre dit soveværelse til et kunstværk. Også luksuriøst design kan dekoreres med stuklister, figurer og malerier i renæssancestil..

Provence -stil er tilgængelig for mennesker med forskellige økonomiske muligheder. Dette er en af ​​hovedfordelene ved denne retning..

Sådan designes et soveværelse i Provence -stil

Hvis du beslutter dig for at lave et soveværelse i rustik stil i det sydlige Frankrig, skal du sandsynligvis finde ud af, hvilke elementer der er nødvendige for at skabe denne stil..

For indretning i Provence -stil er meget karakteristisk For indretning i Provence -stil er meget karakteristisk "blomst tema", nemlig at dekorere rummet med friske blomster samt mønstre med deres image

Provence kommer let ind i hverdagen med følgende indvendige detaljer:

 • Pastel nuancer. Hvis vi taler om farveskemaet, så her bekræftes overlegenheden af ​​pastelfarver kategorisk kategorisk. I højeste agtelse – oliven, kornblomstblå, blå. Lyse nuancer af grå, beige, lysegul bruges også aktivt. Brunt træ og smedejernsmøbler skiller sig nogle gange ud på baggrund af lyse farver
 • Naturlige blomster. En vindueskarme foret med grønt vil perfekt supplere et soveværelse i Provence-stil. Glem ikke gryderne – de skal også passe ind i det store billede..
 • Blomsterpynt. Tegning “i en lille blomst” er meget typisk for Provence. Således kan vægge, gardiner eller sengetæpper males..
 • Antikke møbler. Hvis du ikke har mulighed for at købe ægte antikke møbler, så er dine ældre stiliserede senge, kommoder og skabe til din tjeneste! Derudover kan du selv lave den antikke effekt. Alt, hvad vi har brug for, er smedede genstande, udskåret træ og revnet maling..
 • Stukkstøbning og andre dekorationselementer i renæssancestil. Figurer lavet af gips og porcelæn, karakteristiske rammer til malerier og fotografier – alt dette er med til at skabe Provence -stilen.
 • Lappearbejde og broderi til kapper, pudebetræk, sengetæpper, tæpper, servietter og andre småting i tekstil, der organisk passer ind i Provences almindelige lærred..
 • Striber og kontroller som tryk til forskellige overflader i soveværelset.
 • Lysekrone, sconces og gulvlamper, stiliseret som kandelaber. Ellers kan du bruge enklere belysningsenheder, men altid med en stof- eller blonderlampeskærm..
 • Baldakin i let tyl eller tæt smukt materiale.
 • Stearinlys, spejle, malerier.

Der er mange muligheder for at skabe en provence i dit soveværelse. Saml dig selv et sæt af de provinsielle elementer, som du især kan lide.

Sådan laver du dekoration i Provence -stil med dine egne hænder

Provence blev skabt under dårlige landdistrikter, hvor manuelt arbejde var højt værdsat. Derfor kan mange dele af provinsstilen let oprettes i hånden. Måske synes nogle ting ikke så let for dig, men hårdt arbejde, tålmodighed og kærlighed til dit hjem og din familie vil hjælpe dig med at skabe originale værker i Provence -stil..

Den provencalske stil giver rig mulighed for manifestation af kreativitet: broderi, patchwork og andet håndlavet tilbehør vil perfekt dekorere rummet Den provencalske stil giver rig mulighed for manifestation af kreativitet: broderi, patchwork og andet håndlavet tilbehør vil perfekt dekorere rummet

I retning af Provence med dine egne hænder er det muligt at gøre følgende:

 1. klæbning af vægge med tapet;
 2. bevidst sjusket gips;
 3. beklædning med træplade eller fliser;
 4. laminat gulv;
 5. stukelementer fremstillet af gips;
 6. polstring af møbler med stof;
 7. maling af møbler med ældningseffekt;
 8. træudskæringer til sengegavl eller andre dekorationer;
 9. produktion af lampeskærme;
 10. patchwork, broderi, strikning;
 11. decoupage, maleri, stencil.

Provence har dybe perspektiver for kunsthåndværk. Næsten enhver form for brugskunst vil passe overraskende godt ind i provinsstilen, hvilket giver den fuldstændighed og forfatterens smag.

Vi skaber Provence -møbler til soveværelset

For at møblerne ligner klassiske provinsielle interiørartikler, er det nødvendigt at udføre en aldringsproces..

Kunstig ældning af møbler er en populær teknik, der bruges af mange designere Kunstig ældning af møbler er en populær teknik, der bruges af mange designere

For træmøbler sker ældning som følger:

 • Fjern den originale belægning fra det valgte møbel: lak, maling eller noget andet.
 • Slib træet, så det er klar til at male.
 • Påfør nu grundmaling. Kina er et godt valg som malingproducent. Pastel nuancer af vandbårne belægninger er almindeligt anvendte; lyse blå, blå, oliven, grøn og endda nogle gange koral ser faktisk ud.
 • Påfør lak på tørret træ.
 • Slib igen med et fint sandpapir for at skabe de karakteristiske skrammer.
 • Nu anvender vi patina – det vil skabe en behagelig hvidlig nuance.
 • Efter tørring fjernes patinaen delvist med sandpapir eller ståluld. Du kan fjerne patinaen fra hele produktet og kun efterlade hvidlige områder i fordybningerne eller kun fra ribbenene eller andre dele af møblet..

Håndlavede møbler er en præstation, som du fortjent kan være stolt af i mange år..

Sådan vælger du et soveværelse sæt Provence

Hvis du vil købe et soveværelse i Provence-stil, bør der ikke være nogen særlige vanskeligheder, da færdige sæt ofte har en provinsiel retning, som oprindeligt annonceres ved salg. Men hvis du beslutter dig for at samle din suite selv, skal du læse de grundlæggende principper for valg af møbler i Provence -stil..

Som hovedregel er hovedtypen af ​​materiale til provencalske møbler massivt træ. Som hovedregel er hovedtypen af ​​materiale til provencalske møbler massivt træ.

Møbler i provinsstil er kendetegnet ved følgende parametre:

 1. smedede dele;
 2. massivt træ som hovedmaterialet;
 3. revnet eller flosset maling;
 4. udskårne detaljer, glatte linjer;

Møbler i Provence -stil bør fremkalde følelsen af ​​et varmt, hyggeligt landsted. Derudover understøtter ældre møbler familietraditionen om kontinuitet mellem generationerne..

Provence hvide soveværelser

Hvid er en meget trendy farve til den provencalske stil. Hvis du vil skabe et himmelsk sted i dit hjem, så passer et perfekt hvidt Provence -soveværelse til dig. Sådan fokuseres på provinsens retning ved hjælp af nuancer af kun 1 farve?

Et snehvidt soveværelse i Provence-stil vil være det perfekte sted at slappe af, takket være følelsen af ​​renlighed og friskhed, der er så iboende i hvidt. Et snehvidt soveværelse i Provence-stil vil være det perfekte sted at slappe af, takket være følelsen af ​​renlighed og friskhed, der er så iboende i hvidt.

For at lave en snehvid provence skal du bruge:

 • ældet træ malet i lysegrå;
 • stukstøbning på loft og vægge;
 • blondepudebetræk, lampeskærme, servietter;
 • hvid sten eller trægulv;
 • lyse trægulve på loftet;
 • sølvhvide stel til spejle, fotos eller malerier.

Her er en ufuldstændig liste over elementer, der hjælper med at skabe en Provence -stil i hvidt.

White Provence skaber en himmelsk følelse af komfort, friskhed og skønhed.

Lille soveværelse i Provence -stil

Provincial stil ser fantastisk ud både i et stort rum og i en beskeden. Hemmeligheden ligger i den komfort, som alle disse søde små ting lavet af naturlige materialer skjuler i sig selv..

For et lille soveværelse vil Provence -stilen også være relevant, det vigtigste er at undgå massive dekorative elementer For et lille soveværelse vil Provence -stilen også være relevant, det vigtigste er at undgå massive dekorative elementer

Hvad skal man vælge til et lille soveværelse i Provence -stil:

 1. Sengen kan kun indeholde et hovedgærde af smedejern og træben. Denne mulighed fylder lidt, men ser stilfuld ud..
 2. Sengebord dekoreret med håndtag i smedejern og antikmalet.
 3. En ældret kommode kan tjene som erstatning for en moderne garderobe.
 4. Blomsterprintede gardiner og lys tyl.
 5. Stilfulde lysarmaturer.
 6. Indretning, der opfylder de grundlæggende principper i provinsens retning.
 7. Levende planter.
 8. Rigelig tekstil med matchende tryk, en overflod af puder og servietter.

Selv i et lille soveværelse vil Provence se godt ud: takket være de lyse farver, ømhed og komfort i Provence vil et lille soveværelse blive fra en dyster hytte til et lille behageligt hjørne til afslapning.

Sådan renoveres et soveværelse i Provence -stil

For at lave indretning af et værelse i Provence -stil skal du følge nogle enkle regler.

Et soveværelse i Provence -stil er først og fremmest en overflod af hvide og hovedsageligt naturlige efterbehandlingsmaterialer Et soveværelse i Provence -stil er først og fremmest en overflod af hvide og hovedsageligt naturlige efterbehandlingsmaterialer

Hvilken indretning matcher provinsstilen:

 • Hvidt ikke-blankt loft. Det er muligt at bruge et lamelloft med træbjælker.
 • Vægge er ofte lavet af naturlige materialer (gips, gips) og derefter malet i den ønskede nuance. Det er muligt at bruge tapet af papir.
 • Gulvet er oftest fremstillet af laminat, sten eller massivt træ.

Interiør i Provence-stil fås selv til et beskedent budget.

Soveværelse i Provence -stil i et træhus

Træhuset er det perfekte hjem for den provencalske stil. I et hus lavet af naturlige materialer passer Provence ind i ethvert rum og soveværelse inklusive.

For et træhus er Provence -stilen ideel i stilen, og det vil ikke være svært at bringe det til live. For et træhus er Provence -stilen ideel i stilen, og det vil ikke være svært at bringe det til live.

Hvorfor Provence er et glimrende valg til et træhus:

 1. Væggene, loftet og gulvet i et træhus er allerede klar til Provence: naturlige træoverflader er ideelle til udførelsen af ​​provinsstil.
 2. Et træhus er normalt større end en lejlighed. Derfor vil der være plads nok til charmerende detaljer og dekorationer i et træhus..
 3. Et træhus, der ligger midt i naturen, råder over en let, behagelig provinsstil. Derfor er Provence mere velegnet til huse end til lejligheder..
 4. Loftsværelset vil se endnu smukkere ud, hvis du tilføjer elementer i Provence -stil til det.

Dit eget hjem er et godt sted at legemliggøre mange designideer, herunder et soveværelse i Provence -stil.

Soveværelse i Provence -stil (video)

Oprettelsen af ​​soveværelser i provencalsk stil er typisk ikke kun for voksne. Et soveværelse til en pige eller en pige vil også se luksuriøst ud, hvis du tilføjer sødt tilbehør i provinsstil til det. Stue og planteskole i landlig eller provnas stil er blevet klassikere for mange. Derfor accepterer du uden tøven at lave et soveværelse i provinsstil.!

Soveværelsesdesign i Provence -stil (interiørfoto)