Valg af tyl til soveværelset: 4 faktiske muligheder

Tylens vigtigste funktion i soveværelset er at skabe en lys, fabelagtig atmosfære for en afslappende søvn og en behagelig opvågning. Tyls hovedfunktion i soveværelset er at skabe en lys, fabelagtig atmosfære for en afslappende søvn og en behagelig opvågning.Tyl som tilføjelse til vinduesdekoration er mange menneskers valg. Derudover er smuk tyl blevet en hot trend i 2018. På gardinmarkedet leveres tyl i en række designløsninger, som ofte bryder vores idé om klassiske tylles lavet af sart let tyndt stof..

Farve, længde, materiale, tæthed og mønstre – tyll adskiller sig fra hinanden i alle disse parametre. Hvis du vil finde den perfekte tyll til dit soveværelse, kan du læse nedenfor!

Hvilket tyledesign i soveværelset er bedre

Tyl er en yderst funktionel del af interiøret, der skal være tilstrækkelig opmærksom på at gøre rummet behageligt at leve i. Designere tilbyder mange muligheder for udførelse af denne del af vinduesdekorationens sammensætning, men der er funktioner, der adskiller tyl til soveværelset fra gardiner til andre lokaler..

Tylen skal indeholde den direkte strøm af sollys og beskytte mod gadeblik Tylen skal indeholde den direkte strøm af sollys og beskytte mod gadeblik

Hvilke anmodninger skal tyl i soveværelset opfylde:

 1. Tyl skal se hyggeligt og sikkert ud. Kun under disse omstændigheder vil du kunne slappe af i soveværelset..
 2. Tyl kan indramme ikke kun vinduesåbningen i soveværelset, men også sengen! En baldakin lavet af gennemsigtigt materiale vil skabe en særlig atmosfære i soveværelset.
 3. Tylen skal være behagelig. Opret ikke lange og omfangsrige kompositioner i et lille rum..

Tyl i soveværelset: hvordan man vælger den perfekte mulighed

Soveværelset er et sted, hvor der ikke er plads til irriterende upassende detaljer. Derfor er det så vigtigt at tænke over hver detalje..

Hvis rummet er dårligt oplyst fra gaden, skal tylen være helt gennemsigtig og også have mulighed for let at blive fjernet fra vinduet. Hvis rummet er dårligt oplyst fra gaden, skal tylen være helt gennemsigtig og også have mulighed for let at blive fjernet fra vinduet.

Hvilke faktorer bestemmer valget af tyll:

 • Belysning af rummet fra gadesiden;
 • Farve og tekstur af gardiner;
 • Den stil, hvor rummet er lavet;
 • Det samlede antal accentelementer i interiøret.

Nå, selvfølgelig, når du vælger tyl, skal du stole på din smag. Det er jo dig, der vil se og bruge vinduerne og rummet som helhed.

Hvis soveværelsesvinduerne vender ud mod solsiden, skal du vælge et tættere stof, hvorigennem lyset forsigtigt vil trænge ind i rummet..

Hvorfor har du brug for tæt tyl i et lille soveværelse

Tæt tyl passer perfekt ind i det indre af rummet, der er godt oplyst af sollys. Derudover er tæt, let stof i stand til at udføre andre vigtige funktioner..

Tæt tyl har et stort æstetisk potentiale. Det kan matches med farven på gardinerne, have et usædvanligt mønster eller endda broderi. Tæt tyl har et stort æstetisk potentiale. Det kan matches med farven på gardinerne, have et usædvanligt mønster eller endda broderi.

Hvorfor er tæt tyl godt til soveværelset:

 1. Det hæmmer solstrømmen, hvilket er ubehageligt i øjnene og skaber blænding på reflekterende overflader..
 2. Tyk tyll skjuler soveværelset for nysgerrige øjne om aftenen, når den indvendige belysning er tændt. Tynd tyl skjuler kun delvist rummet.

Tyk tyl er en original løsning. Kombinationen af ​​tyk tyll og gardiner kan skabe et unikt ensemble, der understreger indretning af soveværelset..

Hvis sollyset generer dig meget, skal du vælge tæt tyl i mørke nuancer..

Klassisk hvid tyll: soveværelset har brug for lys og lethed

Hvid tyl er en klassiker til soveværelset. Også dette element i vinduesdekoration er velegnet i andre retninger: minimalisme, Provence, moderne, loft og mange andre..

Lyse gardiner lavet af tynde luftige materialer passer godt til farvede stoffer fra det samme stof Lyse gardiner lavet af tynde luftige materialer passer godt til farvede stoffer fra det samme stof

Hvad er hvide tulles og hvordan man vælger hvid tyl under hensyntagen til dit soveværelse:

 • Perfekt hvid tyl lavet af let materiale. Denne mulighed bruges sjældent på grund af dens utrolige snavs. Men hvis idealet om helt hvide vægtløse gardiner er tæt på dig, så passer dette dig..
 • Creme nuancer. Denne mulighed er lidt mere praktisk. Desuden vælger mange aktuelle trends sig selv præcist cremede pastelfarver af tekstiler, gardiner og tyl..
 • Japanske eller romerske gardiner i hvidt tyl. En meget praktisk mulighed, der giver dig mulighed for at åbne vinduesåbningen helt
 • Tylen på øjet ser moderne ud og er også yderst praktisk. Lyse nuancer af tyl vil skabe en romantisk lys atmosfære i rummet.
 • Mønstrede gardiner. Denne løsning forudsætter en særlig soveværelsesstil. Country -stil provence, øko, vintage eller klassisk stil.

Kun fantasi giver dig mulighed for at præsentere alle mulighederne for udførelse af hvid tyl. Dette er en klassiker, der er testet i tid. Fyld dit soveværelse med lys og hygge med hvid tyl parret med gardiner.

Vi vælger tyll til et bredt soveværelse: et kort rent gardin

Kort tyll har vundet sin plads i køkkenet på grund af dets høje funktionalitet. Køkkenet er et arbejdsområde, hvor der ikke er plads til omfangsrige tyger og gardiner. Nogle gange er soveværelset også et arbejdsområde, hvor et computerskrivebord, hylder med bøger og papirer og andre egenskaber ved en studerendes eller arbejdendes erhvervsliv er placeret. Af denne grund kan kort tyl være nødvendig til soveværelset..

I rollen som en kort tyl er romerske eller japanske gardiner perfekte. Sart materiale, der tæt dækker vinduet, er en meget praktisk, praktisk og æstetisk mulighed for at løse problemet med tyll..

Kort tyl kombineret med korte gardiner er usandsynligt at gå med en monumental stil i soveværelset. Det vil dog være med til at skabe en legende, sød stemning. Kort tyl kombineret med korte gardiner er usandsynligt at gå med en monumental stil i soveværelset. Det vil dog hjælpe med at skabe en legende, sød stemning.

Hvornår bliver en kort tyl nødvendig i soveværelset:

 1. Møbler placeret lige ved siden af ​​vinduet. Hvis der ikke er særlig meget plads i rummet, skal du nogle gange placere møbler tæt på vinduet. Kvarter med et langt gardin til gulvet vil ikke dekorere og tilføje funktionalitet til et sådant rum..
 2. Østlig stil. I japanske, kinesiske og mange andre orientalske retninger antages minimalisme, herunder i valg af gardiner. Tylen passer tæt til vinduet, som en persienne, og er reguleret af et specielt system af snore.
 3. Minimalisme i soveværelsets design kan indebære kort tyl kombineret med lange gardiner. Et sådant billede vil være let, hyggeligt og meget pænt..
 4. Funktionel vindueskarm. Nogle gange er vindueskarmen et opbevaringssted for indendørs planter, samlinger af legetøj og andre ting. I dette tilfælde giver en kort tyl let adgang til vindueskarmen..

Smuk tyl i soveværelset til et luksuriøst interiør

Hvis du beslutter dig for at fokusere på vinduesåbningen, så har du truffet et meget relevant og moderigtigt valg. Smukke gardiner og tyl er meget populære hos designere..

Broderi på lyse tyllestoffer ser meget hjemmelignende, varmt og hyggeligt ud Broderi på lyse tyllestoffer ser meget hjemmelignende, varmt og hyggeligt ud

Sådan laver du en smuk accent på det mest sarte lærred i rummet:

 • 2 eller endda 3 farver til tyllelærreder. Denne mulighed er velegnet til brede panoramavinduer. Kombinationer af lyse pastelfarver giver en fantastisk stemning, sjov og lethed.
 • Tyl-boucle. Boucle ser meget romantisk ud på vinduerne. Teksturens spil vil tiltrække dit øje, give inspiration og ro.
 • Prægede mønstre, perforeringer og volumetriske mønstre. Alle disse elementer giver deres stemning fra sag til sag. Men tyllet accent er garanteret alligevel.
 • Mørk tyl er blevet den nye trend i 2018. Fremhæver perfekt stilen minimalisme, loft, art deco, hi-tech.
 • Tyl af lyse farver. Lys tyl i lyse farver vil ikke tage al opmærksomheden, hvis der er tykke gardiner med en mere tilbageholden skygge.

Du kan lave det mønster du ønsker på tyllens overflade. Moderne teknologier gør det muligt at levendegøre enhver fantasi inden for interiør.

Tyl i et moderne soveværelse: nyt 2018

Hvert år forbereder os nye tendenser inden for interiørdesign. Tulle fik også sin andel af modetrends. Bemærk, at næsten alle disse tendenser er nedfældet i designet af soveværelset..

Modetrends skal passe til din smag og være behageligt for dit soveværelse Modetrends skal passe til din smag og være behageligt for dit soveværelse

Det nye 2018 bragte os:

 1. Gardiner, der falder direkte på gulvet. Dette er en meget let løsning til et rummeligt soveværelse. Overdriv det ikke med kvoter! 10 cm ekstra stof vil være nok til en fashionabel effekt.
 2. Romersk blind som tyl og dobbelt blind.
 3. Lakonisk tyl og gardiner: almindelige lige stoffer, let samlet i bløde folder.
 4. Naturlige stoffer. Øko-stil er på toppen af ​​popularitet, og dens elementer er trængt ind i andre retninger..
 5. Kiseya i stedet for tyl.

Vi syr tyl til soveværelset (video)

Valget af tyl til soveværelser bliver lettere, hvis du henter et katalog fra en god salon eller online butik. Designere og erfarne fagfolk rådgiver dig gerne om den bedste tyll til at hænge i dit soveværelse. Praktisk set er der sæt gardiner og tyl på hylderne, hvor der er en færdiglavet tyl, der ikke skal bearbejdes og falmes ned. Det skal bemærkes, at sådanne kits er relativt billige, så valget af tyl vil være behageligt og let..

Tyledesign til soveværelset (interiørfoto)