Original vinterpanel med egna händer för dagis

Under skapandet av hantverk utvecklar en person sin fantasi och sina motoriska färdigheter: det är därför du kan skapa en vacker och ovanlig panel Under skapandet av hantverk utvecklar en person sin fantasi och handmotivitet: det är därför du kan skapa en vacker och ovanlig panel.För att kunna göra en vinterpanel med dina egna händer för ett dagis måste du använda ett hardboard -underlag tas bort från ramen. Ett vitt tyg, helst tätt, ska limmas på underlaget, vilket blir en slags duk för målningen..

Pedagogisk panel för dagis

Gör-det-själv panelbildning utförs från bakgrunden för att gradvis bygga upp motivet och i slutändan skapa en original vinterpanel för ett dagis. Från banden, förberedda i förväg, måste du ta bort trådarna och överlappa himmelens bakgrund med dem. Således kommer det att visa sig att manuellt blanda färgerna och göra en smidig övergång..

Ett av de mest prisvärda materialen för att skapa paneler är bomullsull Ett av de mest prisvärda materialen för att skapa paneler är bomullsull

Därefter bör du tydligt följa instruktionerna, sedan kan du göra en Tediko -väggpanel med en sådan tid på året som vinter:

 1. Inledningsvis läggs en bakgrund med snödrivor ut, och det är viktigt att vara uppmärksam på hur tjock bomullsull som kommer att läggas ut, vilket främst kommer att påverka utseendet på duken.
 2. Det fungerar inte att lägga ut en bomullssträng med långa fibrer och därför måste de skäras i små bitar, särskilt för ett staket.
 3. Med pincett kan du dra ullen i snygga bitar och bilda ett hus av dem, röka på en skorsten och till och med några små silhuetter av människor i fjärran.
 4. Det är värt att komma ihåg att panelens design måste utföras i en viss vinterstil, vilket innebär att snö måste finnas på alla delar av bilden..
 5. För att husets tak inte ska gå ihop med helhetsbilden är det värt att lägga till torra eller vanliga gouachefärger till luddet, men bara så att luddet behåller sin fluffighet.
 6. Det är modernt att dekorera dörrar och fönster på huset med färgad ull, vilket kommer att ge originalitet till det..
 7. Använd fingrarna för att vrida en mörkare ull, lägg sedan ut en trädstam bredvid huset och använd grön ull för att dekorera bladen.
 8. Om du tillämpar maximal fantasi och kreativitet kommer det att visa sig att göra en Tediko -panel för dagis på ett så originellt sätt att inte bara barnet utan också barnets pedagoger kommer att bli förvånade. Med hjälp av pincett och ljust garn är det värt att lägga ut olika planteringar i form av julgranar nära huset, och beroende på dukens skala kan du lägga till dekorationer på julgranarna för att skapa en intressant ny Årets motiv. Julgranar måste också sänkas ner i snö, annars fungerar inte den riktiga vinterbilden..
 9. Naturligtvis bör månen vara närvarande på nattsvinterhimlen, ljus och vacker, vilket kan göras genom att vrida gul ull.
 10. Månringen ligger på bakgrunden och fylls med vit ull. Och i förgrunden framför månen måste du plantera ett snötäckt träd som täcker månen något. Det är mycket bättre att göra en storskalig produkt så att du har någonstans att vandra medan du gör det..
 11. Om du börjar finskära ullen över bilden kommer du att kunna göra ett konstgjort snöfall..

För mer detaljer bör du använda de minsta möjliga detaljerna för panelen: det är ganska svårt att arbeta med små bitar bomull, men resultatet lönar sig För mer detaljer bör du använda de minsta möjliga detaljerna för panelen: det är ganska svårt att arbeta med små bitar bomull, men resultatet lönar sig

Därefter placeras bilden, utan att vända, under glaset och du måste ta bort resterna av ull som kan sticka ut på sidorna för att inte förstöra utsikten. Ett sådant landskap kommer att vara ett utmärkt alternativ för att ge det i present till dagisets dag, eller helt enkelt för att dekorera en panel på ett dagis med ett vintermotiv..

Vinterpanel: mästarklass (video)

Pedagogisk panel gjord av naturmaterial för dagis

Användningen av naturmaterial anses vara det mest populära yrket vid tillverkning av paneler, eftersom det är enkelt och lätt att arbeta med och du inte kan köpa det för fantastiska medel. De flesta människor använder ursprungliga naturliga dekorationer, som samlas praktiskt taget runt huset. De finns i parker, nära vattenförekomster och till och med i grönsaksodlingar, skogar och precis nära ingången. Det är värt att notera att du inte behöver ha en mästares färdigheter för att skapa en originalbild med naturmaterial, eftersom det är tillräckligt för att fylla på material, lim, duk, och viktigast av allt är detta idé om vilket arbete som ska utföras.

Under skapandet av panelen kan du tillgripa hjälp av barn: det här är en utmärkt och utvecklande lektion Under panelen kan du ta hjälp av barn: det här är en utmärkt och utvecklande lektion

För att skapa en originalbild bör du använda tipsen för mästarklasser, som det nu finns ett stort antal av, men du bör inte avvika från instruktionerna för att inte få ett negativt resultat.

Om du fördjupar dig i att studera aktiviteter som konst och hantverk, kommer det snart att vara möjligt att bokstavligen skapa de mest kreativa målningarna, inte bara för dagis utan också för försäljning. Det är värt att notera att nu har många börjat använda paneler för att dekorera husets lokaler, korridorer, sovrum, hallar och kök, och om du börjar göra med barn kan du från barndomen vänja dig vid handarbete och därigenom hjälpa deras logiskt och kreativt tänkande.

Vilka naturmaterial kan användas i paneldekoration

I en sådan fråga om hur man gör en panel för dagiset för dagiset är det värt att ägna särskild uppmärksamhet åt anskaffningen av själva materialen, som anses viktiga i sådant arbete. Som regel används kastanjer, frukter, grönsaker, frön, blad, kvistar, bomull, ludd, ull, fjädrar och mer för sådant arbete. Om vi ​​pratar specifikt om en panel gjord i vinterstil, kan du använda småsten och skal, som kommer att imitera snödrivor. Med ett ord behöver du bara uppmärksamma den kreativa processen och fantasin så att den hjälper till att skapa den mest originella panelen.

Innan du använder ull måste du se till att du och dina nära och kära inte är allergiska mot detta material. Innan du använder ull måste du se till att du och dina nära och kära inte är allergiska mot detta material.

Det kommer att vara trevligt för både föräldrar och barn att arbeta med en målning av naturmaterial, eftersom detta är ett utmärkt tillfälle att hjälpa barnet att upptäcka nya talanger hos sig själv, samt att kommunicera med honom under tillverkningsprocessen och bara lära sig en många nya och intressanta saker om honom..

I nästan alla barncentra kan du hitta sådana produkter tillverkade av naturmaterial som en vinterpanel, eftersom detta är grunden för utvecklingen av spädbarn..

De viktigaste resurserna för en vintermålning är fortfarande det som kan göra det så vinter som möjligt, det vill säga ludd av ulltrådar, kvistar och kottar för att skapa djur, människor och hus.

Om du målar vattenmelonfröna vita kan du lägga till en hel bild, isbrunnar och bygga en hel situation från en sådan semester som Shrovetide.

För att skapa en stor volymetrisk och vacker bild krävs det inte bara material utan också tålamod för att slutföra processen och inte förstöra den. Inrättandet av en panel för vintern eller något annat tema låter dig ingjuta i barnet uthållighet och ansvar, vilket i framtiden kommer att vara användbart i skolan och bara i livet.

Genom att arbeta med individuella hantverk och vackra kompositioner som använder avfallsmaterial kan du väsentligt utöka barnets horisonter och hjälpa honom att utforska denna stora och ovanliga värld. Man behöver bara ge barnet en chans att delta i att göra en vinterpanel för ett dagis, och han kommer gradvis att avslöja sina dolda sidor och därigenom bygga upp kontakt med föräldern. Inte alla mödrar och pappor kan uppskatta deras barns förmågor, och därför måste han drivas mot utveckling och ny början.

Hur man gör en vinterpanel med egna händer (video)

Om du ständigt skapar de ljusaste olika panelerna, där det kommer att finnas många naturmaterial, nyanser och situationer, kommer barnet att utveckla ett minne av färgerna och platserna för specifika detaljer i målningarna, eller med andra ord, han kommer kunna visualisera sina fantasier till verklighet, eftersom han vet exakt hur de ska se ut.

DIY vinterpaneldesign för dagis (foto)