Οι καλύτερες ιδέες για το πώς να φτιάξετε χειροτεχνίες για την κουζίνα με τα χέρια σας

Διάφορες χειροποίητες χειροτεχνίες γεμίζουν το σπίτι με ζεστασιά και άνεση Διάφορες χειροποίητες χειροτεχνίες γεμίζουν το σπίτι με ζεστασιά και άνεση. Οι εσωτερικές χειροτεχνίες είναι μια μοντέρνα τάση στη διακόσμηση των χώρων, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας. Και πολλές νοικοκυρές, εμπνευσμένες από τα αντικείμενα των χειροποίητων εκθέσεων, σπεύδουν να το επαναλάβουν με τα χέρια τους. Τέτοια σπιτικά προϊόντα είναι ένας νέος τρόπος για κεντήματα και χάρη στο Διαδίκτυο, το εύρος του δυνατού έχει διευρυνθεί σημαντικά..

Χιλιάδες ιδέες, χρήσιμα και όμορφα πράγματα που κάνουν τη ζωή ακόμα πιο άνετη – όλα αυτά μπορούν να βρεθούν στις σελίδες του δικτύου. Και αν υπάρχει η ευκαιρία να διακοσμήσετε την κουζίνα με τα χέρια σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με τέτοια σπιτικά προϊόντα.

Οι χειροτεχνίες για την κουζίνα μπορούν να παίξουν τόσο διακοσμητικό όσο και λειτουργικό ρόλο. Οι χειροτεχνίες για την κουζίνα μπορούν να παίξουν τόσο διακοσμητικό όσο και λειτουργικό ρόλο. Η διακόσμηση DIY μπορεί να είναι χρήσιμη στο αγρόκτημα Η διακόσμηση DIY μπορεί να είναι χρήσιμη στο αγρόκτημα

Διακοσμητικά πουλιά από ύφασμα

Το σύμβολο της εστίας και της άνεσης είναι ένα κοτόπουλο (ως επιλογή – μια πάπια). Μπορεί να λειτουργήσει ως φυλαχτό για το σπίτι σας, να γίνει χαρακτηριστικό νεποτισμού, φιλοξενίας.

Τα αυθεντικά πουλιά, ραμμένα με τα χέρια σας, είναι σύμβολο άνεσης στο σπίτι Τα αυθεντικά πουλιά, ραμμένα με τα χέρια σας, είναι σύμβολο της άνεσης στο σπίτι

Για αρχάριους, η καλύτερη επιλογή είναι το κρεμαστό κοτόπουλο. Είναι ραμμένα πολύ γρήγορα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν ένα παράθυρο (κρέμονται από ένα γείσο), λαβές επίπλων κουζίνας κ.λπ. Ένα κοτόπουλο από ύφασμα σε λαϊκό στυλ μπορεί επίσης να είναι ένα δώρο για ένα κοντινό, για παράδειγμα, για το Πάσχα..

Υλικά:

 • Αρκετά πολύχρωμα υπολείμματα υφάσματος (είναι επίσης κατάλληλο απλό chintz).
 • Χρωματιστά μάλλινα νήματα / νήματα.
 • Νήματα ραψίματος?
 • Βελόνα;
 • Μοτίβο για ένα μοτίβο.
 • Κυβερνήτης.

Με αυτό το σπιτικό προϊόν, η διαδικασία κατασκευής είναι απλή: γίνεται ένα πρότυπο (μάλλον τυποποιημένο, κοντά σε γεωμετρικό σχήμα), το κάτω μέρος πρέπει να είναι ομοιόμορφο, τραβηγμένο με χάρακα – το διπλό μήκος του κοτόπουλου θα είναι 20 εκ. Δύο συμμετρικά σώματα (δεξιά και αριστερή πλευρά) αναχωρούν από αυτό το τμήμα. Αποδεικνύεται ότι τότε το κομμάτι ύφασμα κομμένο σύμφωνα με το πρότυπο διπλώνεται στο μισό.

Η χειροποίητη δημιουργικότητα μπορεί να εξωραΐσει την καθημερινότητα Η χειροποίητη δημιουργικότητα μπορεί να εξωραΐσει την καθημερινότητα Τα αστεία υφασμάτινα κοτόπουλα μπορούν να είναι φυλαχτά για το σπίτι σας Τα αστεία υφασμάτινα κοτόπουλα μπορούν να είναι φυλαχτά για το σπίτι σας

Στη μέση θα υπάρχει μια περιοχή αλογοουράς όπου πρέπει να ράψετε τα μαζεμένα νήματα νήματος, μπορείτε πολύχρωμα. Τα νήματα κόκκινου νήματος θα πάνε στο χτένι. Τα φτερά κόβονται από άλλο ύφασμα (σε αντίθεση), ραμμένα στα πλάγια. Μπορείτε να κόψετε τα φτερά με πλεξούδα ή άλλο διακοσμητικό στοιχείο. Μην ξεχάσετε να ράψετε στο ράμφος, ένα μικρό κομμάτι ελαφρού πυκνού υφάσματος θα είναι αρκετό.

Στο κάτω μέρος, το οποίο αποδείχθηκε ομοιόμορφο, μπορείτε να φτιάξετε μια ελαστική ταινία. Τότε θα είναι δυνατό να βάλετε ένα αυγό σε αυτό το κοτόπουλο και τέτοια σπιτικά δώρα θα είναι ακριβώς στην ώρα των διακοπών.

Δεν μπορείτε να κάνετε τσίχλα, αλλά απλά γεμίστε το κοτόπουλο τότε θα είναι ογκώδες. Υπάρχει επίσης μια τρίτη επιλογή – απλά ράψτε το κάτω μέρος και κάντε ένα κρεμαστό κόσμημα στο πίσω μέρος του κοτόπουλου και αυτά τα σπιτικά πουλιά μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε θέση στην κουζίνα.

Χειροτεχνίες στυλ Προβηγκίας

Το στυλ της Προβηγκίας ονομάζεται επίσης γαλλικό fleur. Και αυτός ο συνδυασμός είναι όλη η ουσία αυτής της κατεύθυνσης. Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλοκαιρινό, ζεστό από την Προβηγκία. Για την κουζίνα, αυτό είναι ένα πολύ κατάλληλο στυλ και ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να δημιουργήσουν εσωτερικά αντικείμενα σύμφωνα με τους νόμους της με τα χέρια τους..

Το στυλ της Προβηγκίας είναι μια από τις πιο ζεστές και πιο άνετες κατευθύνσεις Το στυλ της Προβηγκίας είναι μια από τις πιο ζεστές και πιο άνετες κατευθύνσεις

Η Προβηγκία τηρεί φυσικά φυσικά χρώματα, μάλλον σιωπηλές αποχρώσεις, οι οποίες συμπληρώνονται με ζουμερά χρώματα. Το κόκκινο χρώμα σε αυτό το εσωτερικό είναι παπαρούνες, το λιλά είναι λεβάντες, κίτρινο είναι ο ήλιος, μοβ είναι ηλιοβασιλέματα, μπλε είναι η θάλασσα.

Το πρώτο εγχείρημα στη διακόσμηση μιας κουζίνας σε ένα ελαφρύ στυλ της Προβηγκίας μπορεί να είναι το ράψιμο ακρωτηρίων σε καρέκλες ή σκαμπό. Αυτά είναι και χρήσιμα και όμορφα πράγματα για την κουζίνα..

Θα χρειαστείτε:

 • Υφάσματα οποιασδήποτε υφής, το βαμβάκι είναι καλύτερο.
 • Δαντέλα;
 • Ψαλίδι;
 • Ελαστικό;
 • Κιμωλία;
 • Εκατοστόμετρο;
 • Καρφίτσες ασφαλείας (χρυσές).
 • Ράψιμο καρφίτσες.

Τα καλύμματα των καρεκλών κάνουν την κουζίνα να φαίνεται περισσότερο Τα καλύμματα των καρεκλών κάνουν την κουζίνα να φαίνεται περισσότερο "Σπίτι" Η Προβηγκία τηρεί τα φυσικά σιωπηρά χρώματα με έντονες πινελιές Η Προβηγκία τηρεί φυσικά σιωπηρά χρώματα με έντονες πινελιές

Μετρήστε τις διαστάσεις των καρεκλών ή των σκαμπό σας. Πάρτε μετρήσεις από τα καθίσματα, προσθέτοντας 10 εκατοστά από όλες τις πλευρές στο στρίφωμα. Το τετράγωνο είναι επενδεδυμένο από όλες τις πλευρές · πρέπει να τοποθετηθεί μια απόσταση για το ελαστικό στις άκρες. Το ελαστικό εκτείνεται σε όλη την περίμετρο, το ύφασμα θα έχει όμορφες πτυχώσεις στο κάτω μέρος του καθίσματος.

Ράψτε δαντέλα περιμετρικά της κάπας – σε στιλ όπως η Προβηγκία, το λεπτό φινίρισμα είναι σημαντικό.

Σχετικά με το ύφασμα: εάν είστε αρχάριος αρχάριος, αλλά θέλετε να δείξετε την τάξη στην πρώτη προσπάθεια, είναι σημαντικό να μαντέψετε με το ύφασμα. Η ιδανική επιλογή είναι σατέν ή chintz με ένα αρκετά μικρό floral print σε μπλε, μοβ απόχρωση. Θυμηθείτε τους ήχους σίγασης.

Μια εξαιρετική προσθήκη στα καλύμματα καρέκλας μπορεί να είναι ένα τραπεζομάντιλο φτιαγμένο στο ίδιο στυλ..

Τραπεζομάντιλο DIY (βίντεο)

DIY Ιδέες κουζίνας Προβηγκίας

Οι χειροτεχνίες σε ένα χαριτωμένο γαλλικό στυλ για την κουζίνα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Από υπολείμματα, από λεπτό ύφασμα chintz – το κύριο πράγμα, φτιαγμένο στο χέρι. Για παράδειγμα:

 • Ντουλάπια κουζίνας ντεκουπάζ – οι λουλουδάτες εκτυπώσεις θα κάνουν τέτοια σπιτικά προϊόντα χαριτωμένα και πολύ άνετα.

Η ενημέρωση επίπλων κουζίνας με τεχνική ντεκουπάζ είναι μία από τις τάσεις της μόδας του τρέχοντος έτους Η ενημέρωση επίπλων κουζίνας με τεχνική ντεκουπάζ είναι μία από τις τάσεις της μόδας του τρέχοντος έτους

 • Βαμμένες πλάκες – αυτά τα πράγματα δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, τα ρουστίκ καλοκαιρινά κίνητρα θα ωθήσουν τις ιδέες της ζωγραφικής.
 • Πιάτα ντεκουπάζ – λευκό φόντο (μπορείτε να το παλαιώσετε τεχνητά) με μοτίβα λουλουδιών, μούρων και φρούτων.
 • Λινό τραπεζομάντιλα με διακόσμηση από ύφασμα chintz ή πολύχρωμα μπαλώματα – την υψηλότερη κατηγορία.
 • Βαμμένες γλάστρες ή κουβάδες: Η Προβηγκία “αγαπά” ελαφρώς παλαιωμένα, vintage πιάτα με ανεπιτήδευτες εικόνες πουλιών, λουλουδιών, μούρων.

Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να χειριστεί τη ζωγραφική των πιάτων, αφού δεν απαιτείται να εμφανίζονται ιδιαίτερα πολύπλοκα στολίδια Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να χειριστεί τη ζωγραφική των πιάτων, αφού δεν απαιτείται να εμφανίζονται ιδιαίτερα πολύπλοκα στολίδια Λινό τραπεζομάντιλο - ένα χαρακτηριστικό στοιχείο διακόσμησης για την Προβηγκία Λινό τραπεζομάντιλο – ένα χαρακτηριστικό στοιχείο διακόσμησης για την Προβηγκία

 • Δοχεία αποθήκευσης ντεκουπάζ – τέτοια πράγματα είναι πάντα απαραίτητα και πάντα στο προσκήνιο (μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως σπιτικά δώρα).
 • Περσίδες για τα ακάλυπτα κάτω μέρη του σετ κουζίνας – οι απλούστερες χειροτεχνίες DIY, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε floral chintz ή να φτιάξετε τέτοιες κουρτίνες από τα υπόλοιπα κομμάτια chintz / σατέν.
 • Χοντρές υφασμάτινες χαρτοπετσέτες (λινό), μπορείτε να φτιάξετε μια μικρή διακοσμητική δαντέλα ή chintz.
 • DIY ποδιά θα είναι μια πρωτότυπη προσθήκη.
 • Φυσική διακόσμηση – κρεμώντας δέσμες αρωματικών βοτάνων, η κουζίνα θα είναι όχι μόνο όμορφη, αλλά και αρωματική.
 • Η Προβηγκία καλωσορίζει στοιχεία μωσαϊκού, αλλά αυτά τα σπιτικά προϊόντα απαιτούν κάποια προετοιμασία (αν και το ψηφιδωτό πάνελ είναι μια πραγματική τάξη για την κουζίνα).
 • Κηροπήγια, κεριά – εάν είστε κύριος στη διακόσμηση τέτοιων πραγμάτων, αυτά θα είναι χειροτεχνίες στο θέμα.

Μια φαινομενικά συνηθισμένη ποδιά μπορεί να γίνει ένα πρωτότυπο αριστούργημα στα χέρια ενός δημιουργικού ατόμου Μια φαινομενικά συνηθισμένη ποδιά μπορεί να γίνει ένα πρωτότυπο αριστούργημα στα χέρια ενός δημιουργικού ατόμου Τα επιτραπέζια σκεύη Decoupage δεν είναι μόνο μια δημιουργική δραστηριότητα, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο δώρο. Τα επιτραπέζια σκεύη Decoupage δεν είναι μόνο μια δημιουργική δραστηριότητα, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο δώρο.

«Κάντο μόνος σου και κάντο καλύτερα» είναι το σύνθημα μιας βελόνας που παίρνει ιδέες από το Διαδίκτυο. Κάτι μπορεί να ληφθεί ως βάση και στη συνέχεια να αναδιαμορφωθεί για το εσωτερικό μιας συγκεκριμένης κουζίνας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα μοτίβο λεβάντας στην κουζίνα σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανταποκρίνεται τόσο στη διακόσμηση του παραθύρου, όσο και στα πιάτα, και σε άλλες σουβενίρ χειροτεχνίες πρέπει να υποστηρίζουν αυτό το κίνητρο..

DIY potholders (βίντεο)

Χρήσιμες συμβουλές

Τα σπιτικά προϊόντα μπορούν να γίνουν τα αγαπημένα σας αξεσουάρ και η κουζίνα σας θα μεταμορφωθεί από τα μικρά πράγματα. Επιπλέον, αυτό που γίνεται με τα χέρια σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δώρο για αγαπημένα πρόσωπα..

DIY χαριτωμένα ζώα από φωτεινά υφάσματα θα ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό κάθε κουζίνας DIY χαριτωμένα ζώα από φωτεινά υφάσματα θα ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό κάθε κουζίνας

“Κάντε ένα κύριο μάθημα και πείτε σε όλους” – συμβουλεύουν οι bloggers σχεδιασμού. Εάν τα σπιτικά προϊόντα βγήκαν πραγματικά επιτυχημένα, γιατί να μην καυχηθείτε για αυτά. Ιδιαίτερα επίκαιρο σήμερα:

 • Εσωτερικά παιχνίδια (γάτες, αρκούδες, στυλιζαρισμένα παιδικά παιχνίδια).
 • Δώρα σε φίλους με τα χέρια σας με τη μορφή των ίδιων παιχνιδιών – καυχηθείτε ότι είστε κύριος σε τέτοια σπιτικά προϊόντα.
 • Χαρτοπετσέτες και χαρτοπετσέτες με ένα μικρό floral print.
 • Σπιτικές κάπες από αμπαζούρ?
 • Μπορείτε επίσης να φτιάξετε κουρτίνες με τα χέρια σας και το ύφασμα για αυτά μπορεί να είναι το φθηνότερο, η δαντέλα και η πλεξούδα στη διακόσμηση είναι ευπρόσδεκτα.
 • Βαμμένες κούπες, δοχεία για αποθήκευση τροφίμων (ή φτιαγμένα στο χέρι με τεχνική ντεκουπάζ) μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως δώρα..

Με μια λέξη, κομψά πράγματα δικής μας παραγωγής είναι στη μόδα, μοναδικά, απλά και λακωνικά, με στόχο τη δημιουργία άνεσης, ζεστασιάς και καλοκαιρινής ατμόσφαιρας στην κουζίνα..

DIY διακόσμηση αγγείων (βίντεο)

συμπέρασμα

Τα εσωτερικά αξεσουάρ για την κουζίνα είναι ένα νέο χόμπι για τις βελόνες. Φυσικά υλικά, απλότητα διακόσμησης, χρήση φυσικών χρωμάτων θα βοηθήσουν στην εναρμόνιση του χώρου. Δημιουργήστε τέτοιες διακοσμήσεις για θεματικές διακοπές, κάντε δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, βρείτε νέες λύσεις. Οι λεπτομέρειες καθορίζουν την εικόνα.

Επιτυχία!

Παραδείγματα χειροτεχνιών κουζίνας DIY (φωτογραφία ιδεών διακόσμησης)