Ohjeet: tee-se-itse-paneelit keittiöön

Ihana koriste keittiöön on itse tehty paneeli Ihana koriste keittiöön on itse tehty paneeli Voit sisustaa keittiön seinät eri tavoin. Voit ripustaa kaupasta ostettuja valokuvia tai maalauksia. Tai voit tehdä jotain epätavallisempaa – seinäpaneelia. Tämä antaa keittiölle erityisen lämmön ja mukavuuden ilmapiirin, koska se on käsintehtyjä esineitä, jotka muiden tavoin voivat luoda kodin tunteen. Paneelin tekeminen ei todellakaan ole niin vaikeaa, kuten tämä mestarikurssi puhuu..

Mitä voidaan tehdä

Täällä käsityöläiset löytävät paljon tilaa luovuudelle. Itse asiassa paneeli voidaan valmistaa kirjaimellisesti mistä tahansa käyttämällä vain sitä, mitä talossa on. Jos sinulla ei ole tarpeeksi taitoja, Internetissä katsottu mestarikurssi auttaa sinua selviytymään asiasta.

Käsin tehty seinäpaneeli antaa keittiölle kodikkaan tunnelman Käsin tehty seinäpaneeli antaa keittiölle kodikkaan tunnelman

Paneeli voi olla:

  • valokuvien ja piirustusten kollaasin muodossa;
  • suola taikinan koostumukset;
  • kuivattujen kukkien koostumukset;
  • viljakoostumukset;
  • tekstiilit;
  • savi;
  • villaa huovuttamiseen.

Ja tämä ei ole täydellinen luettelo siitä, mitä voidaan käyttää paneelin luomiseen. Joten helpoimpien paneelien mestariluokka.

Paneeli valokuvista

Jokaisesta kodista löydät monia valokuvia, jotka ovat joko pölyisiä, lukittuja valokuva -albumeihin tai levyillä. Kukaan ei näe niitä ja valokuvien omistajat unohtavat ne vähitellen. Miksi et tekisi temaattisia paneeleja, jotka koristavat talon ja miellyttävät silmää? Tämä voi olla hieno muisto matkasta tai tapahtumasta..

Paneelissa sinun on valittava aiheeseen sopivat valokuvat. Eikä ole ollenkaan välttämätöntä, että keittiön paneelin heijastuu tuotteiden teema. Se on varsin sopiva täällä ja paneeli, jonka teema on seuraava loma.

Valokuvapaneeli ei vain koristele keittiötäsi, vaan myös muistuttaa sinua jatkuvasti elämäsi kirkkaimmista hetkistä. Valokuvapaneeli ei vain koristele keittiötäsi, vaan myös muistuttaa sinua jatkuvasti elämäsi kirkkaimmista hetkistä.

Jotkut kuvat näyttävät tylsiltä. Niitä on täydennettävä kuvaan liittyvillä muistoesineillä. Jos nämä ovat esimerkiksi valokuvia lomakohteesta, voit käyttää heidän kanssaan sisäänpääsylippuja museoihin ja eläintarhoihin (ne voivat olla hyvin värikkäitä), avaimenperiä ja litteitä magneetteja.

Taustana, jonka perusteella valokuvia ja kaikenlaisia ​​söpöjä pieniä asioita voidaan sijoittaa, voit käyttää lomakohteen karttaa. Valokuvat ja liput sijoitetaan siihen satunnaisessa järjestyksessä ja liimataan. Seuraavaksi koostumus asetetaan kehykseen ja keittiön paneeli on valmis. Tämä yksinkertainen mestarikurssi auttaa sinua tekemään tällaisia ​​sävellyksiä eri huoneisiin..

DIY -koristepaneeli, mestarikurssi (video)

Tilavuuspaneelit – mestariluokka

Keittiön tilavuuspaneelit voidaan valmistaa käsin tekstiileistä, savesta, suola taikinasta. Tässä tapauksessa voit muotoilla erilaisia ​​hahmoja savesta tai suola taikinasta ja kehystää ne sitten luomalla koostumuksen. Samalla tavalla hahmot voidaan ommella yksinkertaisesti eri kankaista omin käsin, täyttää holofiberillä ja saada erittäin tilavia ja koristeellisia paneeleja..

Tärkeää: Saven kanssa työskentely ei ole niin helppoa ja vaatii tiettyjä taitoja. Lisäksi savesta tulee paljon likaa. Siksi on täysin mahdollista korvata se suolataikinalla, jonka kanssa on paljon helpompi työskennellä. Se on yhtä joustava kuin savi, mutta se on muotoiltu paljon helpommin eikä anna likaa..

Jotta voit tehdä seinäpaneelin suolatusta taikinasta, tarvitset jauhoja, suolaa, mielikuvitusta ja kehyksen.

Suolatusta taikinapaneelista voi tulla todellinen mestariteos keittiössäsi Suolatusta taikinapaneelista voi tulla todellinen mestariteos keittiössäsi Volumetrisen savipaneelin tekeminen ei ole vaikeaa Volumetrisen savipaneelin tekeminen ei ole vaikeaa

Muovimassa massasta valmistetaan seuraavasti:

  • sekoita lasillinen jauhoja ja lasillinen hienoksi jauhettua suolaa.
  • lisää 100 g vettä;
  • lisää ruokalusikallinen kasviöljyä.

Veden sijasta voit käyttää tahnaa – lisää ruokalusikallinen tärkkelystä lasilliseen vettä, kiehauta ja keitä kunnes sakeutuu. Tällainen tee-se-itse-tahna tekee taikinasta muovisempaa..

Tärkeää: monien mestarien mestarikurssi suosittelee veden ja käsintehtyjen tahnojen sijasta liiman – bustilaatin, vinyyliliiman taustakuvaksi.

Figuureja voidaan muodostaa suolatusta taikinasta. Paneeli, jossa on iloisia kyläläisiä, astioiden ja vihannesten hahmoja, näyttää hyvältä keittiössä. DIY -hahmoja on paistettava uunissa, kuten tavallinen taikina. Sinun ei tarvitse polttaa sitä, vaan anna sen kuivua. Sytytyksen jälkeen hahmot maalataan.

Tilavuuspaneeli voidaan valmistaa ehdottomasti mistä tahansa materiaalista Tilavuuspaneeli voidaan valmistaa ehdottomasti mistä tahansa materiaalista

Suosittelemme kehyksen käyttöä paneelin perustana. Kehykseen voit sijoittaa väriä vastaavan kangastaustaksi taustaksi. Jos esimerkiksi suolataikinasta tehtyjen hahmojen pitäisi olla taivasta vasten, voit käyttää sinistä kangasta. Suolatusta taikinasta saadut luvut kiinnitetään taustaan ​​ja kaikki on kehystetty.

Paneeli kuivattuja kukkia ja lehtiä

Voit tehdä paneelin omin käsin käyttämällä erilaisia ​​luonnon lahjoja – lehtiä, käpyjä, kuivattuja kukkia. Keittiön lehtilevy näyttää söpöltä ja tyylikkäältä, varsinkin jos käytetään hyvin epätavallisia näytteitä. Kaukaisista maista tuotuja kuivattuja lehtiä voidaan käyttää kauniin kollaasin luomiseen, varsinkin kun niitä on täydennetty paikallisilla kuivattuilla kukilla ja kuvilla. Yksityiskohtainen mestarikurssi kuivattujen kukkien kanssa työskentelyyn voidaan katsoa Internetissä.

Kuivien ruusujen paneeli näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta Kuivien ruusujen paneeli näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta

Tärkeintä tässä on työskennellä huolellisesti, koska materiaali on erittäin hauras. Lehtien koostumus on ensin koottava erikseen, jotta näet kuinka harmoninen se näyttää. Sitten sinun on siirrettävä varovasti lehtien koostumus pohja-taustaan ​​liimaamalla yksi elementti kerrallaan. Työn päätyttyä lehtien koostumus peitetään lasilla ja asetetaan kehykseen, jotta kuivatut kukat eivät kerää pölyä. Keittiön paneeli on valmis!

DIY -meripaneeli (video)

Tee-se-itse-tekstiilipaneeli

Tällaisen paneelin tekeminen ei ole vaikeaa, jos sinulla on taidot työskennellä kankaan kanssa. Paneeli voidaan koota helposti eri ompeleista. Tilde-tyyliset ommellut nuket ovat varsin sopivia. Ne voidaan sijoittaa kehykseen ja paneeli on valmis..

Upea paneeli tulee esiin, jos ompelet puolilitteitä hahmoja. Tällaiset luvut on täytetty kevyesti täyteaineella – niin että ne näyttävät hieman suuremmilta. Sitten tehdään figuurikoostumus. Ne voidaan sitten ommella pohjaan tai liimata.

Jos teet lisäelementtejä puusta, tikkuja hahmoille, siitä tulee vielä mielenkiintoisempi.

Tekstiilipaneelit voidaan valmistaa eri tavoilla. Tekstiilipaneelit voidaan valmistaa eri tavoilla. Pahvin piirustus on valmistettu hienoista villakuiduista Pahvin piirustus on valmistettu hienoista villakuiduista

Villa paneeli

Miksi et tekisi paneelimaalausta villasta? Voit tehdä tämän ottamalla arkin pahvia ja villaa huovuttamiseen eri väreissä. Villa on repeytynyt hienoimpiin kuituihin. He aloittavat heistä valitun piirustuksen asettamisen. Tämän helpottamiseksi piirustus on piirrettävä pohjaan – pahvi, johon villa on asetettu.

Voit työskennellä villalla, kuten vesiväreillä. Jokainen villalanka levitetään piirustukseen, kuten tahra. Villan koostumuksen ansiosta saadaan lähes täydellinen illuusio akvarellimaalauksesta..

Tällainen paneeli on peitettävä lasilla. Lasi painaa lujasti villaa ja estää kuvion eksymisen, ja lisäksi se suojaa villaa pölyltä.

Mustavalkoiset paneelit lahjaksi (video)

Johtopäätös

Jos annat vapaat kädet mielikuvitukselle, voit keksiä paljon enemmän erilaisia ​​paneeleja. Internetissä voit katsella mestarikurssin materiaalien käsittelystä ja aloittaa fantasioiden toteuttamisen omin käsin. Ja keittiö on kodikas ja kodikas lämmin!

Tee-se-itse-paneeli keittiöön (kuva)