Διακόσμηση του διαδρόμου με πέτρα και ταπετσαρία: φωτογραφίες και ιδέες

Η πέτρινη ταπετσαρία είναι ένα εξαιρετικό ανάλογο ακριβού φυσικού υλικού Η πέτρινη ταπετσαρία είναι ένα εξαιρετικό ανάλογο ακριβού φυσικού υλικού Κάθε άτομο τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του σχεδίαζε να κάνει επισκευές: φυσικά, αυτό απαιτεί απαραίτητα χρόνο και πολλά χρήματα. Και όμως, εάν υπάρχει πραγματική επιθυμία για αλλαγή, τότε τέτοιες δαπάνες δεν είναι τόσο σημαντικές: το πιο σημαντικό είναι το μελλοντικό αποτέλεσμα, ένα όμορφο σπίτι και διθυραμβικές κριτικές από τους επισκέπτες για τη δημιουργικότητά σας..

Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, τότε η ταπετσαρία “κάτω από μια πέτρα” είναι σίγουρα κατάλληλη για εσάς: αντί για ένα απλό μοτίβο ή σχέδιο, μπορείτε να κολλήσετε ταπετσαρία που μπορεί να σας εκπλήξει με τη φυσικότητα και τη φυσικότητά της.

Επιπλέον, εάν είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας, τότε στην αρχή μπορεί ακόμη και να φαίνεται στους επισκέπτες ότι το δωμάτιο είναι πραγματικά τελειωμένο με πραγματικές πέτρες ή τούβλα: γι ‘αυτό είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε σπίτι. Και σε ποιο δωμάτιο θα φαίνεται καλύτερα αυτή η ταπετσαρία; Φυσικά, στο μέρος όπου συναντάτε για πρώτη φορά τους καλεσμένους σας – στο διάδρομο.

Πλεονεκτήματα της πέτρινης ταπετσαρίας: διάδρομος

Ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά για διακόσμηση αυτή τη στιγμή είναι η πέτρα: είναι ανθεκτικό, κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και με τη βοήθεια μιας πέτρας μπορείτε να τονίσετε την υψηλή θέση και την κατάστασή σας. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν μια πραγματική πέτρα ακόμη και για να διακοσμήσουν τουλάχιστον ένα δωμάτιο. Επίσης, υπάρχουν καταστάσεις όταν, απλά λόγω των χαρακτηριστικών του δωματίου, δεν μπορεί να κοπεί με τέτοιο υλικό. Τι να κάνετε σε μια τέτοια κατάσταση; Η πέτρα ταπετσαρία έρχεται στη διάσωση τέτοιων ανθρώπων..

Η μίμηση ενός τοίχου από τούβλα φαίνεται κομψή και τακτοποιημένη ταυτόχρονα Η μίμηση ενός τοίχου από τούβλα φαίνεται κομψή και τακτοποιημένη ταυτόχρονα

Δεν έχουν δομικές διαφορές από τις συνηθισμένες ταπετσαρίες: το μόνο πράγμα που τους ξεχωρίζει από τη «γκρίζα μάζα» είναι ένα μοτίβο που μιμείται την τοιχοποιία. Σε ακριβές ταπετσαρίες, για να φαίνεται ρεαλιστικό, εφαρμόζονται διάφορα βερνίκια και άλλα υλικά σε διάφορα στρώματα: φυσικά, αυτές οι ταπετσαρίες είναι πιο ακριβές, αλλά φαίνονται πολύ πιο κομψές και φυσικές από τις ταπετσαρίες με συμβατικό μοτίβο.

Παρόλο που η φυσική πέτρα στο εσωτερικό είναι σημάδι υψηλού πλούτου, η μίμησή της, η ταπετσαρία, έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με το αρχικό φινίρισμα..

Πλεονεκτήματα των τελειωμάτων πέτρας:

  • Η πέτρα είναι ένα μάλλον κρύο υλικό: για πολλούς ανθρώπους αυτό μπορεί να είναι μειονέκτημα. Επιπλέον, πρέπει να συνηθίσετε αυτό το υλικό: για πολλούς ανθρώπους, η ταπετσαρία είναι πιο οικεία ως διακόσμηση τοίχων.
  • Εάν κάποιος άρεσε ακόμη και τη φυσική πέτρα στο εσωτερικό κάποιου, τότε δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το υλικό που αγόρασε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του. Όταν η διακόσμηση έχει ήδη γίνει, είναι μάλλον δύσκολο να επιστρέψετε τα πάντα πίσω: ως εκ τούτου, θα πρέπει να τα βάζετε με το νέο εσωτερικό και να εξοικονομείτε χρήματα για την επόμενη ανακαίνιση. Με την ταπετσαρία, η κατάσταση είναι διαφορετική: είναι πολύ πιο εύκολο να τα διαλύσετε και να τα αντικαταστήσετε με νέα..
  • Το φυσικό υλικό ήταν πάντα “σε αξία” – με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Το φινίρισμα με αυτό το υλικό είναι αρκετά ακριβό. Για να είμαστε αντικειμενικοί, η ταπετσαρία είναι πολύ φθηνότερη: ταυτόχρονα, αν είναι κατασκευασμένη από πραγματικά υψηλή ποιότητα, τότε με την πρώτη ματιά είναι μάλλον δύσκολο να διακρίνουμε την ταπετσαρία από το φυσικό υλικό..
  • Επιπλέον, για να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο με μια πέτρα, πρέπει να κάνετε πολλή προσπάθεια: με ταπετσαρία από αυτή την άποψη είναι πιο εύκολο – κολλημένο και ξεχασμένο.

Πέτρινη ταπετσαρία (βίντεο)

Πέτρινη ταπετσαρία στο διάδρομο: μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των φυσικών υλικών

Υπάρχουν καταστάσεις όταν έχετε ήδη μια ιδέα στο κεφάλι σας σχετικά με μια πέτρα συγκεκριμένου σχήματος: φυσικά, είναι μάλλον δύσκολο να βρείτε μια φυσική πέτρα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Με ταπετσαρία από πέτρα, μπορείτε να πάρετε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα ή χρώμα, το οποίο μπορεί να μην υπάρχει καν. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα της μίμησης..

Αυτό το απλό υλικό φινιρίσματος μπορεί να αποτελέσει τη βάση για το σχεδιασμό του διαδρόμου σας. Αυτό το απλό υλικό φινιρίσματος μπορεί να αποτελέσει τη βάση για το σχεδιασμό του διαδρόμου σας.

Η καλύτερη ποιότητα είναι η ταπετσαρία από υαλοβάμβακα, η οποία είναι πολύ ανθεκτική, πλένεται και χρησιμοποιεί φυσικά υλικά. Μεταξύ των ελλείψεων, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει το γεγονός ότι είναι βαριές και μπορεί να ξεφύγουν με την πάροδο του χρόνου. και επίσης το γεγονός ότι πρέπει να βαφτούν: ταυτόχρονα, η ζωγραφική απαιτεί πολύ χρώμα και υλικό.

Μια άλλη επιλογή σχεδιασμού: ταπετσαρία με τούβλα για το διάδρομο

Η ταπετσαρία τύπου τούβλου ήταν δημοφιλής στη χώρα μας τον περασμένο αιώνα: δυστυχώς, εκείνη την εποχή η ταπετσαρία ήταν κακής ποιότητας, δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Σήμερα, αυτά τα προβλήματα έχουν λυθεί: τώρα μπορείτε να βρείτε πολλές ταπετσαρίες διαφόρων τόνων και ποιότητας. Η ταπετσαρία με τούβλα είναι κατάλληλη για το διάδρομο: κάνουν το εσωτερικό κάθε διαδρόμου πιο κομψό και ενδιαφέρον.

Οι συνδυασμοί πέτρινης ταπετσαρίας με ταπετσαρία σε παστέλ χρώματα θα έχουν ενδιαφέρον. Οι συνδυασμοί πέτρινης ταπετσαρίας με ταπετσαρία σε παστέλ χρώματα θα έχουν ενδιαφέρον.

Εκτός από το διάδρομο, αυτός ο τύπος ταπετσαρίας είναι κατάλληλος για οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο..

Τώρα υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός θεματικών συλλογών που είναι αφιερωμένες στην ταπετσαρία από τούβλα: ο καθένας μπορεί να επιλέξει κάτι κατάλληλο για τον εαυτό του.

Διακόσμηση του διαδρόμου με διακοσμητική πέτρα και ταπετσαρία

Εάν έχετε τα μέσα και την επιθυμία να έχετε ένα κομμάτι φύσης στο διαμέρισμά σας, τότε η διακοσμητική πέτρινη επένδυση είναι κατάλληλη για εσάς. Υπάρχουν δύο τύποι τεχνητών λίθων: γύψος και τεχνητό σκυρόδεμα. Είναι πολύ πιο εύκολο να εργαστείτε με πέτρα γύψου, μπορείτε εύκολα να κόψετε το σχήμα που χρειάζεστε από αυτό. Θα είναι πολύ βαρύτερο με μια πέτρα από τεχνητό σκυρόδεμα, αλλά είναι σχεδόν δύο φορές φθηνότερη: και για μερικούς ανθρώπους, η τιμή είναι ο κύριος παράγοντας στην επιλογή του σωστού υλικού.

Ανάλογα με την προτίμησή σας για διακοσμητική πέτρα, μπορείτε να επιλέξετε γύψο ή τεχνητό σκυρόδεμα. Ανάλογα με την προτίμησή σας για διακοσμητική πέτρα, μπορείτε να επιλέξετε γύψο ή τεχνητό σκυρόδεμα.

Αυτό το φινίρισμα έχει επίσης τα μειονεκτήματά του: πρακτικά, τα ίδια μειονεκτήματα όπως στη φυσική πέτρα:

  • Η διακόσμηση με μια διακοσμητική πέτρα δεν μπορεί να ονομαστεί φθηνή: είναι επίσης πολύ ακριβή..
  • Η τεχνητή πέτρα είναι πολύ κρύα: σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει πολύ.
  • Σε ορισμένες τεχνητές πέτρες δεν αρέσουν οι υψηλές θερμοκρασίες: είναι σημαντικό να επιλέξετε μια πέτρα με βάση τον μελλοντικό σκοπό, το δωμάτιο και άλλους παράγοντες.

DIY πέτρινη ταπετσαρία στο διάδρομο (βίντεο)

Εάν είστε λάτρεις της φύσης, τότε έχετε δύο επιλογές για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το διάδρομό σας: μπορείτε να το διακοσμήσετε με ακριβή διακοσμητική πέτρα ή εναλλακτικά – ταπετσαρία υψηλής ποιότητας. Εάν έχετε αρκετά κεφάλαια, δεν πρέπει να αγοράσετε αμέσως το πιο ακριβό υλικό, αγνοώντας τις συνηθισμένες ταπετσαρίες: εξάλλου, έχουν επίσης τα πλεονεκτήματά τους, τα οποία εκφράστηκαν νωρίτερα. Αρχικά, θα πρέπει να αναλύσετε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, την αγορά, την ποικιλία και μόνο τότε να αγοράσετε κάτι. Η επιλογή σας θα είναι πάντα σωστή: τελικά, το πιο σημαντικό είναι ότι το αγορασμένο προϊόν αρέσει, πρώτα απ ‘όλα, σε εσάς.

Απολαύστε τα ψώνια!

Πέτρινη ταπετσαρία στο διάδρομο (φωτογραφία)