Muodikas olohuoneen suunnittelu, kuva 2018: moderni tapetti sisustustyyleissä

Tällä hetkellä tyylikkyys ja rikkaus eivät ole muotoilumaailman trendi: minimalismi ja toimivuus ovat nyt muodissa. Tällä hetkellä tyylikkyys ja rikkaus eivät ole muotoilumaailman trendi: nyt minimalismi ja toimivuus ovat muodissa. 2018 jatkaa sisustuksen selkeiden tyylien muotia. Muotitrendit ovat sellaisia, että ironinen iskulause “kallis ja rikas”, joka on jo asettanut hampaat reunaan, pidetään yksinomaan huonona mauna. Mutta hyvä makuasi korostaa olohuone, joka on valmistettu yhdestä nykyisistä sisustustyyleistä. Ja taustakuvilla on suuri merkitys tämän tyylin muodostumisessa..

Tapetti olohuoneessa modernilla minimalistisella tyylillä

Nykyään, kun modernit ideat ja mallit haetaan hyvin nopeasti, itämaisia ​​aiheita käytetään yhä enemmän slaavilaisten asuntojen sisätiloissa. Esimerkiksi japanilainen minimalismi.

Japanilaisessa tyylissä ei ole tarpeettomia yksityiskohtia ja patosia: kaikki on maltillista, ja on melko edullista sisustaa sisustus tällä tyylillä Japanilaisessa tyylissä ei ole tarpeettomia yksityiskohtia ja patosia: kaikki on maltillista, ja on melko edullista sisustaa sisustus tällä tyylillä

Japanissa talo on todellinen temppeli, johon elämän energia on keskitettävä, eikä mikään saa häiritä sitä. Siksi vähintään huonekaluja ja sisustusta, enintään tilaa. Olohuoneessa tällaiset ideat ovat vain tervetulleita, ja lakoniset seinät ja siksi tapetit ovat yksi minimalismin tärkeistä merkeistä..

Olohuoneen taustakuva minimalismin tyyliin on:

 • Yksiväriset pinnoitteet neutraaleissa väreissä;
 • Suurin kevyt paletti;
 • Kolme väriä ovat maksimi;
 • Maalattava tapetti on paras vaihtoehto haluamallesi seinäkipsille tai puupinnoitteelle;
 • Ei mutkia, koristeellisuutta, kukkia – vain muotojen geometria ja vakavuus.

Kuvan esimerkeissä voit nähdä, että minimalismi saa seinät joskus näyttämään ilmavilta ja painottomilta yksivärisen, neutraalin vaalean taustakuvan vuoksi..

Taustakuva olohuoneessa: sisustus 2016-2018, fuusio

Nykyaikaiset tyylit voivat olla arvaamattomia, mutta niillä on maku ja ajan henki sekä tietokauden kietoutuminen etniseen alkuperään, halu alkuperään. Esimerkiksi fuusio -tyyliin. Tällaisessa sisustuksessa sekä kokonaiskuva että yksityiskohdat ilahduttavat. Kannattaa selata pari kuvaa tällaisella sisustuksella, ja tämä muotoilu voi rakastua sinuun ensi silmäyksellä..

Jos uskot muotilehtiin, tämän tyylin suosio ei heikkene vuonna 2018, ja sen ideoita poimitaan yhä useammin..

Fuusio -tyyli mahdollistaa erilaisten kontrastien ja vastakohtien käytön sisätiloissa Fuusio -tyyli mahdollistaa erilaisten kontrastien ja vastakohtien käytön sisätiloissa

Tämän tyylisiä taustakuvia ei rajoita tiukat vaatimukset. Se voi olla sekä klassinen tapetti että tapettipäällysteet, jotka ovat hyviä Provencen tai Art Nouveaun sisätiloissa. Se voi olla jäljitelmäpäällysteitä, sama tiiliseinä, joka on niin suosittu parven sisätiloissa..

Fuusio -suunnitteluun liittyy usein tapettien yhdistäminen. Lisäksi tämä yhdistelmä voi perustua odottamattomimpiin ideoihin. Fuusio on aina ohuin esteettisyyden ja mauttomuuden linja. Käytä siis joko suunnittelijan apua tai lue huolellisesti muotilehtiä. Ja tietysti muista, että on vuosi 2018, uusia kohteita ja jälleen uusia kohteita!

Jätä muuten yksi seinä fuusio -sisätiloihin neutraaliksi ja maalaa se akryylillä piirtämällä esimerkiksi sukupuu. Aloita tästä ideasta ja tuo asetukseksi se, mitä teet itse käsityöllä..

Taustakuva olohuoneessa sisätiloissa 2018: nuhjuinen tyylikäs

Et voi puhua muodikkaista tyyleistä sisätiloissa muistamatta nuhjuista tyylikkyyttä. Shabby chic voidaan kääntää “nuhjuiseksi eleganssiksi”, ja kaikki tässä tyylissä käytetyt ideat perustuvat näihin sanoihin.

Shabby chic olettaa, että seinät on käsitelty karkealla kipsillä. Jos luulet, että vuosina 2016-2018 taustakuva on jotenkin sopivampi, liimaa ne.

Pienet hankaukset, merkit vanhasta ovat avainasemassa nuhjuisessa tyylikkäässä tyylissä: ensinnäkin luonnollisuutta ja kodin mukavuutta arvostetaan tässä tyylissä. Pienet hankaukset, merkit vanhasta ovat avainasemassa nuhjuisessa tyylikkäässä tyylissä: ensinnäkin luonnollisuutta ja kodin mukavuutta arvostetaan tässä tyylissä.

Nuhjuisessa tyylikkäässä tyylissä on parempi liittää seinän päälle tapetilla:

 1. Pastellivärit;
 2. Edullisia värejä ovat maitomainen, karamelli, sininen, vaaleanpunainen, vaalea kaakao jne.
 3. Kevyt kukkakuvio, romanttinen, hieman vintage;
 4. Upeiden muotojen helpotus, mutta ei ehdottomasti geometrinen.

Voit päästää menneen aikakauden hengen nuhjuiseen tyylikkääseen olohuoneeseen, joten jos sinulla on taustakuvarullat, jotka ovat haalistuneet isoäitisi ajasta, miksi et käytä tätä tilannetta hyväksesi? Tietenkin, jos ne ovat haalistuneet, tämä on yksi asia, mutta jos ne ovat muuttuneet keltaisiksi tai hajoavat, tämä on aivan toinen. Mutta jopa vuonna 2018 ideoita voi olla merkitystä, jotka ensi silmäyksellä ovat kaukana nykyaikaisista..

Ja muodikas muotoilu on muotoilu, joka pitää selvästi tyylivaatimukset.

Pienen olohuoneen suunnittelu (video)

Tapettisuunnittelu maan sisustuksessa

Country -tyyli on rakkaus menneisyyteen, jonka parhaat nuotit ilmentyvät nykyaikaisissa sisätiloissa ja joissa käytetään moderneja materiaaleja. Maalaistyyli näyttää hyvältä tilavassa olohuoneessa, se sopii erinomaisesti esikaupunkien asumiseen – siellä hänen ideansa näyttävät luonnollisemmilta ja on enemmän mahdollisuuksia toteuttaa nämä ideat.

Vaikka maalaat maalaistyyliin, uusimpia ja moderneimpia suuntauksia tulee välttää: tapetin lisäksi voit käyttää koristekipsiä Vaikka maalaat maalaistyyliin, uusimpia ja moderneimpia suuntauksia tulee välttää: tapetin lisäksi voit käyttää koristekipsiä

Maalaistyylinen taustakuva 2018 kannattaa:

 • Lämpimät, kevyet yksiväriset sävyt, korostaa mukavuutta ja hiljaisuutta olohuoneessa;
 • Klassinen muotoilu, on mahdollista käyttää häkkiä tai pystysuoria raitoja;
 • Kuvioidut floristiset kuvat, tai eläinten piirustusideoita;
 • Jäljitelmä – tiilen alla, vanhan kipsin alla, puun alla;
 • Yhdistelmät, jossa yllä olevat vaihtoehdot leikkaavat lyhyesti.

Tällaisten taustakuvien suunnittelussa oletetaan, että vuonna 2018 pelataan klassisia trendejä, mutta nykytekniikat korostavat näitä suuntauksia kannattavammin.

Myös tällaisen taustakuvan suunnittelu olohuoneessa voi kauniisti voittaa ajatuksen retro -sisustuksen rekonstruoinnista. Nyt on muodikasta rekonstruoida menneisyyden kuvat yhdistämällä ne materiaaleihin ja sisustusuutuuksiin 2018.

Maalaistyyli olohuoneen sisätiloissa (video)

Olohuoneen minkä tahansa tyylin taustakuvan tulisi olla korkealaatuinen, oikein liimattu, ei vastoin visuaalisen havainnon sääntöjä. Ja tietysti sinun pitäisi pitää niistä, luoda kodissasi suojan ja lämmön ilmapiiri..

Hyvä valinta ja helppo korjata!

Olohuoneen suunnittelu: modernit tapettiideat (kuva)