Τρελό συνονθύλευμα: λεπτότητες στυλ

Το Crazy είναι μια μάλλον ασυνήθιστη κατεύθυνση στο συνονθύλευμα με κεντήματα Το τρελό είναι μια μάλλον ασυνήθιστη τάση στο συνονθύλευμα για κεντήματα Για συνονθύλευμα, το τρελό συνονθύλευμα θεωρείται μάλλον περίεργο φαινόμενο. Πράγματι, σε μετάφραση από τα αγγλικά, η λέξη “τρελός” μεταφράζεται ως “τρελός” ή “τρελός”. Αυτή η τεχνική προϋποθέτει την απουσία ακριβών κανόνων και τήρηση των κανόνων της γεωμετρίας. Επομένως, θα πρέπει να καταλάβετε πώς να ράβετε σε αυτό το στυλ..

Τρελό συνονθύλευμα και η ιστορία του

Αρχικά, το συνονθύλευμα εμφανίστηκε στην Αγγλία. Σταδιακά διείσδυσε σε άλλες χώρες και κέρδισε τη δημοτικότητά του. Συγκεκριμένα, το τρελό συνονθύλευμα εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με το παραδοσιακό. Ωστόσο, οι στόχοι και οι στόχοι αυτών των στυλ είναι εντελώς διαφορετικοί. Εάν η συνηθισμένη εμφάνιση αυτού του στυλ προοριζόταν να σώσει ακριβά υφάσματα, τότε το τρελό επινοήθηκε περισσότερο για την ομορφιά. Πιθανότατα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έλαβε ένα τέτοιο όνομα γι ‘αυτόν, επειδή στο σωστό μυαλό τους κανείς δεν χρησιμοποίησε απλά ακριβά υφάσματα.

Το τρελό συνονθύλευμα ιδρύθηκε περισσότερο για αισθητικούς παρά για πρακτικούς λόγους Το τρελό συνονθύλευμα ιδρύθηκε περισσότερο για αισθητικούς παρά για πρακτικούς λόγους

Το Patchwork στην Ιαπωνία αναπτύχθηκε ξεχωριστά από την Ευρώπη. Τα μεταξωτά υφάσματα ήταν ακριβά, τα ρούχα όπως τα κιμονό ήταν ακριβά, άρα κληρονομήθηκαν. Το Patchwork στην Ιαπωνία ήταν κυρίως συμβολικό..

Σήμερα, πολλοί καλλιτέχνες εργάζονται σε συνονθύλευμα τρελό στυλ. Δημιουργούν πραγματικά έργα τέχνης και διεξάγουν συνεχώς εκπαιδευτικά μαθήματα για αρχάριους. Για παράδειγμα, ένας καλλιτέχνης υφαντουργίας από τον Καναδά, ονόματι Kirsten Chursinoff. Το κορίτσι δημιουργεί απλώς εκπληκτικές εικόνες σε αυτό το στυλ. Ταυτόχρονα, δεν ξέρει ποτέ τι θα πάρει στο τέλος. Για εκείνη, ακόμη και τα πιο μικρά κομμάτια είναι χώρο για δημιουργικότητα. Κάθε πίνακας της είναι μοναδικός και εκπληκτικός με τον δικό του τρόπο..

Η Kirsten Chursinoff είναι η πρώτη καλλιτέχνης που ξεκίνησε τη δουλειά της προς αυτή την κατεύθυνση Η Kirsten Chursinoff είναι η πρώτη καλλιτέχνης που ξεκίνησε τη δουλειά της προς αυτή την κατεύθυνση Όλα τα έργα της Kirsten Chursinoff δεν σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε τα μάτια σας και είναι μοναδικά στο είδος τους Όλα τα έργα της Kirsten Chursinoff δεν σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε τα μάτια σας και είναι μοναδικά στο είδος τους

Το τρελό συνονθύλευμα συνδυάζει τόσο ανατολικές όσο και δυτικές παραδόσεις. Από τη συνηθισμένη τέχνη, μετατράπηκε σε διακοσμητική και δημοφιλής χειροτεχνία..

Τρελή έκκληση για συνονθύλευμα

Το τρελό συνονθύλευμα είναι ελκυστικό με στιγμές όπως:

 • τα αποτελέσματα ραψίματος προκαλούν εξαιρετικά θετικά συναισθήματα.
 • το ράψιμο είναι πολύ γρήγορο.
 • μπορείτε να επιλέξετε υφάσματα από διάφορα υλικά.

Απαραίτητα υλικά για ένα τρελό συνονθύλευμα

Το παραδοσιακό συνονθύλευμα μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν τελειωμένο. Σε τρελό συνονθύλευμα, τα ραμμένα μπαλώματα σηματοδοτούν μόνο την αρχή της εργασίας. Η διαφορά, τόσο στην επιλογή των υλικών όσο και στην τεχνική της εκτέλεσης.

Για παράδειγμα, οι διαφορές μπορεί να είναι οι εξής:

 • κάλυψη ραφών κάτω από αλυσίδα, κατσικάκι ή πόδι χήνας.
 • συνδυασμός ραφών με δαντέλα, κορδέλες, διακοσμητικά εξαρτήματα και πλεξούδα.

Το τρελό στυλ συνονθύλευμα έχει βρει τον δρόμο του στο φινίρισμα επιφανειών Το τρελό στυλ συνονθύλευμα έχει βρει τον δρόμο του στο φινίρισμα επιφανειών Σήμερα, το τρελό πάπλωμα δεν είναι μόνο μια τάση στην κεντητική Σήμερα, το τρελό πάπλωμα δεν είναι μόνο μια τάση στην κεντητική

Ως αποτέλεσμα, λαμβάνονται όμορφοι, χαριτωμένοι και, το σημαντικότερο, ασυνήθιστοι καμβάδες. Εξ ου και η λεγόμενη «τρέλα».

Για την κατασκευή, απαιτούνται τα ακόλουθα εργαλεία και υλικά:

 • διακοσμητικά εξαρτήματα,
 • υπολείμματα υφάσματος σε διάφορα μεγέθη και χρώματα,
 • νήμα κεντήματος,
 • ψαλίδι,
 • καρφίτσες,
 • βελόνες,
 • ραπτομηχανή,
 • σίδερο.

Πλακέτα για την κουζίνα για την κουζίνα χρησιμοποιώντας την τρελή τεχνική (βίντεο)

Κόψτε υφάσματα σε τρελό συνονθύλευμα

Αρχικά, σε τρελό συνονθύλευμα, πρέπει να εργαστείτε με ύφασμα της ίδιας πυκνότητας και μπαλώματα του επιθυμητού γεωμετρικού σχήματος. Για να το κάνετε αυτό, στο κέντρο της βάσης, πρέπει να βάλετε αυτό το πτερύγιο, το οποίο είναι το πιο “λάθος”. Θα πρέπει να στερεωθεί με καρφίτσες και να ράβεται γύρω από τις άκρες. Το δεύτερο πτερύγιο εφαρμόζεται στο πρώτο πτερύγιο και ράβεται ξανά. Το υπόλοιπο ράψιμο γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Μετά από αυτό, μπορεί να διακοσμηθεί..

Τρελά μπλοκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ράψιμο ρούχων και αξεσουάρ Τρελά μπλοκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ράψιμο ρούχων και αξεσουάρ

Τρελό μάστερ συνονθύλευμα

Το Patchwork, όπως κάθε εργασία, γίνεται σταδιακά:

 • Συλλέγονται όλα τα απαραίτητα υλικά και διάφορες διακοσμήσεις. Το κύριο πράγμα είναι ότι όλα πρέπει να διατηρούνται σε ένα ενιαίο συνδυασμό χρωμάτων..
 • Για το μοτίβο χρησιμοποιούνται κομμάτια ταπετσαρίας. Ας πούμε σε αυτό το master class πρέπει να αποκτηθεί ένα μαξιλάρι. Αυτό σημαίνει ότι το μοτίβο πρέπει να γίνει έτσι: πρώτα, σχεδιάστε ένα τετράγωνο του απαιτούμενου μεγέθους και χωρίστε το σε αρκετά ίσα μέρη. Γίνεται ένα αντίγραφο από το δεύτερο κομμάτι. Στη συνέχεια, πρέπει να σχεδιάσετε ένα παρόμοιο μοτίβο και να το επισημάνετε στα απαραίτητα μέρη. Μοτίβο – το διπλό κόβεται και αποθηκεύεται. Το κύριο μοτίβο χωρίζεται σε μικρά μέρη που πρέπει να υπογραφούν.
 • Πάρτε ένα κανονικό φύλλο χαρτιού ως βύθισμα. Καταρτίζει ένα έργο για το μελλοντικό προϊόν. Αφού σχεδιαστεί, γίνεται ένα μοτίβο.
 • Μετά την κοπή, όλα τα κομμάτια διπλώνονται με τη μορφή του απαιτούμενου προϊόντος. Αυτό είναι απαραίτητο για να μάθετε πώς θα είναι το ίδιο το προϊόν και να δείτε τι ελαττώματα υπάρχουν.

Το τρελό συνονθύλευμα δεν απαιτεί την κατάρτιση μοτίβων και διαγραμμάτων Το τρελό συνονθύλευμα δεν απαιτεί την κατάρτιση μοτίβων και διαγραμμάτων Το ράψιμο χαρτοπετσέτες χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Το ράψιμο χαρτοπετσέτας χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

 • Όλα τα χρώματα της πλεξούδας και της δαντέλας εφαρμόζονται στις απαιτούμενες θέσεις. Όλα όσα χρειάζεστε απομένουν και ό, τι δεν ταιριάζει αφαιρείται μέχρι καλύτερες εποχές.
 • Στη συνέχεια, η κύρια τάξη πηγαίνει έτσι – πρέπει να ράψετε όλα τα κομμάτια μαζί.
 • Τώρα το δεύτερο κύριο μοτίβο λαμβάνεται και εφαρμόζεται στα κουρέλια. Το μοτίβο περιγράφεται με ένα δείκτη, όλα τα περιττά κόβονται σε αυτό. Όλα τα κύρια μέρη είναι ραμμένα μεταξύ τους. Οι ραφές σιδερώνονται. Το ύφασμα μετριέται και κόβεται.
 • Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη διακόσμηση. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να πάρετε νήματα – νήματα διαφόρων χρωμάτων και να εφαρμόσετε φαντασία.
 • Η κύρια τάξη τελειώνει με το ράψιμο του ίδιου του προϊόντος.

Τρελό πάπλωμα για αρχάριους, master class (βίντεο)

Master class στο ράψιμο ενός παιδικού γιλέκου από αποκόμματα υφασμάτων τζιν σε συνονθύλευμα

Για να φτιάξετε ένα τρελό γιλέκο συνονθύλευμα για παιδιά, πρέπει να περάσετε μερικά απλά βήματα. Το master class έχει ως εξής:

 • τα πτερύγια συλλέγονται σε έναν μόνο καμβά.
 • ο κύριος καμβάς είναι διακοσμημένος με όμορφα υλικά.
 • το ίδιο το γιλέκο είναι ραμμένο από τα τελικά μέρη.

Τρελό στολίδι συνονθύλευμα

Στολίδι σε αυτό το στυλ συλλέγεται σε βαμβακερή βάση. Για αυτό, χρησιμοποιούνται μικρά τεμάχια, τα οποία έχουν ίσια κοψίματα..

Τα προϊόντα σε τρελό στιλ μπορούν να μεταμορφώσουν σημαντικά το εσωτερικό Τα προϊόντα σε τρελό στιλ μπορούν να μεταμορφώσουν σημαντικά το εσωτερικό

Η ακολουθία συναρμολόγησης έχει ως εξής:

 • Με τη βοήθεια ακίδων, το πρώτο πτερύγιο στερεώνεται στη βάση, το οποίο πρέπει να μετατοπιστεί ελαφρώς σε σχέση με το κέντρο του κύριου πτερυγίου.
 • Το δεύτερο πτερύγιο εφαρμόζεται πρόσωπο με πρόσωπο, μετά την ευθυγράμμιση των άκρων.
 • Το δεύτερο πτερύγιο τραβιέται πίσω στο κύριο, σιδερώνεται και ασφαλίζεται με πείρους.
 • Ο περιττός ιστός κόβεται κατά μήκος της γραμμής του δεύτερου τεμαχίου.
 • Για τα υπόλοιπα μπαλώματα, εκτελούνται όλα όσα γράφονται παραπάνω..
 • Υπάρχουν πτερύγια που είναι πολύ μικρά σε μέγεθος και δεν μπορούν να κοπούν κατά μήκος της γραμμής. Σε αυτή την περίπτωση, η περίσσεια ιστού από τη γωνία του κάτω πτερυγίου κόβεται σε μία από τις γειτονικές γωνίες του ραμμένου πτερυγίου. Μετά από αυτό, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το στολίδι είναι έτοιμο.

DIY Crazy Patchwork Cosmetic Bag (βίντεο)

Το συνονθύλευμα τρελό στυλ είναι πολύ ενδιαφέρον από δημιουργική άποψη. Πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα κατασκευάζονται από αυτό. Τώρα έχετε επίσης μια τέτοια ευκαιρία.!