Επιλέγοντας τραπέζια στο υπνοδωμάτιο: 5 κανόνες για μια καλή επιλογή

Το τραπέζι είναι ένα λειτουργικό και πρακτικό έπιπλο στο υπνοδωμάτιο Το καμαρίνι είναι ένα λειτουργικό και πρακτικό έπιπλο στο υπνοδωμάτιο Το ντουλάπι τοποθετείται όλο και περισσότερο στο υπνοδωμάτιο. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι λειτουργικά κλειστές ζώνες προσπαθούν να εγκατασταθούν πιο κοντά η μία στην άλλη. Έτσι, στο υπνοδωμάτιο μπορείτε συχνά να βρείτε ένα καμαρίνι και μια μικρή γωνιά γυναικείας ομορφιάς, το οποίο είναι λογικό: μετά την επιλογή των ρούχων, είναι εύκολο να εφαρμόσετε μακιγιάζ για να ταιριάξετε και πριν πάτε για ύπνο πρέπει να αφαιρέσετε τη βρωμιά και χρησιμοποιήστε μια κρέμα νύχτας. Για όλα αυτά, συνιστάται να βρείτε ένα τραπέζι που θα καλύψει τις ανάγκες της οικοδέσποινας και θα ταιριάζει στο εσωτερικό.

Υπνοδωμάτια με τραπεζαρία

Οι σχεδιαστές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό την τάση να τοποθετούν μια σχάρα τουαλέτας στο υπνοδωμάτιο και έχουν βεβαιωθεί ότι το σετ κρεβατοκάμαρας ήταν στο ίδιο στυλ. Σήμερα, μπορείτε εύκολα να βρείτε ακουστικά που περιλαμβάνουν διάφορα μοντέλα σεντονιών με διαφορετικούς βαθμούς λειτουργικότητας για να διαλέξετε..

Για να ταιριάζει κομψά το τραπέζι στο εσωτερικό του υπνοδωματίου, πρέπει να επιλεγεί λαμβάνοντας υπόψη το σχεδιασμό του δωματίου Για να ταιριάζει κομψά το τραπέζι στο εσωτερικό του υπνοδωματίου, πρέπει να επιλεγεί λαμβάνοντας υπόψη το σχεδιασμό του δωματίου

Τύποι τραπεζαρίας για υπνοδωμάτια:

 • Τραπέζι συρταριού και καθρέφτης τοίχου. Αυτή είναι μια παραδοσιακή επιλογή που σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε πολλά από αυτά που χρειάζεστε..
 • Ντουλάπα με γκαρνταρόμπα. Ορισμένα μοντέλα ντουλάπας μπορεί να περιλαμβάνουν χώρο για προϊόντα περιποίησης και μελέτης.
 • Κονσόλα με καθρέφτη. Η κονσόλα θα είναι μια ελαφριά έκδοση του τραπεζιού. Αυτό είναι κατάλληλο για όσους δεν χρειάζονται μεγάλο οπλοστάσιο κοσμημάτων και καλλυντικών..
 • Επιτραπέζιος καθρέφτης στο καμαρίνι. Σε αυτή την περίπτωση, οποιοδήποτε τραπέζι, ακόμη και ένα γραφείο, μπορεί να λειτουργήσει ως επιτραπέζιο. Αυτό είναι κατάλληλο εάν πρέπει να κάνετε κάποιες εργασίες γραφής ή υπολογιστή στον υπνοδωμάτιο..
 • Ένα τραπέζι με έναν πτυσσόμενο καθρέφτη. Ιδανικό για μικρά υπνοδωμάτια όπου θέλετε να συνδυάσετε διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας σε 1 χώρο.

Εξετάστε προσεκτικά τον φωτισμό κατά τη δημιουργία μιας μονάδας ματαιοδοξίας. Ιδανικό εάν το φως του ήλιου πέσει στην οικοδέσποινα και παρέχεται ένα υψηλής ποιότητας σύστημα φωτισμού για βραδινό μακιγιάζ..

Ντουλάπα ντουλάπα: υπνοδωμάτια για γυναίκες με τα καλύτερα αξεσουάρ

Μια ντουλάπα με ενσωματωμένο τραπέζι θα φανεί πολύ κομψή στο πνεύμα του μινιμαλισμού. Αυτή η επιλογή όχι μόνο δημιουργεί άψογο στυλ, αλλά διατηρεί επίσης τα προϊόντα περιποίησης καθαρά και τακτοποιημένα..

Μια εξαιρετική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο, που σίγουρα θα αρέσει σε κάθε κορίτσι, είναι μια ντουλάπα με τραπέζι. Μια εξαιρετική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο, που σίγουρα θα αρέσει σε κάθε κορίτσι, είναι μια ντουλάπα με τραπέζι.

Υπάρχουν 2 επιλογές για το συνδυασμό μιας ντουλάπας με ένα τραπέζι:

 1. Ένα τραπέζι τοποθετημένο μέσα στο ντουλάπι πίσω από μια συρόμενη πόρτα. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, μπορείτε να συνδυάσετε το σύστημα αποθήκευσης, να το κάνετε εντελώς μονολιθικό από έξω..
 2. Ένα μικρό τραπέζι, όχι κρυμμένο πίσω από την πόρτα, αλλά ενσωματωμένο στη δομή του ντουλαπιού. Έτσι, το στυλ θα περάσει στην επικρατούσα τάση της νεωτερικότητας, αφού το τραπέζι θα είναι ορατό.

Εάν σας ελκύει ο μινιμαλισμός, τότε τοποθετήστε ένα πτυσσόμενο ντύσιμο μέσα στο ντουλάπι πίσω από μια συρόμενη πόρτα.

Έπιπλα υπνοδωματίου: ντυμένα τραπέζια ως κομοδίνα

Ένας πολύ ασυνήθιστος τρόπος για να τακτοποιήσετε το τραπέζι είναι να μετατρέψετε το κομοδίνο σε γκαρνταρόμπα. Αυτό είναι πολύ βολικό για μικρά υπνοδωμάτια, όπου ο συνδυασμός αρκετών λειτουργικών περιοχών είναι απλώς μια αναγκαιότητα..

Το αυθεντικό τραπέζι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κομοδίνο Το αυθεντικό τραπέζι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κομοδίνο

Πώς να φτιάξετε ένα ντουλάπι με ένα κομοδίνο:

 • Απλά κρεμάστε καθρέφτες πάνω από τα πεζοδρόμια. Οι μικροί καθρέφτες κοντά στο κεφάλι του κρεβατιού είναι βολικοί και απαραίτητοι όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες, καθώς προσποιούνται μόνο ότι δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους.
 • Ένα αρθρωτό σύστημα αποθήκευσης που βρίσκεται γύρω από το κεφάλι του κρεβατιού μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει ένα πλήρες ντουλάπι.
 • Μια χαμηλή οθωμανική για μια στενή κονσόλα δίπλα στο κρεβάτι μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός πλήρους χώρου τουαλέτας.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα τραπέζι από οποιαδήποτε επιφάνεια στο υπνοδωμάτιο. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι η εσωτερική σύνθεση που προκύπτει σας φέρνει όφελος και ευχαρίστηση..

Μοντέρνο υπνοδωμάτιο: μπορείτε να απαλλαγείτε από ένα τραπέζι-καμαρίνι

Για όσους έχουν ελάχιστο ελεύθερο χώρο στο υπνοδωμάτιο, είναι κατάλληλη η επιλογή που συνδυάζει μια συρταριέρα για ρούχα και μικρά πράγματα με ένα ντουλάπι. Λάβετε υπόψη ότι μια συρταριέρα πρέπει να κάνει καλά τη δουλειά της τόσο για τις διαδικασίες αποθήκευσης όσο και για τις τουαλέτες..

Για ένα μικρό υπνοδωμάτιο, ένα καθολικό καμαρίνι είναι τέλειο Για ένα μικρό υπνοδωμάτιο, ένα καθολικό καμαρίνι είναι τέλειο

Ντουλάπα-είδη και μέθοδοι δημιουργίας:

 1. Καθρέφτης τοίχου συν κανονική συρταριέρα με το σωστό ύψος. Απλώς επιλέξτε μια καμπουριέρα και όχι πολύ ογκώδη συρταριέρα, πίσω από την οποία μπορείτε να καθίσετε άνετα και να το συμπληρώσετε με έναν καθρέφτη τοίχου.
 2. Ενσωματωμένος καθρέφτης στο συρταριέρα. Ορισμένες συρταριέρες περιέχουν έναν αναστρέφοντα καθρέφτη στην επάνω επιφάνεια. Ο αναδιπλούμενος καθρέφτης κρύβει πολλά βολικά διαμερίσματα για καλλυντικά και κοσμήματα.
 3. Γωνιά προσωπικής περιποίησης με καθρέφτη τραπεζιού. Μια μέτρια επιλογή θα ήταν να τοποθετήσετε αρκετά απαραίτητα αντικείμενα για προσωπική φροντίδα στο συρταριέρα..

Ακόμα και μια συνηθισμένη συρταριέρα, με την κατάλληλη προσέγγιση, μπορεί να μετατραπεί σε ένα καλά εξοπλισμένο καμαρίνι..

Γωνιακά τραπεζομάντηλα

Υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα για κάθε τύπο διάταξης επίπλων. Μαζί με τους γωνιακούς καναπέδες, τους χώρους εστίασης και τα τραπέζια υπολογιστών, υπάρχουν επίσης γωνιακά τραπέζια που είναι επιτυχώς γραμμένα στη γωνία του δωματίου, δίνοντάς του κάποια πλεονεκτήματα.

Το πλεονέκτημα ενός γωνιακού τραπεζιού είναι ότι έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια εργασίας. Το πλεονέκτημα μιας γωνιακής μπουντουάρ είναι ότι έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια εργασίας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός γωνιακού τραπεζιού:

 • Μεγάλος χώρος εργασίας. Το τραπέζι που βρίσκεται στη γωνία έχει αρκετό χώρο για διάφορα εξαρτήματα σε σύγκριση με το άμεσο αντίστοιχο μη γωνιακό..
 • Βάφοντας μια άδεια γωνία. Εάν έχει σχηματιστεί μια γωνιά στο υπνοδωμάτιό σας, τότε η αφαίρεση της προφοράς από αυτό είναι το ιερό καθήκον καθενός που φροντίζει για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού του. Ένα γωνιακό τραπέζι με καθρέφτη θα διευρύνει το χώρο και θα αποσπάσει την προσοχή από τη δύσκολη γωνία.
 • Βαθύ συρτάρια. Παρά την οπτική σεμνότητα του μεγέθους, τα συρτάρια του γωνιακού τραπεζιού θα είναι πολύ πιο ευρύχωρα από αυτά ενός ίσου τραπεζιού ή κονσόλας.

Τα πλεονεκτήματα ενός γωνιακού τραπεζιού σε κάνουν να σκεφτείς να ελευθερώσεις μια γωνία για αυτό!

Σχεδιασμός τραπεζαρίας στο υπνοδωμάτιο

Προκειμένου να αποφύγετε αποκλίσεις στο εσωτερικό του υπνοδωματίου σας, εξετάστε προσεκτικά την επιλογή του τραπεζιού, το στυλ και το σχεδιασμό του..

Όταν επιλέγετε ένα τραπέζι για ένα υπνοδωμάτιο, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη όχι μόνο την εμφάνισή του, αλλά και την ποιότητά του. Όταν επιλέγετε ένα τραπέζι για ένα υπνοδωμάτιο, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη όχι μόνο την εμφάνισή του, αλλά και την ποιότητά του.

Μια μικρή επισκόπηση των πινάκων σε διάφορες δημοφιλείς κατευθύνσεις:

 1. Ένα μινιμαλιστικό τραπέζι πρέπει να είναι κρυμμένο πίσω από την κουρτίνα του καμαρίνι ή πίσω από την πόρτα του ντουλαπιού. Διαφορετικά, μπορεί να είναι μια συμπαγής κονσόλα με ένα σχεδόν αόρατο σύστημα αποθήκευσης και μια ελαφριά γεωμετρική καρέκλα ή πουφ..
 2. Το Shabby chic dressing τραπέζι μπορεί να είναι κατασκευασμένο από λαμπερό ελκυστικό υλικό.
 3. Για ένα μοντέρνο στυλ, η χρήση διαφανούς άχρωμου πλαστικού είναι σχετική..
 4. Σε στυλ Art Deco, επιλέξτε έντονα χρώματα και ασυνήθιστο φωτισμό.
 5. Το στυλ pop art που κερδίζει δημοτικότητα αυτές τις μέρες υποδηλώνει μεγάλη έμφαση στο καμαρίνι, πολύ φωτισμό στο στυλ του παλιού Χόλιγουντ και διακόσμηση.
 6. Για μια ταπεινή ρουστίκ εμφάνιση, χρησιμοποιήστε φυσικό ξύλο και ψάθινα στοιχεία..
 7. Σε κλασικό στυλ, το τραπέζι είναι σκαλισμένο ξύλο, μοτίβα, συγκρατημένες παστέλ αποχρώσεις.

Τα τραπεζάκια μπορούν να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Γκαρνταρόμπα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου: βασικοί κανόνες τοποθέτησης

Τοποθετώντας ένα τραπέζι στο υπνοδωμάτιο, μην ξεχνάτε όλες τις αποχρώσεις και τις συνθήκες ζωής. Ένα σεντόνι έχει πολλές απαιτήσεις για τη θέση του, οι οποίες πρέπει να πληρούνται για να χρησιμοποιηθεί αυτό το αξεσουάρ είναι απόλαυση και όχι απογοήτευση..

Το ντουλάπι πρέπει να τοποθετηθεί στο υπνοδωμάτιο, έτσι ώστε να μην παρεμποδίζει την ελεύθερη κίνηση στο δωμάτιο. Το ντουλάπι πρέπει να τοποθετηθεί στο υπνοδωμάτιο, έτσι ώστε να μην παρεμποδίζει την ελεύθερη κίνηση στο δωμάτιο.

Κανείς δεν πρέπει να παρεμβαίνει μαζί σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τουαλέτας. Κάντε τον εαυτό σας άνετο και ήρεμο μπροστά στον καθρέφτη.

Τα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν τοποθετείτε το τραπέζι σας:

 • Φυσικό φως. Το μακιγιάζ πρέπει να εφαρμόζεται υπό το φως στο οποίο θέλετε να δείχνετε ελκυστική. Κατά συνέπεια, για εργασία σε ένα ελαφρύ γραφείο και έναν γρήγορο περίπατο, χρειάζεστε μακιγιάζ που εφαρμόζεται στις ακτίνες του ήλιου. Τοποθετήστε το τραπέζι έτσι ώστε οι ακτίνες να πέφτουν ομοιόμορφα στο πρόσωπο, δημιουργώντας ελάχιστες σκιές.
 • Ελεύθερος χώρος. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή σας δεν επικαλύπτεται με την περιοχή κανενός άλλου για εργασία, αναψυχή ή παιχνίδι. Φανταστείτε πόσο δυσάρεστο είναι εάν κατά τη διάρκεια των αισθητικών επεμβάσεων λάβετε ένα χτύπημα στον αγκώνα ή ένα σπρώξιμο από την πόρτα του ντουλαπιού. Υπολογίστε εκ των προτέρων το πιθανό μέγεθος του τραπεζιού.
 • Υπολογίστε τον πραγματικό αριθμό αντικειμένων που πρέπει να τοποθετήσετε στο τραπέζι. Επιλέξτε έπιπλα με βάση τις ανάγκες σας.

Εγκατάσταση τραπεζαρίας στο υπνοδωμάτιο (βίντεο)

Αγγίζοντας το θέμα της ποιότητας, θα ήθελα να σημειώσω ότι η παραγωγή ενός επιτραπέζιου γκαρνταρόμπα μπορεί να καθιερωθεί ακόμη και στο σπίτι, και οι τεχνίτες από την περιοχή της Μόσχας θα σας κάνουν ακόμη περισσότερο ένα πραγματικό αριστούργημα από δημοφιλή φθηνά υλικά. Ωστόσο, πρέπει να αποφασίσετε αμέσως εάν ένα τόσο φθηνό, αλλά όχι πολύ υψηλής ποιότητας προϊόν θα σας ταιριάζει; Εάν χρειάζεστε ένα κομψό, αξιόπιστο τραπέζι που θα εξυπηρετεί για αρκετές δεκαετίες χωρίς να αλλάζει το στιλπνό του χρώμα, τότε επικοινωνήστε με Ευρωπαίους προμηθευτές και απολαύστε την υψηλή ποιότητα του προϊόντος..

Σχεδιασμός τραπεζαρίας στο υπνοδωμάτιο (παραδείγματα φωτογραφιών)