Original zucchini och morotspannkakor: 3 hemligheter för en utsökt maträtt

 • Du kan överraska nära och kära med en intressant maträtt med middag med läckra zucchini- och morotspannkakor Du kan överraska nära och kära med en intressant maträtt till middagen med hjälp av läckra zucchini- och morotspannkakor Tillagningstid: 45 min;
 • Portioner: 4;
 • Kcal: 75;
 • Proteiner / fetter / kolhydrater: 20g / 30g / 60g.

Fritters tillverkade av morötter och zucchini är mycket välsmakande och dessutom är de en ganska kostprodukt som är mycket hälsosam för figuren. Zucchini används för beredning av många rätter, eftersom det lätt absorberas av kroppen. Denna produkt är helt enkelt oersättlig för personer som lider av sjukdomar i mag -tarmkanalen..

Gör diy zucchini-morotspannkakor

I mitten av sommaren kan du enkelt och snabbt förbereda mycket mjuka, mjuka, friska och samtidigt kostmärg-morotspannkakor. De kan tillagas på många olika sätt, och varje recept är unikt och intressant på sitt eget sätt..

Zucchinipannkakor passar utmärkt till frukost, eftersom det är en kosträtt som ger dig en energikick..

Dietpannkakor från zucchini och morötter kommer säkert inte bara att tilltala vuxna utan även barn. Dietpannkakor från zucchini och morötter kommer säkert inte bara att tilltala vuxna utan även barn.

Även små barn som inte gillar att äta grönsaksrätter kommer att gilla denna maträtt. För mycket små barn kan du göra läckra söta pannkakor av zucchini, morötter och hemlagad ost. Pannkakorna har en trevlig, ganska väl uttalad zucchinismak och praktiskt taget inga morötter.

Ingredienser

 1. Medelstor zucchini – 3 st .;
 2. Medelstora morötter – 2 st .;
 3. Vitlök – 2 kryddnejlika;
 4. Lök – 2 st .;
 5. Semolina – 150 g;
 6. Kycklingägg – 1 st .;
 7. Salt;
 8. Peppar;
 9. Vegetabilisk olja.

Läckra zucchini- och morotspannkakor: recept

Zucchini och morotspannkakor absorberas mycket lätt av kroppen, förhindrar uppkomsten av fetma, tillåter inte att kroppen ackumulerar överflödigt fett.

Steg-för-steg-tillredningen av pannkakor är mycket enkel och även en ny kock kan hantera denna maträtt..

 1. Skär löken i strimlor och stek i en panna med förvärmd olja. Stek lök tills den är gyllenbrun, rör hela tiden.
 2. Om zucchinin är ung är det absolut inte nödvändigt att skala och du kan gnugga zucchinin på ett grovt rivjärn direkt med huden. Om zucchinin är ganska hård, måste den först rengöras innan du gnuggar zucchinin..
 3. Skala morötterna och gnid dem på ett fint rivjärn. Zucchini måste blandas med morötter och passeras genom en press, riven eller bara hackad vitlök.
 4. Bryt ägget separat i en skål och vispa det väl med en visp. Häll ägget i grönsaksblandningen, tillsätt semolina och blanda allt tills ett homogent tillstånd bildas, se till att det inte finns några klumpar i den förberedda blandningen.
 5. Den resulterande blandningen måste blandas med förstekt lök, som måste svalna något. Salta och peppra sedan den resulterande blandningen och blanda allt noggrant igen tills ett homogent tillstånd bildas..
 6. När blandningen är helt klar måste du lämna den i cirka 20 minuter vid rumstemperatur så att semolina sväller lite..
 7. Värm oljan väl i en stekpanna. Sked på pannkakor och stek i en kastrull tills den är genomstekt på medelvärme.

Efter att pannkakorna har stekt måste de överföras till en pappershandduk för att absorbera fettet..

Lägg pannkakorna på tallrikar i portioner och tillsätt gräddfil.

Du kan komplettera skålen med skivor grapefrukt, som hjälper maträtten att smälta snabbare och hjälper till att göra figuren vacker och smal..

De godaste pannkakorna gjorda på morötter och zucchini

För att göra squash-morotspannkakorna väldigt mjuka, välsmakande och mer kostrika kan du lägga till havregryn i grönsaksblandningen istället för semolina. Deg för pannkakor kan förberedas i förväg, lägg dem i kylskåpet och ta om möjligt ut och stek i uppvärmd vegetabilisk olja.

För att göra läckra pannkakor mjuka kan du dessutom lägga till havregryn i degen. För att göra läckra pannkakor mjuka kan du dessutom lägga till havregryn i degen.

Du kan också servera zucchinipannkakor med vitlökssås. För att förbereda en sådan sås måste du tillsätta finhackad eller fint riven vitlök till gräddfil samt hackad dill. Blanda allt väl och salt efter smak.

Läckra zucchini och morotpannkakor (video)

Du kan göra en squashkaka. För att förbereda en sådan kaka måste du steka pannkakor med större diameter och sedan smörja dem med majonnäs blandad med vitlök och lägg den ena kakan ovanpå den andra. Du kan lägga skivor färsk tomat mellan kakorna om du vill..

Zucchini och morotspannkakor (foto)

Skala den medelstora zucchinin, ta bort fruktköttet och gnid på ett medium rivjärn Skala den medelstora zucchinin, ta bort fruktköttet och gnid på ett medelhack Vi gnuggar också morötterna på ett medium rivjärn. Hacka löken fint Vi gnuggar också morötterna på ett medium rivjärn. Hacka löken fint Tillsätt nu ägget och saltet efter smak. Dessutom kan du lägga till kryddor Tillsätt nu ägget och saltet efter smak. Dessutom kan du lägga till kryddor Tillsätt en liten mängd mjöl och blanda allt noggrant Tillsätt en liten mängd mjöl och blanda allt noggrant Stek pannkakor i välvärmd solrosolja på varje sida Stek pannkakor i välvärmd solrosolja på varje sida Det är bättre att lägga pannkakor från zucchini och morötter till bordet varma. Smaklig måltid! Det är bättre att lägga pannkakor från zucchini och morötter till bordet varma. smaklig måltid!