Nykyaikaiset makuuhuoneet: 5 valintakriteeriä

Makuuhuonepaketti on tärkeä osa jokaista makuuhuonetta, joten sen valintaan tulee suhtautua huolellisesti ja asiantuntevasti. Makuuhuoneen setti on tärkeä osa jokaista makuuhuonetta, joten sen valintaan tulee suhtautua huolellisesti ja asiantuntevasti, eikä makuuhuoneen valinta ole niin yksinkertainen asia. Haluan edullisen, kauniin ja modernin tyylin valmistajalta, jolla on hyvä maine. Jos olet juuri tehnyt remontin ja valitset uuden huonekalusarjan tai -sarjan, yleensä useampi kuin yksi luettelo katsotaan läpi, huoneen ominaisuudet otetaan huomioon. Sattuu, että vanhat kuulokkeet ovat palvelleet melkein Neuvostoliiton ajoista lähtien, ja ihmiset vain eksyvät – mitkä vaihtoehdot ovat muodissa nyt, he katsovat erikoisresurssien, kuvien luokitusta. Ja aivan oikein – valinnan on oltava harkittu..

Kauniita makuuhuoneita pieniin makuuhuoneisiin

Jos asut Hruštšovissa tai sinulla on vain hyvin pieni makuuhuone, vaihtoehdot kaventuvat. Muista, että sijoittamalla huonekalut oikein, kasvatat makuuhuoneen pinta -alaa visuaalisesti. Ja tällaisten tilojen suunnittelun pääperiaate on kaiken tarpeettoman hylkääminen. Tarpeettomat elementit pienentävät tilaa..

Jos sinulla on pieni makuuhuone, voit valita sille kauniin sängyn ja kaksi pientä yöpöytää. Jos sinulla on pieni makuuhuone, voit valita sille kauniin sängyn ja kaksi pientä yöpöytää.

Joskus joudut uhraamaan pukeutumispöydän, pienen sohvan, yöpöydät. Yöpöydät ovat tietysti tyylilajin klassikoita, mutta jos kaksi pienessä makuuhuoneessa on jo liikaa, voit kieltäytyä ylimääräisistä. Tai älä mene väärin koon kanssa.

Jos voit poistaa kaapin pienestä makuuhuoneesta toiseen paikkaan talossa, tee se. Ehkä iso sisäänrakennettu vaatekaappi on käytävälläsi tai olohuoneessasi. Viimeisenä keinona kulmakaappeja käytetään pienessä makuuhuoneessa, mikä mahdollistaa kulmien järkevän käytön. Joka tapauksessa sen pitäisi olla huonekaluja, jotka ovat kompakteja, eivät suuria ja joita tarvitaan vain makuuhuoneessa..

Vakiomakuuhuone: täydellinen

Mikä on makuuhuoneen peruspaketti? Laatusarjat sisältävät vähintään kolme huonekalua. Kuulokkeen on oltava omavarainen.

Perussarja sisältää:

 • Sänky;
 • Yöpöydät;
 • Kaappi.

Laajennettu sarja sisältää lipaston ja peilipöydän. Moduulit on mainittava erikseen. Tämä huonekalukokonaisuus perustuu ostajan itsenäiseen valintaan – päätät itse, mitkä ehdotetuista esineistä sisältyvät sarjaasi..

Monet valitsevat mieluummin tavallisen makuuhuoneen, johon kuuluu sänky, kauniit yöpöydät ja toimiva vaatekaappi. Monet valitsevat mieluummin tavallisen makuuhuoneen, johon kuuluu sänky, kauniit yöpöydät ja toimiva vaatekaappi.

Yleensä edessäsi on kokoelma 3-5-10 tai enemmän huonekaluja. Ne ovat kaikki tyylillisesti samanlaisia. Makuuhuoneen koosta ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja ominaisuuksistasi riippuen voit valita, mitä sviittiin kuuluu. Eli sinun on koottava kuulokkeet itse.

Modulaariset järjestelmät ovat suosittuja, koska ne eivät rajoita ratkaisujasi. Mihin huonekalut sijoitetaan – päätät itse, ne ovat kaikki liikkuvia ja vaihdettavia. Kokoelma sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen huonekaluista, kooista ja toiminnoista. Yleensä tämä on tuontikaluste, mutta jos se on kirjoitettu – valmistettu Venäjällä, katso myös tuotteita tarkemmin, ne voivat olla suosittujen tuontimerkkien halvempia analogeja.

Vinkkejä: kuinka valita makuuhuone

Voit heti valita tietyn tyylin huonekaluja, esimerkiksi moderneja, Empire tai Provence. Tai voit aluksi asettaa tavoitteen valita minimalistiset sarjat. Tällaiset julkisivut yhdistetään mihin tahansa tyyliin (ellei kuninkaan sisustuksessa tarvita jotain tyylikkäämpää).

Joka tapauksessa tässä versiossa on paljon mahdollisuuksia yhdistää. Tässä tapauksessa voit muuttaa viimeistelyä ja tekstiilejä, ja kuulokkeet pysyvät samana. Totta, huonekalujen pitäisi olla todella korkealaatuisia. Jos epäilet makuasi, valitse valmiit kuulokkeet..

Makuuhuoneen huonekalut on valittava ottaen huomioon huoneen suunnittelu Makuuhuoneen huonekalut on valittava ottaen huomioon huoneen suunnittelu

Kuulokkeiden valitseminen:

 1. Huonekalujen tulee olla tyylikkäitä – pääsääntöisesti näyttelytiloissa näyttelyn näyte, joka täyttää tyylin ja laadun vaatimukset, on esillä huomion keskipisteenä ja sen kanssa sama;
 2. Paras materiaali huonekaluille on massiivipuuta, mutta myös edulliset lastulevyt ja MDF -julkisivut yllättävät usein laadulla ja kauneudella;
 3. Huonekalujen julkisivun varjossa etusija annetaan neutraaleille rauhallisille sävyille, on parempi kieltäytyä kirkkaista sävyistä ja kontrasteista (harvinaisesta huoneistosta löydät kirkkaat huonekalut makuuhuoneessa);
 4. Tumma tai vaalea – se riippuu makuuhuoneen valaistuksesta, tummat värit ovat rauhallisempia, mutta herääminen tällaisessa huoneessa on vaikeampaa;
 5. Valkoinen, kerma, persikka ja kaakao maidon kanssa on valittu luomaan kevyt ja rento ilmapiiri.

Valmistajan kova ääni ei aina takaa, että kuulokkeiden kanssa ei voi mennä vikaan. Ehkä pienet paikalliset yritykset kaupungissasi tekevät jotain parempaa, joka sopii täydellisesti makuuhuoneeseesi. Jos tarvitset esimerkiksi koristeellisesti veistettyjä huonekalujulkisivuja, mutta sopivia ei ole myynnissä, on järkevää tilata ne..

Miten tyylit ja materiaalit yhdistetään

Makuuhuoneiden luomiseen voidaan käyttää täysin erilaisia ​​pintoja – laminoitua lastulevyä, luonnon mäntyä, kromipintoja ja metallia, jossa on väärennettyjä elementtejä. Tärkeintä on tarkkailla tyylillistä vastaavuutta. Kuvasta putoaminen luo huolettomuuden ja järjettömyyden makuuhuoneen suunnittelussa.

Nykyaikaisissa makuuhuoneissa suosituin on minimalistinen huonekalusetti. Nykyaikaisissa makuuhuoneissa suosituin on minimalistinen huonekalusetti.

Materiaaleja ja konsepteja eri sisustustyyleihin:

 • Provence – nuhjuinen puu ja tyylikäs taonta;
 • Etnostyyli – tummat puun sävyt, upeat tekstuurit aitoa nahkaa tai keinonahkaa;
 • Minimalismi – mattapintaiset pinnat;
 • Klassikko – veistetyt yksityiskohdat, syvät värit;
 • Hi-tech ja muut modernit tyylit – kiiltävät huonekalut, jalat kromattuja.

Jos huonekaluissa on kuluneita ja kuluneita pintoja, tämä on ihanteellinen nuhjuiseen tyyliin. Valkaistun puun sävy on skandinaavisen tyylin ja Välimeren sisustuksen estetiikka. Lämpimät puumaiset sävyt kuuluvat ylellisiin klassikoihin. Kiillotettuja kaappeja ei käytännössä enää käytetä, mutta ne kuuluvat kesämökkien huonekaluluokkaan..

Massiivipuuta: materiaali makuuhuoneeseen

Kauneimmat ja kalliimmat huonekalut on valmistettu luonnonpuusta. Joten tämä materiaali on luonnollista, luonnollista, sen esteettisistä ominaisuuksista ei ole epäilystäkään, samoin kuin toiminnallisia. Mikään keinotekoinen materiaali ei ole niin harmonista.

Nykyaikaisen makuuhuoneen sisustukseen tällaiset ympäristöystävälliset huonekalut sopivat parhaiten. Nämä ovat tietysti kalleimmat kuulokkeet. Mutta paljon sisältyy korkeaan hintaan..

Luonnonpuusta valmistettu makuuhuonepaketti on kysytty, koska sille on tunnusomaista ympäristöystävällisyys ja terveydentila. Luonnonpuusta valmistettu makuuhuonepaketti on kysytty, koska sille on tunnusomaista ympäristöystävällisyys ja terveydentila.

Massiivipuusta valmistetut nukkumissarjat:

 • Pitkäkestoinen. Asianmukaisella käsittelyllä puun luonnollinen kauneus säilyy huonekaluissa monien vuosien ajan. Pyökki, tammi ja hevea ovat tässä mielessä suosituimpia puulajeja..
 • Kauneimmat ja kestävimmät huonekalut on valmistettu tammesta. Tammen uskotaan puhdistavan makuuhuoneen auran..
 • Hevea -puu on myös erittäin kestävää, se ei pelkää naarmuja ja muita vaurioita, se kestää hyvin kosteutta, ei ime hajuja. Hän ei pelkää lämpötilan muutoksia.
 • Pyökillä on kiiltävä pinta. Siinä on vahva energia – se symboloi rohkeutta, voimaa, uskotaan, että tämä on hyvä huonekalu terveyden ylläpitämiseksi.

Hyvät pehmustetut huonekalut näyttävät aina edullisemmilta massiivipuukalusteiden taustalla. Pienet sohvat makuuhuoneissa näyttävät viihtyisemmiltä tällaisten jalojen huonekalujen vieressä. Voidaan sanoa, että pointti on vain hinnassa, mutta kun otetaan huomioon tällaisten huonekalujen käyttöikä, on järkevää käyttää niin paljon.

Skandinaavinen design makuuhuoneeseen

Skandinaavinen makuuhuone on hyvä maku. Tällaisessa sisustuksessa et löydä teeskentelyä, tällaisessa suunnittelussa ei ole paljon yksityiskohtia, värejä. Mutta tämä minimalismi ei tee makuuhuoneesta kylmää ja tyhjää. Perinteisesti se on täynnä valoa, koska ikkunan ulkopuolella on paljon pimeyttä..

Skandinaavisen makuuhuoneen huonekalujen ei pitäisi olla vain luonnonpuuta, vaan myös mahdollisimman mukavat makuuhuoneen omistajalle. Skandinaavisen makuuhuoneen huonekalujen ei pitäisi olla vain luonnonpuuta, vaan myös mahdollisimman mukavat makuuhuoneen omistajalle.

Tämän makuuhuoneen huonekalut:

 • Pitäisi olla mahdollisimman mukava (jos tarvitset sängyn, jossa on nostomekanismi, osta tämä);
 • Valmistettu vain luonnonpuusta;
 • Pitäisi sopia tyyliseen ratkaisuun.

Massiiviset kaapit, joissa on joukko hyllyjä, eivät varmasti ole sinulle hyödyllisiä. Samettipehmustetut ottomaanit eivät myöskään ole vaihtoehto skandinaaviseen makuuhuoneeseen. Huonekalujen muuttaminen on mahdollista, mutta jos tällaisen ratkaisun käytännöllisyys oikeuttaa itsensä. Voit käyttää vintage -huonekaluja, mutta hyvin annosteltuja.

Makuuhuoneen vakioasetus: mitat

Aloitetaan sängyistä. Yhden hengen vuoteiden vakiopituus on 200-210 cm, leveys-jopa 110 cm. Puolitoista sängyssä vain leveys muuttuu-110-160 cm, parivuoteissa vain leveys muuttuu – 160-200 cm ja enemmän.

On välttämätöntä valita makuuhuone, jotta se sopisi orgaanisesti huoneen sisustukseen On välttämätöntä valita makuuhuone, jotta se sopisi orgaanisesti huoneen sisustukseen

Seuraavaksi ovat lipastot. Vähimmäiskorkeus on 850 mm. Muussa tapauksessa lipasto muuttuu kaapiksi. Pituus on joka tapauksessa yli puoli metriä. Syvyys – 30 cm. Makuuhuoneessa pieniä lipastoja ei käytetä lähes koskaan. Jos olet jo päättänyt laittaa lipaston makuuhuoneeseen, sen pitäisi olla erittäin tilava..

No, kaappeista on vaikeampi sanoa. Niitä on niin paljon, ja mitkä lajikkeet ovat lähempänä sinua, asuntoasi, on vaikea sanoa. Joku laittaa mini-vaatekaapin makuuhuoneeseen yrittäen “auttaa” tilaa, joku päättää maxi-vaatekaapista. Joskus kuulokkeet koostuvat jopa kahdesta kaapista..

Nykyaikaiset makuuhuoneet: vaihtoehtoja minimalismin tyyliin

Minimalistinen sisustus perustuu perspektiiviin. Eli seisovan ihmisen katse ei saisi kohdata esteitä. Tämän vaikutuksen saavuttaminen ei ole helppoa. Jos esimerkiksi kaapin sivuseinä on näkyvissä huoneen kulmasta ikkunan sijasta, periaatetta rikotaan jo..

Jos haluat sisäänrakennettuja vaatekaappeja ja vapaata tilaa huoneessa, tämä minimalistiseen tyyliin suunniteltu huonekalusetti sopii sinulle. Jos haluat sisäänrakennettuja vaatekaappeja ja vapaata tilaa huoneessa, tämä minimalistiseen tyyliin suunniteltu huonekalusetti sopii sinulle.

Siksi sisäänrakennettuja huonekaluja käytetään usein minimalistiseen tyyliin. Joten vaatekaappi tehdään yleensä joko sisäänrakennetuksi tai välittömästi koko seinälle. Radiaaliset kaapit sopivat täydellisesti tähän konseptiin. Runkomateriaalit – puu, peili, muovi.

Tällaisen makuuhuoneen sänky on yleensä matala, ilman päätypäätä. Sängyn lähellä on pöytä tai yöpöytä. Ja siinä kaikki, ei enää huonekaluja. Avaa tilaa, hävitä kaikki tarpeeton.

Nukkumissarjat (video)

Viihtyisyys ja mukavuus makuuhuoneessa takaa hyvän lepoajan, mielialan ja rauhallisen ilmapiirin perheessä. Etsi kuulokkeita, jotka eivät epäile sinua ulkonäöltään.

Onnistuneet päätökset!

Makuuhuoneiden suunnittelu (kuva sisätiloissa)