Käsityöt käpyistä: ainutlaatuisia DIY -leluja

Voit tehdä kauniita ja omaperäisiä käsitöitä kartioista Voit tehdä kauniita ja omaperäisiä käsitöitä käpyistä.Miten viihdyttää itseäsi ja lastasi kylminä talvi -iltoina? Riittää, että sinulla on muutama käpy, värillinen paperi, maalit ja pari höyheniä, ja sinä ja vauva voitte tehdä useita kauniita leluja omin käsin. Lapsille pienten esineiden kanssa työskenteleminen paitsi parantaa motorisia taitoja myös kehittää mielikuvitusta. Ja aikuisille tämä on hyvä tapa viettää aikaa rakkaan lapsesi kanssa..

Mitä mielenkiintoisia syksyn käpyjä käsitöissä on

Käpyjä löytyy paitsi metsästä myös tavallisesta kaupunkipuistosta, jossa kuuset kasvavat. Kuusikävyt ovat erittäin suosittuja neulanaisten keskuudessa, koska niistä voidaan tehdä niin paljon käsitöitä – erilaisia ​​eläimiä, kynttilänjalkoja, seppele tai syksyinen ikebana -kimppu lehtiä ja käpyjä tai tammenterhoja. Työvaihtoehtoja on paljon, kaikki riippuu neulanaisen mielikuvituksesta.

Syksyn kartio -käsityön avulla voit sisustaa minkä tahansa sisustuksen Syksyn kartio -käsityön avulla voit sisustaa minkä tahansa sisustuksen

Mitkä ovat hyviä kuoppia:

 • Ympäristöystävällinen tuote. Vauvat ja vanhemmat lapset voivat työskennellä kartioiden kanssa..
 • Kartiot voivat muuttaa muotoaan – tätä varten sinun täytyy liottaa se lämpimään veteen ja sitoa se nauhalla, jolloin saat halutun mutkan.
 • Halutun muodon kiinnittämiseksi kohouma on asetettava erityiseen liima-aineeseen 20-30 minuutiksi. Anna sen kuivua ja voit aloittaa käsitöiden tekemisen.

Kun teet käsitöitä, voit käyttää kaikkia käsillä olevia työkaluja – paperia, pahvia, muovailua, lehtiä. Mitä enemmän lisämateriaaleja käsitöille, sitä mielenkiintoisempi hahmo tulee..

Käsityöt kartioista ja muovailusta: mallinnus lasten kanssa

Jopa pienet lapset voivat työskennellä plastiliinin kanssa. Hyvin usein lastentarhojen tai käsityöpiirien opettajat tarjoavat lapsille muovata eläinhahmoja plastiliinin ja kartion avulla. Työskentely plastiliinin ja kartioiden kanssa auttaa lapsia kehittämään mielikuvitustaan ​​ja luovaa näkemystään, oppimaan värejä ja eläimiä sekä parantamaan käsien hienomotorisia taitoja..

Vaihtoehtoisesti plastiliini voidaan korvata tavallisella suolataikinalla. Halutessasi voit lisätä siihen elintarvikeväriä..

Kartioiden ja muovailupohjan avulla jokainen voi helposti tehdä siilin Kartioiden ja muovailupohjan avulla jokainen voi helposti tehdä siilin

Mitä käsitöitä lapset voivat tehdä käpyistä ja muovailusta:

 1. Kilpikonna. Yksinkertaisin käsityö, jota jopa päiväkodin lastentarha -lapset voivat käsitellä. Tätä venettä varten tarvitset vain kartion alaosan – se toimii kuorena. Kilpikonnan pää ja runko voidaan muotoilla ruskeasta muovailusta, on parempi tehdä silmät valkoisiksi tai keltaisiksi. Kiinnitä leikattu kartio plastiliiniin ja kilpikonna on valmis.
 2. Pupu. Kartio toimii jäniksen vartalona, ​​jalat on valettu valkoisesta muovailusta, pää voidaan tehdä tammenterhoista. Jos et ole löytänyt tammenterhoa, “vinon” pää ja korvat valmistetaan myös muovailusta. Viikset voidaan valmistaa ohuesta langasta. Tee silmät, suu ja nenä eri väreissä.
 3. Orava. Periaate on hyvin samanlainen kuin pupu, mutta oravan on pienennettävä häntä ja korvat..
 4. Krokotiili. Voit tehdä krokotiilejä kuusen käpyistä. Krokotiilin runko on pitkä kuusen kartio, neljästä pienestä männynkäpystä tulee krokotiilin jalat, ja silmät on valmistettu muovailusta. Jalkojen liimaamiseksi vartaloon tarvitset myös muovailua. Valmis krokotiili voidaan peittää vihreällä maalikerroksella.

Tavallisten eläinten lisäksi voit muotoilla dinosauruksen tai minkä tahansa satuhahmon – kaiken, mikä on mielenkiintoista lapsellesi.

DIY -jouluhahmoja käpyistä: ideoita koristeiksi

Vuoden pääloman lähestyessä jokainen haluaa sisustaa talon ja joulukuusi kauniilla leluilla. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa muovilelujen hankintaan joka vuosi, koska käsin tehdyt käsityöt käpyistä näyttävät hyvältä vihreän uudenvuoden puussa..

Tästä luonnonmateriaalista voidaan tehdä pienoiskoossa oleva joulukuusi jalustalle. Tätä varten sinun on maalattava kartio vihreäksi, odotettava, kunnes se kuivuu kokonaan, ja koristamaan mini -joulukuusi helmillä ja pienillä jousilla..

Erinomainen ratkaisu on sisustaa talo uudelle vuodelle käpyistä valmistetuilla käsityöillä. Erinomainen ratkaisu on sisustaa talo uudelle vuodelle käpyistä valmistetuilla käsityöillä.

Itse tehdyt käsityöt näyttävät erittäin kauniilta puussa, kuten pieni talo, joulupukki tai hirviriipus, orava, siili ja muut eläimet. Runko toimii kuusen kartiona, ja kaikki muut osat – nenä, korvat, silmät ja raajat on valettu plastiliinista.

Suurten moniväristen kartioiden seppelestä tulee erittäin alkuperäinen koriste. Sen tekemisessä ei ole mitään vaikeaa. On otettava kaunis vahva teippi, johon kartiot kiinnitetään. Jokainen kartio on värjättävä – sininen, punainen, vihreä, keltainen, kaikki sateenkaaren värit ovat sopivia. Koristeeksi voit sitoa pieniä rusetteja ja kiinnittää kartioita vaakaan. Itse kohouma kiinnitetään nauhaan sen pohjalla silikoniliimalla..

On tärkeää odottaa, kunnes liima on täysin kuiva, jotta kartiot tarttuvat hyvin nauhaan..

Kaunis pöllö, joka on tehty kartioista omin käsin

Käpyistä tehty pöllö on loistava koriste joulukuusi. Pienet pöllöt, jotka istuvat suuren pöllön vieressä, näyttävät kodikkailta ja söpöiltä, ​​joten esikoululaiset todella pitävät tällaisista tuotteista. He ovat kiinnostuneita veistämään erikokoisten pöllöjen perheen..

Pöllöille on useita vaihtoehtoja, mutta pääelementit ovat aina kartioita ja muovailua. Voit täydentää ja monipuolistaa veneitämme huopasiivillä tai käyttää tammenterhoja silminä.

Pöllön tekemiseen tarvitset kuoppia, lehtiä, tammenterhoja ja liimaa. Pöllön tekemiseen tarvitset kuoppia, lehtiä, tammenterhoja ja liimaa.

Yksinkertaisin tapa tehdä pöllö:

 1. Se vaatii yhden suuren ja yhden pienen (pään).
 2. Yhdistämme toisiamme niin, että kartioita pidetään toistensa mittakaavassa. Paremman tarttuvuuden saavuttamiseksi voit kiinnittää ne muovailulla..
 3. Pöllön kuono ja runko ovat kartioiden litteä alaosa, johon muoviliinasta tehdyn pöllön silmät, korvat ja nenä kiinnitetään.
 4. Kiinnitämme pitkänomaiset siivet alempaan kartioon..
 5. Pöllön seisomiseksi teemme vahvan pohjan ruskeasta muovailusta ja veneesi on valmis.
 6. Jos teemme askartelun joulukuuseen, sinun on kiinnitettävä lanka yläosaan..

Jotta pöllö olisi pehmeä, voit asettaa vatsan vatsan työntämällä pieniä puuvillapalloja vaa’an väliin.

Tee se itse piikikäs siili kartiosta

Pieni siili voidaan muotoilla tavallisesta kuusikartiosta ja pitkistä männynpuista. Siili on yksinkertainen käsityö, joka on saatavana jopa lapsille. Työtä varten tarvitsemme puoliksi avoimen kartion, useita paloja moniväristä muovailua.

Vaihe vaiheelta siilin tekeminen:

 1. Kaulitse noin 2,5 cm: n ympyrä muovinpalasta.
 2. Laitamme ympyrän koukun terävälle päälle ja kiedomme sen ympärille. Siten muodostamme siilin kasvot..
 3. Muodostamme siilin nenän terävöittäen muovailupään päät. Kiinnitämme punaisen tai vaaleanpunaisen plastiliinin mukin terävään kärkeen.
 4. Samasta väristä teemme suun, sinisestä tai vihreästä silmät.

Pyöreä siili käpyistä voidaan valmistaa paitsi aikuisten, myös lasten Pyöreä siili käpyistä voidaan valmistaa paitsi aikuisten, myös lasten

Lapsi voi tehdä tällaisen askartelun jopa päiväkodista, mutta se voi olla monimutkaista lisäämällä tuotteeseen todellisia piikkejä. Ne on helppo valmistaa männystä tai kuusen neuloista. Tätä varten sinun on muodostettava pieniä orjantappuloita, jotka on kiinnitettävä plastiliinilla, ja aseta sitten nämä palat kartion vaakojen väliin.

Jos siilin piikit ovat liian pitkiä, ne voidaan leikata saksilla..

Jotta siili olisi hauska, voit kiinnittää todellisia kuivattuja marjoja selkään tai valmistaa sieniä muovailusta.

Miniatyyri kartio -askartelu luokalle 1: mestariluokka pikkulapsille

Nuoremmat koululaiset rakastavat kuvanveistämistä, maalaamista ja piirtämistä. Näin mielikuvitus kehittyy, fantasia toimii hyvin ja he oppivat muun muassa sitkeyttä..

Kastanjoista, tammenterhoista ja käpyistä valmistetut käsityöt ovat suosittuja ensiluokkaisten keskuudessa. Itse kartiosta tehdään eläimen ruumis, ja kaikki muu on mielikuvituksen lentoa. Voit kääriä ohuita paperiliuskoja, kiinnittää koukkuun, tehdä pään muovailusta ja saat kalkkunan. Häntä voidaan valmistaa pienistä höyhenistä ja kiinnittää ne tiukasti muovailulla. Jotta kalkkuna olisi pehmeä, aseta pienet pallot puuvillaa vaakaan. On monia vaihtoehtoja tämän tai toisen veneen suorittamiseen.

Eläimiä ja lintuja ei saada luonnon lahjoista. Kerännyt käpyjä ja tammenterhoja metsään, ensiluokkalainen voi sokeuttaa pienen hiihtäjän. Tätä varten tarvitset pari jäätelötikkua – tulevat sukset.

Maalaamalla kartiot keltaiseksi voit tehdä niistä miniatyyrisiä ankanpoikia. Maalaamalla kartiot keltaiseksi voit tehdä niistä miniatyyrisiä ankanpoikia.

Kuinka tehdä hiihtäjä askel askeleelta:

 1. Valmistele materiaalit – kohouma, jäätelösauvat, tammenterho, 20 cm neulelanka, muovailuvaha, liimapistooli, vartaat.
 2. Kiinnitä kartio jalustan kanssa kahteen suksisauvaan liimalla.
 3. Poista kartion päältä muutama asteikko ja liimaa tammenterho korkki ylöspäin. Pienen miehen silmät, suu, nenä voidaan piirtää tussilla tai maalilla.
 4. Muovailukartioiden sivuilla muotin kahvat ja vartaat niihin – nämä ovat suksisauvat.
 5. Sido hiihtäjän kaula paksulla villalangalla kuten huivi.

Halutessasi voit tehdä pienen huopakatteen kiinnittämällä sen hiihtäjän selkään.

 1. Anna veneen kuivua kokonaan. Hiihtäjä valmis!

Pieni alkuperäinen askartelu on hyvä lahja isoäidillesi missä tahansa tilanteessa.

Lasten käsityöt käpyistä ja lehdistä: kuva luonnon lahjoista

Hyvin usein koulun työoppitunneilla opettajat antavat tehtävän tehdä mitä tahansa käsityötä aiheesta “Syksy”. Hyvän arvosanan saamiseksi koululaiset alkavat kerätä luonnon lahjoja – tammenterhoja, lehtiä, marjoja ja tietysti käpyjä. Joku tekee eläimiä, joku luo ikebanan lehdistä. Kaikki haluavat, että heidän työnsä on omaperäistä ja yllättää paitsi opettajan myös tuoda iloa esitykseen.

Ennen kuin teet lasten käsityötä käpyistä ja lehdistä, sinun tulee katsoa video mestariluokalla Ennen kuin teet lasten käsityötä käpyistä ja lehdistä, sinun tulee katsoa video mestarikurssin avulla

Alkuperäinen ratkaisu tähän tehtävään on kolmiulotteinen maalaus, joka on valmistettu luonnollisesta luonnonmateriaalista:

 1. Sen kukat voidaan valmistaa kartioista. Tätä varten sinun on purettava kartio asteikoiksi. Leikkaa ohuesta huopasta ympyräydin, johon liimaa vaa’at ympyrään. Toista toinen ympyrä, täytä keskikohta. Tällainen kukka voidaan maalata millä tahansa värillä, ja kuivumisen jälkeen se voidaan liimata tulevan maalauksen kankaalle. Kun piirtomalli on käsillä, tällä tekniikalla voit asettaa ananasta, maalata sen keltaiseksi ja leikata lehdet huopasta.
 2. Kukkien lehdet voidaan valmistaa huopasta (tämä vaatii kaavaimen) tai paperinauhoista, jotka voidaan kääriä ja tehdä tilaviksi. Kukanlehtiä voidaan valmistaa myös tavallisista kuivatuista lehdistä liimaamalla ne kuvaan..
 3. Tammenterhojen korkkeista voit tehdä kehyksen kuvallemme. Hatut on puhdistettava hyvin, voideltava liimalla ja liimattava huolellisesti kuvan koko kehälle. Haluttaessa jokainen hattu voidaan maalata, jolloin kuva hohtaa kirkkailla väreillä.

Työskennellessäsi sinun on katsottava niin, että kuva ei muutu liian kömpelöksi – tämä pilaa koko ulkonäön.

Tee itse DIY -käpykäsityksiä: koristeellinen seppele ja kynttilänjalka

Yläasteen oppilaat ovat kiinnostuneita tekemään monimutkaisempia käsitöitä, jotka vaativat enemmän huomiota, mielikuvitusta ja huolellisuutta. Joululoman aattona haluan sisustaa talon kauniilla ja epätavallisella sisustuksella.

Kaunis seppele kuusen oksista käpyillä tulee ehdottomasti kodin alkuperäiseksi koristeeksi. Sen tekeminen ei ole vaikeaa. Ensinnäkin sinun on tehtävä seppeleen pohja vahvasta langasta. Loput elementit kiinnitetään tähän pohjaan – kuusen oksat, kartiot, nauhat. Kaikki sisustus on kiinnitettävä tiukasti pohjaan, jotta seppele pitää muotonsa hyvin. Kartiot voidaan koristaa helmillä, jousilla tai peittää kullatulla maalilla. Seppele voidaan peittää keinotekoisella lumella. Voit myös istuttaa pöllön männynkäpystä oksalle..

Kartioista jokainen voi tehdä kauniin lahjan mihin tahansa tilaisuuteen ilman suuria taloudellisia kuluja Kartioista jokainen voi tehdä kauniin lahjan mihin tahansa tilaisuuteen ilman suuria taloudellisia kuluja

Voit tehdä kodistasi mukavamman koristelemalla sen koristeellisilla kynttilänjaloilla..

Yksinkertaisin kynttilänjalka voidaan valmistaa tavallisesta lasipurkista:

 1. Kaada karkeaa suolaa tölkin pohjalle, joka jäljittelee lunta.
 2. Laita kynttilä suolaan ja kiinnitä se pohjaan.
 3. Koristele purkin reuna paksulla pitsillä tai leveällä satiininauhalla. Sido kaunis rusetti.
 4. Kiinnitä pienet kuoppia teipille liimalla.

Kynttilänjalka voidaan valmistaa tavallisesta kukkaruukusta, joka koristetaan keinotekoisilla neuloilla ja aidoilla käpyillä.

Topiary: kuinka tehdä veneet kartioista

Jos eläimet, siili ja pöllö ovat helppoja käsitöitä, kokeile tehdä topiaa käpyistä. Tällainen vene on melko alkuperäinen sisustus ja hyvä DIY -lahja..

On syytä huomata, että tällainen tuote on luottavaisempien neulanaisten vallassa. Tämä työ vaatii erityistä huolellisuutta, sitkeyttä ja tarkkuutta..

Topiaarin luomiseksi tarvitset:

 • Kukkaruukku tai maljakko;
 • Styroksi;
 • Kuusen oksat;
 • Kartiot;
 • Kultainen maali;
 • Kipsi;
 • Paksu haara;
 • Nauhat, jouset, helmet.

Kartiomainen topiary näyttää hyvältä missä tahansa sisätiloissa sen tyylistä riippumatta. Kartiomainen topiary näyttää hyvältä missä tahansa sisätiloissa sen tyylistä riippumatta.

Topiaarin luomiseen on paljon vaihtoehtoja, voit tehdä sen kokonaan kartioista, voit monipuolistaa lehtiä tai oksia.

Topiaarin tekeminen:

 1. Kipsin avulla kiinnitämme paksun oksan tiukasti kattilaan.
 2. Haaran lopussa asetamme vaahtopohjan tulevaa puuta varten.
 3. Täytämme topiaarin – tartumme kuusen oksiin, katsomme niin, että tikut eivät ole näkyvissä.
 4. Kiinnitämme kartiot tyhjiin tiloihin liimalla..
 5. Täytämme aukot sisustuksella – jousilla ja nauhoilla sitomalla ne joulukuusen oksien ympärille.
 6. Kattilassa oleva kipsi voidaan peittää keinotekoisella lumella ja käpyillä.
 7. Haluttaessa silmujen kärjet voidaan värjätä kultaiseksi.

Puun alle voit sijoittaa käsitöitä-eläimiä käpyistä.

Luovia käsitöitä käpyistä (video)

Ei ole välttämätöntä ostaa kalliita leluja lapsille pitääkseen heidät kiireisenä jonkin aikaa. Tämäntyyppinen luovuus on mielenkiintoista, informatiivista ja jännittävää. Lisäksi käsityön kustannukset ovat hyvin pieniä, ja työn tulos voi hämmästyttää jopa aikuisen. Anna lapsellesi tilaa kehittää mielikuvitusta ja kehittyä hänen kanssaan!

Esimerkkejä käsityöistä kartioista (kuva)