Køkken med balkon: friske ideer til et unikt design

En balkon i køkkenet er ikke et problem, men en ekstra mulighed for udførelsen af ​​et spektakulært køkken Altanen i køkkenet er ikke et problem, men en ekstra mulighed for udførelsen af ​​et spektakulært køkken En balkon i køkkenet kan være meget nyttig, hvis den bruges rationelt og kompetent. Denne artikel vil overveje alle de mulige muligheder for at bruge balkonen som et ekstra funktionelt rum til dit køkken..

Køkkenbalkonen er en stor hjælp for værtinden. Der kan du opbevare mad i den kølige årstid eller kølige varme retter, og også lade gelé og gelékød størkne, hvilket det er meget problematisk at tildele plads i køleskabet, især på tærsklen til ferien. Tilstedeværelsen af ​​en altan er kun en ulempe for køkkenet, hvis det er det eneste i lejligheden: så bliver køkkenet til en gennemgang.

Indretningen af ​​et køkken med udgang til altanen afhænger i høj grad af, hvordan altanerrummet er planlagt til at blive brugt.

Renovering af et køkken med adgang til altanen er en mere kompliceret proces end renovering af et almindeligt køkken. Et sådant køkken betragtes som mere bekvemt, og for at gøre det så funktionelt som muligt, ty mange til ideen om at slutte altanen til køkkenrummet. Balkonen kan også bruges som sommerferieområde, og hvis den er isoleret, kan du udstyre en smuk vinterhave på den..

Muligheder for brug af altanen i køkkenet

Et køkken med balkon er plads, funktionalitet og komfort Et køkken med balkon er plads, funktionalitet og komfort

Altanen er ligesom køkkenet et ret multifunktionelt værelse. Hvis du kombinerer et køkken med en balkon, kan du vinde i køkkenrummet ved at udvide rummet, men miste yderligere plads, hvilket er så nødvendigt.

Fuld glasdør tilføjer køkkenet naturligt lys Fuld glasdør tilføjer køkkenet naturligt lys

Hvis du beslutter dig for at bevare altanens integritet, skal du for at få fuld adgang til den frigøre plads, hvilket er uvurderligt i et lille køkken. Installation af en skydedør til køkkenbalkonen i stedet for en traditionel svingdør kan hjælpe med at spare plads..

For at gøre et køkken med balkon så funktionelt og æstetisk som muligt, skal du huske følgende:

  1. Når man tænker over køkkenets indretning, i stedet for vinduet, hvor der er en balkon, skal man huske på, at bevægelsen af ​​kold luft fra hoveddøren til balkonen vil skabe ubehag. Derfor anbefales det om muligt at indrette spise- og arbejdsområderne på en sådan måde, at kolde luftstrømme passerer dem, og folk i køkkenet ikke bliver i et træk..
  2. Hvis balkonen er isoleret, kan den bruges som en kælder til opbevaring af blokeringer, du kan udstyre et spisekammer på den med et lille værksted til ejeren af ​​huset eller en vinterhave. Hvis din lejlighed ikke er lille, og der er nok værelser i den, kan en uisoleret køkkenbalkon blive en fremragende sommervarme til afslapning..
  3. Når du renoverer et køkken med en tilstødende altan, skal du bruge den samme type materialer til at dekorere dem i samme stil. Dette er fordelagtigt, fordi selvom værelserne er adskilt af en altandør, vil de ligne et supplement til hinanden. Derudover kan du på denne måde visuelt udvide området i et lille køkken..
  4. For design af et køkken med balkon er det korrekte valg af gardiner af stor betydning. Vaskbare lærred rullegardiner fastgjort direkte til altandøren og vinduet vil se stilfuldt og elegant ud. Funktionen af ​​romerske persienner vil yderligere spare plads. Hvis du har valgt stofgardiner til dit køkken, kan de laves i forskellige længder: på altandøren – til gulvet og på vinduet – til vindueskarmen. Dette vil gøre lofterne i rummet visuelt højere og vil skjule altandøren..

Det er ønskeligt, at altanens stil er identisk med køkkenet - kun på denne måde vil det overordnede design være perfekt afbalanceret. Det er ønskeligt, at altanens stil er identisk med køkkenet – kun på denne måde vil det overordnede design være perfekt afbalanceret.

  • Hvis du planlægger at inkludere ruder og isolering af altanen i renoveringen af ​​køkkenet, kan du spare betydeligt på at installere altanblokken ved at afmontere den gamle struktur og installere en bardisk eller bordplade i stedet for vindueskarmen. Desuden kan denne åbning designes i form af en bue eller en halvbue..

Afslapningsområde på balkonen

Et rekreativt område som dette kan blive et yndet sted i huset. Et rekreativt område som dette kan blive et yndet sted i huset.

Køkkenbalkonen kan gøres til et lille rekreationsområde for værtinden ved at installere en lille sofa, en hyggelig gulvlampe og et tv.

Du kan gøre en balkon til et fuldgyldigt sted at slappe af ved at arrangere indretningen i orientalsk, kinesisk eller japansk stil. Sådan et usædvanligt interiør til en køkkenbalkon vil passe godt til et moderne eller klassisk køkken.

En balkon med et hyggeligt siddeområde vil perfekt supplere indretningen af ​​ethvert køkken.

Hvis det ikke er planlagt at inkludere altanisolering i renoveringen af ​​dit køkken, kan du installere et bord til at drikke på den i den varme årstid. Morgenkaffe eller aftentee i den friske luft bliver sjovere, hvis du gør den åbne altan æstetisk tiltalende ved at tage sig af udvendige vægdekorationer og installere håndlister og lamper i smedejern.

Altan i køkkenet – vinterhave

Vinterhave i en lille altan? Hvorfor ikke! Vinterhave i en lille altan? Hvorfor ikke!

En velisoleret køkkenbalkon kan blive en vidunderlig grøn have, der glæder ejernes øjne hele året rundt. Ikke kun prydplanter kan dyrkes på balkonen. Elskere – gartnere kan godt bruge balkonen som et vinterdrivhus, der dyrker grøntsager, rødder eller grønt på den.

Hvis dit valg har besluttet sig for at indrette en vinterhave på køkkenbalkonen, og du endnu ikke er startet på køkkenrenovering, kan altanen være helt glaseret. Dette vil tilføre mere dagslys til fremtidige planter. En gennemsigtig dør fra altanen til køkkenet giver lys til rummet, der støder op til balkonen. Til køkkenet vil en gennemsigtig dør til altanen give effekten af ​​tilstedeværelsen af ​​planter i rummet.

Hvis området på balkonen tillader det, kan du installere et spisebord eller et bord til teselskaber på det..

Altan – opbevaringsrum

En altan som opbevaringsrum er en af ​​de mest populære løsninger En altan som opbevaringsrum er en af ​​de mest populære løsninger

På balkonen ved siden af ​​køkkenet, hvis det er isoleret, kan du lave stativer, hvoraf der ikke er mange til opbevaring af redskaber, dåsepræparater eller friske grøntsager og frugter.

I små lejligheder er der som regel ikke nok opbevaringsrum til opbevaring af ting eller arbejdsredskaber. Derfor kan du også installere lukkede hylder på køkkenbalkonen til opbevaring af småting. For at lukke hylderne med værktøj og forskellige ting, ville det være mere rationelt at installere en træ- eller plastik harmonika -dør eller skydedøre som et klædeskab.

Et lukket skab ser mere pænt og æstetisk tiltalende ud end åbne hylder med værktøj.

Altan – værksted

Arbejdsplads på balkonen - usædvanlig og meget effektiv Arbejdsplads på balkonen – usædvanlig og meget effektiv

I små lejligheder har ejeren meget ofte intet andet sted end ved fjernsynet. Den isolerede altan ved siden af ​​det lille køkken kan gøres til et fuldt opvarmet rum. Hvis du udstyrer et værksted på køkkenbalkonen og harmonisk har tænkt detaljerne i dets indre, vil dette lysere ensomheden af ​​værtinden, der står ved komfuret og tilføje vidunderlige øjeblikke, som ofte ikke er nok i familier til kommunikation af husstanden medlemmer. Det bliver meget mere interessant for min søn at designe en model af et fly med sin far på værkstedet og se sin mor tilberede en lækker middag.

For at værkstedet harmonisk kan kombinere med den stil, der er valgt til køkkendesignet, skal følgende punkter tages i betragtning:

  • Arbejdsbordet i værkstedet kan udstyres i form af et skydeskab med lukkede døre, som vil skjule “arbejdet rod” i fravær af ejeren.
  • Det er bedre at lave hylder og hængsler til opbevaring af værktøj lukket..
  • Det er bedre at vælge facader til skabsmøbler på værkstedet på samme måde som på køkkensættet..

Altan – tilføjelse til køkkenet

Hvis du kombinerer et køkken med en balkon, kan du få meget plads og komfort. Hvis du kombinerer et køkken med en balkon, kan du få meget plads og komfort. En sådan balkon kan let erstatte køkkenets spiseplads. En sådan balkon kan let erstatte køkkenets spiseplads.

Du kan flytte arbejdsområdet til balkonen ved siden af ​​det lille tekøkken, næsten helt frigøre rummet fra køkkenudstyret og kun efterlade spisebordet der. Kompleksiteten af ​​en sådan bevægelse ved overførsel af kommunikation og et lille område af balkonen, som kun tillader dig at installere udstyret kompakt. Det er meget lettere og mere rationelt at overføre spisebordet til altanen. Hvis altanområdet er lille, kan du installere et klapbord med klapstole der..

For at et lille køkken med balkon ikke virker rodet, kan du installere de fleste køkkenmaskiner på balkonen. Hvis du kun fjerner et køleskab fra køkkenet, bliver rummet meget mere rummeligt, og på balkonen vil køleskabet være i en lille niche og vil ikke skabe en illusion om at hober sig op. Efter at have taget sig af de elektriske ledninger i tide, kan du overføre en mikrobølgeovn, en elektrisk ovn, en kaffemaskine, en multicooker, en brødmaskine og en dobbeltkedel til den opvarmede altan.

Union

Evnen til at kombinere et køkken med en balkon vil øge det anvendelige areal i et lille køkken betydeligt, men en forudsætning herfor er isolering af balkonen og installation af et varmesystem. Ved at kombinere køkkenet med den tilstødende altan kan du udvide arbejdsområdet betydeligt eller installere et spisebord i det resulterende hyggelige hjørne nær vinduet.

Den resterende åbning, når den kombineres, kan dekoreres med en bue, halvbue, efterlades uændret eller raffineret med dekorative søjler – alt afhænger af dit køkkendesign.

Hvis du ikke ødelægger vindueskarmen, kan du installere en bordplade eller en luksuriøs bardisk med hængende elementer til opbevaring af tallerkener på den..

Et køkken med balkon er et glimrende handlingsfelt, når der skal laves et værelse om. Faktisk er der mere end nok muligheder for rationel brug af altanen i køkkenet. Nogen udstyrer et studie der, nogen – et levende hjørne. Valget kan afhænge af familiens behov og din fantasi..

Eksempler på et køkken med balkon (foto)