Billige hjørnekøkkener: vælg det rigtige

Selv kompakte møbler i økonomiklasse kan være individuelle og fjerne eksterne stereotyper Selv kompakte møbler i økonomiklasse kan være individuelle, eksklusive eksterne stereotyper. Køkkener i sådanne boliger er små og giver dig mulighed for at placere en lille mængde af de mest nødvendige møbler. Små mellemrum betyder ikke små møbler, bare alle stykker af headsettet er nøje tilpasset hinanden..

Hvordan billige hjørnekøkkener i økonomiklasse ser ud

Det giver selvfølgelig ingen mening at købe designermøbler i et lille rum, der ikke har en stor markedsværdi..

Hjørnekøkken placering betyder:

 • Hjørnesink til en eller to håndvaske i rustfrit stål;
 • To -lags arrangement af møbler – i bunden er der skabe og skabe øverst – hængende skabe til placering af lette tallerkener og forsyninger til langtidsopbevaring;
 • Der er normalt en kogeplade ved siden af ​​vasken;
 • Hjørneskab og vaskeskab med skrå dør til mere indvendigt rum og mere effektiv udnyttelse af hjørnet.

I et sådant arrangement er kompakthed og funktionalitet en utvivlsom fordel. Alle møbler og køkkenmaskiner er tilgængelige fra ét sted I et sådant arrangement er kompakthed og funktionalitet en utvivlsom fordel. Alle møbler og køkkenmaskiner er tilgængelige fra ét sted

I modsætning til designerkøkkener, der koster fra 1 million rubler, er køkkener i økonomiklasse lavet af billige materialer – spånplader, MDF eller plast. Ekstern indramning – papir eller polymerfilm, der efterligner overfladen af ​​et dyrt materiale. Billig hardware bruges til døre eller skydeskiver.

På samme tid ser de færdige headsets pæne og ret stilfulde ud. Du kan også lave skræddersyede hjørnekøkkenmøbler, i så fald vil det bedre passe ind i den lille størrelse og konfiguration af dine lokaler og opfylde dine behov..

Stilfulde hjørnekøkkener i økonomiklasse (video)

Hvor kan man købe billige færdiglavede hjørnekøkkener

Economy -køkkener produceres i alle regioner i landet, i alle større byer. For at oprette dem bruges de samme teknologiske ordninger, så de kan købes i enhver møbelbutik eller tøjmarked med passende pavilloner..

Inden du køber et køkken, skal du omhyggeligt måle rummet..

Funktionaliteten og brugervenligheden i et køkken i økonomiklasse afhænger af modulernes beslag Funktionaliteten og brugervenligheden i et køkken i økonomiklasse afhænger af modulernes beslag

Når du køber et sådant headset, skal du være opmærksom på en række punkter:

 • Kontroller omhyggeligt fastgørelsen af ​​hardwaren. Hængsler eller håndtag af dårlig kvalitet vil hurtigt beskadige døre og hylder.
 • Se det samlede headset, vær opmærksom på kongruensen af ​​alle emner.
 • Kontroller, om reservedele er fuldstændige
 • Kontroller, hvor forsigtigt papiret eller tapen er limet til sidekanterne, for når der kommer vand ind, begynder de at svulme op, hæve og delaminere.

Som regel er hjørnekøkkenets placering L-formet, hvor den lange væg er ca. 2 m, og den korte er 1,2-1,5 m. indefra gennem de tilstødende vægge. Det er bedre ikke at vedhæfte bordplader til hvert element i sammenlåsende skabe og skabe, men at bestille en bordplade fælles for hele rækken, så fugt og produktpartikler ikke kommer ind i hullerne.

Sådan vælger du et køkken: ekspertrådgivning (video)

Sådan installeres og placeres headsets til et lille køkken i økonomiklasse

Normalt tilbydes levering og samlingstjenester straks ved køb af et sådant headset..

Hvis du vil samle et køkken i økonomiklasse med dine egne hænder, skal du huske nogle grundlæggende punkter, der skal overholdes.

Først efter at de nederste moduler er installeret i niveauet, er det muligt at fastgøre de øverste skabe Først efter at de nederste moduler er installeret i niveauet, er det muligt at fastgøre de øverste skabe

Møbler regler:

 • På ophængningsstedet for det øverste niveau skal du sømme et vandret bræt, hvortil dyvler og skruer vil blive fastgjort, som du vil hænge kabinetterne på.
 • Når du hænger skabe, er det nødvendigt at undgå forvridninger, hvilket vil føre til, at det ikke er muligt at hænge dørene korrekt og justere dem, dørene bliver hurtigt ubrugelige.
 • Inden møbler arrangeres, skal gulvet være helt jævnt, et betonbelægning skal lægges, og en tyk 1,5-3 cm krydsfiner skal placeres på det..
 • Det tilrådes ikke at placere kogepladen i umiddelbar nærhed af vasken. Over panelet er det bydende nødvendigt at hænge udstødningsventilationsklokken, da skabet alligevel ikke kan hænges på dette sted.
 • Det er nødvendigt at tilvejebringe yderligere kilder til belysning over hjørnevask, fordi lyset fra vinduet og lysekronen stort set vil blive tilsløret af din figur og skabe.

Hjørnekøkkeninstallation fra A til Z (video)

Billige hjørnekøkkensæt består af flere af samme type, lavet af budgetmaterialer. Klar til brug møbler i økonomiklasse sælges i alle møbelbutikker, og som regel er der et stort udvalg af forskellige muligheder. På samme tid kan de se smukke og passende ud og udføre alle de nødvendige funktioner. Vasken i sådanne køkkener er normalt kantet, og en lille kogeplade kræver obligatorisk udsugningsventilation. Nogle køkkenartikler kan endda laves af dig selv, og det er også muligt at installere et køkkensæt og etablere et spildevandssystem med egne hænder..

Design af billige hjørnekøkkener (foto)