Fantastisk PP Charlotte: både velsmagende og sund

PP charlotte er ikke kun en velsmagende, men også en sund sød dessert PP charlotte er ikke kun en velsmagende, men også en sund sød dessert

 • Tilberedningstid: 40 minutter;
 • Portioner: 8;
 • Kcal: 150;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 15g / 7g / 25g.

Elsket af mange er charlotte et temmelig kaloriprodukt. Men hvis du udskifter nogle ingredienser med sundere produkter, vil produktionen næsten være et kostprodukt, der er fuldt ud i overensstemmelse med parametrene for PP – korrekt ernæring.

Usædvanlig pp charlotte: en opskrift med et twist

Charlotte er en luftig ret, og hvert enkelt stykke tærte spises meget hurtigt. Men bag den tilsyneladende lethed skjules hurtigt kilo og ekstra centimeter i taljen..

Du kan reducere kalorieindholdet i charlotte på forskellige måder:

 • Brug en erstatning i stedet for sukker;
 • I stedet for hvedemel – rug;
 • Ælt dejen til havregryn.

En velsmagende og sund dessert er ikke en myte, men normen for mennesker, der holder sig til en sund kost. En velsmagende og sund dessert er ikke en myte, men normen for mennesker, der holder sig til en sund kost.

Sådan en fantastisk pp charlotte på rugmel eller havregryn vil aflive myten om, at sund mad ikke kan være varieret og sød i smagen..

Som praksis viser, hjælper selv tærter tilberedt med sindet til at styrke immunsystemet og opretholde fremragende fysisk form..

ingredienser

 1. Kyllingæg – 3 stk .;
 2. Friske æbler – 600 g;
 3. Rugmel – 90 g;
 4. Hvedemel – 75 g;
 5. Stevia sukkererstatning – 5 g;
 6. Honning – 1 spsk. l.

Enkel pp charlotte med æbler: hurtig og velsmagende

Det anbefales at tage æbler til charlotte hårdt, med surhed. Sådanne frugter bevarer deres form, når de bages i dej og ser smukke ud. En let syrlig smag skiller sig behageligt ud på kagens baggrund, sød af steviapulver..

Lad os begynde at lave charlotte:

 1. Vask æblerne grundigt under rindende varmt vand, især hvis vi skal bruge skiver med skræl i en tærte.
 2. Vi renser frugten fra midten med frø og skærer frugtkødet i små stykker.
 3. Vi deler æggene, der er afkølet i køleskabet, i æggeblommer og hvide.
 4. Pisk hviderne med sukkererstatning.
 5. Tilsæt æggeblommer til de hvide, bland indtil glat.
 6. Tilsæt gradvist hvede og rugmel, ælt dejen.
 7. Til sidst tilsættes æbler til dejen..
 8. Bageformen er beklædt med bagepapir, og dejen hældes på overfladen..
 9. Charlotte bages i cirka 20-30 minutter.

Det anbefales, at du sender charlotten til en forvarmet ovn. Du kan tænde og tænde for gassen i ovnen, lige inden du begynder at forberede ingredienserne og ælte dejen..

Du kan bruge en sukkererstatning pr. Opskrift. Stevia pulver er et sundt og gavnligt naturlægemiddel. Men hvis du tilføjer lidt honning, giver det ikke kun en karakteristisk smag, men tilføjer også en subtil aroma..

Lækker pp charlotte i en multicooker

Multicookeren er et uundværligt værktøj til tilhængere af sund kost. Det er også velegnet til at lave desserter. Charlotte viser sig at være frodig og utrolig velsmagende i hende.

En original og velsmagende ret er lavet af dej, hvortil havregryn og kefir tilsættes. Inden tærten serveres til bordet, hældes charlotten med yoghurt.

Charlotte ifølge PP -opskrift tilberedes i en multicooker på en speciel måde Charlotte ifølge PP -opskrift tilberedes i en multicooker på en speciel måde

Der er ingen særlige hemmeligheder ved at lave charlotte i en multicooker. Men i stedet for bagepapir, så dejen ikke klæber til apparatets kop, smøres dens vægge med olie. For at forberede kagen skal du vælge tilstanden “bagning”. Afhængigt af modellens effekt er tiden, indtil retten er fuldt tilberedt, fra 40 minutter til 1 time..

Prøv at udskifte dine sædvanlige kalorieindholdsstoffer med diætvarer for at holde dig i god form, selvom du ikke vil nægte dig selv slik..

PP Charlotte trin for trin med et foto

Skær æbler i små stykker og fjern frøene. Skallen kan efterlades, den bliver blød, når den bages Skær æbler i små stykker og fjern frøene. Skallen kan efterlades, den bliver blød, når den bages Bland æg, sukker og mel i en beholder og begynd at slå med en røremaskine, indtil det er tæt skum Bland æg, sukker og mel i en beholder og begynd at slå med en røremaskine, indtil det er tæt skum Hæld en mindre del af dejen i en multicooker og fordel dejen over hele skålen. Hæld en mindre del af dejen i en multicooker og fordel dejen over hele skålen. Læg æblerne skåret i begyndelsen oven på dejen Læg æblerne skåret i begyndelsen oven på dejen Hæld resten af ​​dejen på æblerne, og tænd multicookeren til den ønskede tilstand Hæld resten af ​​dejen på æblerne, og tænd multicookeren til den ønskede tilstand PP opskrift charlotte er klar. God appetit! PP opskrift charlotte er klar. god appetit!

Cooking charlotte: opskrift på PP (video)