Fényes fehér konyha: 10 tervezési tipp a lakberendezéshez

A fehérre festett és fényes lakkal borított konyhai fali szekrények fényessé és örömtelivé teszik a konyhát, vizuálisan bővítik a teret A fehérre festett és fényes lakkal borított konyhai fali szekrények fényessé és örömtelivé teszik a konyhát, vizuálisan bővítik a teret. Teljesen fehér vagy néhány virággal keretezett, fehér konyha elegáns és gyönyörű. A konyha remekül néz ki fényességével és élénk színeivel. Gyönyörű, elegáns székek indítják el a szekrények és az étkezőasztal fehérségét, amelyet márvány díszíthet.

Új konyhák: fehér fényű és különböző árnyalatok

A fényes fehér konyha kiállta az idő próbáját, mert állandóan tiszta, friss és elegáns. Lényegében két szó elegendő egy ilyen konyha leírásához – tiszta és friss..

A fehéret a higiéniával és az egészséggel hozták összefüggésbe, és egy olyan lakosság számára, aki életét kockáztatta egy halálos influenzajárványban szerte a világon, a háztartás tisztasága kiemelt fontosságú. A fehéret a higiéniával és az egészséggel hozták összefüggésbe, és egy olyan lakosság számára, aki életét kockáztatta egy halálos influenzajárványban szerte a világon, a háztartás tisztasága kiemelt fontosságú.

Különösen az 1920 -as és 1930 -as években általában a fehér volt az egyetlen szín, amelyet a szoba- és konyhabútorok gyártói kínáltak. Henry Fordot átfogalmazva bármilyen szín közül választhat, feltéve, hogy fehér. És volt értelme. Természetesen az idők megváltoztak azóta, de a fehér fényesség még mindig trendi. A legkisebb esélye sincs a szennyeződéseknek egy ilyen konyhában..

A fehér konyhai eszközök – hűtőszekrények, sütők és mosdók – értékesítése meghaladta az összes többi színt..

A fehér rendszeresen vezeti a legnépszerűbb konyhai színek listáját az Amerikai Nemzeti Konyha és Fürdőszoba Egyesület éves felmérésében. 2013 -ban a válaszadók 67% -a mondta, hogy a fehéret választotta..

A fehér tehát nem hajlandó kimenni a divatból:

  • A fehér konyha vagy lakótér sokoldalú, egyszerű szépsége lehetővé teszi, hogy ne aggódjon a bemutató miatt.
  • Az ember jól érzi magát és nyugodt fehér környezetben..
  • A pszichoterapeuták a fehér pozitív hangulatait hirdetik – ez boldogságot, ártatlanságot és tisztaságot szimbolizál..
  • Világos fehér, sőt fényes színek tükrözik a fényt, és még a kis konyhák is tágasak.

És mindezek mellett nem szabad a fehér szekrényeket monokrómnak gondolni. A szekrények ajtaja és burkolata árnyékolást hoz létre, a bútorokat pedig több tucat szürkeárnyalat árnyékolja, ami a kompozíciónak hangerőt és szépséget kölcsönöz..

A fehér semleges - minden szín remekül néz ki fehérrel párosítva A fehér semleges – minden szín remekül néz ki fehérrel párosítva

A többszínű fények, a bútorok szerelvényei és a csempe ékezetei megelevenednek a fehér részletekkel. A fehér minden stílusú konyhához megfelelő. Ez minden gyártó szabvány színe, és szövetségese a megfelelő termék kiválasztásában – könnyen megtalálhatja a fehér szekrényeket, csempéket, pultokat, csapokat, mosogatókat és bármilyen stílusú és árú készülékeket.

A fehér szekrények, munkalapok és készülékek tökéletes hátteret biztosítanak kedvenc színeinek. A háztartási készülékek tekintetében a tendencia ugyanaz: bár a rozsdamentes acél uralkodik több mint egy évtizede, ma ismét a fehér részletek kerülnek előtérbe. Ezenkívül a gyártók fehér színű változatokat vezetnek be, például polírozott zománcot, amely fehér üvegnek tűnik..

A fehér konyha elképzelhetetlen fehér carrarai márvány kerámia gránitlap nélkül. Ez évezredek óta alapvető konyhai stílus – ezért jól fog kinézni a konyhájában is..

Itt különféle lehetőségek lehetségesek:

  • A szilárd felületek és a kvarc kinézetű munkalapok vakító fehér színűek.
  • A fehér laminátum 50% -os megtakarítást eredményez a kőlapokhoz képest.
  • Ezenkívül fehér beton elemek is megtalálhatók a piacon..

Konyha: fehér fényes háttérvilágítással (videó)

Alternatív konyha: felső fényes fehér, alsó fényes cappuccino

Valójában a konyha nem lehet teljesen fehér, de további árnyalatokat tartalmaz. Például rendelkezhet rozsdamentes acél készülékekkel vagy akár fekete készülékekkel egy fehér konyhában. Csak ha úgy dönt, hogy túlméretes készüléket vagy más színű bútordarabot választ, akkor helyesen kell felmérnie annak méretét, hogy a fehér szín továbbra is uralkodjon.

Az évszázadok óta tesztelt befejező anyagok tökéletesek egy fehér konyhához:

  • Faipari tökéletes hely a fehér konyhákhoz. Fapadlóra vagy fa vágóasztalra van szüksége!
  • Üveg különösen tiszta a fehér konyhában. A felső szekrények üvegajtói hagyományosan minden modellnél érvényesülnek..
  • Rozsdamentes acél semleges színű, de óvatosnak kell lennie, amikor fehér kompozícióba vezeti be, különösen stúdióban. Bizonyos esetekben a fém alkatrészek bevezetése kényelmetlenné teheti a konyhát és a szomszédos lakóteret. De a rozsdamentes acél szellőző doboz vagy a nikkelezett rudak és sínek elbűvölőek, és jól illik a fehérhez.

A meleg barna árnyalatok fehérrel kombinálva nagyon szépek. A cappuccino márvány sima felülettel és finom mintákkal rendelkezik. Semleges árnyalatai kombinálják a meleg bézs tónusokat mézzel és vajjal, hogy fényűző és hangulatos kompozíciót hozzanak létre. A barna kő gyengéden eloszlatja a fényt, így ideális bármilyen dekorációhoz – a hagyományos folyosótól a modern luxus fürdőszobáig.

A barna krém és bézs árnyalatokat igényel a fehérre való átmenet simításához. A kávé árnyalatai általában megadják a kívánt megjelenést ezeknek a konyháknak A barna krém és bézs árnyalatokat igényel a fehérre való átmenet simításához. A kávé árnyalatai általában megadják a kívánt megjelenést ezeknek a konyháknak

Ha barna színt visz be a konyhába, akkor nem kell fényes fehér fényes színt választania a szekrényekhez. Krémesnek vagy bézsnek kell lenniük, mivel csak a fehér és a barna néz ki túl keménynek.

Kétszínű, fényes konyha kialakítása (videó)

Hogy néz ki egy fehér fényű konyha a belső térben

A konyhák étkezésre, ivásra és társalgásra szolgálnak, sokat beszélnek ízlésünkről és preferenciáinkról..

A konyhát úgy kell berendezni, hogy tükrözze otthona többi részének stílusát, különösen, ha nyitott elrendezésű, egymásba ömlő területekkel rendelkezik. Így a konyha belseje nem ütközhet a ház többi részének belső tereivel. Előnyben részesítik általában a funkcionális teret, amely könnyen kezelhető és látványos. Egy megfelelően kialakított konyha akár 7% -kal is növelheti egy ház vagy lakás értékét..

Nem szabad úgy lennie, hogy a konyha színvilága nagyszerűen és fülbemászóan nézzen ki, de benne pszichológiailag kényelmetlen lenne.

Nem ajánlott fényes ajtók a konyhában, ha fájdalmas a tisztaság, és kisgyermekei vannak, akik változatlanul piszkos ujjlenyomatokkal díszítik..

Mindig ne feledje, hogy a konyhát természetes fénnyel kell megvilágítani, mindig legyen fényvisszaverő felülete. Mindig ne feledje, hogy a konyhát természetes fénnyel kell megvilágítani, mindig legyen fényvisszaverő felülete.

Az üvegszekrény előlapjai és a nyitott polcok megkönnyítik a kívánt tárgy megtalálását egy fényes fehér konyhában. Egy másik tendencia az antik anyagok és a modern felületek keverése. Az idő jele a multifunkcionális konyhák megjelenése. A fali szekrények asztalokká és munkalapokká változnak, a tervezők pedig innovatív módszereket fejlesztenek ki a szabad hely maximalizálása érdekében.

Gyakran zöld és áfonyavörös elemek láthatók a fényes fehér konyhákban. A semlegebb tónusokkal festett ajtók, mint a zsálya, a kréta és a szürke, kombinálva a középső asztal melegebb színével, olyan modern megjelenést kölcsönöznek a konyhának, amely sokáig divatos lesz..

A színes falak és kiegészítők csillogó fehér vagy fa színűek, és meglehetősen olcsón frissíthetők, vagy újabb és modernebb színekre cserélhetők. A színes falak és kiegészítők csodálatosnak tűnnek csillogó fehér vagy fa színben, és meglehetősen olcsón frissíthetők, vagy újabb és modernebb színekre cserélhetők.

Az ajtók és fiókok cseréje még a legdátumozottabb konyhát is frissítheti – anélkül, hogy a szekrényeket tisztítania kellene. Egy másik könnyen cserélhető lehetőség a sarokfiókok és egy további mély fiókok. Egy régi konyha frissítéséhez elegendő lehet az ólomüveg vagy a sérült munkalap cseréje, az ajtók új fogantyúval való felszerelése és új világítás felszerelése..

Sarokfehér fényes konyhák: jó választás kompakt helyiségekhez

Mindezek még relevánsabbá válnak a miniatűr konyhák esetében, amelyek még étkezőasztalhoz sem férnek hozzá. Ebben az esetben a legmegfelelőbbek a fehér fényes felületek tulajdonságai, amelyek tükrözik az ablak fényes fényét, csillognak és tágasak lesznek (legalábbis a hely elrejtése nélkül)..

A fehér, fényes konyha ebben a változatban fehér sarok mosogató és fehér sarokszekrények használatát igényli, ferde függőleges felülettel, amelyek 45 fokos szöget zárnak be, mindkét fal derékszögben. A fehér, fényes konyha ebben a változatban fehér sarok mosogató és fehér sarokszekrények használatát igényli, ferde függőleges felülettel, amelyek 45 fokos szöget zárnak be, mindkét fal derékszögben.

Ez extra helyet biztosít a konyhai eszközök elhelyezéséhez, és lehetővé teszi az elpazarolt sarokhely használatát. Ezenkívül egyes emberek nem szeretik a sarkokat, mivel hajlamosak árnyékolni, és megteremtik a pazarolt tér lehetőségét..

Sarokfehér, fényes konyha a belső térben (videó)

A fehér konyha mindig divatos és stílusos. Ahogy a tervezők mondják, a fehér elegáns, önellátó, mindenki máshoz jól illik, és pszichológiai kényelmet is nyújt az embernek, a konyha tiszta és rendezettnek tűnik. Nem korlátozódhat a fehérre, hanem használjon meleg színek lágy árnyalatait – bézs, barna vagy rózsaszín. Nagyon szép fehér, krémes konyhák kávé árnyalatokkal – mindig nagyszerű véleményeket kapnak és jól eladnak.

Fényes, fehér konyha kialakítás (fotó)