Vicces horgolt majom edénytartó: termékdiagram, mesterkurzus

A majom, a jövő év szimbóluma, nagyon releváns újévi ajándék vagy kiegészítő Egy majom, a jövő év szimbóluma – nagyon fontos újévi ajándék vagy kiegészítő Az új 2018 -as konyha dekorációját kiegészíti egy stílusos edénytartóval, kézzel készített ajándéktárgysal, szimbolikus majom, hóember, karácsonyfa, Mikulás formájában remek ötlet! Az edénytartó varrható, horgolt vagy kötött. Az erő érdekében az újévi edényeket párnázott poliészterrel meg lehet másolni, és bélést lehet készíteni.

Potherder “Mikulás”

A mesterkurzus azt javasolja, hogy 2018 -ig saját kezűleg készítse el a “Mikulás” edényt, patchwork technikával. A tapasztalt tűnők fél óra alatt varrhatnak vagy köthetnek hasznos ajándéktárgyakat.

Kalap, szakáll és bajusz esetén rövid fehér szőr, filc, szintetikus téliesítő, velúr vagy kötöttáru használható Kalaphoz, szakállhoz és bajuszhoz rövid fehér szőrmét, filcet, szintetikus téliesítőt, velúrot vagy kötöttárut használhat

A rongyokból készült “Mikulás” edényhez elő kell készítenie:

 • Szövetmaradékok az alaphoz – 2 db. (közönséges és szép);
 • Ruha arcra és sapkákra (rózsaszín, piros vagy kék);
 • Fehér szövetdarabok sapkához és szakállhoz bajusszal és szemöldökkel (szőrme is megfelelő);
 • Tartozékok az orrhoz és a szemhez (gombokat vagy szövetet használhat);
 • Szigetelés (szintetikus télvédő, vatta, mez);
 • Varró kiegészítők.

Ezt az ötletet alapul véve elkészítheti az újévi kompozíciót forró alátétekből, sütőkesztyűkből és egyéb konyhai kiegészítőkből. Ezt az ötletet alapul véve elkészítheti az újévi kompozíciót forró alátétekből, sütőkesztyűkből és egyéb konyhai kiegészítőkből.

Mesterkurzus – leírás:

 1. Határozza meg a Mikulás -csipke méretét saját belátása szerint – kényelmes egy 20 x 20 cm -es négyzetet tartani a kezében. Minden más részlet ehhez az alapnégyzethez van varrva
 2. Az alap előkészítése. 2 háromszöget vágtunk ki, mindegyik fele négyzet méretű, átlósan vágva: az egyik fele legyen piros vagy kék – kalaphoz, a másik – rózsaszín vagy bézs -, hogy illeszkedjen az arcszínhez. A modern Mikulás bármilyen színárnyalatot választ – a kéktől az ezüstig.
 3. A kalap levágásához ki kell vágnia egy fehér, 4 cm széles szövet- vagy szőrcsíkot, amelynek hossza megfelel a négyzet átlójának. Varrja rá a sapka fodrát a két háromszög közé.
 4. Az arcot díszítjük. A munka legérdekesebb része marad – vidám, huncut arcot rajzolunk a Mikulásnak. Vágja ki a szemöldökét, a bajuszát és a szakállát bolyhos szövetből vagy szőrből. Varrjon kör alakú gombokat a szem és az orr helyére. Varrhat prémes pom-pomot és díszítheti a kalap hegyét.

A potholders -hez kapcsolódó ötleteket, mint például a mintákat, megtalálhatja az interneten, vagy kitalálhatja a sajátját A potholders -hez kapcsolódó ötleteket, mint például a mintákat, megtalálhatja az interneten, vagy kitalálhatja a sajátját

Mivel a mesterkurzus kemencekesztyűként mutatja be a “Mikulás” ajándéktárgyat, szorosan meg kell tenni. Ehhez elő kell készítenie a szigetelést ütésből vagy kötöttáruból, és le kell zárnia a közbenső réteget béléssel. Mindhárom réteget csapokkal rögzítjük, és fonattal vagy előfeszítő szalaggal varrunk. Ahhoz, hogy felakaszthassa az edénytartót, hurkot kell készítenie a szegélyszövetből a kalap végén..

A patchwork varrás mellett az újévi edények „az alkalom hőse” formájában horgolhatók.

Edénytartó “Mikulás”: példák (fotó)

Fazék és forró állvány kettő egyben: horgolt (videó)

Kötöttünk egy edénytartó “majom” horgolt

A karácsonyi ünnepek legnépszerűbb ajándékai az új 2016 -os szimbólum ajándéktárgyai, de mi van akkor, ha ez az ajándéktárgy is hasznos? Minden háziasszonynak szüksége lesz egy majom alakú edényre a konyhában, amelyet saját kezével köthet kötőtűvel, vagy horgolhat bármilyen fonalból, akár akrilból is, a legkedvezőbb áron.

A A “Kötött ujjatlan” mesterkurzus még a kezdők számára is elérhető. Tűméret kész formában: 12,5 x 24 cm

Eszközök és anyagok:

 • Kék (vagy barna) és sárga fonal – egyenként 50 g;
 • Fehér és fekete szálak maradványai – 50 g;
 • Horgolt horog – 5. sz.

A részletes tacking diagram segít mindent helyesen csinálni A részletes tacking diagram segít mindent helyesen csinálni

A munka szakaszainak leírása:

 1. Összegyűjtünk 54 léghurkot kék vagy barna szálakkal, és a láncot egy féloszlopos horgolás nélküli gyűrűbe zárjuk. Az ilyen kötés a sorokat spirálisan rendezi.
 2. 7 sort kötöttünk kiegészítések nélkül, majd egyenletes sorokban (8. és 24. között) a jobb és a bal oldalon adjunk hozzá 1 hurkot – körönként csak 4 hurkot. Diagram, amely a törzs felét mutatja 27 öltéssel.
 3. A 25. körből a karokat és a testet külön körökben kötöttük. A nyakat a 25., a 27., a 29. és a 30. sor csökkenéseivel alakítjuk ki, 2 hurok mindkét oldalon.
 4. A 32. és a 33. sorban adjon hozzá egyenként 4 hurkot. 7 kört kötöttünk változtatások nélkül, és a 41. -től – ismét csökkenünk, egyenként 4 hurkot. A fej elülső és hátsó felét 8 kötéssel kötöttük össze.
 5. 4 hurok után hurkot kell készítenie a talaj felakasztásához: csatlakoztasson egy 10 léghurokból álló láncot az elülső oldalon lévő gyűrűvel egy féloszlop horgolás nélkül az 1. léghurokban. A kontúrt egyetlen horgolt oszlopokkal kötjük össze.
 6. Kötés ujjak. Minden kéznél dolgozzon 10 kört 18 öltésből. Csökkenés: 2 kör – * 1 db horgolt, 2 szem együtt, egyetlen horgolás *. Ismételje meg a rappoportot az utolsó 8 szemig. Felemeljük őket, mint a harisnyakötésnél, nagy szemű tűvel, átvezetjük a szálat az összes hurkon, húzzuk meg a lyukat és varrjuk fel. A második ujj-kezünket ugyanúgy kötöttük.
 7. Az arc megkötése. Az arcot az 1. séma szerint kötöttük sárga fonalból. A füleket a 3. séma szerint kötöttük sárga szálakkal is. A szemöldököt fehér szálakkal kiemeljük, egyetlen horgolással szegélyezzük. Az orr a 2. ábrán látható, kék vagy barna szálak alkalmasak erre. A száj egyszerűen varrható láncöltéssel. Ha nincsenek speciális üres szemek, egyszerűen varrhatja a gombokat. Varrja a kész arcot és füleket a kesztyűs törzshöz. Varrunk munkaszálakat. Elkészült a 2016 -os barkács szimbólum.

Az ajándéktárgyak lehetőségei – az új 2016 szimbólumai – a saját kezűleg horgolt vagy kötött majmok formájában készült edények, videó mesterkurzust mutat be.

“Kötött majmok”: mesterkurzus (videó)

Potholder “Hóember”: mesterkurzus lépésről lépésre

Sok ajándékra van szükségünk a 2016 -os újévre – mind nagyok, mind szerények. És a vicces horgolt vagy kötött edények biztosan nem lesznek feleslegesek. Elegáns megjelenéssel örvendeztetik meg a konyhát, az újévi ünnepség várakozásával kitöltik a belső teret. Hóemberünk nagyon romantikusnak bizonyult: szeret az égre nézni. Próbáld meg magad csinálni a gyerekeiddel – a közös kreativitás nagyon közel hoz téged. Ez a mesterkurzus azoknak készült, akik tudják, hogyan kell horgolni kettős horgolást, és 2 különböző színű szálat összekapcsolni munkájuk során..

A munkához elő kell készítenie:

 • 2 féle szál alapszínekben – fehér és kék.
 • Vastag szövetlap a béléshez.
 • Egy kis fekete és narancssárga fonal az arc dekorációjához.

A hóember alakú edénytartó teljesen megismételheti a téli hős körvonalait, vagy szimbolikus kiegészítő lehet egy tipikus négyzet alakjában A hóember alakú edénytartó teljesen megismételheti a téli hős körvonalait, vagy szimbolikus kiegészítő lehet egy tipikus négyzet alakjában

Elkezdeni:

 1. Az edénytartó megkötése. Először 27 léghurkot kell tárcsáznia + 2 db. – emeléshez. Az első sorban, ahogy az ábra is mutatja, 26 dupla horgolást kötöttünk (a 27. ebből a 2 hurokból áll az elfordításhoz). A harmadik sor 2 léghurokból áll az átmenethez + 26 dupla horgolás és tovább, a séma szerint.
 2. Színkombináció kezdő tűs nőknek ez nehézségeket okozhat. 2 különböző színű szál összekapcsolásához léghurkot kell készítenie egy új szálra, és össze kell kötnie azzal, amelyik már a horogon volt. Ezután folytatjuk a kötést egy új színnel..
 3. A hóember arcát díszítjük. Az orrot és a szemeket a séma szerint kötöttük, nincs benne semmi bonyolult.
 4. A bolyhos hópelyhek élénkítik a tájat, amely bármilyen sorrendben varrható. Ezt a folyamatot biztosan elviszi a gyermek, ha mutat egy példát..
 5. Bélés és heveder. Az edény szélei egyenetlenek, ezért a négyzetet egyetlen horgolt oszloppal kell a kontúr köré kötni. A kötésnek szorosnak kell lennie, hogy a szegély kemény legyen. A sarkok rendezett elrendezéséhez 3-4 oszlopot kell kötni 1 sarokhurokban. Másrészt vastag szövetet kell varrni. Kötött edénykészítő kész.

Potholder “Hóember”: példák (fotó)

Horgolt edények “Monkey” (videó)

Az ilyen ünnepi potholders-ajándéktárgyak, kötött vagy horgolt, biztosan díszítik a konyhát, hangulatot teremtenek a háziasszony számára, és segítenek az újévi vacsora elkészítésében..

Horgolt potholder majom (fotó)