Keitä pullataikina kuivahiivalla

Erittäin maukkaita ja herkullisia pulloja valmistetaan voitaikosta. Erittäin maukkaita ja herkullisia pulloja valmistetaan voitaikosta.

 • Kypsennysaika: 3 tuntia;
 • Annoksia: 10;
 • Kcal: 339;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 8 g / 13 g / 47 g.

Herkullinen leivonnainen pulloille, joissa on kuivahiiva, on aina suosittu monien kotiäitien keskuudessa. Sitä voidaan käyttää paitsi pullojen valmistukseen myös muissa hiivataikinasta valmistetuissa resepteissä. Lisää täyte – ja saat upeita piirakoita, jotka paistetaan uunissa.

Yksinkertaisesta hiivataikinasta valmistetut voipullot, reseptit

Niille, jotka rakastavat hiivapulloja, resepti voi tuntua liian monimutkaiselta ensi silmäyksellä. Tämä johtuu siitä, että jokaisella kotiäidillä on omat salaisuutensa ja temppunsa, perheen reseptit. Itse asiassa leivonta hiivataikinasta on melko yksinkertainen tehtävä..

Monilla kulinaaristen kokeiden ystävillä on terve tapa varastoida kuivahiivaa. Tämä on erittäin kätevää, koska sinun ei tarvitse mennä kauppaan etsimään valmiita, mutta pilaantuvia tuotteita, kun inspiraatio syntyy hemmottamaan sukulaisia ​​herkullisilla ja vaivaamaan taikina hiivapulloiksi. Loppujen lopuksi muut ainesosat, jotka pannaan hiivataikinaan pörröisille pulloille, ovat aina käsillä innokkaiden kotiäitien kanssa.

Tuoksuvat ja pehmeät pullot ovat erinomainen lisä juhlapöytään Tuoksuvat ja pehmeät pullot ovat erinomainen lisä juhlapöytään

Voi taikina ei saa sisältää hiivakomponenttia. Tällaisia ​​leivonnaisia ​​kutsutaan happamattomiksi. Mutta on tärkeää, että pulla taikinassa on vähintään 14% sokeria ja rasvaa suhteessa jauhon painoon..

Ainesosat

 • Maito – 1/2 kuppi;
 • Kananmunat – taikinassa 3 kpl.,;
 • Kermaviili 20% – 1/2 pino .;
 • Sokeri – 10 rkl;
 • Margariini tai levite – 100 g;
 • Vanilliini – 5 g;
 • Auringonkukkaöljy – 2 rkl;
 • Suola – veitsen päässä;
 • Jauhot – 5 pinoa .;
 • Kuiva hiiva – 3 tl;
 • Kaneli – 3 tl.

Herkullisen täyteläisen hiivataikinan resepti pulloille

Tämä herkullinen kotitekoinen hiivataikina pullojen valmistukseen kuivahiivalla sopii myös piirakoille.

Aloitetaan liiketoiminta seuraavassa järjestyksessä:

 1. Sekoita sokeri, hiiva ja hiiva maitoon.
 2. Tuotteiden vuorovaikutusprosessissa nesteeseen ilmestyy vaahtoa, sitten sinun on lisättävä munat, margariini, kasviöljy, suola, vanilliini ja jauhot.
 3. Taikinaa on vaivattava sellaiseen tilaan, kunnes sen sakeus saa joustavuutta eikä tartu käsiin..
 4. Peitä kulho taikinalla pyyhkeellä ja jätä 2 tunniksi riittävän lämpimään paikkaan, tänä aikana sen pitäisi kasvaa hieman ja nousta.
 5. Taikina vaivataan ja rullataan levylle.
 6. Tuloksena oleva kerros ripotellaan kanelilla ja rullataan rullalle.
 7. Rulla leikataan osiin pullan muodossa ja asetetaan leivinpaperilla päällystetylle leivinpaperille.
 8. Saadaksesi kullanruskean kuoren, voitele jokainen pulla voitetulla munalla..
 9. Pullien annetaan seistä vähintään 20 minuuttia huoneenlämmössä ennen kuin ne lähetetään uuniin..
 10. Paista uunissa noin 15-29 minuuttia.

Noudattamalla runsaasti hiivataikinaa valmistavia ohjeita voit valmistaa nopeasti ja helposti pehmeitä ja maukkaita pulloja Noudattamalla runsaasti hiivataikinaa valmistavia ohjeita voit valmistaa nopeasti ja helposti pehmeitä ja maukkaita pulloja

Maidon sijasta voit lisätä kefiiriä tai heraa tavallisen hiivataikinan reseptiin..

Älä käytä kypsennyksen aikana jääkaapista tulevaa kylmää ruokaa. Käymisprosessi tarvitsee miellyttävän lämpimän lämpötilan.

Leivonnaiset uunissa kuivahiivan kanssa

Täytteestä riippuen hiivataikina kotitekoisille piirakoille uunissa voidaan tehdä enemmän tai vähemmän makeaksi..

Voit kääriä seuraavat taikinaan kotitekoisia piirakoita, jotka on sekoitettu kuivahiivaan:

 • Mausteinen lihan täyte;
 • Makeat hedelmät ja marjat;
 • Hapanjuustoa.

Voihiivataikina piirakkojen ja pullojen valmistukseen on helppo vaivata omassa keittiössäsi. Tietenkin prosessi kestää useita tunteja, mutta on tarpeen, että taikina tulee esiin. Muuten tämä ruokalaji ei vaadi merkittäviä työvoimakustannuksia..

Voi taikina pulloille, joissa on kuivahiiva askel askeleelta valokuvan kanssa

Otamme sokerin, hiivan ja vähän jauhoja, sekoita kaikki maitoon Otamme sokerin, hiivan ja vähän jauhoja, sekoita kaikki maitoon Kun seokseen tulee vaahtoa, lisää suola, jauhot, vanilliini, margariini, munat ja kasviöljy Kun seokseen tulee vaahtoa, lisää suola, jauhot, vanilliini, margariini, munat ja kasviöljy Vaivaa taikina ja laita se sitten lämpimään paikkaan 2 tunniksi peitettynä pyyhkeellä Vaivaa taikina ja laita se sitten lämpimään paikkaan 2 tunniksi peitettynä pyyhkeellä Kun taikina nousee, rullaa se pöydälle, ripottele päälle kanelia ja rullaa se rullalle Kun taikina nousee, rullaa se pöydälle, ripottele päälle kanelia ja rullaa se rullalle Leikkaa rulla tasaisiksi osiksi, voitele jokainen osa vatkatulla munankeltuaisella Leikkaa rulla tasaisiksi osiksi, voitele jokainen osa vatkatulla munankeltuaisella Anna sämpylöiden seistä 20 minuuttia, mutta toistaiseksi esilämmitä uuni. Anna sämpylöiden seistä 20 minuuttia, mutta toistaiseksi esilämmitä uuni. Kanelirullat ovat valmiita 15-29 minuuttia uunissa paistamisen jälkeen Kanelirullat ovat valmiita 15-29 minuuttia uunissa paistamisen jälkeen

Kanelirullat (video)