Herkullisimmat pannukakut kurpitsakefirillä tai 13 askelta menestykseen

 • Herkkien ja ilmavien kurpitsan pannukakkujen tekeminen on helppoa, joten jopa aloittelijat voivat tehdä sen hienosti. Ei ole vaikeaa valmistaa herkkiä ja ilmavia kurpitsan pannukakkuja, joten jopa aloittelijat voivat tehdä sen täydellisesti Valmistusaika: 20 minuuttia;
 • Annoksia: 12;
 • Kcal: 153,2;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 4,6 g / 3,9 g / 26 g.

Fritters ovat kaikkien, niin nuorten kuin vanhojen, lempiruokia. Tärkeintä on, että ne valmistetaan mahdollisimman nopeasti, et tarvitse paljon kalliita ainesosia ja niiden epätodellinen maku voi hämmästyttää ketään. Erityisen suosittuja ovat kefir -pannukakut kurpitsan kanssa..

Kurpitsan pannukakkujen syntymisen historia kefirissä

Joskus on mielenkiintoista paitsi selvittää lautasen alkuperäinen resepti, myös sen alkuperä. Kurpitsaruoat alkoivat näkyä pöydillä kauan sitten ja ovat niin tiukasti kiinni ruokavaliossa, että on mahdotonta kuvitella elämää ilman kurpitsan läsnäoloa. On syytä huomata, että kurpitsa ei ollut lainkaan Venäjältä, vaan kuuluisa matkustaja Kolumbus toi sen muiden vihannesten tavoin..

Kefir -kurpitsan pannukakkuja on kypsennetty pitkään, mutta nykyään tämä ruokalaji on edelleen varsin suosittu. Kefir -kurpitsan pannukakkuja on kypsennetty pitkään, mutta nykyään tämä ruokalaji on edelleen varsin suosittu.

1600 -luvulla tätä ulkomaista tuotetta alettiin myydä Venäjällä, ja nyt sitä ei ole vain jokaisella pöydällä vaan myös jokaisessa vihannespuutarhassa. Mitä tulee itse kurpitsan pannukakkuihin, 1700 -luvulla on ensimmäinen maininta siitä, että vanha venäläinen jälkiruoka – pannukakut alkoivat valmistaa monilla lisäaineilla, mukaan lukien kurpitsa, jota hovimiehet arvostivat ja alkoivat vaatia lähes joka päivä, koska maku on erinomaisin. mikä maailma voi olla.

Kurpitsan pannukakkujen edut kefirissä ja resepti

Miksi reheviä kurpitsan pannukakkuja? Ensinnäkin on huomattava, että kurpitsa on erityisen hyödyllinen, koska se on ruokavalio, joka auttaa ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteja. Säännöllinen kurpitsan syöminen missä tahansa muodossa, sekä alkuperäisenä että jalostettuna, esimerkiksi pannukakkuissa, normalisoi suoliston, maksan ja koko ruoansulatuskanavan toimintaa.

Lisäksi se on täynnä aineita, kuten pektiiniä ja karoteenia, jotka ovat hyviä alentamaan kolesterolia..

Kurpitsa on erittäin hyödyllinen lapsille, ja pannukakut ovat heille suosikki herkku. Sen hyödyt ovat T- ja K -vitamiineissa sekä C-, PP- ja monissa muissa B -ryhmän vitamiineissa. Valmistettaessa tuote ei menetä positiivisia ominaisuuksiaan ja hyödyllisiä ominaisuuksiaan, ja lisäksi kurpitsa maistuu hyvältä sekä makeassa että suolaisessa muodossa. Jotta pannukakut olisivat herkullisimpia, kesäkurpitsaa lisätään usein koostumukseen, ja jos jälkiruoka on makea, se voi olla päärynä, omena ja muut ainesosat..

Ainesosat

 1. Kurpitsa – 400 g;
 2. Jauhot – 100 g;
 3. Kefiiri – 150 ml;
 4. Muna – 2 kpl .;
 5. Sokeri – 50 g.

Kurpitsan pannukakkujen resepti

Reseptin erikoisuus on sen suurin saatavuus ja yksinkertaisuus. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa ja vaivaa miellyttääksesi rakkaitasi ja itseäsi. Mestariteos voidaan tehdä kirjaimellisesti 15-20 minuutissa ja ruokkia koko perhettä herkuilla.

Voit valmistaa herkullisia kurpitsan pannukakkuja vain 15 minuutissa. Voit valmistaa herkullisia kurpitsan pannukakkuja vain 15 minuutissa.

Kypsennysmenetelmä:

 1. Kaikki luettelossa luetellut tuotteet on valmistettu.
 2. Ruoanlaitto alkaa kuorimalla kurpitsa ja siemenet. Tuote hierotaan karkealle raastimelle, mutta se voidaan leikata pieniksi paloiksi, mikä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Sinun ei pitäisi valita hienoa raastinta, koska se antaa mehua, ja pannukakut eivät muutu reheviksi, vaan ohuiksi ja levitettäviksi.
 3. Kurpitsa asetetaan kulhoon, jossa taikina vaivataan.
 4. Sinne laitetaan myös sokeria. Älä liioittele sitä, koska kurpitsa on makea, jos se on kypsä.
 5. Munat ajetaan sisään. Kaikki hierotaan perusteellisesti vispilällä. Ei ole suositeltavaa käyttää tehosekoitinta, koska se jauhaa kurpitsan ja antaa jälleen mehua, mikä pilaa taikinan merkittävästi.
 6. Säiliön sisällön on oltava ulkonäöltään yhtenäinen..
 7. Seuraavaksi kaadetaan kefiiri. Jos sinulla on jogurttia käsillä, se voi korvata kefirin.
 8. Sekoitus suoritetaan uudelleen. Jauhot kaadetaan sisään. Sekoita taas.
 9. Jauhot on seulottava, jotta paakkuuntuminen ja pilaantuminen eivät poistu.
 10. Jauhot tulee lisätä vähitellen.
 11. Öljy kaadetaan pannulle. Lämmittää, kunnes se alkaa halkeilla. Sitten lusikan avulla kakut asetetaan voihin. Tämä on tehtävä huolellisesti, jotta kakku ei leviä..
 12. Paahtaminen suoritetaan molemmin puolin kullanruskeaksi. Sinun on käännettävä ensimmäinen puoli toiseksi, kun pannukakut tarttuvat sivuille ja nousevat hieman.

Käännä pannukakkuja käyttämällä pari haarukkaa, jotta et polta itseäsi ja et pudota pannukakkuja.

Reheviä pannukakkuja kefirissä kurpitsan kanssa (video)

Pannukakut tarjoillaan parhaiten kuumina. Hilloa, säilykkeitä, smetanaa, kondensoitua maitoa sekä proteiinikermaa, voita ja vastaavia herkkuja käytetään kastikkeena tai lisukkeena omien mieltymystesi mukaan..

Kurpitsan kefir -pannukakut: resepti (kuva)

Ensinnäkin valmistamme tuotteita kurpitsan pannukakkuja varten Ensinnäkin valmistamme tuotteita kurpitsan pannukakkuja varten Pese etukäteen, kuori kurpitsa ja hiero se hienolle raastimelle Pese etukäteen, kuori kurpitsa ja hiero se hienolle raastimelle Sekoita munat, sokeri ja kefiiri erillisessä astiassa Sekoita munat, sokeri ja kefiiri erillisessä astiassa Lisää tähän jauhot ja sekoita kaikki huolellisesti. Lisää tähän jauhot ja sekoita kaikki huolellisesti. Lisää kurpitsa taikinaan ja sekoita kaikki uudelleen tasaiseksi Lisää kurpitsa taikinaan ja sekoita kaikki uudelleen tasaiseksi Kuumenna pannu hyvin auringonkukkaöljyllä ja laita pannukakut varovasti pintaan Kuumenna pannu hyvin auringonkukkaöljyllä ja laita pannukakut varovasti pintaan Valmiita kurpitsan pannukakkuja voi tarjoilla hunajan kanssa. Hyvää ruokahalua! Valmiita kurpitsan pannukakkuja voi tarjoilla hunajan kanssa. hyvää ruokahalua!