Μοντέρνα παιδική ταπετσαρία για κορίτσια: διακοσμήστε το εσωτερικό

Στο παιδικό δωμάτιο για κορίτσια, χρησιμοποιούνται πιο συχνά ροζ ταπετσαρίες. Στο παιδικό δωμάτιο για κορίτσια, χρησιμοποιούνται πιο συχνά ροζ ταπετσαρίες. Το τοίχωμα στο φυτώριο πρέπει, πρώτα απ ‘όλα, να είναι ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε τουλάχιστον ταπετσαρία που αναπνέει. Και, φυσικά, όσο μικρότερο είναι το παιδί, τόσο πιο πρακτική πρέπει να είναι η ταπετσαρία για το παιδικό δωμάτιο..

Ταπετσαρία στο φυτώριο για ένα κορίτσι: ποιο τύπο να επιλέξετε

Όχι μόνο ο σχεδιασμός είναι σημαντικός, αλλά και η φιλικότητα προς το περιβάλλον της ταπετσαρίας. Χρησιμοποιήστε απλά στοιχεία για να περιηγηθείτε στην ευρεία επιλογή.

Ασφάλεια διαφορετικών τύπων ταπετσαρίας:

 • Χαρτί. Θεωρούνται αναπνεύσιμα, δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες. Φυσικά, η ανθεκτικότητα μιας τέτοιας ταπετσαρίας μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά αν πάρετε δύο στρώματα, τότε αυτό θα λύσει το πρόβλημα..
 • Μη υφασμένη ταπετσαρία. Επίσης ασφαλές, αλλά χαμηλότερο σε κόστος από το χαρτί.
 • Ταπετσαρίες βινυλίου. Ο μύθος ότι είναι κακό για την υγεία είναι τόσο ριζωμένος στο μυαλό των δυνητικών αγοραστών που είναι δύσκολο να τον διαλύσουμε. Παρ ‘όλα αυτά, τα καλύμματα τοίχου βινυλίου για τοίχους εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες μόνο όταν καίγονται. Φυσικά, όταν πρόκειται για ποιοτική ταπετσαρία βινυλίου και όχι για ένα φθηνό κινέζικο ψεύτικο.
 • Φυσική ταπετσαρία. Για παράδειγμα, ταπετσαρία από μπαμπού ή μπαστούνι, είναι, φυσικά, πολύ ακριβά, αλλά τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Επιπλέον, καλύπτονται με ειδικές ενώσεις που καθιστούν το υλικό μη εύφλεκτο και δεν φοβούνται τη μούχλα ή το ωίδιο.
 • Υφαντική ταπετσαρία. Όσον αφορά τις βλαβερές ουσίες, δεν τις εκπέμπουν, αλλά θα συσσωρευτεί πολλή σκόνη στην επιφάνεια τέτοιων τοίχων, την οποία το παιδί θα αναπνεύσει..

Οι ταπετσαρίες από χαρτί δεν περιέχουν επιβλαβείς ακαθαρσίες, επομένως είναι εξαιρετικές για παιδικά δωμάτια Οι ταπετσαρίες από χαρτί δεν περιέχουν επιβλαβείς ακαθαρσίες, επομένως είναι εξαιρετικές για παιδικά δωμάτια

Εν ολίγοις, υπάρχει μια επιλογή, αλλά πρέπει να επιλέξετε πολύ προσεκτικά. Για παράδειγμα, μοντέρνα ανάγλυφη ταπετσαρία για φυτώριο. Φαίνεται γιατί να μην τα επιλέξετε, αλλά είναι γόνιμο χώμα για τη συσσώρευση σκόνης και θα πρέπει να τα σκουπίζετε ή ακόμα και να τα σκουπίζετε πολύ συχνά, κάτι που δεν είναι πολύ βολικό.

Επιλογές για παιδική ταπετσαρία για κορίτσια (βίντεο)

Ταπετσαρία στο δωμάτιο για ένα έφηβο κορίτσι

Η φωτεινότητα και η λαμπρότητα είναι τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό κατά την επιλογή ταπετσαρίας για φυτώριο. Υπάρχουν όμως διαφορετικοί νόμοι στο δωμάτιο των εφήβων..

Τέτοιες ταπετσαρίες δεν πρέπει να είναι με αποκλειστικά παιδική εκτύπωση, προσπαθήστε να αποφύγετε τυπικές λύσεις όπως ροζ τοίχους ή λουλουδάτες εκτυπώσεις.

Σε ένα δωμάτιο για ένα έφηβο κορίτσι, είναι καλύτερο να επιλέξετε ταπετσαρία σε απαλά χρώματα. Σε ένα δωμάτιο για ένα έφηβο κορίτσι, είναι καλύτερο να επιλέξετε ταπετσαρία σε απαλά χρώματα.

Οι ακόλουθες λύσεις είναι δυνατές στη διακόσμηση των τοίχων ενός εφηβικού δωματίου:

 1. 12χρονο κορίτσι στο δωμάτιο μπορούν ακόμα να εντοπίσουν αποκλειστικά κοριτσίστικα, τρυφερά κίνητρα, αλλά θα πρέπει να υποδεικνύουν ακριβώς μια τρυφερή ηλικία και όχι μια προτίμηση στα παιδικά θέματα. Ελαφριά λεία ταπετσαρία με σχεδιαστικό floral print, όταν όλα τα λουλούδια είναι διαφορετικά, είναι πολύ δημοφιλή σήμερα.
 2. 14χρονο κορίτσι στο δωμάτιο Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία με ένα σχέδιο και να επικολλήσετε σε έναν μόνο τοίχο μαζί τους. Για παράδειγμα, τρεις τοίχοι καλύπτονται με ελαφριά ουδέτερη ταπετσαρία και ο τέταρτος τοίχος με ταπετσαρία με ένα μοτίβο σε ολόκληρη την επιφάνεια – για παράδειγμα, η εικόνα του Πύργου του Άιφελ.
 3. Ταπετσαρία με λαμπερά κομμάτια θα εξακολουθεί να είναι πειστικό στο βρεφονηπιακό σταθμό, μόνο που αυτά τα κομμάτια δεν πρέπει να είναι παρεμβατικά.

Η διακόσμηση των τοίχων του δωματίου εφήβων είναι σημαντική, είναι το υπόβαθρο στο οποίο το αναπτυσσόμενο παιδί περνά πολύ χρόνο. Φωτεινή, πολύχρωμη ταπετσαρία θα τον κουράσει. Οι λευκοί τοίχοι χωρίς διακόσμηση ή με ασήμαντη διακόσμηση μπορούν επίσης να καταθλίψουν ένα παιδί, να προκαλέσουν ένα αίσθημα μοναξιάς.

Ταπετσαρία στο παιδικό δωμάτιο για αγόρι και κορίτσι

Εάν υπάρχουν παιδιά διαφορετικών φύλων δίπλα -δίπλα στο δωμάτιο, απαιτείται συμβιβασμός. Για τα παιδιά που εξακολουθούν να αντιλαμβάνονται τον κόσμο μέσα από ένα παραμύθι και μαγεία, μπορείτε να πάρετε ταπετσαρία με ένα αστείο μοτίβο. Για παράδειγμα, λευκή λεία ταπετσαρία με αρνιά. Φαίνονται χαριτωμένα και θα αρέσουν τόσο σε κορίτσι όσο και σε αγόρι..

Οι τοίχοι σε ένα τέτοιο παιδικό δωμάτιο μπορούν να χωριστούν: η παρθενική πλευρά διασκορπισμένη με παρθενικά χρώματα και η πλευρά των αγοριών με τα αμετάβλητα χαρακτηριστικά της νεότητας – μπλε, γαλάζιο, γαλάζιο. Αλλά είναι επιθυμητό να αφήσουμε το γενικό υπόβαθρο το ίδιο..

Υπάρχουν χρώματα και σχέδια που είναι εξίσου κατάλληλα για παιδιά, όπου ζει το αγόρι, και δωμάτια για κορίτσια.

Εάν και ένα αγόρι και ένα κορίτσι ζουν στο δωμάτιο, τότε η ταπετσαρία μπορεί να επιλεγεί με εικόνες χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων, που λατρεύουν να παρακολουθούν και οι δύο Εάν και ένα αγόρι και ένα κορίτσι ζουν στο δωμάτιο, τότε η ταπετσαρία μπορεί να επιλεγεί με εικόνες χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων, που λατρεύουν να παρακολουθούν και οι δύο

Ουδέτερα χρώματα για το νηπιαγωγείο:

 • Λεπτή ελιά. Αυτό είναι ένα ήρεμο χρώμα που θα φανεί υπέροχο στο δωμάτιο ενός παιδιού 7 ετών και στο δωμάτιο ενός παιδιού 10 ετών..
 • Κίτρινο, ανοιχτό λεμόνι. Η ηλιόλουστη ταπετσαρία σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο θα φαίνεται κατάλληλη, το κύριο πράγμα είναι, μην πιέζετε ένα τέτοιο παιδικό δωμάτιο με πολλά έπιπλα..
 • Παστέλ αποχρώσεις. Εδώ φαίνονται πάντα πειστικά, σε οποιοδήποτε δωμάτιο και σε οποιοδήποτε πλάνο, αλλά για ένα φυτώριο μπορεί να είναι βαρετά, θα απαιτηθεί επιπλέον διακόσμηση τοίχου, για παράδειγμα, αυτοκόλλητα βινυλίου.
 • Απαλό μπλε. Δεν πρέπει να αντιλαμβάνεστε αυτό το χρώμα ως ένα αγορίστικο. Σήμερα, οι σχεδιαστές προσφέρουν αρκετές επιλογές για το πώς είναι ενδιαφέρον να το νικήσουμε, συμπεριλαμβανομένης της επίδρασης στο παιδικό δωμάτιο.

Αλλά το κύριο πράγμα δεν είναι καν το χρώμα, αλλά η εκτύπωση, το σχέδιο, το μοτίβο. Αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή για τους τοίχους, όταν μπορεί να μην απαιτείται πρόσθετη διακόσμηση..

Ταπετσαρία για κορίτσια: εκτύπωση μόδας

Σήμερα, οι εξελίξεις του συγγραφέα, τα σχέδια περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό της ταπετσαρίας. Σε μια κρεβατοκάμαρα για κορίτσια, μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, ταπετσαρία με τη μορφή ενός δάσους με κουκουβάγιες που κάθονται σε κλαδιά. Επιπλέον, το ίδιο το δάσος είναι γραφικό, όχι φωτεινό, αλλά υπόβαθρο, αλλά οι κουκουβάγιες και τα σπίτια τους είναι φωτεινά και αστεία.

Η παιδική ταπετσαρία με πουά θα προσθέσει δυναμική σε κάθε εσωτερικό χώρο, κάνοντας το παιδικό δωμάτιο ενεργητικό, ζουμερό και πανηγυρικό Η παιδική ταπετσαρία με πουά θα προσθέσει δυναμική σε κάθε εσωτερικό χώρο, κάνοντας το παιδικό δωμάτιο ενεργητικό, ζουμερό και πανηγυρικό

Η λωρίδα ήταν και είναι στη μόδα. Για ένα κοριτσίστικο δωμάτιο, μπορείτε να πάρετε ταπετσαρία με μια λωρίδα σε μοβ τόνους. Η κάθετη λωρίδα είναι καλή για χαμηλούς τοίχους. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να διακοσμήσετε μόνο έναν ή δύο τοίχους με τέτοια ταπετσαρία, αλλά αν θέλετε να επικολλήσετε σε όλο το δωμάτιο, η λωρίδα πρέπει να είναι χλωμή.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα στη μόδα – για παράδειγμα, το παριζιάνικο στυλ. Μπορεί να είναι είτε έγχρωμη ταπετσαρία για δωμάτιο κοριτσιού είτε μονόχρωμη διακόσμηση τοίχου. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι επίσης με ασπρόμαυρη ταπετσαρία και μοβ λεπτομέρειες πάνω τους. Αυτός ο συνδυασμός τριών χρωμάτων είναι στη μόδα.

Συμβουλές για την επιλογή ταπετσαρίας για το νηπιαγωγείο (βίντεο)

Όταν επιλέγετε ταπετσαρία για τοίχους σε έναν κοριτσίστικο χώρο, αποφύγετε απλές λύσεις που έχουν ήδη χάσει τη συνάφεια τους. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές με πλοκές, κίνητρα, ρομαντικές και ασυναγώνιστες, που θα τονίσουν ενδιαφέρον τον χώρο του κοριτσιού.

Έχετε μια καλή επιλογή!

Ταπετσαρίες μωρών για κορίτσια (φωτογραφία)