12 hienovaraista merkkiä halvasta sisustuksesta

Tietyt tekniikat, joita käytetään jopa uusimmassa ja nykyaikaisimmassa kunnostamisessa, voivat alentaa merkittävästi sisätilojen kokonaiskuvan kustannuksia. Nämä virheet eivät ole aina ilmeisiä, mutta usein niiden takia huone ei näytä niin vankalta kuin haluaisimme..

Outo aksenttiseinä

Korostettua seinäkoristetta käytetään sisustuksessa hyvin erityiseen tarkoitukseen. Kun tämä kehittyy haluksi “jos vain olisi”, eikä ole selvää, miksi aksenttiseinä on tehty nimenomaan – sisustus uhkaa menettää tyylinsä ja merkityksensä. Tämä tekniikka on muodikasta, mutta sitä tulisi soveltaa asianmukaisesti ja vain silloin, kun sitä todella tarvitaan. Väärin koristeltu aksenttiseinä lisää vain ilmapiirin halpavuutta..

Koska tummat värit seinällä tekevät siitä visuaalisesti lähempänä sitä, joka katsoo sitä, kannattaa keskittyä suorakulmaisen huoneen päätyseinään. Tämä malli sopii käytettäväksi sängyn pään takana..

Korostusseinä

Yksitoiminen

Koko sisustuksen koristaminen yhdellä värillä ilman vastakkaisia ​​aksentteja tekee ilmapiiristä tylsän ja triviaalin, sillä tällaisessa huoneessa silmässä ei yksinkertaisesti ole mitään, mihin tarttua, ei mitään katsottavaa, joten huone herättää ikäviä assosiaatioita. Täysin valkoinen huone muistuttaa sinua sairaalahuoneesta, täysin musta huone painaa liikaa silmiäsi. Myös monet ihmiset rakastavat “turvallista” beigeä väriä, varsinkin jos he koristavat sisustuksen yksinään ilman suunnittelijan apua. Beige -kalusteet saavat sinut tuntemaan olosi hotellissa.

Sinun pitäisi valita yksi pääväri ja sovittaa siihen vastakkaiset yksityiskohdat. Niitä ei saisi olla paljon, jotta ei synny sotkua, mutta on tehtävä muutamia aksentteja, jotka lisäävät elämää kotiin..

Yksitoiminen

Valaistus

Yksi kattokruunu katon keskellä on pitkään lakannut lisäämästä tyyliä huoneeseen, ja tummat kulmat kaventavat tilaa. Tämä pilaa erityisesti pienet huoneet, jotka haluavat laajentua visuaalisesti..

Mielenkiintoisten valaistusratkaisujen käyttö auttaa korostamaan tiettyjä sisustusesineitä, tarvittavia lepo-, työ- tai ruokailualueita sekä lisäämään kiinnostusta ilmapiiriin. On tärkeää muistaa, että kaikki huoneet tarvitsevat hyvää valaistusta, joten valoa pitäisi olla paljon..

Valaistus

Irtisanominen

Kaikenlaisilla muodikkailla asusteilla täynnä oleva huone alkaa muistuttaa joko museota tai sotkua. Lisäksi kaikki nämä asiat on pidettävä jatkuvasti puhtaina, joten puhdistaminen vaatii paljon vaivaa..

Monet nykyaikaiset suunnittelijat vaativat minimalismia, mutta sinun ei pitäisi huolehtia siitä, koska paljaat seinät ja hyllyt alkavat muistuttaa luolaelämästä tai vangin sellistä. Sinun pitäisi koristella tilanne useilla kirkkailla suurilla elementeillä ja rauhoittua tähän..

Jos sinulla on suosikki sisustusesineitä, joista et voi kieltäytyä, sinun pitäisi miettiä, miten voittaa ne kannattavasti, jotta yleinen tilanne ei kärsi..

Irtisanominen

Huonekalut seinien vieressä

Vakuutus siitä, että kaikki huonekalut tulee sijoittaa tiukasti huoneen kehää pitkin seiniä pitkin ja että avoimen tilan tulisi olla tyhjä keskellä, altistaa väistämättä kaikki korjaukset häviävälle valolle. Päästä eroon tästä stereotypiasta ja käytä huonekalujärjestelyjä eduksesi. Joten voit sisustaa huoneen kaikella mitä tarvitset ja saavuttaa samalla halutun vaikutuksen..

Huonekalut eivät seinien vieressä

50 valkoista sävyä

Jostain syystä monet ihmiset ajattelevat, että valkoista väriä on vain yksi eikä sitä tarvitse valita. Kun kyse on siitä, käy ilmi, että monet valkoiset sisustusesineet eroavat toisistaan ​​varjossa. Tällainen näennäisesti pieni resonanssi luo vaikutelman likaisuudesta, koska yksi valkoisen sävy muuttuu keltaiseksi, toinen vaaleanpunaiseksi, kolmas harmaaksi ja kokonaiskuva saa ihmisen ajattelemaan, että jotkut esineet eivät ole enää uusi ja kulunut, vaikka huone saa olla vasta remontin jälkeen.

Päästäksesi haluttuun sävyyn, valitse haluamasi valkoisen sävyn vaihtoehto ja selvitä sen numero tai nimi ja valitse sitten vain kaikki kohteet sille.

valkoiset huonekalut

Maalausten jäljennökset

On epätodennäköistä, että vieraasi uskovat, että seinilläsi on alkuperäisiä renessanssitaiteilijoiden maalauksia tai Andy Warholin alkuperäinen maalaus. Seinällä roikkuva väärennös, joka kuuluisuutensa vuoksi sanoo, että tämä on vain jäljennös eikä alkuperäinen, ei tuota haluttua vaikutusta eikä lisää huoneeseen vakautta. Ja tylsän kuvan käyttö tuntuu monilta vierailta tylsältä ja epätavalliselta..

Seinien koristeluun kannattaa valita ei-triviaalit vähän tunnetut juonet ja motiivit. Yhdistämättömät ratkaisut, joita ei löydy kaikista massamarkkinoista, antavat huoneelle oikean aksentin, ja on paljon mielenkiintoisempaa harkita niitä.

Maalaukset

Lyhyet verhot

Ne eivät vain näytä oudolta sisustuksessa, joka väittää olevansa kiinteä, vaan myös leikkaavat huoneen visuaalisesti ja pienentävät sitä. Paras vaihtoehto on, kun kangas saavuttaa lattian, mutta ei vedä sitä pitkin. Pöly ja lika kerääntyvät lattian taitoksiin, eikä myöskään ole kovin hyvä, kun talossa on lapsia tai lemmikkejä..

Oikea verhojen valinta ja niiden sijainti auttaa suurentamaan jopa pienikokoisen ikkunan. Karniisi tulisi ripustaa itse katosta, ja verhojen koko tulisi valita 1,5-2 kertaa leveämmäksi kuin ikkuna. Sitten ne pidentävät tiloja ja lisäävät sen arvoa..

Lyhyet verhot

Budjettivarusteet

Budjettivarusteet vähentävät sisätilojen ja huonekalujen kustannuksia, jotka itsessään voivat näyttää tyylikkäiltä ja kalliilta. Ensimmäinen asia on korvata peruskahvat mielenkiintoisempiin ja laadukkaampiin sisustukseen sopiviin. Aluksi se tuntuu pieneltä, mutta kun katsot ympärillesi koko huoneen, käy selväksi, että nämä “pienet asiat” ovat silmiinpistäviä ja vaikuttavat tilanteen kokonaisvaikutelmaan..

Sisustusta koristettaessa on muistettava pääsääntö – kyse on pienistä asioista. Huomaamattomat yksityiskohdat ja pienet asiat antavat koko sisustuksen todellisen arvon. Jos ne kerätään kiireesti ja sopimattomasti, ja myös jos on selvää, että ne on tallennettu niihin, voidaan tehdä sama päätelmä muista kohdista..

Budjettivarusteet

Häiriötön varastointi

Markkinoilta löydät paljon astioita kaikenlaisten tavaroiden säilyttämiseen kenkiä ja vaatteita viiniin ja mausteisiin. Nämä järjestäjät ovat saatavilla eri väreissä, ja voit melkein aina löytää jotain, joka sopii täydellisesti sisustukseesi. Tällaisten mahdollisuuksien taustalla kaappien, lipastot ja kaapit pintojen roskaaminen näyttää oudolta. Ensimmäinen on pintojen väärinkäyttö. Toiseksi asiat vievät paljon tilaa ja huoneen tilaa ei käytetä järkevästi. Kolmanneksi ne luovat sotkuisen tunnelman..

Kaikki esineet voidaan ja tulee poistaa pois silmistä, varastoida erityisiin astioihin, järjestäjiin ja kaappeihin. Onneksi nyt on melko helppo järjestää nopea pääsy tarvittaviin asioihin..

Varastointi

Astiat paikoillaan

Ruokailuvälineet, jotka eivät sovi keittiön tyyliin, pöytäliinaan tai muihin keittiövälineisiin, antavat huonosti suunnitellun valikoiman asioita ja alentavat koko keittiökokemuksen hintaa. Suosikkisetti on hyvä, mutta kannattaa valita keittiöösi sopivat astiat ja yhdistää tuotteet keskenään oikein..

Astiat

Muovi

Muoviset verhotangot, muoviset ikkunalaudat ja rinteet sekä muut tästä materiaalista valmistetut esineet pilaavat välittömästi huoneen yleiskuvan. Esimerkiksi puusta valmistettu ikkunalauta näyttää paljon kannattavammalta. Muovinen verhotanko puolestaan ​​pilaa kalliimpien verhojen vaikutelman. Siksi sinun ei pitäisi säästää tilojen viimeistelyssä. Jos haluat saavuttaa oikean vaikutuksen ja lisätä kalusteiden kustannuksia, sinun on päästävä eroon muovista.

muovi-