10 hyödyllistä kylpyhuonetta, joita sinulla ei todennäköisesti ole

Kylpyhuone on pääsääntöisesti pieni, mutta on täysin mahdollista sovittaa siihen hyödyllisiä ja mielenkiintoisia gadgeteja, sisustusesineitä ja gadgeteja asianmukaisella suunnittelulla. Tämä kokoelma sisältää 10 epätavallisinta ja kätevintä kylpytuotteita, jotka tekevät elämästä helpompaa ja sisustuksen kauniimpaa..

Hiusten sieppari

Tämä laite ei vaikuta millään tavalla kylpyhuoneen suunnitteluun, mutta siitä on hyötyä, varsinkin jos asunnossa asuu useampi kuin yksi pitkien hiusten omistaja. Hiukset aiheuttavat usein tukoksia putkissa: vaikka kriittisiä “tukoksia” ei olisi, vesi alkaa valua hitaammin, mikä aiheuttaa haittaa (esimerkiksi epämiellyttävä haju).

Hiussieppari on asennettu altaan tyhjennysaukkoon, ja muovikoukut tarttuvat karvoihin itsessään estäen niiden tunkeutumisen syvälle putkiin. Samalla se näyttää esteettisesti miellyttävältä, koska kiinnityksen rooli on kaunis kukka.

2-3 kuukauden välein suodatin on puhdistettava hiuksista, minkä jälkeen se on jälleen käyttövalmis..

Hiusten sieppari

Kannettava poreallas

Dual Jet Bath Spa -laite ei ole ollenkaan taitettava poreallas tai jonkinlainen kertakäyttöinen laite, joka jäljittelee poreallasta, vaan melko laadukas gadget, joka kiinnittyy kylpyammeen puolelle ja luo kuplia.

Laitteen teho on riittävän vahva, joten tavallisesta kylpyammeesta tulee hyvä poreallas. Laitteen suuttimista purkautuu vesivirtoja ja ilmakuplia, mikä luo hierontaefektin ja muuttaa tavanomaisen hygieniatoimenpiteen rentouttavaksi nautinnoksi.

Miniporeallas voidaan säätää ohjausvivulla, se liikkuu vapaasti koko kylpyalueen kehän ympäri. Lisäksi se on edullinen, helppo hoitaa eikä vaadi erityistaitoja ja tietoja..

Vesihieronta poistumatta kotoasi on todellinen Dual Jet Bath Span kanssa.

Kannettava poreallas

LED -valaistu suihkupää

Edullinen LED -suihkupää luo suihkuhuoneeseen epätavallisen väritehosteen ja muuttaa päivittäisen rutiinin mini -vaahtojuhlaksi. Taustavalon väri muuttuu veden lämpötilan mukaan.

LED -suihkuvalo

Pidike pienille tavaroille

Pieni pidike, jossa on hylly pienille tavaroille ja kätevä kahva, johon voit ripustaa kellot ja korut suihkun eteen, pieni pyyhe kätesi ja mitä tahansa mieleen tulee. Hylly on pieni, mutta se sopii hyvin säilyttämään pari purkkia voiteita, saippua -astiaa, hajusteita tai jotain muuta..

Pidikkeitä myydään useissa väreissä, joten voit kiinnittää useita osia seinälle kerralla, kun kyseessä on kylpyhuone suurelle perheelle. Muuten, voit myös laittaa jotain hyllylle: esimerkiksi älypuhelimen tai hammasharjan.

Pidike pienille tavaroille

Vedenpitävä pylväs

Miksi et lisää musiikkirutiinia rutiiniisi? Monet ihmiset ottavat puhelimen mukaansa suihkuun tai kylpyyn, laittavat suosikkikappaleitaan ja rentoutuvat, mutta on paljon mielenkiintoisempi ratkaisu – vedenpitävä kaiutinkaiutin.

Toiminnallisuudeltaan laite muistuttaa tavallista kaiutinta: voit vaihtaa kappaleita, säätää äänenvoimakkuutta, kelata taaksepäin ja keskeyttää. Voit ladata laitteen ja täyttää sen musiikilla tavallisella USB-kaapelilla, joka tulee pakkauksen mukana.

Pylväs on kiinnitetty laattaan tai muuhun pintaan imukupilla. Tarvittaessa sitä voidaan siirtää, irrottaa tai pestä: sille ei tapahdu mitään. Laitetta myydään useissa värivaihtoehdoissa, joten voit valita oikean värin mihin tahansa sisustukseen.

Vedenpitävä pylväs

Mini vaatteiden kuivausrumpu

Mini vaatteiden kuivausrumpu

Suurin osa tavaroista kuivataan parvekkeilla, huoneiden lattiakuivaimilla tai kylpyhuoneen yläpuolella olevilla roikkuvilla rakenteilla. On kuitenkin olemassa niin kompakti ratkaisu – vaatteiden minikuivain, joka on kiinnitetty kylpyammeeseen ja auttaa tällaisissa tapauksissa, kun sinun on nopeasti kuivattava sukat, pyyhkeet, vauvanvaatteet tai alusvaatteet..

Hylly on kevyt, pieni, koottu ja purettu yhdellä liikkeellä. Kokoontaitettuna se ei vie paljon tilaa: se voidaan säilyttää missä tahansa syrjäisessä kylpyhuoneen kulmassa tai jopa kaapissa.

Mini vaatteiden kuivausrumpu

Kylpyhuoneen järjestäjähylly

Kylpyhuoneen järjestäjähylly

Tämä on ehkä kaikkein tarpeellisin asia kylpyhuoneessa, varsinkin jos se on pieni, koska pienessä tilassa sinun on sovitettava kaikki: pesula- ja puhdistusaineet, shampoot, saippua, kosmetiikka, pyyhkeet ja paljon muuta..

Järjestäjähylly ei vie paljon tilaa, mutta on samalla tilava. On monia malleja, jotka eroavat koosta, väristä, materiaalista, hyllyjen lukumäärästä ja jopa asennuspaikasta. Telineitä on esimerkiksi pesukoneen, pesualtaan tai wc: n yläpuolella.

Järjestäjähylly wc: n yläpuolella

Näille rakenteille on viime aikoina ollut suuri kysyntä: ne eivät kerää pölyä asianmukaisella hoidolla, joka koostuu yksinkertaisesta pyyhkimisestä kostealla liinalla. Myös telineen asennusta varten sinun ei tarvitse porata reikiä laattaan, koska se on lattialla seisova. Kumiset jalat tarjoavat vakaan asennon, ja alareunassa olevien erikoispulttien avulla voit säätää telineen korkeutta.

Verkkokaupoista ei vain löydy tällaista hyllyä valkoisena, harmaana, mustana, ja joissain paikoissa on kauniimpia ja hieman kalliimpia vaihtoehtoja, joissa on loft -tyyliset puiset hyllyt.

Rentouttava hylly

Rentoutumishylly kylpyhuoneessa

Laskuri niille, jotka ovat valmiita nauttimaan kuumasta kylvystä tuntikausia. Jotta voit samalla lukea, katsella videoita tai suosikkisarjasi, juoda lasillisen viiniä ja jopa syödä välipalaa, olisi mukava saada tämä hylly – vakaa, mukava ja tyylikäs.

Yleensä kylpyhyllyt on valmistettu puusta, ja niissä on usein kromatut reunat, jotka helpottavat sijoittamista sivuille. Siinä voi olla muita syvennyksiä laseille ja kynttilöille, kirjanpidike ja pidike älypuhelimelle.

Rentoutumishylly kylpyhuoneessa

Ilmankuivain

Jos kaikki ovat kuulleet kostuttimesta, kosteudenpoistaja on harvinaisempi laite, jota ei löydy jokaisesta kodista. Ja täysin turhaan, varsinkin jos tämä on suuren perheen asunto tai talo, jossa kaikki haluavat nauttia kylpyammeesta, käydä suihkussa, pestä pieniä asioita käsissään tai tehdä märkäpuhdistusta..

Jos kylpyhuoneen vesi on jatkuvasti päällä, ilma muuttuu liian kosteaksi. Vähimmäisvaikeudet, joita tästä seuraa, ovat sumuinen peili ja tiivistyminen laattoihin, ja suurimmasta osasta – huonekalujen vahingoittuminen, bakteerien leviäminen, sieni ja hyönteisten (esimerkiksi puitäiden) ulkonäkö.

Yleensä liiallinen kosteus on epäsuotuisa mikroilmasto ja vahingoittaa terveyttä, joten siihen voidaan ja pitäisi puuttua. Ilmankuivain auttaa tässä – pieni sähkölaite, joka poistaa ylimääräisen kosteuden huoneesta..

Se toimii samalla tavalla kuin kostutin, vain päinvastoin: kosteat ilmamassat kulkevat rakenteen läpi ja kuiva ilma poistuu laitteesta. Laitteen päätarkoitus on tietysti estää patogeenisen mikroflooran (sienen) leviäminen kylpyhuoneessa..

Ilmankuivaimet ovat liikkuvia (pieniä, kannettavia) ja kiinteitä (suuria, yleensä seinälle asennettavia). Jälkimmäiset ovat kalliimpia ja kooltaan suurempia, joten niitä käytetään useammin liiketiloissa (esimerkiksi saunat ja uima -altaat).

Mutta kompakti kannettava ilmankuivain voidaan helposti sijoittaa kylpyhuoneeseen mihin tahansa vapaaseen nurkkaan ja kytkeä se tarvittaessa päälle. Se on helppo huoltaa eikä kuluta paljon sähköä, mutta hyödyt ovat varsin konkreettisia..

Ilmankuivain

Hiustenkuivaajan pidike

Hyödyllinen laite niille, jotka haluavat säästää 5–10 minuuttia ennen kuin valmistautuvat lomalle tai aamulla töihin. Se on kiinnitetty tasaiselle pinnalle (hylly, seinä), minkä jälkeen siihen asetetaan hiustenkuivaaja. Tässä tapauksessa voit muotoilla pyöreän kampauksen, katsoa peiliin ja nähdä heti tuloksen.

Pidikkeessä on vahva, joustava pohja, joten sitä voidaan säätää ja taittaa mihin tahansa suuntaan. Tämä on erittäin kätevää, jos useita perheenjäseniä käyttää hiustenkuivaajaa..

Kylpyhuone voi olla mukava ja monitoiminen, jos sitä täydennetään hyödyllisillä ja yksinkertaisesti kauniilla kalusteilla, laitteilla ja esineillä. Jotkut niistä ovat melko edullisia ja kompakteja, mutta ne voivat kestää monta vuotta ja mikä tärkeintä, helpottaa elämää huomattavasti..

Hiustenkuivaajan pidike