15 idei de la IKEA pentru decorarea unui apartament pentru Anul Nou

Se apropie Anul Nou – o vacanță de familie, atmosferică și magică. Pentru a-l face și mai minunat, decorați apartamentul cu decor IKEA. Am colectat 15 articole pentru decorarea Crăciunului apartamentului.

1. Brad de Crăciun WINTERFEST

Nici un An Nou nu trece fără atributul principal al sărbătorii – pomul de Crăciun. De sărbătorile de Anul Nou, IKEA a lansat o nouă linie de produse – WINTERFEST. Atributele festive sunt perfect combinate între ele și vor deveni decorul principal al Anului Nou al apartamentului. Iar arborele WINTERFEST are 175 cm lungime pentru 2.499 ruble. se va încadra în orice proiect și nu va cauza probleme în timpul instalării. Îl poți cumpăra legătură.

elkavin

2. Decorațiuni pentru pomul de Crăciun WINTERFEST

Nu este suficient să cumperi un pom de Crăciun, trebuie să îl decorezi și cu diverse jucării. Acest lucru se poate face cu următoarele seturi și elemente:

  • Un set de 20 de bile pentru copac. Bilele sunt de diferite nuanțe, realizate din diverse materiale rezistente. Nu se va sparge dacă este scăpat. Cost – 499 ruble. Cumpărare poate fi aici.

Sharvin

Bilele sunt perfect combinate cu alte seturi de la WINTERFEST. Le puteți vedea în catalogul IKEA. Decorațiunile pot fi găsite în diverse culori și forme, cum ar fi ciupercile. Culori – auriu, roșu, albastru și altele. Kituri includ cârlige și umerase necesare.

  • Pandantive pentru decoratiuni de brad. Pandantivele festive, colorate vor înlocui cârligele de balon pierdute. Într-un set de 30 de piese, le puteți achiziționa pentru 149 de ruble., făcând clic pe link. Pe site-ul IKEA puteți găsi pandantive în alb.

suspensie

3. Ghirlande artificiale WINTERFEST

De asemenea, puteți decora camera cu ghirlande artificiale. Arată ca plante vii și oferă apartamentului un sentiment de sărbătoare, creând o atmosferă extraordinară..

  • O ghirlandă de trei metri sub forma unei ramuri de molid pentru 599 r. Poate decora o masă sau un perete festiv.

garlandavin

Link către produs în Ikea

  • Ghirlanda de trei metri pentru 699 ruble. Poti cumpara Aici.

iskustgirvin

4. Lumina de fundal WINTERFEST

Una dintre decorațiunile indispensabile de Crăciun dintr-un apartament sunt ghirlandele sau luminile cu LED-uri. În linia WINTERFEST există o ghirlandă LED neobișnuită „în cupolă”. Datorită luminii moi, camera va fi plină de confort. Îl puteți folosi nu numai de sărbătorile de Anul Nou. Alimentat de baterii. Datorită opririi automate, atributul poate fi lăsat peste noapte. După 6 ore, sistemul va opri automat becurile.

vin de lumină de fundal

Preț – 699 r. Poti cumpara Aici.

Am decis să includem în selecția noastră încă un tip de iluminare din spate de la WINTERFEST – sub formă de pomi de Crăciun de diferite dimensiuni. Becurile cu LED sunt alimentate cu baterii. Există o lanternă mare pentru 9,99 GBP pe care o puteți cumpăra Aici.

Poate fi completat cu un set de trei brazi de Crăciun mici strălucitori pentru 399 de ruble. Puteți achiziționa un set, făcând clic pe link.

Lumina de fundal Winterfest Ikea

5. Lumânare LED în formă de GODAFTON

Lumânarea poate înlocui cu ușurință lumânarea din ceară naturală și vă poate decora casa înainte de Crăciun sau Anul Nou. Alimentat de baterii. Lumina unei lumânări nu se distinge practic de lumina unei lumânări adevărate. Lampa este sigură, deoarece nu va arde un copil mic, iar riscurile unui incendiu scad la zero. Costul atributului – 349 ruble. Poti cumpara, făcând clic pe link.

Godfton

6. Ghirlanda LIVSOR

Iluminatul decorativ creează confort și o atmosferă extraordinară în apartament. Acest lucru este deosebit de important pentru sărbătorile de Crăciun. Garland LIVSOR va ajuta la decorarea casei și îi va oferi un pic de magie. Pare neobișnuită și luminează camera cu lumină caldă, albă. Costul decorării este de 1 299 de ruble. Poti cumpara Aici.

livsor

7. ramură SMIKKA

O ramură artificială elegantă va completa designul Anului Nou și va deveni parte a vacanței de Anul Nou. Poate fi decorat cu decorațiuni ușoare de brad sau cu lumini LED. Va arăta bine într-o vază transparentă. Puteți pune alte elemente de design în vază – pietre sau confetti colorate. Prețul unei ramuri este de 399 de ruble.

smick

Link către produs în Ikea

8. Lumânare în formă WINTERFEST

Lumânările frumoase cu imagini confortabile vor decora masa festivă și vor crea o atmosferă festivă. Vă vor încălzi într-o seară rece de iarnă și vă vor oferi o senzație de magie. Setul include 4 lumânări. Cost – doar 249 r.

lumânare winterfest

Link către produs în Ikea

9. Castron TIDWATTEN

Acest castron din sticlă și foarte elegant va deveni o parte a mesei de Crăciun și va adăuga o atmosferă specială. Fabricat din sticlă durabilă, astfel încât este dificil de rupt. Puteți pune într-un castron ca fel de mâncare festiv sau îl puteți transforma într-un depozit pentru confetti de Anul Nou sau alte decorațiuni. Costul unui castron este de 499 ruble. Se combină bine cu alte produse din gama TIDWATTEN.

Link către produs în Ikea

10. Lanterna GLIMRANDE

Lumina lumânării poate fi amplasată atât în ​​interior, cât și în exterior. Lumina strălucește prin sticlă și luminează ușor o cameră sau o curte. Culoarea corpului – negru. Costul atributului – 699 r.

glimranda

Link către produs în Ikea

11. Snow Globe WINTERFEST

Bilele neobișnuite din sticlă cu zăpadă sau scântei în interior sunt relevante și vor rămâne la cerere pentru o perioadă foarte lungă de timp. IKEA oferă o astfel de minge cu zăpadă artificială în interior și Moș Crăciun. Când este agitată, umplerea artificială a mingii se va deplasa ușor în interior și va crea o atmosferă festivă și confortabilă. Preț RUB 499.

balon winterfest Ikea

Link către produs în Ikea

12. Ghirlanda LED STROLA

Ghirlanda funcționează pe baterie, nu trebuie conectată la rețea. Stelele de flori roșii estetice acționează ca felinare. Pare neobișnuit pe un copac de Anul Nou și conferă camerei o atmosferă festivă. Cost – 599 r.

strola

Link către produs în Ikea

13. Lumânare WINTERFEST

Diferența dintre această lumânare și altele este culoarea sa neobișnuită. Există culori precum aurul pur, argintul. Poate fi plasat fie la lumina lumânărilor, fie pe un suport. Lumânările merg bine între ele și creează un confort festiv în apartament. Costul unu – 229 r.

lumânare winterfest Ikea

Link către produs în Ikea

14. Ghirlanda SNEYRA

O altă ghirlandă LED neobișnuită este din linia SNEYRA. Particularitatea sa este sub forma becurilor – forma lor rotundă va păstra senzația de vacanță chiar și după Crăciun sau Anul Nou. Nu trebuie să fie conectat la o priză și funcționează cu baterii. Recreează lumina albă, caldă. Cost – doar 499 r.

Sneira

Link către produs în Ikea

15. Coroana WINTERFEST

Nici un An Nou nu este complet fără o coroană de flori pe ușa din față. O coroană festivă de la WINTERFEST vă va completa designul de Crăciun. Poate fi folosit nu numai ca decor pe ușa din față, ci și ca decor pentru o masă festivă. Preț – 999 r. Pe site puteți găsi alte opțiuni pentru coroane de flori.

coroană de iarnă Ikea

Link către produs în Ikea