Dulapuri încorporate convenabile pe hol: 30 de fotografii și idei de design

Puteți umple frumos spațiile din coridor cu un dulap modern și funcțional Puteți umple frumos spațiile din coridor cu un dulap modern și funcțional. Dulapurile din coridor sunt de obicei înguste și, prin urmare, nu sunt foarte confortabile și încăpătoare. Atunci când alegeți un dulap încorporat, este important să luați în considerare faptul că ar trebui să fie liber să treacă prin hol. Dacă faceți o lățime de 60 cm, va fi destul. Fiecare model are propriile sale caracteristici. Când creați un proiect, acesta este împărțit în zone prin partiții de-a lungul lățimii ușii. În versiunea clasică, baza este ocupată de un dulap, format dintr-o traversă metalică, rafturi deschise și închise pentru haine și încălțăminte. Restul spațiului poate fi folosit pentru depozitarea diferitelor aparate și obiecte de uz casnic, de exemplu, o masă de călcat.

Dulap încorporat pe hol: o soluție la cheie

Mobilierul încorporat este de obicei creat din PAL, dar opțiunile mai scumpe pot fi alese de proprietarul casei..

Conținutul intern poate fi după cum urmează:

 • Rafturi;
 • Hârtie pentru îmbrăcăminte exterioară;
 • Suport de pantofi;
 • Cutii de accesorii.

Dulapul glisant implică prezența diferitelor rafturi și cutii pentru depozitarea atât a hainelor, cât și a altor lucruri Dulapul glisant implică prezența a diverse rafturi și cutii pentru depozitarea atât a hainelor, cât și a altor lucruri

Un dulap încorporat standard pentru holuri mici constă din următoarele componente:

 • Rafturi din PAL;
 • O bară pentru haine cu o adâncime a raftului mai mare de 500 mm, aceasta va permite umerașelor să stea îngrijit;
 • Umerase de capăt;
 • Sertare;
 • Plasa pentru pantofi.

Dulapul poate fi încorporat într-un hol îngust, parțial sau complet.

Într-un fel sau altul, astfel de produse nu au:

 • Panouri laterale;
 • Suprafața podelei;
 • Pereții din spate.

Dacă se utilizează un sistem glisant, atunci spațiul de nișă este pur și simplu închis. Astfel de modele încorporate fac posibilă salvarea suprafeței utile a coridorului. Rafturile sunt dispuse în mod avantajos și confortabil între pereții nișei de la podea până la suprafața tavanului.

Dulapul încorporat este un model special care ar trebui să fie aranjat pe o suprafață nivelată..

Principalele cerințe pentru instalarea unui sistem glisant într-un Hrușciov sunt conformitatea cu proiectul, forma corectă și paralelismul. Pentru un coridor îngust, puteți cumpăra un dulap superficial, dar așezați un mezanin deasupra – este util, de exemplu, pentru depozitarea lucrurilor în afara sezonului.

Varietate de modele pentru dulapuri încorporate pe coridor

Un tip de mobilier foarte popular pentru decorarea unui coridor este un dulap încastrat pe colț. Poate fi încorporat sau dulap. În orice caz, este posibil să salvați o mulțime de imagini folosindu-le rațional..

Datorită faptului că ușile nu sunt articulate și oglinzite, sau sticla, spațiul lucios se extinde vizual, nu este nevoie să amplasați oglinzi separate.

Puteți extinde vizual spațiul din hol folosind un dulap cu uși în oglindă Puteți extinde vizual spațiul din hol folosind un dulap cu uși în oglindă

Modelele de colț pot fi modificate după cum urmează:

 • În formă de L cu un singur punct de contact din 2 dulapuri;
 • Triunghiular cu 1 față;
 • Trapezoidal cu rafturi laterale suplimentare.

Prima opțiune este compactă, deci este potrivită pentru apartamente mici sau pentru holuri mici într-o casă privată. Al doilea și al treilea necesită mai mult spațiu. Varietatea dulapurilor încorporate de pe hol facilitează alegerea opțiunii potrivite pentru camere cu dimensiuni individuale.

Uși pentru un dulap încorporat pe hol: care fațadă este mai bună

Coridorul este semnul distinctiv al spațiului interior al unui apartament sau al unei case private, prin urmare este atât de important să alegeți cu înțelepciune alegerea mobilierului și amenajarea camerei. Fațada joacă un rol important în realizarea unui anumit stil. Ieftin din punct de vedere al prețului pentru alegerea ușilor din PAL laminat. Astfel de mobilier pare prezentabil, în ciuda costului accesibil..

Dulapul glisant cu uși de sticlă va completa frumos interiorul unui hol modern Dulapul glisant cu uși de sticlă va completa frumos interiorul unui hol modern

Designurile mai scumpe au o fațadă din sticlă sau oglinzi care arată:

 • Mai solemn;
 • Mai decorativ;
 • Mai la modă.

O oglindă lungă pe hol este o soluție excelentă, deoarece acest spațiu mic va apărea vizual mai larg..

O altă opțiune pentru proiectarea fațadei este o combinație de oglindă și tapet foto. Pe de o parte, va deveni mai luminos pe coridor și, pe de altă parte, mai frumos, ceea ce este foarte important pentru crearea unei imagini a viitorului interior de care oaspeții și familia se vor bucura. Dar fațadele mohorâte ar trebui evitate – un coridor întunecat va părea și mai mic și va provoca sentimente negative..

Proiectarea dulapului încorporat pe hol

Dulapurile încorporate pe coridor sunt cea mai largă gamă de modele, astfel încât fiecărei camere i se poate oferi un aspect modern și impecabil.

Atunci când alegeți un dulap, este imperativ să țineți cont de designul camerei în care va sta Atunci când alegeți un dulap, este imperativ să țineți cont de designul camerei în care va sta

Ar trebui să respectați o serie de reguli și să țineți cont de:

 • Scheme;
 • Planuri;
 • Aspect;
 • Proiecte;
 • Dimensiunile camerei;
 • Caracteristici funcționale.

Modelele Swing arată superb, dar potrivite pentru o cameră spațioasă. Un produs cu fațadă în oglindă care va decora camera și, dacă refaceți iluminatul din ea, va deveni obiectul principal. Un dulap clasic încorporat într-o nișă ajută la utilizarea rațională a fiecărui centimetru, ținând cont de dimensiunile non-standard.

Un dulap încorporat cu uși glisante, diverse umpluturi și design este ideal pentru un hol. Și cu un aspect în formă de L, un dulap de colț este perfect. Planificarea competentă a spațiului interior este un proces dificil și, prin urmare, ar trebui invitați profesioniști și decoratori. Vor face măsurători precise, vor crea un proiect de proiectare, vor ajuta la determinarea stilului, a execuției acestuia și a locației mobilierului. Dacă aveți abilități de proiectare, puteți încerca să o faceți singur.

Alegerea holurilor încorporate pentru coridoare mici: fotografie

Un hol într-o Hrușciov sau într-o clădire nouă reduce oportunitățile de proiectare. Și ce, suportat cu umerașe plictisitoare? Nu! O soluție excelentă la problema holurilor mici – diverse opțiuni pentru căști compacte elegante.

Pentru un hol mic, este mai bine să alegeți un dulap liniar cu oglinzi mari Pentru un hol mic, este mai bine să alegeți un dulap liniar cu oglinzi mari

Acestea sunt clasificate după cum urmează:

 • Liniar;
 • Colţ;
 • Incorporat;
 • Mini hol.

O opțiune rațională pentru coridoarele mici 3 și 4. Un design corect selectat va face posibilă amplasarea unor căști înguste, compacte și seturi destul de voluminoase chiar și într-o zonă mică.

Adâncimea minimă a dulapului încorporat este de 45 cm. Cu o astfel de adâncime a dulapului, este posibil să aranjați o mulțime de lucruri în el. Numărul de uși dintr-un astfel de dulap depinde de lungimea camerei; poate fi fie cu 2 uși, fie cu 3 foi. O cămară poate fi potrivită ca dulap, dar gândiți-vă la design, este necesară până când începe reparația.

Secrete de zonare: bucătărie-holuri încorporate

Astăzi, în apartamente mici, un coridor și un spațiu de bucătărie sunt adesea combinate. S-ar părea că este imposibil să combinați astfel de camere diferite și, da, și nu de ce, dar în unele cazuri, decizia de a combina o bucătărie cu un coridor poate fi foarte reușită și la modă..

Bucătăria și holul pot fi zonate cu o partiție interesantă și originală din gips-carton Bucătăria și holul pot fi zonate cu o partiție interesantă și originală din gips-carton

Rețetă pentru succes:

 • Zonare corectă:
 • Ridicați mobilier;
 • Aranjați iluminarea.

În primul rând, combinarea a 2 camere este cea mai dificilă din cauza funcționalității complet diferite. Bucătăria este o zonă pentru primirea și pregătirea mâncării și un coridor pentru papuci și pentru oaspeții întâlnirii. Ele combină spațiile atunci când nu există absolut spațiu suficient în studiouri. Pentru ca bucătăria-coridor să arate ca o singură compoziție, trebuie să o aranjați ca un întreg. O atenție deosebită trebuie acordată mobilierului. Deoarece o astfel de cameră ar trebui să conțină toate piesele de mobilier pentru funcționalitatea normală a bucătăriei și a dispozitivelor care servesc drept coridor. Dar vizual, toate articolele de interior, mobilier, frigider, aragaz ar trebui să arate ca o singură compoziție. Folosind diferite elemente încorporate și dulapuri mobile, este posibil să obțineți un rezultat la modă și funcțional.

Organizarea iluminatului în holul încorporat

Merită să luați în considerare foarte atent lumina din coridor, deoarece în acest loc, în majoritatea cazurilor, nu există fereastră. În coridor, de regulă, oamenii se uită în oglindă și evaluează imaginea. Pentru ca iluminarea să nu distorsioneze culorile, verde, albastru sau orice altul, nu puteți aranja o lampă de zi.

Este o idee bună să plasați o lampă cu senzor de mișcare, aceasta va ajuta la economisirea energiei.

Spoturile încorporate sunt o opțiune excelentă pentru iluminarea unui dulap. Spoturile încorporate sunt o opțiune excelentă pentru iluminarea unui dulap.

De asemenea, proiectanții de iluminat recomandă amenajarea:

 • Sursă de lumină LED;
 • Spoturi;
 • Aplica sau iluminare de către oglindă.

Peretele mobilierului poate fi, de asemenea, iluminat. Nu va fi de prisos să vă uitați la opțiunile și probele de interioare înainte de a cumpăra. Este mai bine să refuzați plafonul într-un coridor mic..

Cum să faci un dulap încorporat pe hol: soluția perfectă

Dulapurile încorporate pentru holul din Hrușciov sunt în special solicitate, deși, dacă vizitați Australia, puteți vedea modele originale de mobilier. Apartamentele construite conform unor proiecte de acum câțiva ani se disting printr-un dezavantaj relativ – dimensiunea relativ mică a coridorului.

Pentru un hol mic, este mai bine să alegeți un dulap de colț care să completeze frumos interiorul camerei. Pentru un hol mic, este mai bine să alegeți un dulap de colț care să completeze frumos interiorul camerei.

Dar principalul plus al dulapurilor încorporate este economia:

 • Material de construcție – faptul este că în produsele încorporate, rolul parametrilor (de sus, de jos, laterale) al dulapului este îndeplinit de tavan, suprafețele podelei și respectiv pereții apartamentului;
 • Finanțe – cu cât este utilizat mai puțin material, cu atât prețul cabinetului este mai mic;
 • Spații – pentru a aranja toate articolele, accesoriile și lucrurile necesare, sunt suficiente doar suporturile și peretele apropiat al dulapului;

Aceasta este, de asemenea, o economie semnificativă de timp, deoarece procesul de instalare este cât mai rapid posibil, iar absența unui cadru ca atare elimină necesitatea de a regla golurile și alte „neconcordanțe” care sunt inerente dulapurilor dulapurilor..

Prezentare generală a dulapurilor încorporate pe hol: idei de design (video)

Dulapurile încorporate pe colț pentru coridor sunt cea mai reușită opțiune pentru orice spațiu de apartament..

Design și idei pentru dulapuri încorporate pe hol (fotografie în interior)