Designul bucătăriei în stil marin: principalele tendințe

Designul bucătăriei în stil marin este potrivit atât pentru camerele mari, cât și pentru cele mici. Designul bucătăriei într-un stil nautic este potrivit atât pentru camerele mari, cât și pentru cele mici. Popularitatea stilului nautic rafinat din interior a apărut cu mult timp în urmă și motivul pentru aceasta a fost călătoria în jurul lumii pe mare. Călătorii s-au întors acasă cu o varietate de bibelouri, pe care le-au folosit pentru a-și decora casele..

Bucătărie elegantă și unică: aqua

Designerii eminenți au început de mult să desfășoare bucătării în stil nautic, deoarece sunt destul de originale și uimesc prin aspectul lor neobișnuit..

Este foarte posibil să transformi bucătăria în:

  • Coliba de pescar;
  • Foișor pe litoral;
  • Cabina originală.

O astfel de bucătărie poate deveni în mod natural un refugiu liniștit, confortabil sau o insulă de fericire pentru petrecerea serilor liniștite de familie..

Mulți designeri aleg o versiune modernă și originală a bucătăriei într-un stil nautic. Mulți designeri aleg o versiune modernă și originală a bucătăriei într-un stil nautic.

Bucătăria acvamarină arată foarte frumoasă și neobișnuită, a cărei particularitate este că toate mobilierele sunt realizate din materiale naturale de culoare albastră. Înainte de a începe să schimbați interiorul bucătăriei, trebuie să vă gândiți la toate foarte atent și să calculați toate elementele de cost.

Este indicat să reflectați pe hârtie toate nuanțele viitorului decor care ar trebui să fie prezente în bucătărie.

Cel mai bine este să efectuați desenul în culori, deoarece în acest fel va fi posibilă evaluarea întregii imagini. Când pregătiți un proiect, trebuie să țineți cont de faptul că toate culorile utilizate trebuie combinate armonios între ele..

Tema marină va fi potrivită atât într-o bucătărie mare, cât și într-o versiune destul de modestă și de dimensiuni mici, totul depinde de imaginație și de alegerea mobilierului cel mai potrivit.

Când aranjați o bucătărie în stil marin cu propriile mâini, este imperativ să respectați măsura și să selectați articolele, astfel încât acestea să fie în perfectă armonie între ele. Pentru a crea un accent luminos sau ceva de evidențiat și subliniat, puteți utiliza un subiect specific specific care se va potrivi în mod ideal cu tema generală..

Atunci când alegeți o bucătărie verde mare, armonia nuanțelor în toate detaliile este importantă. Atunci când alegeți o bucătărie verde mare, armonia nuanțelor în toate detaliile este importantă.

Principalele nuanțe inerente stilului marin contribuie la extinderea vizuală a spațiului și vor deveni pur și simplu indispensabile pentru proprietarii de bucătării mici. O nuanță verde rece arată foarte frumoasă, care este similară cu culorile inerente fundului mării. Toate nuanțele marine utilizate vor ajuta la crearea unei atmosfere răcoritoare oarecum răcoritoare în bucătărie, ceea ce este deosebit de important dacă bucătăria este situată pe partea de sud..

Dacă bucătăria este situată pe partea de nord, atunci cel mai bine este să alegeți o opțiune de plajă și nuanțe mai calde, dar merită să ne amintim că un astfel de design interior necesită multă iluminare și este mai bine dacă este natural.

Recenzie despre bucătăria acvamarină (video)

Interiorul bucătăriei într-un stil nautic

Interiorul bucătăriei, realizat într-un stil marin unic, necesită nu numai nuanțe de culoare și accesorii bine alese, dar este, de asemenea, foarte important să efectuați corect toate lucrările pregătitoare și de proiectare corect..

Pentru a face o bucătărie într-un stil nautic, trebuie să țineți cont de regulile de bază ale stilului, și anume:

  • Camera ar trebui să aibă ferestre mari;
  • Perdelele ar trebui să fie selectate ușoare și transparente;
  • Pardoselile trebuie să fie de culoare deschisă și din lemn.

Interiorul bucătăriei în stil marin contribuie la odihnă și relaxare completă Interiorul bucătăriei în stil marin contribuie la odihnă și relaxare completă

Cel mai bine este să decorați pereții bucătăriei folosind tencuială aspră, combinându-l cu inserții din marmură sau să le decorați cu lemn natural în nuanțe deschise. Plafonul este cel mai bine realizat într-o culoare albă lăptoasă, deoarece astfel va evoca o asociere cu nori albi care plutesc liniștiți peste o mare calmă. Pentru a conferi expresivitate camerei, puteți realiza plafoane pe două niveluri, dintre care un nivel poate fi decorat într-un ton albastru..

Panourile din lemn vor arăta originale pe pereți și tavan, care seamănă oarecum cu placarea unei nave..

Cel mai bine este să folosiți scânduri de lemn pentru pardoseli, care vor semăna oarecum cu puntea unei nave. Atunci când faceți o bucătărie în stil nautic, este important să acordați o atenție specială iluminării. În aceste scopuri, cel mai bine este să selectați lămpi cu lumină caldă..

Particularitatea unei bucătării realizată într-un stil nautic

Bucătăria-sufragerie, realizată într-un stil nautic, evocă asocieri destul de plăcute și vii cu marea și plaja. O astfel de bucătărie va fi întotdeauna proaspătă, aerisită și ușoară. Ea este atrasă de purtarea de conversații inimă-la-inimă și o odihnă bună cu familia sau prietenii..

Subtilitățile interiorului marin:

Interiorul bucătăriei într-un stil nautic va oferi camerei dvs. un sentiment de libertate și seninătate. Interiorul bucătăriei într-un stil nautic va oferi camerei dvs. un sentiment de libertate și seninătate.

  1. Pentru designul unei bucătării realizate într-un stil nautic, nuanțele ușoare plăcute sunt cele mai potrivite, fără accente și tranziții ascuțite..
  2. Mobilierul poate fi selectat într-o nuanță saturată mai strălucitoare pentru a transmite profunzimea și luminozitatea completă a nuanțelor de culoare ale mării, dar finisajul ar trebui să fie foarte calm.
  3. Pentru a crea un stil unic, ar trebui să folosiți culori saturate adânci și cele mai neobișnuite combinații de nuanțe..

Este destul de simplu să creați un interior realizat într-un stil nautic, cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că o astfel de bucătărie este destul de ciudată, astfel încât designul său trebuie să fie atent gândit, astfel încât să vă placă mult timp..

Bucătărie nautică elegantă și sofisticată

Bucătăriile în stil nautic câștigă din ce în ce mai multă popularitate în fiecare an și sunt foarte apreciate de designerii din întreaga lume. În decorarea unei astfel de bucătării, se acordă preferință exclusiv materialelor naturale care pot accentua în mod favorabil rafinamentul interiorului și îl pot completa. Puteți decora și completa interiorul bucătăriei cu ajutorul șervețelelor speciale din bambus, a plăcilor de perete și a căilor neobișnuite.

Cu combinația potrivită de culori a bucătăriei într-un stil nautic, obțineți un interior modern și elegant. Cu combinația potrivită de culori a bucătăriei într-un stil nautic, obțineți un interior modern și elegant.

Bucătăria în stil mediteranean arată foarte interesant. Interiorul, realizat în conformitate cu spiritul țărilor mediteraneene, este capabil să ofere un confort și o liniște deosebită, iar predominanța nuanțelor valurilor mării în interior va ajuta la bucătăria mai spațioasă și confortabilă..

Bucătăria arată frumos, care în aspectul său seamănă cu cabina unei nave. Acest stil al camerei combină în mod ideal elemente de stil nautic și rustic..

Acest finisaj este dominat de piatră și lemn. Mobilierul de casă simplu completat de o mare varietate de accesorii poate crea o atmosferă de casă confortabilă. Acest tip de bucătărie este perfect pentru iubitorii de stiluri exotice. Interiorul său trebuie să fie dominat de culori închise și materiale naturale de înaltă calitate. Masa este cel mai bine amenajată ca un butoi mare de lemn, dar perdelele ușoare în albastru marin ar trebui să fie agățate pe ferestre.

Design de bucătărie în stil marin (video)

Bucătăria, realizată în stil nautic, va atrage prin confortul său extraordinar. Așezarea într-o astfel de bucătărie poate da impresia unei aventuri neobișnuite și poate călători pe tot globul.. 

Design bucătărie în stil marin (foto interioară)