Hvad vil være på mode: tapet til køkkenet, foto 2018 – moderne ideer

Mode glæder sig nu mere end nogensinde over stilens forrang og dens regler for at bygge det perfekte interiør. Mode glæder sig nu mere end nogensinde over stilens forrang og dens regler for at opbygge et ideelt interiør Den mest hyppige synd i hjemmekøkkener, som ejerne primært forsøger at skjule, er et lille område. I et lille køkken strejfer man ikke rigtig, og alle ønsker at udvide dette køkken på bekostning af nogle eksterne metoder. Og tapet, som intet andet, klarer denne opgave perfekt..

Tapet til et lille køkken 2018

For visuelt at udvide rummet skal du finde den helt ideelle kombination af tekstur, farve og arrangement af objekter. Nogle gange, på dette stadium af renoveringen, synes ejerne, at gamblingen med at slutte balkonen til køkkenet ikke er så frygtelig. Vi råder dig til også at tænke over det..

Så det er bedre at starte med det, der er bedst ikke at gøre i et lille rum. Som om det inviterer smarte tapeter med store mønstre, store udskrifter og lyse accenter fra annoncesider, er dette ikke din sag. Ja, de er moderne, ja, de ser godt ud i interiøret. Men dit køkken bliver indsnævret til det ufattelige.

Moderne blomsterprint er radikalt forskellige fra dem, der tidligere blev tilbudt Moderne blomsterprint er radikalt forskellige fra dem, der tidligere blev tilbudt

Og koordiner derefter dit valg i henhold til følgende designprincipper:

 • Hvis du planlægger at tegningen også skal være i loftet, det skal kombineres med tapetet på væggene, men ikke gentag dem. En og samme tegning både der og der vil skabe en atmosfære af “stuffiness” og karikatur af rummet. Ingen kontraster nødvendig, bare en blid kombination.
 • Vandrette striber hjælper med at udvide køkkenet.. Ja, på billedet ser de næsten altid elegante ud, og deres design forbedres kun fra år til år. Men! Hvis køkkenet har et lavt loft med sådanne striber, er det ikke nødvendigt at spøge, din indsats vil have den modsatte effekt. Hvis du vil visuelt hæve loftet, skal du vælge tapet med lodrette striber. I 2018 er de tilbage på mode..
 • Farve, utvetydigt lys. For et lille tekøkken er dette den eneste acceptable mulighed. Og god belysning vil spille sammen med dette..

Lyse tapeter med et diskret tryk er relevante for et lille køkken Lyse tapeter med et diskret tryk er relevante for et lille køkken En lodret kombination af tapet eller et lodret tryk hjælper visuelt med at gøre et værelse med lave lofter højere. En lodret kombination af tapet eller et lodret tryk hjælper visuelt med at gøre et værelse med lave lofter højere.

Den funktionelle side af finishen er lige så vigtig. Der er altid en høj luftfugtighed i rummet, som almindeligt papirtapet ikke tåler. Den ideelle mulighed er tapet, der kan vaskes, da fedtdråber i køkkenet er almindelige..

Tapet til køkkenet i det indre af 2018

Vær først og fremmest opmærksom på tapetets praktiske egenskaber, dets funktionelle kvaliteter. Design er vigtigt, men hvis de korrekte teknologiske krav ikke er opfyldt, skal du overveje, at du ikke har anskaffet dig moderne tapet.

Valget af tapet bør ikke være baseret på deres design, men på materialets egenskaber. Valget af tapet bør ikke være baseret på deres design, men på materialets egenskaber.

Krav til tapet 2018:

 • Fugtbestandighed. Fugtbestandige tapeter er dem, der kan modstå intens fugtig rengøring. Hvis de tørres hver dag med en fugtig klud med rengøringsmidler, og deres udseende ikke ændrer sig fra dette, har du taget et godt valg. Det er praktisk, og med et sådant tapet kan du ikke tænke på en ny renovering i lang tid..
 • Vanddampgennemtrængelighed – eEndnu en yderst vigtig egenskab. Væggene skal tørre hurtigt nok ud både efter rengøring og efter de dampe, der følger med næsten hver madlavning. Mikroklimaet i køkkenet afhænger af dette. Hvis der er et rigtigt barn der hele tiden, er det praktisk at arbejde på det??
 • Massefylde. Vælg den tætteste model, hvis du virkelig ønsker en langvarig renovering. På tætte prøver i øvrigt, og mindre snavs ophobes, fordi der på deres overflade er meget færre porer end for eksempel på overfladen af ​​papir tapet.
 • Lysægthed. Din opgave er at erhverve tapet med den højeste lysægthed. Denne parameter er især vigtig for et køkken med store vinduer, der giver en stor mængde sollys i rummet. Hvis tapetets materiale ikke modstår fading, vil du se de negative konsekvenser hurtigt nok – falmede tegninger ser ærligt ud, deprimerende ud.
 • Omlakering. Bag det lange ord er der en så nyttig tapetmulighed som muligheden for at blive malet om. Det er meget praktisk – en farve erstattes af en anden, og køkkenet frisker op. Selv det smukkeste tapet vil før eller siden begynde at falme og slides, så omlakering i dette tilfælde vil være meget nyttig.

Med fem grundlæggende krav i tankerne vælger du et tapet, der matcher årets tendenser. Men hvor er uden visuel appel? Tapetdesign er lige så vigtigt.

Blomsterprint er den detalje i interiørmode, der vil dæmpe meget i designet af det kommende år..

Blomsterprintet på billedet ser imponerende ud, men antallet af mulighederne er lige så imponerende. Det er ikke de samme “bedstemors” blomster, som, selvom de skabte netop den hygge i køkkenets indre, var af samme type og langt fra stilistisk pragt.

For et lille rum er lyse vægtoner mere acceptable. For et lille rum er lyse vægtoner mere acceptable.

Et moderne blomsterprint kan være lyst eller roligt, grafisk, monokromt, monokromt. Hvis det ekko det samme tema i dekorationen af ​​møblerne – fantastisk! At bruge dem i store mængder i 2018 betyder at følge moden korrekt. Gennemgå alle slags fotogallerier, find den mulighed, der passer ind i designkonceptet i dit køkken.

Hvilke trendy farver til tapet i køkkenet vises i 2018

Både denne sæson og den næste af farvelederne er farven på Marsala. Denne vinfarve er dyb nok, synes det, endda udadtil at formidle duften af ​​en god vin. Vælg kombinatorik, da dominans af denne farve i interiøret i køkkenet vil “dræbe” rum og lys. Og at inkludere Marsala i tapetmønsteret ville være en god løsning..

Fototapet til køkkenet 2018

Ikke den mest almindelige mulighed er vægmalerier i køkkenrummet. Og forgæves! Moderne fotopapir har så mange fordele, at de nogle gange ligner et kunstobjekt i interiøret. Og designerne vælger ideer til fotos så omhyggeligt, at de ikke kan sammenlignes med de sædvanlige landskaber og stilleben..

Fototapeter i køkkenrummet kan blive det centrale element i interiøret. Fototapeter i køkkenrummet kan blive det centrale element i interiøret.

Fototapeter kan blive betroet rollen som køkkenets vigtigste semantiske accent – de vil perfekt klare denne opgave. Og denne type tapet vil også udvide rummet – og forskellige visuelle effekter vil kun hjælpe.

Husker: hvis du foretog et valg til fordel for lyst, farverigt fotovægpapir, skulle køkkenets hovedtone være så rolig som muligt.

Tapet design trends 2018

Hvis det sidste årti er holdt op med at blive revet med med tapet lidt, foretrækker en anden, mere kompleks vægdekoration, så bringer sæsonen 2017-2018 igen tapetet tilbage til mode. Men kravene til deres design har ændret sig lidt..

Sådan skal du være moderigtigt tapet 2018:

 • I det næste år bliver opmærksomheden på retrostil vigtig. Retro striber og subtile orientalske motiver, samt et sart og sofistikeret blomsterprint.
 • I denne sæson har minimalisme ikke så stor agtelse, men det er stadig en favorit blandt dem, der elsker enkelhed og tilbageholdenhed..

Primitivitet med tankevækkende hver detalje og en overflod af indretning er tilbage på mode Primitivitet med tankevækkende hver detalje og en overflod af indretning er tilbage på mode

Men hvis du virkelig vil gøre køkkendesignet perfekt og moderigtigt, så tag et kig på fotoet af køkkener med et tydeligt sporbart vintage tema..

Vintage Kitchen er:

 • Gengivelse af stilen i æraens lokaler fra 50’erne til 80’erne i forrige århundrede;
 • Bevidst primitivitet, bag hvilken den grundige omtanke for hvert element er skjult;
 • Overfladen af ​​indretning er et vigtigt tegn på den tid, som igen er i trend (fotoeksempler bekræfter dette);
 • Kæmpe udvalg af tapet med prikker, ternet, stribet, blomstret eller gastronomisk design;
 • Delikate nuancer – mynte, pistacie, mælkeagtig citron, fersken;
 • Naivt tapetprint, som i mellemtiden er det mest lakoniske, genkendelige og stilfulde.

Et sådant køkkendesign vil være det bedste kompliment til din sans for stil og parathed til at følge moderigtige accenter frem for fashionable knirk..

Faktisk tapet til køkkenet (video)

Gennemgå mere end et dusin fotos, prøv at kombinere indtryk, og gå rundt i mere end én tapetbutik. Og så vil du være i stand til at skabe et køkkenrum fuld af kunstfærdighed, opmærksomhed på detaljer og skabe en hyggelig atmosfære..

Har et godt valg!

Tapet til køkkenet: mode – 2018 (fotogalleri)