Öltözőasztalok kiválasztása a hálószobában: 5 szabály a jó választáshoz

Az öltözőasztal funkcionális és praktikus bútordarab a hálószobában Az öltözőasztal funkcionális és praktikus bútordarab a hálószobában Az öltözőasztalt egyre inkább a hálószobában helyezik el. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a funkcionálisan közeli zónák megpróbálnak közelebb helyezkedni egymáshoz. Tehát a hálószobában gyakran találhat öltözőt és a női szépség kis sarkát, ami logikus: a ruhák kiválasztása után könnyű sminket felvinni, és lefekvés előtt el kell távolítani a szennyeződéseket és használjon éjszakai krémet. Mindehhez ajánlott olyan asztalt találni, amely megfelel a háziasszony igényeinek és illeszkedik a belső térbe.

Hálószobák öltözőasztallal

A tervezők régóta felismerték azt a tendenciát, hogy WC -állványt helyeznek el a hálószobában, és gondoskodtak arról, hogy a hálószoba azonos stílusú legyen. Manapság könnyedén megtalálhatja a fejhallgatót, amely többféle, különböző funkcionalitású fésülködőasztal -modellt tartalmaz..

Annak érdekében, hogy az öltözőasztal stílusosan illeszkedjen a hálószoba belsejébe, ki kell választania, figyelembe véve a szoba kialakítását Annak érdekében, hogy az öltözőasztal stílusosan illeszkedjen a hálószoba belsejébe, ki kell választania, figyelembe véve a szoba kialakítását

A hálószobai öltözőasztalok típusai:

 • Fiókasztal és fali tükör. Ez egy hagyományos lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy sok mindent elférjen, amire szüksége van..
 • Öltözőasztal szekrénnyel. Néhány szekrénymodell tartalmazhat helyet piperecikkeknek és dolgozószobáknak.
 • Konzol tükörrel. A konzol az öltözőasztal könnyű változata lesz. Ez alkalmas azoknak, akiknek nincs szükségük ékszerek és kozmetikumok nagy arzenáljára..
 • Asztaltükör az öltözőasztalon. Ebben az esetben bármilyen asztal, még íróasztal is, öltözőasztalként működhet. Ez akkor megfelelő, ha a hálószobában írást vagy számítógépes munkát kell végeznie..
 • Egy asztal összecsukható tükörrel. Kiválóan alkalmas kis hálószobákhoz, ahol különböző tevékenységeket szeretne egy helyen kombinálni.

Melegítő egység felállításakor gondosan fontolja meg a világítást. Ideális, ha a napfény a háziasszonyra esik, és az esti sminkeléshez kiváló minőségű világítási rendszer biztosított..

Szekrényi fésülködőasztal: hálószobák nőknek a legjobb kiegészítőkkel

A beépített fésülködőasztallal ellátott szekrény nagyon stílusosan fog kinézni a minimalizmus jegyében. Ez az opció nemcsak kifogástalan stílust teremt, hanem tisztán és rendben tartja a piperecikkeket..

Kiváló lehetőség egy hálószobához, amely minden lánynak biztosan tetszeni fog, egy öltözőasztallal ellátott szekrény. Kiváló lehetőség egy hálószobához, amely minden lánynak biztosan tetszeni fog, egy öltözőasztallal ellátott szekrény.

A szekrény és az öltözőasztal kombinálásának két lehetősége van:

 1. Egy asztal a szekrény belsejében egy tolóajtó mögött. Ennek a technikának a segítségével kombinálhatja a tárolórendszert, kívülről teljesen monolitikussá teheti..
 2. Egy kis asztal, nem az ajtó mögé rejtve, hanem beépítve a szekrény szerkezetébe. Így a stílus a modernitás fősodrába kerül, mivel az asztal látható lesz.

Ha vonz a minimalizmus, helyezzen összecsukható öltözőasztalt a szekrény belsejébe egy tolóajtó mögött.

Hálószobai bútorok: öltözőasztalok éjjeliszekrényként

Az öltözőasztal elrendezésének nagyon szokatlan módja az éjjeliszekrény öltözőasztallá alakítása. Ez nagyon kényelmes kis hálószobákban, ahol több funkcionális terület kombinálása csak szükségszerű..

Az eredeti fésülködőasztal éjjeliszekrényként is használható Az eredeti fésülködőasztal éjjeliszekrényként is használható

Öltözőasztal készítése éjjeliszekrénnyel:

 • Csak tegyen tükröt a járdaszegélyre. A kis tükrök az ágy feje közelében kényelmesek és szükségesek nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is, mivel csak úgy tesznek, mintha nem érdekli őket a megjelenésük.
 • Az ágy feje körül elhelyezett moduláris tárolórendszer könnyedén elfér egy teljes fésülködőasztalnál.
 • A keskeny éjjeli konzol alacsony oszmánja segíthet a teljes WC -hely kialakításában.

Öltözőasztalt készíthet a hálószoba bármely felületéről. Ügyeljen azonban arra, hogy az így kapott belső kompozíció hasznot és örömet okozzon Önnek..

Modern hálószoba: egy öltöző-öltözőasztal könnyen mellőzhető

Azok számára, akiknek minimális szabad helyük van a hálószobában, megfelelő lehetőség, amely kombinálja a ruhák és apróságok komódját egy fésülködőasztallal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a komódnak jól kell elvégeznie a dolgát mind a tárolás, mind a WC -eljárások során..

Egy kis hálószobához egy univerzális öltözőasztal tökéletes Egy kis hálószobához egy univerzális öltözőasztal tökéletes

Öltözőasztal: az alkotás típusai és módszerei:

 1. Falitükör, valamint egy megfelelő magasságú komód. Csak válasszon egy zömök és nem túl terjedelmes komódot, amely mögött kényelmesen ülhet, és kiegészítheti egy fali tükörrel.
 2. Beépített tükör a komódban. Néhány komód felsõ oldalán összecsukható tükör található. A lehajtható tükör számos kényelmes rekeszt rejt a kozmetikumok és ékszerek számára.
 3. Testápoló sarok asztaltükörrel. Szerény megoldás az lenne, ha a személyes ápoláshoz szükséges több tárgyat a komódra helyeznénk..

Még egy közönséges komód is megfelelő megközelítéssel jól felszerelt fésülködőasztallá válhat..

Sarok hálószoba fésülködő asztalok

A bútorok minden típusához megfelelő modellek vannak. A sarokkanapék, az étkezők és a számítógépasztalok mellett vannak olyan sarok -öltözőasztalok is, amelyeket sikeresen leírnak a szoba sarkára, és ezáltal bizonyos előnyöket biztosítanak.

A saroköltöző asztal előnye, hogy elég nagy munkafelülettel rendelkezik. A saroköltöző asztal előnye, hogy elég nagy munkafelülettel rendelkezik.

Milyen előnyei vannak a sarok öltözőasztalnak:

 • Nagy munkaterület. A sarokban elhelyezkedő asztalnak elég sok helye van a különböző szerelvények elhelyezéséhez, összehasonlítva a közvetlen, sarok nélküli társával..
 • Egy üres sarok festése. Ha sarok alakult ki a hálószobában, akkor az ékezet eltávolítása mindenki szent kötelessége, aki gondoskodik otthonának belső kialakításáról. A sarokasztal tükörrel kibővíti a teret, és eltereli a figyelmet a kellemetlen sarokról.
 • Mély fiókok. A méret vizuális szerénysége ellenére a sarokasztal fiókjai sokkal tágasabbak lesznek, mint egy egyenes asztal vagy konzol.

A saroköltöző asztal előnyei arra késztetik Önt, hogy felszabadítson egy sarkot!

Öltözőasztal kialakítása a hálószobában

Annak érdekében, hogy elkerülje az eltéréseket a hálószoba belsejében, alaposan fontolja meg az öltözőasztal kiválasztását, stílusát és kialakítását..

A hálószoba öltözőasztalának kiválasztásakor nemcsak a megjelenését, hanem a minőségét is figyelembe kell venni. A hálószoba öltözőasztalának kiválasztásakor nemcsak a megjelenését, hanem a minőségét is figyelembe kell venni.

Egy kis áttekintés a különböző népszerű irányú táblázatokról:

 1. Egy minimalista öltözőasztalt kell elrejteni az öltöző függönye mögött vagy a szekrény ajtaja mögött. Ellenkező esetben ez lehet egy kompakt konzol, szinte láthatatlan tárolórendszerrel és könnyű geometriai székkel vagy puffal..
 2. A kopott, elegáns fésülködőasztal fényes, vonzó anyagból készülhet.
 3. A modern stílushoz az átlátszó színtelen műanyag használata releváns..
 4. Art Deco stílusban válasszon élénk színeket és szokatlan megvilágítást.
 5. A manapság egyre népszerűbb pop art stílus nagy hangsúlyt fektet az öltözőasztalra, sok világításra a régi Hollywood stílusában és a dekorációra.
 6. A szerény rusztikus megjelenés érdekében használjon természetes fát és fonott elemeket..
 7. Klasszikus stílusban az öltözőasztal faragott fa, minták, visszafogott pasztell árnyalatok.

Az öltözőasztalok bármilyen belső térbe illeszkedhetnek.

Öltözőasztal a hálószoba belsejében: alapvető elhelyezési szabályok

Ha fésülködőasztalt helyez a hálószobába, ne felejtsen el minden árnyalatot és életkörülményt. Az öltözőasztal számos követelményt támaszt a helyével kapcsolatban, amelyeknek meg kell felelni ahhoz, hogy a tartozék használata öröm legyen, ne csalódás..

Az öltözőasztalt a hálószobában kell elhelyezni, hogy ne zavarja a szoba szabad mozgását. Az öltözőasztalt a hálószobában kell elhelyezni, hogy ne zavarja a szoba szabad mozgását.

Senki ne avatkozzon be a WC -beavatkozások során. Helyezze magát kényelembe és nyugalomba a tükör előtt.

Az öltözőasztal elhelyezésekor ne felejtsen el néhány dolgot:

 • Természetes fény. A sminket abban a fényben kell felvinni, amelyben vonzónak szeretne tűnni. Ennek megfelelően a könnyű irodában végzett munkához és a gyors sétához a nap sugaraiban alkalmazott sminkre van szükség. Helyezze az asztalt úgy, hogy a sugarak egyenletesen essenek az arcra, minimális árnyékot képezve.
 • Szabad hely. Ügyeljen arra, hogy a terület ne legyen átfedésben mások munkával, kikapcsolódással vagy játékkal kapcsolatos területeivel. Képzelje el, milyen kellemetlen, ha a kozmetikai eljárások során ütést kap a könyökre, vagy nyomja a szekrény ajtaját. Számítsa ki előre az öltözőasztal lehetséges méretét.
 • Becsülje meg az öltözőasztalon elhelyezendő tárgyak tényleges számát. Válasszon bútorokat igényei szerint.

Öltözőasztal felszerelése a hálószobában (videó)

A minőség témakörét érintve szeretném megjegyezni, hogy az öltözőasztal gyártása akár otthon is létrehozható, és a moszkvai régió kézművesei még inkább igazi mesterművé teszik Önt a népszerű olcsó anyagokból. Azonban azonnal el kell döntenie, hogy egy ilyen olcsó, de nem túl jó minőségű termék megfelel-e Önnek? Ha szüksége van egy stílusos, megbízható asztalra, amely több évtizedig tart anélkül, hogy fényes színét megváltoztatná, akkor lépjen kapcsolatba az európai beszállítókkal, és élvezze a termék kiváló minőségét..

Öltözőasztal kialakítása a hálószobában (fotó példák)