Keittiön ja parvekkeen yhdistäminen: mitä tähän tarvitaan

Pienen keittiön ja parvekkeen yhdistäminen lisää sen käyttöaluetta ja tekee sisätiloista järkeviä Pienen keittiön ja parvekkeen yhdistäminen tarkoittaa sen käyttöalueen lisäämistä ja sisustuksen järkeistämistä. Keittiön ja parvekkeen yhdistäminen on jokaisen tavallisen talon, jossa on pieniä huoneistoja, unelma. Pieni keittiö ei todellakaan miellytä silmää. Tämä johtuu pääasiassa päivittäisistä haitoista – sinun on valittava keittiön kokoon sopiva jääkaappi, ei se, josta pidät eniten. Muiden huonekalujen kanssa samoja vaikeuksia esiintyy niiden sijoittamisessa. Siksi keittiö, jossa on viereinen loggia, on tulossa yhä suositummaksi ja kysytymmäksi..

Mutta loggiaan tarvitaan perusteellinen korjaus, jotta uusi vapaa tila ilmestyy. Uudistamisen yhteydessä on käsiteltävä monia ongelmia. Laita esimerkiksi vahvat kaksinkertaiset ikkunat, siirrä lämmityspatterit ja muut hetket, joita ilman keittiön ja parvekkeen yhdistäminen ei onnistu.

Jos haluat yhdistää keittiön ja parvekkeen, sinun on ensin laadittava suunnitteluprojekti varmistaaksesi, että tämä ratkaisu on järkevä. Jos haluat yhdistää keittiön ja parvekkeen, sinun on ensin laadittava suunnitteluprojekti varmistaaksesi, että tämä ratkaisu on järkevä.

Ensinnäkin ymmärrä, minkä lopputuloksen haluat saada..

Keittiön suunnittelu loggialla ja sen vaihtoehdot

Uudistaminen on mahdollista useissa muunnelmissa. Tarkastellaan kutakin niistä.

Ruokailutila parvekkeella

Voit säästää tilaa keittiössä, jos sijoitat ruokasalin loggialle. Pöydän ja tuolien siirtäminen on loistava vaihtoehto vapauttaa lisätilaa. Ruokasali voidaan sijoittaa eri tavoin. Tämä tehdään parvekkeen koon perusteella. Jos se on leveä, on suositeltavaa laittaa pöytä pitkin. Kapealla parvekkeella osa seinistä on purettava, jotta pöytä pystyy seisomaan ilman tarpeettomia ongelmia.

Voit säästää merkittävästi käytettävää tilaa sijoittamalla ruokailutilan parvekkeelle Voit säästää merkittävästi käyttötilaa sijoittamalla ruokailutilan parvekkeelle Tällä järjestelyllä keittiö on jaettu vyöhykkeisiin, mikä tekee siitä paljon helpompaa. Tällä järjestelyllä keittiö on jaettu vyöhykkeisiin, mikä tekee siitä paljon helpompaa. Taitettavan ruokapöydän käyttäminen parvekkeella on erittäin järkevä ja kätevä ratkaisu. Taitettavan ruokapöydän käyttäminen parvekkeella on erittäin järkevä ja kätevä ratkaisu.

Kuinka voit järjestää ruokailutilan parvekkeelle (kuva)

 

Uusi parveke – työalue

Oletetaan, että haluat varmistaa, että keittiö on liitetty loggiaan siten, että kaikki laitteet ja suurin osa huonekaluista ovat parvekkeella ja vain ruokasali itse keittiössä. Onko tällainen uudistus mahdollista ja mikä on sen monimutkaisuus?

Tärkeintä on, että sinun on suoritettava asennustyöt pesualtaan siirtämiseksi. Tässä tapauksessa se on yksinkertaista. Kaasuliedellä kaikki on hieman monimutkaisempaa …

Sinun on saatava lupa siirtää se, koska epäammattimaiset toimet voivat johtaa suuriin ongelmiin. Tämä toimenpide voi kestää jonkin aikaa, joten sinun on odotettava.

Jos haluat siirtää työalueen parvekkeelle, sinun on kehitettävä suunnitteluprojekti, koska et käytännössä löydä valmiita ratkaisuja Jos haluat siirtää työalueen parvekkeelle, sinun on kehitettävä suunnitteluprojekti, koska et käytännössä löydä valmiita ratkaisuja Kun keittiö ja parveke on yhdistetty, työskentelyalue voidaan viedä sinne. Tässä tapauksessa jääkaappi ja muut laitteet voidaan jättää keittiöön. Tällaisen ratkaisun avulla voit huolehtia tilasta pätevästi, ja pienessä keittiössä tämä vaihtoehto on ainoa oikea. Kun keittiö ja parveke on yhdistetty, työskentelyalue voidaan viedä sinne. Tässä tapauksessa jääkaappi ja muut laitteet voidaan jättää keittiöön. Tällaisen ratkaisun avulla voit huolehtia tilasta asiantuntevasti, ja pienessä keittiössä tämä vaihtoehto on ainoa oikea.

Baaritiski loggialla

Jos parvekkeeltasi avautuu unohtumaton näkymä, baaritiskin on oltava siellä. Jos parvekkeeltasi avautuu unohtumaton näkymä, baaritiskin on oltava siellä.

Jos haluat tehdä baaritiskin parvekkeelle, sinun ei tarvitse tuhota suuresti ikkunan aukkoa. Voit sijoittaa sen loggian ja keittiön väliin ikkunalaudan paikkaan. Jos yrität, pöytä voi kääntyä palkin ulkopuolelle.

Vaihtoehdot baaritiskille parvekkeella (kuva)

Keittiösarja loggialla

Jos keittiösi on pieni ja yhdistit keittiön loggialle, yritä siirtää kuulokkeet sinne. Entistä keittiöaluetta voidaan käyttää ruokailutilana. Jos keittiösi on pieni ja yhdistit keittiön loggialle, yritä siirtää kuulokkeet sinne. Entistä keittiöaluetta voidaan käyttää ruokailutilana.

Keittiösarja sopii harmonisesti tilavan parvekkeen muotoiluun. Suunnittele ensin, miten siirrät kaikki tarvittavat viestinnät..

Lepoalue

Voit asettaa baaripöydän ja pehmeät sohvat parvekkeelle, jos tarvitset istuinalueen. Tätä varten keittiön tulee olla tilava ja hyvä näkymä on avattava ikkunasta. Nautit siitä, kun istut mukavalla sohvalla ja siemaat hitaasti erilaisia ​​juomia tiskillä..

Viereistä loggiaa on käytettävä oikein, esimerkiksi asettamalla siihen sohva ja järjestämällä mukava rentoutumisalue Viereistä loggiaa on käytettävä oikein, esimerkiksi asettamalla siihen sohva ja järjestämällä mukava rentoutumisalue Parvekkeen sohva yhdessä keittiön kanssa on erittäin harvinainen ratkaisu, mutta ansaitsee ehdottomasti huomiota Parvekkeen sohva yhdessä keittiön kanssa on erittäin harvinainen ratkaisu, mutta ansaitsee ehdottomasti huomiota

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, muista, että asiantuntijat suosittelevat saman mallin tekemistä yhdistetyissä huoneissa, jotta kokonaiskuva olisi eheä..

Parvekkeen kynnys

Monet ihmiset, joilla on keittiö, jossa on loggia, haluavat yhden kerroksen ja poistaa parvekkeen kynnyksen. Mutta tämä ei aina onnistu. Esimerkiksi paneelitalossa tämä johtaa lattian jäätymiseen. Tiilissä kynnys on yleensä kantava rakenne, joka tukee parvekkeen laattaa. Tällainen haitta voidaan kuitenkin helposti välttää tekemällä ramppi tai tavalliset askeleet kynnyksen sijasta..

Tietenkin voit aina nostaa lattiatason kynnykseen, mutta tällainen uudistus on erittäin kallista. Lisäksi tällaista yhdistelmää ei suositella..

On suositeltavaa peittää kynnyksen reunat muovilla On suositeltavaa peittää kynnyksen reunat muovilla Voit piilottaa kynnyksen visuaalisesti valitsemalla materiaalin, joka vastaa jalkalistojen väriä Voit piilottaa kynnyksen visuaalisesti valitsemalla materiaalin, joka vastaa jalkalistojen väriä

Parvekkeen lämmitys ja eristys

Lämpimän lattian käytön lisäksi parvekkeen seinät on eristettävä. Lämpimän lattian käytön lisäksi parvekkeen seinät on eristettävä.Uusi muotoilu, kun keittiö siirretään parvekkeelle, vaatii ehdottomasti loggian eristämisen. Tämä on tärkein vaihe yhdistettäessä loggiaa keittiöön. Tämä vaatii uusimmat lämmöneristysmateriaalit. Älä rajoita budjettiasi ja osta jotain halpaa. Tämä vaikuttaa varmasti mukavuuteen, mikä johtaa toistuviin korjauksiin. Samaan aikaan rakennusmarkkinoilta on täysin mahdollista löytää hyviä eristysmateriaaleja, jotka ovat hyväksyttäviä sekä hinnaltaan että laadultaan..

Tässä tapauksessa parvekkeen eristämiseen on useita vaihtoehtoja:

  • voit laittaa sähkölämmittimen tai öljynjäähdyttimen;
  • asenna erityiset lämpimät lattiat.

Itse viimeistelty parveke

Kun purkaminen on jo suoritettu, voit aloittaa sisätilojen kehittämisen. Loggian koristelu ei ole vaikeaa. Se on täysin mahdollista selviytyä kauniilla tapetilla tai kipsilevyllä. Lattia on keraaminen laatta tai matto. Kaikki riippuu siitä, millainen uudistus tehdään keittiössä.

Keittiön suunnittelu ja sisustus yhdistettynä loggiaan

Yhdistetyn keittiön ja parvekkeen suunnittelu tarjoaa runsaasti tilaa luovuudelle. Lisäksi ei tarvitse käyttää samaa mallia molemmilla alueilla. Yhdistetyn keittiön ja parvekkeen suunnittelu tarjoaa runsaasti tilaa luovuudelle. Lisäksi ei ole välttämätöntä käyttää samaa mallia molemmilla alueilla.

Parvekkeellisen keittiön uuden ulkoasun myötä sisustukseen tulee uusia mahdollisuuksia. Loppujen lopuksi huone on jaettu kahteen vyöhykkeeseen, koska alempaa ikkunalohkoa ei purettu. Sitä voidaan käyttää keittiön työtason jatkeena..

Käynti parvekkeelle voidaan tehdä kaaren muodossa uusimmista materiaaleista LED -valaistuksella.

On myös muunnelma koristeellisista pylväistä, joita voit leikata mielenkiintoisella tavalla..

Keittiö loggialla – koko kiertue työstä (video)

Uudet uudistukset ja keittiön tilan lisäämismenetelmät

Pienessä keittiössä, jossa on loggia, on suositeltavaa olla käyttämättä koristeita ja pieniä piirustuksia, koska se kaventaa tilaa Pienessä keittiössä, jossa on loggia, on suositeltavaa olla käyttämättä koristeita ja pieniä piirustuksia, koska se kaventaa tilaa

Pienten keittiöiden omistajat haluavat aina laajentaa huoneen tilaa visuaalisesti. Tätä varten voit liimata valokuvaseinäpaperin suurella ja kauniilla kuviolla sekä poimia kalusteet tai laitteet, joissa pinta heijastaa valoa.

Suunnittelijat suosittelevat, että pienten keittiöiden omistajat luopuvat seinäkaapista tai suurista kuulokkeista. Pienet hyllyt voivat korvata kaapit.

Suosittelemme myös, että katsot tämän videon, joka näyttää onnistuneen idean keittiön ja parvekkeen yhdistämisestä:

Johtopäätös

Yhteenvetona – parvekkeeseen yhdistetty keittiö on erinomainen vaihtoehto avaruuden laajentamiseen eikä pelkästään muodin vuoksi. Uusia suunnitteluvaihtoehtoja on paljon. Pääasia on olla luova.!