Harmonisk interiør i gangen: 10 tips til landskabspleje

For at vælge det indre af gangen skal du først bestemme designstilen For at vælge det indre af gangen skal du først bestemme designstilen.Du kan danne det indre af gangen i en bylejlighed eller privat hus på egen hånd på få timer. I den indledende fase er det nødvendigt at være opmærksom på den stil, der allerede findes i hallen eller den, der kun er planlagt at blive implementeret. Den økonomiske faktor er på andenpladsen. Hvis der ikke er midler nok, kan du altid vælge mere overkommelige materialer, der ikke adskiller sig fra de originale med hensyn til kvalitetskarakteristika..

Korrekt beskrivelse af det indre af gangen: vi placerer accenter

Alle nye interiørløsninger er baseret på et simpelt aksiom – at arbejde og slappe af i et rum skal være behageligt. Det er derfor, der ud over det funktionelle aspekt lægges vægt på det æstetiske. For at leve og arbejde behageligt er det nødvendigt omhyggeligt at undersøge den ledige plads. Først skal du forstå, hvad der skal ske i slutningen..

Belysningen i hallen skal tages i betragtning ved valg af møblernes farve. Belysningen i hallen skal tages i betragtning ved valg af møblernes farve.

Følgende praktiske anbefalinger vil give lidt hjælp til at danne et helhedsorienteret billede:

 1. Hallen med udsigt over solsiden bør ikke fyldes med for lyse møbler;
 2. Den diametralt modsatte regel gælder for den skraverede side;
 3. Hvis der bor børn eller firbenede venner i huset, skal du opgive fløjl og andet let snavset materiale..

I betragtning af nyt hallinteriør: innovation vs klassiker

Start med at vælge miljøvenlige materialer. Den tekniske beskrivelse hjælper med at verificere dette. På andenpladsen er det funktionelle aspekt. Uanset rummets størrelse bør du ikke begrænse dig selv. På samme tid kan du ikke blande klassisk og moderne..

Eksperimenter – det er sloganet, som mange implementerede designløsninger ofte bruges til. For ikke at chokere resultatet, er det nødvendigt at tænke over alt på designstadiet..

Det er bedre at holde sig til en stil i det indre af gangen. Det er bedre at holde sig til en stil i det indre af gangen.

Følgende retningslinjer hjælper dig med at beslutte:

 1. Skænk, kommode, mezzanin – typiske repræsentanter for klassikerverdenen;
 2. Møbler med mange udtrækkelige rum – giver dig mulighed for at markere alt, hvad du har brug for uden at ofre plads;
 3. Et belysningssystem med mulighed for automatisk at justere positionen og tænde er en effektiv måde at spare strøm på, samtidig med at den modtager en retningsbestemt lysstrøm;
 4. Satsningen på overfladen af ​​glasoverflader er berettiget, hvis der ikke er børn og kæledyr i huset.

Vi skaber et interiør i en hal i en lejlighed: vægdekoration

Tapet er en uforlignelig indretning til væggene. De er vaskbare, fotografiske og så videre. Bare at liste arten vil tage meget tid.

Du bør ikke købe den første mulighed, som, som det ser ud til, med succes vil passe ind i interiøret. Hver farve har en psykologisk funktion, som er bedre at stifte bekendtskab med på forhånd..

Ved udsmykning af gangen skal du være meget opmærksom på tapet. Ved udsmykning af gangen skal du være meget opmærksom på tapet.

Eksempler fra det virkelige liv viser, at den rigtige farve radikalt kan ændre opfattelsen af ​​rummet:

 1. Rød og bordeaux – danner en følelse af en stigning i styrke og lidenskab. Ikke egnet til påvirkelige og ældre mennesker.
 2. Himmelblå – visuelt udvider rummet, men kræver samtidig brug af yderligere visuelle accenter.
 3. Fotografisk panel – visninger af oversøiske lande eller bybilleder minder dig om tidligere rejser.
 4. Sort, brun og metalliske farver er forbudt..

Vælg det rigtige interiør til gangen – funktionelle møbler

Inden du går til butikken, hvor forskellige prøver af sofaer, lænestole og garderober præsenteres, skal du beslutte, hvad du planlægger at omsætte til interiøret. Den første designregel siger, at det er nødvendigt at bygge på det areal, der er til rådighed i huset. Der er brug for mere tid, når det kommer til rummelige stuer. Du skal starte med det centrale element – sofaen og skabet. Det vil blive placeret bedre mod væggen, til venstre for inputkompositionen. I dette tilfælde vil de ikke forstyrre den frie bevægelighed..

Det er bedre at arrangere møbler, så de er funktionelle. Det er bedre at arrangere møbler, så de er funktionelle.

Derudover skal man være opmærksom på følgende:

 • Et skab med spejlvendte døre er installeret over for sofaen, hvor fade og alkoholiske drikkevarer kan opbevares;
 • Hvis der er lidt plads, men du skal gemme mange ting, skal du kigge efter kataloger efter møbler med et rummeligt indvendigt rum;
 • Et lille værelse kræver brug af funktionelle møbler: en sovesofa.

Vi danner interiøret i hallen i et privat hus

I modsætning til en bylejlighed behøver du i et privat hus ikke at begrænse dig selv i valget af møbler og dekorative elementer. Det vigtigste er ikke at være uenig med den allerede etablerede stilistiske beslutning. Når det kommer til finsk eller klassisk interiør, foretrækkes naturlige materialer. Dem, der kan lide minimalisme eller orientalsk stil, rådes til at vælge pastelfarver og et minimum af detaljer. Hvis der endnu ikke er en formet mulighed i hovedet, er eksempler let at finde i det tematiske møbelkatalog.

Det er uønsket at overbelaste det indre af gangen i et privat hus med detaljer. Det er uønsket at overbelaste det indre af gangen i et privat hus med detaljer.

Mens du ser det, skal du huske følgende:

 • Det er bedre at opgive for “prangende” farveskemaer, ellers kan du ikke slappe helt af;
 • Der bør ikke være for mange møbler, ellers vil det ikke være behageligt at være i sådan et værelse;
 • Et program til en pc med en 3D -projektionsfunktion hjælper dig med at stifte bekendtskab med, hvordan møblerne vil se ud i et bestemt interiør..

Valg af dekorative elementer

Når du er færdig med at arrangere alle møbler i rummet, skal du tænke på at dekorere det. Flere dekorative elementer vil klare dette. Du kan lave dem selv eller købe dem i den relevante butik. Det hele afhænger af tilgængeligheden af ​​tid og lyst hos en person. Uanset hvilken beslutning der er taget, skal du huske om sund fornuft.

Uanset den valgte stilistiske løsning, bør der ikke være for mange dekorationer. Det er bedre at forlade ledig plads end at overbelaste det unødigt..

Udsmykningen af ​​hallen vil give den individualitet Indretningen af ​​hallen vil give den individualitet

Det er nødvendigt at bygge på følgende anbefalinger:

 1. Den øverste del af dørkompositionen er dekoreret med en hestesko eller en festlig krans, hvis vi taler om jul eller nytår..
 2. Du kan placere selvfremstillede rammer nær vinduerne, hvor der placeres fotos af en familie eller landskaber, du kan lide.
 3. Et særligt sted gives til området omkring sofaen og lænestole. Det er nødvendigt at placere flere fotografier eller malerier her. Hvis nogen fra husstanden er vilde med stofhåndværk eller strikning, er det i dette tilfælde passende at placere prøver af kreativitet på toppen af ​​sofaen..
 4. Der lægges særlig vægt på vindueskarme. Afhængig af deres størrelse placeres medbragte souvenirs og forskellige håndværk der..

Indendørs belysning design

Et korrekt udvalgt belysningssystem til hallen udfører flere funktioner på én gang. For det første zoner det funktionelt interiøret. Afhængig af størrelsen er den opdelt i et arbejdsområde, et hvilested og et sted i rummet, hvor husholdningsapparater og en indgangssammensætning er installeret. For det andet er lys en effektiv måde at fremhæve de stilistiske træk i et værelse. I denne forbindelse anbefaler designere, at du omhyggeligt nærmer dig hans valg..

Belysning er en vigtig detalje, når du planlægger et interiør Belysning er en vigtig detalje, når du planlægger et interiør

Du skal starte med at studere dine egne følelser:

 1. Rekreation kræver et lidt dæmpet lysudbytte, så du behøver ikke at rette alle lysene på det sted. Det anbefales ikke at vælge en klassisk stil med sine massive inventar. Det er bedre at foretrække punktapparater i det indre af gangen. Evnen til manuelt at styre lysstrømmen er deres største fordel.
 2. Siddeområdet skal have et lille lysarmatur. Denne rolle spilles af en lampe eller en gulvlampe. Afhængigt af den stilistiske løsning i rummet skal du vælge et lysarmatur i det korrekte farveskema.
 3. Glem ikke den korrekte funktionelle opdeling af zoner. Som nævnt tidligere spilles denne rolle ikke kun af persienner eller gardiner, men også af glatte lysovergange. Når du opretter dem, er det nødvendigt at tage det endelige resultat i betragtning. Hvis en rolig atmosfære er i højsædet, så satser man på let dæmpede belysningsløsninger..

Vinduer og døre: den sidste dekorative aftale

Efter at være kommet langt med at vælge en række dekorative og funktionelle elementer, er det nødvendigt at sætte det rigtige punkt. I første omgang er der opmærksom på inputkompositionen. Antag ikke, at døren er et fritstående element. Det skal organisk passe ind i interiøret. I det klassiske design af rummet foretages valget til fordel for en trædør med mange dekorative elementer..

Det anbefales stærkt at vælge en mulighed, der er modstandsdygtig over for ændringer i fugtighedsniveauer og ydre fysiske påvirkninger. I nogle butikker kan køberen blive tilbudt en mulighed med mange glasindsatser..

På den ene side ser det ret stilfuldt ud i stuen, men på den anden side kræver det ekstra pleje. Af sikkerhedsmæssige årsager er det værd at opgive glasindsatser, hvis der er mindreårige i huset.

Vinduer og døre skal matche rummets overordnede design Vinduer og døre skal matche rummets overordnede design

Derudover fortjener følgende anbefalinger opmærksomhed:

 1. Dørenes farveskema bør ikke være for uoverensstemmende med det omgivende rum. Ideelt set er det en skygge lysere end rummet omkring det. I dette tilfælde vil rummet ikke visuelt indsnævres i området ved døråbningen..
 2. Når du vælger mellem sving- og skydedørsindstillinger, anbefales det at vælge den anden mulighed. I dette tilfælde vil der ikke være noget tab med hensyn til den ledige plads..
 3. Det minimalistiske interiør giver døre, der er lette i alle henseender. Ud over materialet spiller farveskemaet en vigtig rolle. Designere anbefaler at foretrække pastel eller kolde nuancer..

Fra dørene skal du gå til vinduerne. Uanset temperaturregimet i en bestemt region foretages valget til fordel for termoruder. Meget er blevet sagt om deres fordele, så de behøver ikke særlig reklame. Det vigtigste er at vælge den rigtige form og farveskema. Små karme bør ikke placeres i en lejlighed med forsænkede vinduesåbninger..

I dette tilfælde vil rummet visuelt virke urimeligt lille. Hvis vi taler om lavvandede vinduesåbninger, så er det i dette tilfælde bedre at nægte for store vinduer. Det vil være ubehageligt at bo i sådan et værelse. Vær opmærksom på metoden til åbning. De fleste modeller har 2 muligheder. Ud over foldemekanismen er der også en glidemetode tilgængelig..

Hall interiør (video)

For en rummelig stue er dette præcis den mulighed, der er egnet, men med begrænset plads er det bedre at foretrække en foldning. I dette tilfælde vil stuen vise sig at være rigtig hyggelig. Det er ikke let at udstyre sit interiør, men det er stadig muligt. Det hele starter med dannelsen af ​​et designprojekt. Et ark papir eller et specielt computerprogram vil hjælpe med dette..

Det indre af gangen i lejligheden (fotoeksempler)