Pandekager uden æg på vandet: lære at lave mad med besparelser

 • Det er ganske muligt at bage frodige pandekager i vand og uden æg, hvis du kender nogle af nuancerne ved at forberede sådan en ret Det er ganske muligt at bage frodige pandekager i vand og uden æg, hvis du kender nogle af nuancerne ved at forberede en sådan ret Tilberedningstid: 20 minutter;
 • Portioner: 6;
 • Kcal: 209;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 4,7 g / 3,5 g / 40 g.

Mange mennesker elsker pandekager for deres fremragende smag og hurtige tilberedning. Derudover kræves få ingredienser til at lave dejen. Pandekagerne skal være luftige, og dette kan opnås på forskellige måder, det er ikke nødvendigt at bruge gær til dette formål. I første omgang var denne ret kun på bøndernes menu, og efter lang tid blev den populær på aristokraternes borde. Selv særlige pander blev oprettet til deres forberedelse. Moderne husmødre sætter pris på pandekager for deres variation. Det kan være kartoffel, champignon, squash, æble og endda abrikospandekager..

Tilberedning af pandekager i vand uden æg: nyttige tips

Det er lige meget hvilken pandekageopskrift du vælger, med eller uden gær. Deres smag og udseende afhænger af en række tricks..

Hvis du vil få rigtig luftige og bløde pandekager, så er det bedre at bruge kun sigtet mel til fremstilling af dejen. Hvis du vil få rigtig luftige og bløde pandekager, er det bedre at bruge kun sigtet mel til fremstilling af dejen.

Disse tips hjælper dig med at lave de perfekte pandekager:

 1. For at pandekagerne skal være frodige, skal du bruge omhyggeligt sigtet mel;
 2. For at forhindre dejen i at klæbe til skeen under spredning, skal den fugtes med vand;
 3. Ved tilberedning af dej tilsættes gær på anden måde ikke melet, det afhænger af, om dejen sætter sig eller ej;
 4. Smagligheden afhænger af gærens kvalitet;
 5. Vand kan erstattes med mejeriprodukter og jo mere sure de er, jo mere storslåede bliver pandekagerne;
 6. Du behøver kun at sprede dejen på en forvarmet ovn;
 7. Der bør ikke være lidt solsikkeolie, da de i dette tilfælde ikke bliver bagt;
 8. En non-stick bradepande fungerer ikke til stegning af pandekager;
 9. Hvis du bruger citronsyre, skal du kun tilføje det efter mel, ellers stiger pandekagerne ikke.

Hæld pandekagerne med marmelade umiddelbart efter servering, så de bliver mættede og bliver endnu mere lækre..

Gærpandekager uden æg på vand: let at tilberede

Fritter, der er kogt i vand, er meget enkle. Al forberedelse består kun i, at det er nødvendigt at blande alle ingredienserne i en beholder. Nogle gange tilføjes gær til dem, det er denne detalje, der hjælper med at fremskynde tilberedningsprocessen.

Ved brug af gær er pandekagerne bløde og luftige. Cirka samme effekt opnås, hvis du tilsætter sodavand til dejen..

Du kan tilføje frugt, bær eller smag til en sådan dej. Nogle gange bliver pandekager saltede. For at gøre dette skal du blot tilføje mere salt eller krydderier og fjerne sukkeret..

Gærpandekager tilberedes meget hurtigt, den færdige dej lægges i en varm pande. Et par minutter på hver side er tilstrækkeligt til at bage et parti, da de hurtigt er klar. Færdiglavede pandekager kan hældes med sirup, honning eller creme fraiche.

ingredienser

 1. Mel – 200 g;
 2. Citronsaft – 15 g;
 3. Solsikkeolie – 40 g;
 4. Filtreret vand – 2 spsk;
 5. Sukker – 2 tsk.

Pandekager uden æg på vandet: opskrift trin for trin

Det er på tide at fortælle dig, hvordan du tilbereder pandekager i vand uden æg.

For hurtigt at forberede pandekager skal du på forhånd opløse gæren i varmt vand. For hurtigt at forberede pandekager skal du på forhånd opløse gæren i varmt vand.

Følg instruktionerne herunder for at gøre pandekagerne perfekte:

 1. Vi opvarmer vandet og opløser gæren i det;
 2. Hæld mel i en dyb skål og tilsæt citronsaft. Hele konsistensen skal blandes;
 3. Blandingen efterlades i en time på et varmt sted;
 4. Efter en time blandes dejen og efterlades i endnu en halv time;
 5. Når dejen er hævet, kan du begynde at stege. Det er meget vigtigt ikke at røre dejen..
 6. Fordel kagerne i en forvarmet form med en ske dyppet i vand;
 7. Steg pandekagerne til de er gyldenbrune.

Det anbefales at servere pandekager med tyk marmelade, flormelis eller blomsterhonning..

Magre pandekager uden æg på vandet (video)

Hvad med ægløse pandekager på vand? Dette er en god mulighed for pandekager for dem, der ønsker at holde sig inden for rammerne af en kost og en sund livsstil. Alt, hvad der kræves, er bare at vide, hvordan man gør dem korrekt. Pandekager uden æg og på vand er ikke kun velsmagende, men også alsidige, derudover kan selv en nybegynder kok lave en sådan opskrift. Vil du have et mesterværk? Tilsæt kanel, sesam eller vanilje.

Hyggelige kulinariske mesterværker!

Pandekager uden æg på vandet (foto)

Sigt melet på forhånd og hæld det i en lav beholder. Tilsæt sodavand eller bagepulver her. Sigt melet på forhånd og hæld det i en lav beholder. Tilsæt sodavand eller bagepulver her. Tilsæt nu vand, som skal være ved stuetemperatur Tilsæt nu vand, som skal være ved stuetemperatur Tilsæt en teskefuld gær Tilsæt en teskefuld gær Tilsæt nu sukker og en knivspids salt til massen og bland dejen grundigt Tilsæt nu sukker og en knivspids salt til massen og bland dejen grundigt Dæk dejen til og lad den stå i et varmt sted i cirka 20 minutter. Dæk dejen til og lad den stå i et varmt sted i cirka 20 minutter. Forvarm en stegepande med solsikkeolie. Læg pandekagerne forsigtigt med en spiseske Forvarm en stegepande med solsikkeolie. Læg pandekagerne forsigtigt med en spiseske Steg pandekagerne på hver side i 2 minutter, til de er gyldenbrune Steg pandekagerne på hver side i 2 minutter, til de er gyldenbrune Magre pandekager på vand og uden æg er klar. God appetit! Magre pandekager på vand og uden æg er klar. god appetit!