Vi vælger køkkenets indretning: de bedste løsninger

Individuelt køkkenindretning er den bedste løsning til moderne boligforbedringer Tilpasset køkkenindretning er den bedste løsning til moderne boligindretning Køkkenindretningsidéer ser undertiden ud til at være i luften. I denne henseende er det nu en frugtbar tid – der er ingen streng måde, nogle stilkanoner, der ikke overholder en dårlig form. Tiden til individualisme er kommet, og det er dejligt, at et moderigtigt interiør kan fortyndes med hjemmelavede varer samt retro ting fra din mormors køkken. Og vigtigst af alt ser sådan interiør eklekticisme frisk, overbevisende og meget smuk ud..

Køkkenindretningsprojekt

Et designprojekt er en skitse, tegning eller tegning af et køkken, som er tegnet af en designer, en særlig computertjeneste eller endda ejeren selv, som har nogle færdigheder i dette. Et designprojekt er din idé, detaljeret og specifik, om hvordan dit køkken vil se ud.

Tegningen er normalt i farve, selvom mange på gammeldags vis nøjes med et sort -hvidt billede. Lav et farveprojekt alligevel, farveopløsningen skal også tages “på kysten”. Ofte kan det, der ser ud til at være smukt og harmonisk i dit hoved, dårligt kombineres i praksis..

Køkkenindretningsprojektet er tegnet af en designer, en særlig computertjeneste, eller du kan selv gøre det Køkkenindretningsprojektet er tegnet af en designer, en særlig computertjeneste, eller du kan gøre det selv

Projektet skal have en beskrivelse – dette er et standardtræk. For eksempel har du en tegning af et fremtidigt køkken, muligvis og ønskeligt, fra forskellige vinkler..

Her er hvad der vil blive skrevet i beskrivelsen (eksempler):

 • Interiør i et lille køkken på 10 kvadratmeter. Lyse farver, behagelige, i blide og varme farver. Væggene er dekoreret med keramiske fliser i tre tilstødende nuancer, mønsteret på fliserne er geometrisk. Interiøret har en minimalistisk stil, opgaven med dette design er at spare så meget plads i køkkenet som muligt..
 • Køkkeninteriør i provencalsk stil. Dette køkken er lavet i Provence -stil, der forkynder inkludering af tekstiler og mange dekorative elementer i interiøret. Designeren opfattede sammenvævningen i dette interiør af moderne efterbehandling materialer og gamle møbler, retro indretning.
 • Køkken-spisestue interiør. Dette projekt indebærer en klar opdeling af køkkenet i to dele: et sted til madlavning og en spiseplads. En af zonerne er podiet. Med hensyn til dekoration kendetegnes spisepladsen ved et stort antal lysegrå indeslutninger, og madlavningsområdet er mørkere i sammenligning med det. Således forstyrres det overordnede farveskema ikke. Farven i dette tilfælde fungerer også som en zoner..

Det vil sige, at beskrivelsen er de grundlæggende oplysninger om dette interiør..

Køkkenidéer: interiør i forskellige stilarter

Køkkenets indretning kan laves i en eller anden stil. Det er værd at beskrive det mest interessante af dem..

Køkken i landlig stil

Et sådant interiør vil appellere til dem, der ikke betragter sig selv som en rigtig byboer, men altid har stræbt efter at bo uden for byen..

Landstil er:

 • Det vigtigste efterbehandlingsmateriale er træ;
 • Enkle trædekorationer, beskedent dekoration af rummet;
 • Inkludering af antikviteter, dagligdag for bedsteforældre;
 • Masser af keramik på udstilling;
 • Praktiske løsninger dominerer over rent dekorative;
 • Bløde farver (mest pastel).

Meget naturligt interiør, varmt, med vægt på nepotisme, trang til familieværdier og stærke familieforhold.

Køkken i landlig stil - et meget naturligt, varmt, familielignende interiør Køkken i landlig stil – et meget naturligt, varmt, familielignende interiør

Højteknologisk køkken

Et sådant projekt er velegnet til elskere af modernitet, der ønsker at se og mærke tidsånden i deres hjem. Denne stil kendetegnes ved en overflod af lys, lyse farver, dominans af lige linjer, praktisk brug af rummet og ergonomi i alt..

Højteknologiske funktioner:

 • Dekorative elementer holdes på et minimum;
 • Rummet er planlagt meget rationelt;
 • Personlige ejendele uden for synsfeltet samt husholdningsartikler (de samme retter);
 • Teknikken er indrettet på en praktisk måde;
 • Glatte geometriske linjer.

Dette er et sæt funktioner i et standard højteknologisk køkken. Det ser især godt ud i et stort køkken, i et hus med et moderne lejlighedslayout..

Højteknologisk køkken passer til moderne elskere Højteknologisk køkken passer til moderne elskere

Klassisk køkken

Køkkenets indretning i klassisk stil, kan man sige, garanterer dig altid, at rummet vil være stilfuldt, pænt og moderne. Klassikerne er altid relevante, hvilket betyder, at hvis du ikke på nogen måde har besluttet i stil med det rum, der skal repareres, skal du foretrække det..

Klassikerne i interiøret er:

 • For det meste træmøbler;
 • Lyse og lyse farver;
 • Kun materialer af høj kvalitet til dekoration (hovedkravet til dem er holdbarhed);
 • Møblernes sværhedsgrad og elegance;
 • Volumetriske vedhængslamper;
 • Klassisk indretning.

Funktionalitet i et sådant interiør kan være mindre end skønhed, elegance og ynde..

Køkkenindretning i klassisk stil ser altid stilfuld, pæn og moderne ud Køkkenindretning i klassisk stil ser altid stilfuld, pæn og moderne ud

Tips til køkkenindretning

Disse tip kan opdeles i flere kategorier afhængigt af hvilket projekt der ligger foran dig. For eksempel er du ejer af et lille køkken.

Følgende syv tips fra Leroy Merlin til dig:

 • Overdriv det ikke i antallet af teksturer – dette giver dig ikke mulighed for at skabe ekstra variation i et lille område;
 • Vælg møbler, der er kompakte, transformerbare, stræber efter at spare plads;
 • Skydedøre er, hvad du har brug for;
 • Farveaccenter skal placeres lokalt;
 • Brug lodret opbevaring og arrangement af ting;
 • Indbyggede møbler og apparater – træf beslutninger i dens favør;
 • Ekskluder ikke-primære zoner.

Køkkenindretningsarkitekter anbefaler at vælge kompakte, transformerbare møbler for at spare plads. Køkkenindretningsarkitekter anbefaler at vælge kompakte, transformerbare møbler for at spare plads.

Råd fra svenske designere er også bemærkelsesværdige. Den skandinaviske stil er respekteret over hele verden, den er diskret, pæn, praktisk. Men på samme tid er det ikke blottet for hyggelig appel på grund af interessante dekorative teknikker, blottet for enhver prætentiøsitet..

Skandinavisk stilteknikker:

 • Hovedfarven er hvid, kun lyse accenter. Intet udvider rummet som hvidt eller dets fortolkninger. Og så det ikke får køkkenet til at se koldt ud, inkluderer moderat lyse små møbler eller diskret indretning i interiøret..
 • Lethed af skillevægge. I modsætning til tomme vægge foretrækker den skandinaviske stil lette skillevægge – det kan være buer, hylder, skillevægge. Det er meget praktisk at bruge dem i et stort køkken..
 • Zoning podie og lagerområde. Denne stil tilskynder faktisk til konstruktion af podier, der ikke kun deler rummet, men også fungerer som et opbevaringssted..
 • Nicher og andre indvendige kroge“. Der må ikke opbevares det mest opdaterede udstyr eller redskaber der. Og også i sådan en niche kan der være et lille spisekammer til syning..
 • Obligatorisk brug af vindueskarmen. Den lave tærskel kan bruges som liggestol, hvor du kan sidde ned med en kop kaffe og en bog. Men i køkkenet er oftest vindueskarmen højere, så den bliver til en bordplade, viger for en vask eller bliver en forlængelse af spisepladsen..

Derudover understreger den skandinaviske stil vigtigheden af ​​praktiske, lette hylder, udtræksborde, smalle kompakte møbler til gange. Et køkken i denne stil er ikke mindre blottet for komfort end andre værelser i huset..

Den skandinaviske køkkenindretning er meget populær over hele verden. Den skandinaviske køkkenindretning er meget populær over hele verden.

Uanset hvilket design du foretrækker, så prøv at holde det ud til enden, og vær opmærksom på de små ting, der normalt er de første, der fanger dit øje. Gennemgå mere end et fotogalleri, og billedet af dit ideelle køkken vil helt sikkert dukke op først i dit hoved og derefter i virkeligheden..

Held og lykke med reparationen!

Moderne farveløsninger til køkkenet (video)

De bedste løsninger til det indre af køkkenet (fotogalleri)