Frodige og tykke pandekager med gær: opskrift og 7 serveringsmuligheder

 • At lave frodige og utroligt velsmagende pandekager er ret simpelt, som selv nybegyndere kan klare. At lave frodige og utroligt velsmagende pandekager er ganske enkelt, hvilket selv nybegyndere kan klare madlavningstid: 45 min.
 • Portioner: 4;
 • Kcal: 236;
 • Proteiner / fedtstoffer / kulhydrater: 6,7 g / 6,2 g / 38,7 g.

En ret som pandekager har en meget lang historie. De blev bagt, selv når de lige lærte at bage brød. Små portionsbrød blev bagt både til kongelige, der skulle serveres i stedet for brød og til almindelige mennesker. Pandekager kunne ikke være søde og serveres med første og varme retter, men kunne være søde og spises med honning eller syltetøj.

Ingredienser:

For at forberede tykke, luftige pandekager med gær skal du have et enkelt sæt produkter.

Nemlig:

 1. Mel – 2 spsk .;
 2. Æg af kyllinger. – 1 stk .;
 3. Vand eller mælk – 1,5 spsk .;
 4. Sukkersand – 2 spsk. l.;
 5. Tørrysten. – 1 tsk;
 6. Salt – 1 knivspids;
 7. Vokser op. Olie – 50 ml.

Derudover skal du bruge: en bradepande, en spiseske, en stor skål, en kulinarisk spatel, køkkenrulle og en fad..

Vi bager tykke pandekager med gær: en opskrift trin for trin

Opskriften på bagning af frodige pandekager med gær er lidt anderledes end opskriften på bagning af frodige pandekager med kefir. I det første tilfælde bliver pandekagerne luftige på grund af, at de reagerer med sur kefir soda. I det andet tilfælde giver voksende gær pragt.

Tykke gærpandekager, hvis opskrift er præsenteret nedenfor, indeholder ingen komplicerede teknologiske processer. Du skal bare ælte dejen ordentligt og bage gærpandekager.

Frodige pandekager med gær kan tilberedes både i mælk og i vand. Smagen vil naturligvis være anderledes, men hvis der ikke er mælk i huset, er det ikke en grund til at nægte at tilberede sådan en lækker ret..

For at lave tykke pandekager skal du bruge gær. For at lave tykke pandekager skal du bruge gær.

Trin-for-trin opskrift på at lave pandekager med gær:

 1. Vi opvarmer vand eller mælk til en temperatur på 30 – 35C °, hælder det i en skål og hælder den nødvendige mængde tør gær der;
 2. Rør gæren i mælk, indtil den er helt opløst;
 3. Tilsæt salt;
 4. Pisk ægget med sukker og hæld det i mælk eller vand;
 5. Portioner, divideret med 3 gange, tilsæt den nødvendige mængde hvedemel og bland godt;

Med hensyn til tæthed skal dejen ligner konsistensen af ​​tyk creme fraiche. Dæk skålen til med en ren serviet og lad den stå et lunt sted i 30 minutter. Når dejen hæver og øges 2-3 gange, omrøres den. Varm vegetabilsk olie i en stegepande til en temperatur på 120 – 130C °, form pandekager med en spiseske, og steg dem ved svag varme, indtil de er gyldenbrune i 3-5 minutter på hver side. Sørg for, at der er en tilstrækkelig mængde vegetabilsk olie i gryden. Ellers bliver pandekagerne ikke bagt..

Tilberedning af tykke pandekager på kefir: vejledning

For at bage tykke pandekager på kefir behøver du ikke opfinde noget nyt. Det er nok at have et ukompliceret sæt produkter og de nødvendige redskaber på lager.

Tykke pandekager på kefir er en ret, der vil bringe hele familien sammen til en oprigtig samtale ved et lækkert bord.

Følg trin for trin opskriften, og du vil lykkes..

Sådan bages hurtige kefirpandekager:

 1. Hæld i en skål med en kapacitet på 1 – 1,5 liter 1 glas hvede. mel;
 2. Tilsæt 1 kop til melet. kefir;
 3. Pisk to æg med 2 spsk sukker, og kom det i en skål.
 4. Flyt alt forsigtigt;
 5. Hæld ½ tsk i. sodavand og en knivspids salt;
 6. Rør det hele igen og lad det stå på bordet i 30 minutter, så dejen får afstand..

Opvarm 50 ml i en gryde. rast. smør, form pandekagerne med en ske og steg dem i 2-3 minutter på begge sider.

Hvad kan du servere tykke pandekager med?

Mange børn og også voksne kan ikke rigtig lide tykke pandekager, fordi de har meget dej og ikke fyld. Der er to måder at løse denne situation på: Tilsæt frugt, hytteost, rosiner til dejen eller server pandekager med en slags sauce.

Tykkere pandekager kan gøres mere lækre ved at tilsætte æbler, bananer eller ostemasse i tern til dejen..

Sådanne pandekager kan ganske enkelt drysses med pulveriseret sukker og serveres med te, mælk, kakao, fermenteret bagt mælk, kompot og gelé. Men stadig, hvis du vil have børnene til at spise alt, så er det bedre at hælde pandekagerne med sauce.

Pandekager kan serveres enten med cremefraiche eller med en lækker sød sauce Pandekager kan serveres enten med cremefraiche eller med en lækker sød sauce

Velegnet som sauce til pandekager:

 • Creme fraiche;
 • Marmelade;
 • Marmelade;
 • Bærsauce;
 • Kondenseret mælk;
 • Chokoladeganache;
 • Bærmarmelade.

For en portion til et barn lægges 3-4 pandekager på en tallerken og hældes 1 spsk sauce.

En simpel opskrift på tykke og frodige gærpandekager (video)

Lækre fluffy tykke pandekager er barndommens smag, duften af ​​bedstemors hus og en solid fuld eftermiddagssnack for hele familien. Lær at lave standard pandekager, og i fremtiden, når du improviserer, bliver du en dygtig kok for din familie.

Opskrift på tykke og frodige pandekager med gær (foto)

Først skal du forberede produkter til fremstilling af pandekager med gær. Først skal du forberede produkter til fremstilling af pandekager med gær. Rør to glas varm mælk sammen med tør gær Rør to glas varm mælk sammen med tør gær Tilsæt gradvist det sigte mel og ælt dejen Tilsæt gradvist det sigte mel og ælt dejen Dæk dejen til og lad den stå et lunt sted i cirka 30 minutter Dæk dejen til og lad den stå et lunt sted i cirka 30 minutter Bland salt, sukker og æg i en separat beholder Bland salt, sukker og æg i en separat beholder Hæld de sammenpiskede æg i den hævede dej og lad det stå i yderligere 20 minutter Hæld de sammenpiskede æg i den hævede dej og lad det stå i yderligere 20 minutter Varm panden godt op med solsikkeolie. Fordel pandekagerne forsigtigt med en ske Varm panden godt op med solsikkeolie. Fordel pandekagerne forsigtigt med en ske Pandekager skal steges godt på hver side, til de er gyldenbrune. Pandekager skal steges godt på hver side, til de er gyldenbrune. Gærpandekager kan serveres med marmelade eller creme fraiche. God appetit! Gærpandekager kan serveres med marmelade eller creme fraiche. god appetit!