DIY skinali – et moderne beskyttelsesforklæde til dit køkken

Forklædet er stadig nyt, så gå ikke glip af chancen for at blive original Forklædet er stadig nyt, så gå ikke glip af chancen for at blive original. I køkkenet er der et område, der bliver mest beskidt. Dette er en arbejdsmur, der antager de uundgåelige omkostninger ved madlavning: stænk af fedt, fugt, temperaturfald osv. Derfor har hun brug for særlig beskyttelse. Et spejlbagsplash til et køkken lavet af hærdet glas eller flået bruges ofte i dag i stedet for forældede fliser eller kunststen. Denne dekorative belægning, der passer perfekt ind i køkkenets interiør, kan også laves i plexiglas. Der findes en række færdige tegninger af en sådan belægning, eller du kan komme med din egen version, mens du gør din fantasi til virkelighed med dine egne hænder.

Fordele og ulemper

Et forklæde er blevet fjernet i dit køkken - det er noget utroligt! Udover at fremhæve selve forklædet, kan du supplere det med belysning af overskabene indefra. Et forklæde er blevet fjernet i dit køkken – det er noget utroligt! Udover at fremhæve selve forklædet, kan du supplere det med belysning af overskabene indefra.

Hærdet glas med et lyst og varieret indtryk i stedet for traditionelle fliser blev anbefalet til den indenlandske forbruger relativt nylig, men den flåede teknologi blev hurtigt populær. Følgende omstændigheder vidner om dens fordele:

 • individualiteten af ​​et sådant køkkenforklæde, når det kan laves i henhold til dit eget projekt, implementere enhver designidee;
 • det tager lidt tid at installere det, et køkkenforklæde kan endda installeres med egne hænder;
 • ikke særlig høj pris. Et køkkenforklæde i hærdet glas koster ikke mere end fliser;
 • harmoni og demokrati i kombination med ethvert køkkentilbehør eller forskellige møbler;
 • holdbarhed. Et forklæde af plexiglas eller hærdet glas vil vare to årtier;
 • hærdet glas er ikke bange for fysisk skade;
 • selv luksuriøse lamper ser organisk ud i indretningen af ​​de flådede, sådan et kvarter understreger kun deres værdighed.

Efterårsstemning kombineret med naturligt træ - en elegant og unik kombination Efterårsstemning kombineret med naturligt træ – en elegant og unik kombination

Desværre har moderne materiale nogle ulemper, der er håndgribelige under installationen og brugen:

 • Hærdet glas må ikke skæres eller bores igen. Når du installerer det med dine egne hænder, skal du foretage alle målinger så præcist som muligt, så køkkenforklædet installeres sidst, og enhver rekonstruktion er forbundet med betydelige omkostninger;
 • omkostningerne ved arbejdet afhænger direkte af antallet af huller, der kræves til montering af fliserne;
 • en dårligt udført installation fører til udseende af kondens, forekomsten af ​​revner, som ikke kan overses på hudens gennemsigtige overflader;
 • store køkkenstørrelser kræver sammenføjning af flere ark plexiglas;
 • skinny kræver ikke tidskrævende pleje, men det skal vaskes ofte med milde produkter.

Af alt det ovenstående følger det, at et moderne forklæde til køkkenet – flådet – med korrekt gør -det -selv -installation og betjening ikke er lige. Han kræver imidlertid omhyggelig opmærksomhed på sig selv..

Dimensioner for tynde

Atmosfæren og opfattelsen af ​​køkkendesignet afhænger direkte af mønsteret på forklædet. Atmosfæren og opfattelsen af ​​køkkendesignet afhænger direkte af mønsteret på forklædet. Hvis du vil have den maksimale 3D-effekt, anbefaler vi at bruge nærbilleder Hvis du vil have den maksimale 3D-effekt, anbefaler vi at bruge nærbilleder

Fjernelsen af ​​de krævede dimensioner til fremstilling af skinals udføres efter placering af møblerne, fordi at ændre noget efter installation af et sådant glasforklæde vil være et stort problem.

I modsætning til plexiglas er hærdet glas svært at skære eller bore..

Når du laver skind efter din egen skitse, skal du først omhyggeligt markere alle de potentielle huller til stikkontakter.

De nødvendige parametre til at lave et gør-det-selv køkkenforklæde er vist i følgende tabel:

Parameter

Beskrivelse

Højde fra gulv til forklæde

En standard bordplade har en højde på 85 cm, hvis der er en indbygget vaskemaskine, så er dens højde 90-91 cm. Der skal tilføjes en tillæg til den i forbindelse med ujævnheder i gulvet og dybden af ​​kanten af ​​kanten forklæde bag bordet.

Forklædehøjde

Normal – 55-65 cm. Kan vælges individuelt. Det er nødvendigt at tage højde for indgangsdybden bag bordpladen og med en kompleks sammensætning vælge i henhold til billedet.
Forklæde bredde Arbejdsbordets længde sammen med bredden af ​​vasken og emhætten.

Dimensioner under emhætten

Standardhøjden er 70-75 cm. Bredden kan være 50-60 cm eller 90 cm. 5-10 cm tilføjes til bredden-på siderne.

Fordelene ved forskellige materialer

Et lignende køkkenforklæde passer perfekt ind i konceptet med et køkken i afrikansk stil. Et lignende køkkenforklæde passer perfekt ind i konceptet med et køkken i afrikansk stil.

Der findes mange forskellige typer glasplader. Her er nogle af dem, der bruger disse typer glas:

 • Matt. Uigennemsigtig, fremstillet ved sandblæsning, maskerer overfladen godt forskellige små uregelmæssigheder, snavs og aflejringer, meget praktisk.
 • Gennemsigtig. Det bruges ofte til at beskytte tapet eller malede overflader og pålideligt beskytte dem mod snavs. Det er bedre ikke at bruge på ujævne vægge.
 • Malet. Malet glas ser elegant og dyrt ud. Malinger af høj kvalitet vaskes ikke af under drift.
 • Med fotoprint. Har fremragende kvalitet og farvegengivelsesegenskaber.
 • Farvet. En lys og original kombination af forskellige farver skaber en farvet glaseffekt. 
 • Spejlet. Disse fliser er gode til brug i små køkkener, fordi i kombination med metal skaber selv små glasstykker en illusion om en stigning i størrelse og ser meget imponerende ud.
 • Baggrundsbelyste paneler. Usynlige lys skaber et jævnt lys, der yderligere belyser køkkenet. Forskellige farveløsninger og muligheder for at skabe farvebilleder er mulige, der ligner farvemusik. Og hvis du også samler det med dine egne hænder, så vil det give husstanden en særlig fornøjelse..

Installation skind

Det er ikke så let at installere et forklæde til en uforberedt person. Desuden kræver arbejdet specialværktøj, især sugekopper. Det er ikke så let at installere et forklæde til en uforberedt person. Desuden kræver arbejdet specialværktøj, især sugekopper.

Overvej rækkefølgen for at oprette en af ​​de mest vanskelige hudindstillinger-et gør-det-selv-baggrundsbelyst panel:

 1. Demontering af stikkontakter og output af alle ledninger.
 2. Ved hjælp af dyvler og selvskærende skruer fastgøres to strimler (40 x 20 mm) til at holde det dekorative panel.
 3. Et lille hul er tilbage over den øverste stang til ledningerne.
 4. I folien til belysning skal du skære huller til ledningerne og derefter lime det med et par strimler dobbeltsidet tape, så “sy” ovenpå og bunden med strimler
 5. Dekorative fliser limes til væggen ved at føre elektriske ledninger igennem dem.
 6. To guide træstrimler er fastgjort til væggen med selvskærende skruer, den nederste – det er bedre at fastgøre ved hjælp af farveløs silikone til tæthed.
 7. Slibning bruges til at justere bordpladen præcist med panelet.
 8. Stikkontakter fastgøres i forudleverede huller.
 9. Installation af panelet starter fra højre side af væggen og skruer dets dele fast på aluminiumsprofiler.
 10. I nærheden af ​​vasken er panelet placeret på bunden af ​​silikonen for lufttæthed.
 11. Ved hjørnesamlingen placeres aluminiumsprofilen i en vinkel på 45 grader for at fastgøre begge dele af panelet.
 12. Ledningsskabet er placeret under vasken.
 13. Hvis der er et mellemrum mellem toppen af ​​panelet og vægskabene, limes en dekorativ strimmel til det

Køkkenforklæder i glas er en smuk og praktisk designløsning til ethvert køkken. Håndlavede, sådanne fliser gør det muligt at skabe ethvert farverigt billede over bordet, give særlig komfort og unikhed til dette hjørne af lejligheden, som ofte besøges af alle husstande, og oplader dem positivt hver dag..

Sådan installeres et glasforklæde med dine egne hænder (video)

Vi anbefaler at se denne video, hvor du vil se installationen af ​​et baggrundsbelyst glasforklæde. Resultatet er simpelthen overvældende.!

Skinali til køkkenet (foto)