Lilla køkkendesign: lære at kombinere farver i interiøret

Det lilla køkken er som rødt - nogen kan virkelig lide det, men nogen frastøder det. Lilla køkken ligner rødt – nogen er vildt forelsket i det, men nogen bliver frastødt af det lilla køkken er ikke det mest populære designtræk. Og alt bare fordi de fleste mennesker opfatter denne farve negativt og som aggressivt påvirker psyken. Men hvis du kunne lide designet af et lilla køkken, er det værd at kende et par regler for brug af denne farve i interiøret. Hvis alt er udført korrekt, kan du perfekt passe denne farve ind i interiøret, samtidig med at du skaber en lys og luftig atmosfære på samme tid..

Lilla i køkkenet

Lilla og hvid i køkkenet er en af ​​de bedste løsninger Lilla og hvid i køkkenet er en af ​​de bedste løsninger

En god mulighed for at dekorere et køkken kan være sådanne lilla sorter som:

 • Violet;
 • Lavendel;
 • Blomme;
 • Blå-violet;
 • Lilla;
 • Rød-violet.

Lavendelkøkkenet har en lilla udtryksfuldhed, men forbliver Lavendelkøkkenet har en lilla udtryksfuldhed, men forbliver "bud" Magenta - noget mellem rødt og lilla Magenta – noget mellem rødt og lilla

Derudover vil du bemærke, at alle disse farver kan anvendes ved at kombinere med hinanden eller med andre farver. Først og fremmest afhænger det hele af, hvordan du vil se situationen i køkkenet som følge heraf. Hvis du har valgt en sådan stil som moderne eller art deco, er lilla og hvide i dette tilfælde perfekte. For at skabe en mørk gotisk stil kan du bruge mørkegrå, sort og også chokolade. Og hvis du vælger til fordel for landstilen, kan du bruge ametyst.

Det er værd at huske på, at lilla er velegnet til at skabe et klassisk interiør, som alle forbinder med paladser og landejendomme..

Perfekte kombinationer af lilla

Lilla kan betragtes som en kamæleon, fordi den ændrer sig fuldstændigt, når den kombineres med andre farver. Hvis du for eksempel kombinerer rødt med lilla, får du lilla, og hvis du kombinerer med blå, får du indigo.. De mest optimale kombinationer af denne farve kan skelnes:

 • Lilla med lyserød, brun og lysegrå;
 • Lys lilla med blå, lyseblå, creme, grøn og sølv;
 • Lilla-pink med mørkerød, brun eller smaragdgrøn.

Hvis du skal anvende lilla i det indre af køkkenet, skal du straks tage stilling til skyggen. De kolde sorter af violet inkluderer: blå-violet, lavendel, lilla, violet, rød-violet og de varme-brombær og ametyst. Ved at bruge mørke lilla nuancer i interiøret kan du skabe en teatralsk atmosfære, men lyse farver vil bringe friskhed og lethed til rummet. Hvad angår rige nuancer, bruges de bedst i interiøret som accenter. Uanset hvilke nuancer af lilla du kombinerer, kan du altid få et temmelig uventet resultat..

Hvilken anden farve kan bruges i kombination med lilla? Selvfølgelig okker eller oliven. Brug lilla til at gøre interiøret i et hvidt køkken sjovt og legende. Lilla passer godt til sort, pink og fuchsia. Også rød og lilla går godt, hvilket gør atmosfæren i rummet forførende, men sort i kombination med lilla giver interiøret et magisk mysterium. Hvis du foretrækker et mere roligt og fredeligt miljø, skal du kombinere lilla med hvid, pink eller grå. Lilla med dekorative elementer i stål eller aluminium ser original og imponerende ud i interiøret.

Designer Tips

Alle kontrasterende lyse farver ser flotte ud i mat finish Alle kontrasterende lyse farver ser flotte ud i mat finish

Når du opretter et lilla køkkenindretning, råder designere dig til at følge nogle tips, der hjælper med at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære:

 • Hvis der bruges en mørk lilla farve i køkkenet, er møbler lavet med strenge geometriske former perfekte;
 • Hvis køkkenet bruger mørke eller helt sorte møbler, anbefaler designere at bruge glasdøre for at undgå at skabe et deprimerende miljø;
 • Hvis køkkenrummet er lille, bør du ikke bruge en lys lilla farve i interiøret, det er bedre at anvende det kun i nogle detaljer;
 • Hvis du vil opnå en hyggelig atmosfære i køkkenet, skal du være opmærksom på vinfarven, lilla-aske eller lys lilla;
 • Det vigtigste er ikke at overdrive det med lilla, ellers får du et køkken, der forårsager en deprimerende stemning..

Så ved at vide, hvordan farver kombineres med lilla, kan du vælge det mest passende sortiment til køkkenets interiør, som vil udtrykke dine følelser, humør og smag..

Lilla køkkenindretning (fotofarve)