Der er besparelser, men intet visum! 10 steder, hvor du kan slappe af på et budget og uden visum

Når man planlægger en ferie, drømmer folk kun om to ting: mindre “papirstyr” og flere fordele. Efter at have stiftet bekendtskab med vores udvalg, kender du mindst 10 lande, hvor du kan slappe af rentabelt og uden visum.

1. Montenegro

Montenegro er et fantastisk land med utroligt maleriske landskaber. Hvis du drømmer om varm sol og blidt hav, skal du planlægge din rejse fra juli til september, men tror ikke, at der ikke er noget at lave i dette land i løbet af resten af ​​månederne..

I Montenegro kan du spare på mad og indkvartering. Der er så mange smukke og vidunderlige ting her, at du kun vil overnatte på hotellet, så du bør ikke jagte efter 5 stjerner og typen All inclusive..

Montenegro

Hvad at se? Tag først en tur langs dæmningen, selvom der ikke er mulighed for at svømme. Strandområderne strækker sig over 73 kilometer, og hver af dem har sin egen charme og charme, så gåture vises for alle, der besøger Montenegro.

For det andet er der et stort antal historiske seværdigheder: kirker, templer, klostre, gamle forter. Arkitekturen på dette sted vil tage dig til middelalderen, og du vil blive betaget af luksusen i Montenegro.

For det tredje, utvivlsomt smuk natur: det mangesidede Adriaterhav, den fortryllende Skadar -sø, kilometer med bjergkæder, den fantastiske flora og fauna i regionen gør alle, der besøger Montenegro mindst to gange, vanvittige..

Montenegro

Gourmeter vil elske det lokale køkken og selvfølgelig vingården med ægte vine.

Og vigtigst af alt – ingen visa! Hvis du vil spare penge, skal du købe flyrejser og booke et hotel selv. Rejsearrangøren tilbyder dig det samme, men de tager en provision for deres tjenester. Derfor er Montenegro et land for uafhængige undersøgelser..

2. Armenien

Interessen for Armenien vokser støt hvert år, og indtil videre er det svært at sige, hvad der tiltrækker turister mest af alt: oprigtig gæstfrihed, hyggelig atmosfære, et utalligt antal duftende kødretter eller berusende bjerge..

Armenien

I hver by i Armenien finder du arkitektoniske og historiske monumenter fra forskellige epoker. Kompakt Jerevan gør dig til vanvid med sin “lyserødhed”, ruinerne af en gammel romersk fæstning, et tyrkisk fort fra 1500 -tallet og mange kirker. Yerevan er så smuk og miniature, at du kan gå rundt om det i et besøg.

Armenien

Udover Jerevan kan du besøge ikke mindre smukke byer: Gyumri med den “sorte fæstning”, reservatkvarterer og det maleriske aparanreservoir, Vanadzor med middelalderlige bygninger og mineralske kilder, Dilijan er en af ​​de mest berømte bjergklima- og balneologiske feriesteder..

Armenien

Og naturligvis er det bjergrige Armenien et land med usædvanlig ren, sund luft, mineralske kilder og en enorm mængde ressourcer til helbredelse og styrkelse af kroppen..

3. Hviderusland

Ideel til nybegyndere: enkel, billig, uden pas, visum og sprogbarriere. Hvis du ikke har brug for førsteklasses service, gourmetkøkken og internet, der fungerer uden afbrydelser, men økonomi, enkelhed og skønhed gør ikke ondt, så er Hviderusland det, du har brug for.

For et besøg er det bedre at vælge regionerne Vitebsk eller Grodno. I den første finder du hviderussisk nationalt køkken (lækkert, må jeg sige), en smuk dæmning, et rådhus, naturparken Braslav Lakes, St. Sophia -katedralen, huset til Peter I og kunstcentret Chagall. På 7-10 dage kan du evaluere de bedste steder i Vitebsk og Polotsk.

Hviderusland attraktioner

I Grodno -regionen er det værd at besøge middelalderborgen, St. Francis -katedralen, Bagration -museet, Kalozh -kirken. En behagelig bonus er et moderne vandland beliggende i Grodno.

Hviderusland attraktioner

Hvis det forekommer dig, at Hviderusland er kedeligt, så skal du tage dertil for at være overbevist om det modsatte..

4. Israel

Det er bedre ikke at tale om Israel – du skal se det.

Det første, der er værd at se, er de unikke bibelske steder: Golgata, grædemuren, snesevis af klostre, Den Hellige Gravs Kirke. Du kan forbedre dit helbred ved Det Døde Hav, se levende rester af fortiden i Masada – en fæstningsby kendt som et sted for massemord af selvmord.

Israels attraktioner

En mere moderne ferie tilbydes af Tel Aviv, fuld af underholdningsmuligheder, og i Kinneret kan du nyde uhørt udsigt over Galilæasøen, romerske ruiner og en smuk sø.

Israel

Israel er et land med maksimal nærhed til Gud, levende kontraster, tunge associationer og utrolige indtryk.

5. Vietnam

Ganske uventet for mange dukkede Vietnam også op på vores liste. Du kan tage til dette land, populært i de seneste år for turister, uden visum, men ikke mere end 15 dage..

Vietnam

Vietnam er en klassisk ferie: paradisstrande med varmt hav, dykning, surfing, en bugt med 3000 øer og naturligvis historiske arkitektoniske monumenter. Her kan du tage et foto på baggrund af middelalderlige kejserlige citadeller, slentre gennem de franske kolonialkvarterer, se med dine egne øjne katakomberne i Vietnamkrigen.

Natur af enestående skønhed: det gigantiske Mekong -delta, den største hule i verden, Phu Quoc, den største ø i Vietnam, flere slående søer, underjordiske Kuchi -tunneler, orkidéhaver og fængslende jungleflora.

Vietnam

Lad os gå videre til omkostningerne. Selvfølgelig vil Vietnam koste mere end Hviderusland eller Israel, men en tur til det azurblå hav og hvide sand midt i regn og sne i Rusland er det hele værd! Hvis du kigger godt efter, kan du finde en “sidste minuts billet” til en pris på 20 tusind rubler pr. Person i 7 dages hvile.

Og strandsæsonen er her hele året rundt.

6.Marokko

Marokko

Elskere af tv -serien “Klon”, glæd jer! Du kan også flyve til Zhadis hjemland uden visum, og prisen på en flybillet fra Moskva starter ved 4600 rubler. Hvis du køber i begge retninger på én gang, bliver det endnu billigere..

Du kan uendeligt liste Marokkos skønhed. Efterår er det bedste tidspunkt for en udflugtsferie, men det varme afrikanske klima efterlader turister mulighed for at plaske i hotellets pool.

Marokko

Blandt attraktionerne – turistkvarteret i Agadir, zoologisk have “Fuglenes dal”, enorme markeder i de bedste arabiske traditioner, moskeer med upåklagelig arkitektur. Glem ikke at prøve lækker couscous og lam, og husk også på, at du flyver til et muslimsk land.

Koutoubia -moskeen, Marrakech

7. Abkhasien

For at rejse til Abkhasien behøver du ikke visum eller pas. Et godt humør og flere titusinder af rubler vil være nok til at lære dette land bedre at kende. I november-december køber du selvfølgelig ikke, da strandsæsonen varer fra maj til september, men du vil kunne nyde uforglemmelige landskaber.

Abkhasien

Abkhasien er en smuk kystlinje, sund luft, mange feriesteder, bjerge, arkitektoniske monumenter, et moderne vandland i Gagra og unik natur. For eksempel vokser kun Pitsunda fyr i Pitsunda – samme alder som de gamle dinosaurer.

Abkhasien

I Sukhum finder du ruinerne af den gamle Sukhum -fæstning, eksotiske planter i Botanisk Have og Arboretum, i New Athos – eukalyptus- og fyrreskove, Simon -Canonite -klosteret, New Athos Cave og St. Panteleimon -katedralen. Sørg for at besøge Tsandripsh -templet, White Rocks, Hashup Fortress og Hashupse Canyon.

White Rocks, Abkhasien

Abkhasien er en harmonisk kombination af historiske steder og moderne underholdning, bløde reservoirer og formidable bjerge, helende luft og maleriske landskaber.

8. Den Dominikanske Republik (Den Dominikanske Republik)

Dominikanske republik

I Den Dominikanske Republik har du ikke brug for visum, men der er en advarsel: fra omkring midten af ​​oktober til midten af ​​december er nogle udvejsfaciliteter lukkede for turister. Den såkaldte “højsæson” begynder i midten af ​​december.

Det er altid varmt her, så i december kan du flytte fra det sneklædte Rusland lige til det hvide sand på lokale strande. Bjerge, palmer, hav, vandfald og sød fauna – alt er smukt her!

Dominikanske republik

Af alle de lande, vi har foreslået, er Den Dominikanske Republik måske den sværeste at kalde et budget. Men hvis du sørger for flybilletter på forhånd, booker et hotel selv (f.eks. På booking.com) og studerer alt om dette land på forhånd, er det ganske muligt at have en luksuriøs ferie for få penge, uden at kontakte rejseselskaber . Og hvis dit mål bare er at opsuge stranden, så er der ingen bedre mulighed end Den Dominikanske Republik..

Dominikanske republik

9. Thailand

Thailand er længe blevet en klassiker inden for turisme, og visum er heller ikke nødvendigt her..

Thailand

Her kan du se broen over Kwai -floden, Phang Nga -bugten, besøge Khao Kheow naturreservat, Railay -halvøen, Amphawa Floating Market, smaragd Sa Morakot -søen, Lopburi Monkey City og selvfølgelig de fantastiske øer..

Højsæsonen i Thailand er fra september til maj. Hvis du vælger at rejse kort før nytår eller et stykke tid efter det, vil værdikuponen virkelig være budgetmæssig. Fra november til februar er i øvrigt den mest gunstige periode for en badeferie..

Thailand

For virkelig at spare på rejser, bevogt og “fang” sidste minuts tilbud eller planlæg en uafhængig rejse, men til de områder, der ikke kan kaldes de mest populære blandt turister.

10. Indonesien

Indonesien bliver et billigt land i november, men det skal ikke genere dig: det regner her, men varmt, og derfor falder priserne på alt hurtigt. Det samme gælder for vinterperioderne. Regnen er dog stærk og kort, så det omskiftelige vejr bør kun være en anden grund til at se alle stemninger i Indonesien..

Indonesien

Øerne i Indonesien er hjemsted for 8 UNESCO -verdensarvssteder, overdådige paladser, enkle rørhytter og store buddhistiske templer. Fantastiske usædvanlige dyr, naturreservater og parker.

Indonesien

For at spare på rejser i Indonesien skal du vælge mindre berømte og populære øer som Java i stedet for det berømte Bali. Og opgive dyre hoteller: det er bedre at rejse til forskellige steder, bo på vandrehjem eller billige lejligheder.

Indonesien

Verden er så enorm, at næsten ingen vil kunne se den i hele deres liv. Men hvis du starter med små skridt, er det ganske muligt, at meget snart vil de steder, du aldrig har været på, blive meget mindre. Nyd dine rejser!