Kulma-keittiöallaskaapit: tee-se-itse-suunnitteluominaisuuksia

Pesuallas nurkassa säästää paljon keittiötilaa Pesuallas nurkassa säästää paljon keittiötilaa Nykyaikaiset mallit eivät aina ole vain ontto kaappi, vaan laite, joka on varustettu säilytysjärjestelmillä ja erikoislaitteilla laitteiden, pesualtaiden jne..

Kulmakaappi keittiön pesualtaalle: mitä sisällä

Kulmavaihtoehto on paras ratkaisu niille, jotka haluavat säästää metrejä. Ja tämä ei ole aina pakotettu kompromissi, koska tällaisen pesualtaan muotoilu voi olla erittäin mielenkiintoinen ja helppokäyttöisyys ei ole alhaisempi kuin suoran kaapin.

Voit valita minkä tahansa muotoisen pesualtaan: kaikki tarvittavat laitteet asennetaan erikseen Voit valita minkä tahansa muotoisen pesualtaan: kaikki tarvittavat laitteet asennetaan erikseen

Ja jos kaapin ulkoisista ominaisuuksista on vaikea kiistellä, valitset silti sarjan mukaisen kaapin, voit puhua sisäisestä rakenteesta.

Mitä kaapissa pitäisi olla:

 • Säiliö. Missä ilman sitä, nykyään kotona on muodissa muuten säiliöt, joissa on mahdollisuus lajitella jätteet..
 • Keittiökoneiden piilotettu osa. Esimerkiksi ruokajätteen hävittäjä tai vesisuodatin.
 • Hetkellinen vedenlämmitin. Jos kaapin leveys ja syvyys sallii, ja vedenlämmitin on melko kompakti.
 • Varastotila. Voit esimerkiksi säilyttää kotitalouskemikaaleja, pölynimuria, lemmikkieläinten ruokaa jne..

Mitä tulee uusiin tuotteisiin, jotka yksinkertaistavat jokapäiväistä elämää, ei voi kuin muistaa käyttöönottamisen elementtejä. Verkkoratkaisukoreilla on todella suuri kysyntä, vedit vain kahvasta ja kori liukui kevyesti ulos reunakivestä. Yleensä siellä säilytetään kotitalouskemikaaleja, harjoja, rättejä jne..

Kaappiin rakennetut kätevät säilytysyksiköt helpottavat pääsyä kaukaisiin kulmiin Kaappiin rakennetut kätevät säilytysyksiköt helpottavat pääsyä kaukaisiin kulmiin

Pesualtaan alla olevan kaapin oveen voit kiinnittää myös avattavan jätesäiliön. Muuten, se voi olla kaksi koria, kannella tai ilman..

Kulmakaappi keittiön pesualtaan alla (video)

Tiskialtaan alla olevan kulmakaapin koko

Altaan kaapin luultavasti yleisin koko on 900 x 900 mm. Tässä kaapissa on melko hyväksyttävä kapasiteetti ja korkea vakaus..

Tämä koko olettaa kahden tyyppisiä jalkoja:

 • Kaappi, jossa 520 mm ulkosivupaneelit, 450 mm sisäseinät ja kuusikulmainen moduulipohja. Tällaisen kaapin rungossa ei ole takaseinää, joka helpottaa viestinnän kulkua. Tässä kaapissa ei ole hyllyä.
 • Kaappi, jonka ulkoseinät 520 mm ja sisäseinät 838 ja 854 mm, viisikulmainen pohja. Osoittautuu, että moduuli on suurempi kuin ensimmäisessä tapauksessa ja vastaavasti toimivampi. Mutta vesihuollon alla sinun on tehtävä katkaisu.

Mitä tulee keittiön julkisivuun, niin tällaisiin kaappeihin se asennetaan yhdellä keinulla. Ulosvedettävän korin asentaminen on mahdotonta.

Tiskialtaan yksinkertaisimman kulmakaapin vakiomitat Tiskialtaan yksinkertaisimman kulmakaapin vakiomitat

On myös toinen vaihtoehto, mitat ovat samat – 900 x 900 mm, mutta rakenteessa on kaksi ovea. Voit tehdä kaksi julkisivua auki samanaikaisesti tai erikseen.

Moduuli on L-muotoinen:

 • Tällaisen moduulin sivuseinät ovat 520 mm;
 • Kaapin takaseinä on 854 mm, sisäsivupaneelia on vain yksi;
 • L-muotoinen kuusikulmainen pohja.

Kulmakaapit voivat periaatteessa olla erikokoisia - keittiön ominaisuuksien mukaan, mutta syvyys pöytätasoon nähden pysyy muuttumattomana Kulmakaapit voivat periaatteessa olla erikokoisia – keittiön ominaisuuksien mukaan, mutta syvyys pöytätasoon nähden pysyy muuttumattomana

Tällaisiin yöpöytiin voit asentaa joko yhden suoran hyllyn pesualtaan alle tai telakoida lastulevyllä, mutta se on erittäin vaikeaa tehdä itse..

Kulma -pesuallaskaappi: suunnittelupiirustus

Piirustus pesualtaan sivukaapista tarvitaan, jos aiot tehdä rakenteen omin käsin. Muuten, tämä ei ole niin vaikeaa, ja jos teit muita elementtejä keittiöön itse, selviät kaapista.

Reunakiven piirustus voidaan piirtää manuaalisesti tai käyttämällä erityisiä tietokoneohjelmia. Reunakiven piirustus voidaan piirtää manuaalisesti tai käyttämällä erityisiä tietokoneohjelmia.

Ennen piirustuksen suunnittelua päätä seuraavista asioista:

 • Yöpöydän tarkoitus on, onko se vain pesuallaslaite vai säilytyspaikka jne .;
 • Päätä kaapin koko ja sen osien mitat;
 • Laske mahdollisten sisähyllyjen välinen etäisyys;
 • Päätä yöpöydän väri ja muotoilu;
 • Nosta materiaali;
 • Laadi piirustus kerättyjen tietojen ja tarkimman halutun valokuvanäytteen perusteella.

Piirustuksen mukaan kaapin kokoaminen on paljon helpompaa, ja kokoonpano on selkeä, jossa kaikki menee selkeästi suunnitelman mukaisesti. Valmis vakiopiirros on saatavana Internetistä.

Tee-se-itse-kulmakaapin piirustus (video)

Tee-se-itse-nurkkakeittiökaappi pesualtaalle: tee se oikein

Kulmamoduulit tai niiden osat keittiöön voidaan valmistaa itse.

Pesualtaan alla olevan kaapin kokoonpanon ominaisuudet:

 • Tapit työnnetään sokeisiin reikiin kaapin osien kiinnittämiseksi etukäteen;
 • Kun olet asettanut tapin yhteen osaan, työnnä sen pää toisen aukkoon ja paina kaapin kaksi osaa tiukasti toisiaan vasten;
 • Ennen lopullista asennusta sinun on tarkistettava kaikkien osien tasaisuus;
 • Vahvistimet kierretään tappeihin tavallisella kuusikulmalla;
 • Sen jälkeen voit asentaa ja säätää jalat, jos sellaisia ​​on;
 • Sivuseiniin on asennettu kiskojen kiinnikkeet, joita pitkin laatikot liikkuvat;
 • Kiinnitä kiskot itse;
 • Kehyksen luomisen jälkeen takaseinään kiinnitetään kuitulevyarkki.

Jos otat sen vastuullisesti, voit tehdä kaapin omilla käsilläsi huonommin kuin tehtaan ja varustaa sen lopulta kaikella mitä tarvitset Jos otat sen vastuullisesti, voit tehdä kaapin omilla käsilläsi huonommin kuin tehtaan ja varustaa sen lopulta kaikella mitä tarvitset

Jos tarvitset pesualtaan katkaisun, sinun on kiinnitettävä se työtasoon ja merkittävä se kynällä. Merkintäviivan reunaan porataan reikä, jotta palapelitiedosto sopii hyvin siihen. Pesän leikkaamisen jälkeen pesuallas asetetaan siihen ja kiinnitetään erityisellä kiinnikkeellä (se sisältyy pakkaukseen).

Yleiskatsaus pesualtaan alla olevasta kulmakaapista (video)

Kulmijalkojen suunnittelu on nykyään monipuolista ja vaatimaton, melko yksinkertainen, jopa pieni, voidaan tehdä mielenkiintoisemmaksi juuri suunnittelun ansiosta. Tai epätavallisesta, upeasta materiaalista valmistettu pesuallas voi kirkastaa vaatimattomia parametreja..

Hyvää työtä!

Kulmakaapit keittiön pesualtaan alle (kuva)