Nykyaikaiset verhot silmukoissa: valokuvat ja muotoiluominaisuudet

Verhot silmukoissa - jumalatar mihin tahansa sisustukseen Verhot silmukoissa – jumalatar mihin tahansa sisustukseen Verho silmukoissa näyttää tyylikkäältä, ja tällaisten verhojen kiinnittämisen helppous on tärkeää. Ne sopivat olohuoneeseen, koristavat makuuhuoneen, keittiön ja lastenhuoneen. Vuonna 2018 muotiluetteloissa olevien valokuvien perusteella tällaiset verhot täydentävät nykyaikaisimman sisustuksen suunnittelua..

Silmät – mikä se on

Silmukat ovat erityisiä kiinnikkeitä, jotka auttavat ripustamaan verhot tai verhot. Niistä tulee kiinteä reuna reikille, joihin räystäspalkki kulkee. Verhot voivat olla muovisia, metallisia tai puisia läpivientejä.

Läpivientiverhojen suunnittelukonsepti voi olla hyvin erilainen. Läpivientiverhojen suunnittelukonsepti voi olla hyvin erilainen.

Muoviset silmukat ovat käytännöllisin vaihtoehto, koska:

 • Ne eivät ole alttiita hapettumiselle tai korroosiolle;
 • Verhot, joissa on tällainen läpivienti, ovat käteviä pesun aikana – läpivientiä ei tarvitse poistaa;
 • Kestävä ja luotettava;
 • Ne kiinnitetään omin käsin.

Samaan aikaan suunnittelijat ovat niin ajatelleet muodikkaita verhoja, silmukoiden uutuuksia, että ne näyttävät sekä tyylikkäiltä että moderneilta ja koristavat eteisen, makuuhuoneen jne…

Silmien asentaminen verhoihin (video)

Kuva verhoista silmukoissa: miten käytännössä

Kyllä, kuvassa verhot, joissa on kiinnityslenkit, näyttävät upeilta. Mutta onko tämä näin käytännössä? Sopiiko jokainen verho silmukoiden kiinnitykseen? Tietenkin sinun on valittava sekä kangas että ulkonäkö niin, että verhon muotoilu ei ole ristiriidassa tämän tyyppisen kiinnityksen kanssa..

On mielenkiintoista, että vuoden 2018 uutuuksia tarkasteltaessa voit ommella verhot millä tahansa silmukalla itse ilman suuria vaikeuksia. Niiden asentaminen ei ole niin vaikeaa, ja voit valita minkä tahansa kankaan.

Itse ompelevien verhojen edut silmukoilla:

 • Tuloksena oleva tuote on varmasti ainutlaatuinen;
 • Tämä on kustannustehokas vaihtoehto;
 • Voit ottaa perustana minkä tahansa uutuuden suunnittelun, johon sinulla ei ole varaa (tai yksinkertaisesti et tiedä mistä ostaa);
 • Käsityö trendikkäimmistä.

Verhot, joissa on silmukat, voivat näyttää poikkeuksellisimmalta Verhot, joissa on silmukat, voivat näyttää poikkeuksellisimmalta Silmukkakiinnikkeet on yhdistetty minkä tahansa muun tyyppisiin apuelementteihin Silmukkakiinnikkeet on yhdistetty minkä tahansa muun tyyppisiin apuelementteihin

Verhojen itse valmistaminen läpiviennillä ei ole monimutkaista kankaan valinnan, vaan asennusprosessin vuoksi. Jonkun on vaikea laskea silmukoiden välinen etäisyys, mutta joku pelkää, että he eivät pysty asentamaan niitä tarkasti.

Silmukka: kuinka asentaa verhoihin

Silmien kiinnittäminen ei itse asiassa ole vaikeaa. Seuraavat vinkit auttavat sinua tekemään oikean laskelman ja kertovat, kuinka kangas ei pilata..

Kuinka kiinnittää silmukat oikein:

 • Pysähdy parilliseen määrään kiinnikkeitä – silloin verhojen reunat silmukoilla näyttävät yhteen suuntaan;
 • Kiinnittimien välinen etäisyys vaihtelee 15-20 cm, ei todellakaan kannata ottaa enemmän;
 • Tulevan verhon sivureunasta, jossa on läpivientikiinnitys, sinun täytyy vetäytyä 7 cm, jos jätät pienemmän etäisyyden, laskelma on virheellinen – taita, sulje läpivienti;
 • Jotta voit määrittää etäisyyden ensimmäisen kiinnityksen keskeltä verhon reunaan, sinun on lisättävä puolet silmukan ulkohalkaisijasta, helman leveys ja tämän reunan sisennys.

Kangas silmukoiden asennusta varten on myös valmisteltava. Tätä varten kostuta, kuivaa ja silitä. Kankaaseen on kiinnitettävä liimapinta. Miksi liima on sekä kätevämpää että nopeampaa, ja vuoden 2018 uutuudet viittaavat myös siihen, että liimavuori on kätevämpi.

Sinun on myös käsiteltävä saumat..

Verhot silmukoissa sisätiloissa (video)

Silmukoiden ja verhojen suunnittelu

Sinun on kiinnitettävä kiinnitysnauha erityisen huolellisesti. Jos asennus on tehty väärin, kaikki työt menevät pölyyn. Kangaskerrosten väliin sinun on asetettava nauha, kun olet vetäytynyt sivuilta helman leveydeltä. Nauha on liima, joten se kiinnitetään raudalla. Sinun täytyy liimata rauta läpi.

Lisäksi tällaisten verhojen tuotanto rajoittuu tarkasti kiinnittimien asentamiseen:

 • Laskelmat huomioon ottaen merkitse liidulla tulevien kiinnikkeiden paikka;
 • Aseta läpivienti, jossa esitetään sisähalkaisija;
 • Käytä teräviä saksia tällaisen reiän laskemiseksi sen koosta hieman enemmän kuin suunniteltu ympyrä;
 • Leikkaa reikä niin, että reunat eivät ripottele;
 • Paina kiinnittimiä varovasti alas, kunnes kuulet ominaisen napsahduksen.

Silmukoiden määrä riippuu tekstiilien kokoonpanotaajuudesta Silmukoiden määrä riippuu tekstiilien kokoonpanotaajuudesta

Valmis verho silmukoilla.

Nauhaverhot 2018: suunnittelu olohuoneessa

Nauhaverhot salissa ovat yksinkertaisia ​​mutta tyylikkäitä ja söpöjä sisustuksia, jotka voit tehdä itse. Ja koska 2018 suosii erityisesti käsityötä, kannattaa sisustaa olohuone tällaisilla verhoilla. Lisäksi ne voivat olla paitsi eteisen ikkunassa, myös koristella olohuoneen oviaukkoa (jos ovea ei ole).

Mielenkiintoisin asia on, että nauhaverhot voidaan rakentaa kirjaimellisesti puolessa tunnissa:

 • Mittaa ensin salin ikkunan leveys;
 • Mittaa seuraavaksi askel (tämä on yhden nauhan etäisyys ja seuraavaa edeltävä rako);
 • Jaa tässä vaiheessa olohuoneen ikkunan leveys.

Ja sitten työstä tulee yhä mielenkiintoisempaa. Keksit tällaisten verhojen suunnittelun itse. Leikkaa nauharulla palasiksi. Pohja on kirkas kangasnauha, joka on yhtä suuri kuin salin ikkunan pituus. Kiinnitä rullasta leikatut osat vuorotellen tähän nauhaan. Lisää siisteyttä taittamalla nauhan yläosa useita kertoja..

Jotta nauhat eivät näytä eri suuntiin, kunkin on käännettävä pieni paino (kuten mutteri) ja ommeltava teippi taitettuna.

Nauhaverhot helmillä, moniväriset verhot sopivat myös olohuoneeseen. Koska juhlia pidetään usein salissa, tällainen verho voidaan irrottaa loman ominaisuutena..

DIY -verhot silmukoissa (video)

Verhot ovat tärkein sisustuselementti. Aina parempi, etenkin ensi vuonna, käsintehdyt verhot. Ne koristavat sisustuksesi paremmin kuin mikään tyypillinen myymälätuote. Tai voit koristella valmiit verhot itse kirjonnalla, helmillä tai asentamalla samat silmukat..

Esimerkkejä silmukoiden verhoista (kuva)