Az olasz háztartási gépgyártók áttekintése

Az olasz háztartási gépgyártók áttekintése Az olaszországi háztartási készülékek gyártóinak áttekintése Hagyományosan sok háziasszony, miután hallotta az olasz háztartási készülékek nevét, azonnal hallgatólagosan a legmagasabb minősítést adja. És ez indokolt: e terület képviselőinek többsége megbízható vállalat, amely a gyártás minden szakaszában ellenőrzi termékei minőségét, megőrzi dicsőséges nevét. Folyamatosan fejlesztik termékeiket, bővítik a háztartási készülékek sorát, és új európai és ázsiai országokban létesítik a termelést..

Háztartási gépeket gyártó olasz vállalatok

énLVE

ilve ilve

Ezek olasz elit konyhai készülékek, beleértve az orosz piacon található hűtőszekrényeket, páraelszívókat, konyhai blokkokat, tűzhelyeket, sütőket, főzőlapokat, kávéfőzőket, mosogatókat, porszívókat stb. A vállalat gyakran képzett kézművesként pozícionálja magát, aki kézzel készít berendezéseket. Ennek a márkának a vidéki nyaralókhoz és a lakások rendkívüli berendezéséhez tartozó retro kollekciói nagyon népszerűek Oroszországban 2000 óta..

Ariston

ariston ariston

Kiváló minőségű háztartási gépek. 2005 óta Indesit márkanév alatt gyártják az angol Hotpoint márkával együtt. Az orosz fogyasztók nagyra értékelték az Ariston termékek minőségi szintjét: nem véletlen, hogy a 90 -es években ezek voltak a legnépszerűbb külföldi termékek polgáraink körében. Mosógépeket, sütőket, főzőlapokat és még sok mást gyártott ez a cég. A vállalat a megbízhatóság és a kényelmes funkcionalitás miatt a háztartási készülékek vásárlásának népszerűségét tekintve az oroszok között az első helyen áll..

Indesit

indesit indesit

1975 -ben alapították. Annyi termék van az Indesit-től, hogy jobb felsorolni a már hozzá tartozó jól ismert márkákat: Scholtes, Ariston és Hotpoint. A cég 1993 óta van jelen Oroszországban, és a vállalat ügyfelei minőségi szabványokkal társítják a hűtőszekrényeket, mosógépeket, mérlegeket, vízmelegítőket és nagy háztartási gépeket. A cég képviselete megnyílt Lipetsk városában, és 6500 ember dolgozik a helyi üzemben..

ZANUSSI

zanussi zanussi

A 20. század eleje óta az egész világ megbízható és szép árukról ismert. A termelés akkor kezdődött házi tűzhelyekkel. 1960 -ban a ZANUSSI elnyerte a nemzetközi Arany Iránytű díjat, ami után még népszerűbb lett a lakosság körében. Jól ismert tény erről a cégről: A ZANUSSI mérnökei elsőként vezették be a víztakarékosságot mosógépben történő mosáskor, a betöltött ruhanemű mennyiségétől függően. A cég 1994 -ben jelent meg Oroszországban, mindenkit meglepve különféle termékekkel és stílusos dizájnnal. A cég ma mikrohullámú sütővel, sütővel, mosó- és szárítógéppel, tűzhellyel, főzőlappal, páraelszívóval, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, porszívóval és egyéb háztartási készülékekkel örvendezteti meg ügyfeleit..

ASCOLI

ascoli ascoli

A márka a Magic Cooling Corporationhez tartozik, amely 20 éve gyárt megbízható, szép és tartós háztartási gépeket. Az olasz szerelőberendezéseket elsősorban az európai országokban értékesítik. Mint sok más olasz márka, az ASCOLI a kínai gyárban összeállított modelleket hozza el hozzánk. Napjainkban több mint 100 féle, modern No Frost rendszerű hűtőszekrényt és fagyasztót gyártanak itt, beépített háztartási gépeket: sütőket, gáz- és üvegkerámia felületeket érdekes funkcionális kivitelben. A vállalat alkatrészeket szállít más ismert márkáknak, ami a termékek kiváló minőségét jelzi. Érdemes megjegyezni a kiváló minőség és a gyárthatóság meglehetősen alacsony árfekvésű arányát.

SMEG

smeg smeg

A világ minden táján népszerű olasz márka, amely prémium készülékeket árul. A szokatlan és fényes modellek hatalmas számának köszönhetően népszerűségre tett szert. Például egy hűtőszekrény Fiat autó formájában vagy retro modellek farmerrel kárpitozva. Kínában jelenleg számos konyhai készüléket gyártanak, ami többek között nem rontja a termékek minőségét. Hátránya a Közép -Királyságban kiadott áruk túl magas ára.

FABER

 

Az olasz háztartási gépgyártók áttekintése Az olasz háztartási gépgyártók áttekintése

Faber Az első cég, amely feltalálta a páraelszívót, és ma vezető szerepet tölt be a páraelszívók minőségében és mennyiségében. Olaszországban minden második eladott páraelszívó ilyen Faber. Minden Faber falra szerelhető páraelszívó rendkívül vékony és elegáns műalkotás, amely minden konyhában prémium érzést kölcsönöz. Ezenkívül a vállalat indukciós főzőlapokat gyárt..

Az olasz márkák előnyei

Az olasz márkák egyedi megoldásai jelentősen javították a hétköznapi háziasszonyok életminőségét, így az étkezők, fürdőszobák és egyéb helyiségek nagyszerű, modern megjelenést kölcsönöztek a stílusos és a legapróbb részletekig átgondolt háztartási készülékek segítségével. Ma ezeknek a vállalatoknak a népszerűsége nagyszerű, de amikor kiválasztja, meg kell jegyeznie magának a termék költségeinek megfelelő arányát, valamint a megbízhatóságát, tartósságát és formatervezését. Néha csak egy név közel fele az árnak, de nem mindenki akar fizetni egy gyönyörű névért..

Olasz luxus konyhai berendezések belsőépítészetben Olasz luxus konyhai berendezések belsőépítészetben

Az olasz háztartási készülékek sikerének titka az, hogy a gyártók nagyrészt vigyáznak az ügyfelekre, tesztelik a termékeket a megjelenés előtt, és meghallgatják a visszajelzéseket, frissítik a kollekciókat új modellekkel..

Az ASCOLI, az ILVE és az SMEG termékei többek között feltűnő dizájnjukkal tűnnek ki, amit a világ különböző országaiban megrendezett nemzetközi versenyeken és konferenciákon is megerősítenek, és számukra a legjobb jutalom az állandó igény és visszajelzés volt az elégedett ügyfelektől ..

Az olasz gyártóktól származó áruk között valóban kiváló minőségű és nagyon stílusos berendezéseket vehet fel, amelyek semmiképpen sem rosszabbak a jól ismert cégeknél, de optimális áron..