Eredeti fénypanel: modern ötletek a belső térben

A fali fénypanel minden belső tér középpontjává válik A fali lámpapanelek minden belső tér központi elemévé válnak. Ha valaha is látott fényvédő panelt az utcákon, valószínűleg azt gondolta, hogy hasonló dolog díszítheti a belső teret. Világító elemek, többszínű kép, függőleges és vízszintes, ablakokon és a falon … Számtalan variáció létezik, és sok anyag is van..

Fénypanel a belső térben: hogyan válasszuk ki

Ezt a panelt a szoba fő hangsúlyává teheti. Díszítheti a nappali középső falát, vagy keretbe foglalhatja azt a területet, amelyet a főnek tart a szobában. A dekoratív panelnek a belső stílusban kell lennie – egy igényes, nem megfelelő elem, függetlenül attól, hogy milyen fényes önmagában, elrontja az összbenyomást.

A fénypanelek jól mutatnak semleges színű falakon, olyan belső terekben, amelyek nincsenek túlterhelve bútorokkal, és olyan helyiségekben, ahol találnak valamilyen színt, témát vagy akcentust A világos panelek jól mutatnak semleges színű falakon, olyan belső terekben, amelyek nincsenek túlterhelve bútorokkal, és olyan helyiségekben, ahol találnak valamilyen színt, témát vagy akcentust “roll call”

A panel lámpákra különleges igény mutatkozik, amelyek egy további ablak hatását keltik a házban, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az űrtájokra vagy a tengerfenék szépségére..

A kristály fénypanelek stílusos fénypanelek, amelyek díszítik az éttermek, üzletek, klubok belső tereit, és amelyek helyet találhatnak maguknak egy modern, kifinomult belső térben.

Fénypanel összeszerelése a falra (videó)

Fénypanel az ablakon: stílusos dekoráció

A világos ólomüvegpanel egy gyönyörű dekoráció, amely remekül néz ki kis ablakokon, ablakokon, ajtón és ablakokon, amelyek meglehetősen dekoratívak.

Az ólomüveg paneleket olyan kézművesektől lehet megrendelni, akik különböző technológiákat alkalmaznak ezeknek a gyönyörű dolgoknak a gyártásában. Az ólomüveg paneleket olyan kézművesektől lehet megrendelni, akik különböző technológiákat alkalmaznak ezeknek a gyönyörű dolgoknak a gyártásában.

Az ólomüveg fénypanelek létrehozásának technológiái:

 • Szinterezés;
 • Festett ólomüveg ablakok;
 • Forrasztási technológia.

A szinterezésnek más neve is van – összeolvasztás. Az ólomüveg ablakok létrehozásának ezt a technikáját csak néhány évtizede használják aktívan. Lényege, hogy az üvegtöredékeket kemencében 800 fokos hőmérsékleten szinterezik, miközben a töredékek széle megolvad. Ennek a technológiának a termékei tartósak, többrétegűek, nedvességáteresztőek, dombornyomottak.

Fénypanel a lakásban a falon

A fali lámpapanel szövetből vagy műanyagból készült vékony szerkezet, amely mögött vagy oldalán háttérvilágítás található.

A művészek festményt alkalmaznak a síkon a mesterek által, amelynek köszönhetően a panel stílusos, eredeti és önellátó eleme lesz a belső térnek A művészek festményt alkalmaznak a síkon a mesterek által, amelynek köszönhetően a panel stílusos, eredeti és önellátó eleme lesz a belső térnek

Ugyanakkor a paneltervezés mesterei reális képeket és fantasztikus, fényes képeket is használhatnak, amelyek, amikor a fény kialszik a szobában, teljesen különleges, varázslatos hangulatot teremtenek. Egy egyszerű csillagos égtől a távoli bolygók tájainak látványáig.

Könnyű falpanel a belső térben (videó)

DIY háttérvilágítású panel

Szokatlan panelt is készíthet saját kezével. Hogyan kell csinálni?

Vegyünk néhány ötletet:

 • Himalája sóból készült panel. Az ilyen panelt gyakran használják fürdőben vagy szaunában. A lemezek maguk sóból készülnek, beszerelésük költséges, így általában az emberek megelégszenek a panel falainak díszítésével. Az Ön feladata, hogy sólapokkal rajzoljon ki valamilyen rajzot vagy mintát, és ezeket általában kétkomponensű, maró magnezit alapú ragasztóval rögzítik a falhoz..
 • Onyx panel. Az ilyen panelt bármilyen helyiségbe lehet telepíteni. Az ónixnak sok árnyalata van, és természetes mintázata a hullámok, cseppek, különböző kerekségek mozgását közvetíti. Az Onyx mozgást, fényességet és változatosságot teremthet a mintában.
 • Panel a duralight -ból. Először vázlatot kell készítenie, majd létre kell hoznia egy sablont, amelyre a duralight lesz rögzítve. Ezután az ábra finoman görbül, és befejezi a csatlakozási folyamatot. A bonyolult és nagy alakhoz keret szükséges.

A LED szalagot használó panel más módon is készül. A LED szalagot használó panel más módon is készül.

Sok kézműves nő a karácsonyfa koszorúit könnyű elemnek veszi, amelyek a fénypanel létrehozásának alapjául szolgálnak..

LED panel: mi magunk díszítjük a belső teret

Ahhoz, hogy egy ilyen panelt saját kezével készítsen, használhat egy közönséges LED -füzért. Így újévi vagy újévi koszorúlabdát készíthet..

Panel újévi koszorú formájában:

 • Kössünk egy karikához hasonló, kerek karikát vagy vastag kartonból készült nyersdarabot karácsonyfa talmával, hogy illeszkedjen a hóval borított fenyőágak színéhez;
 • Karácsonyi díszek (egy üveg ritka dekoráció és modern dekoráció), kúpok, alma, bogyós ágak, dió stb.; Dekorációként használhatók;
 • Mindezek tetejébe egy ilyen koszorút LED -koszorúba csomagolnak..

Az ilyen panel alapja lehet bármilyen tetszőleges forma, merev, rugalmas anyagból. Az ilyen panel alapja lehet bármilyen tetszőleges forma, merev, rugalmas anyagból. És ugyanaz a karácsonyi füzér segíti a fényerősség növelését a fénypanelen. És ugyanaz a karácsonyi füzér segíti a fényerősség növelését a fénypanelen.

Újévi dekorációként egy ilyen koszorú remekül néz ki, és elkészítése egy órát vesz igénybe, nem több. És ez a szépség sok éven át örülni fog!

Újévi fénypanelek

Ha újévi témákról beszélünk, akkor panelt is készíthet a “Happy New Year!” Felirattal vagy valamilyen újévi alak, például fa, hóember formájában. Mindig legyen valamilyen alap, amelyet egy koszorúval díszít..

Az újévi dekoráció kiváló kiegészítője a duralightból származó domború újévi figurák Az újévi dekoráció kiváló kiegészítője a duralightból származó domború újévi figurák

Például vágja ki a hóember alakját vastag kartonból. Díszítheti például pamutgolyókkal vagy tengeri sóval és PVA ragasztóval, hogy texturált legyen. A hóembert a kontúr mentén füzér keretezi. Bármilyen módszer a falra rögzítéshez – a hátsó egyszerű felfüggesztéstől az elemi gombokig.

Fénypanel “Hópehely” (videó)

Újévi elektromos panelek

Az újévi elektromos panelek újévi témájú kompozíciók, elektromos izzórendszerrel felszerelve.

Az ilyen falpanelek legnépszerűbb típusai:

 • Hópelyhek. Sima vagy mintás, világos, sokszínű vagy azonos színösszeállításban készült.
 • Halszálka. Ez lehet egyszerű is, a háttérvilágítás csak a kontúr mentén halad, vagy összetett panel, túlcsordulásokkal, érintéssel.
 • Szarvas. A közelmúltban éppen a hófehér vagy vörös újévi szarvasok alakjai iránt vált nagy kereslet..

Az újévi fénypanelt nem nehéz összeszerelni saját kezével: a lényeg az, hogy szilárd keret legyen Az újévi fénypanelt nem nehéz összeszerelni saját kezével: a lényeg az, hogy szilárd keret legyen

Több töredékből egész kompozíciót készíthet az újévi témára.

Dekoratív panel lámpák

Az ilyen lámpák általában egy folyosó vagy szoba belsejét díszítik, ahol egy bizonyos terület megvilágítására van szükség. És minden egyszerűen megtörténik, vásárol egy dióda szalagot, ragasztja rá és telepíti az adaptert. Erősítse meg a panelt az ajtó felett. És maga a panel szerepét egy lyukakkal rendelkező szerkezet játszhatja – fémből vagy más sűrű anyagból. Úgy, hogy a fény átsüt a lyukakon.

Ugyanakkor egy ilyen szerkezet nagyon fényesen ragyog, lágy fény árasztja el az egész szobát. A félemeleken régi szovjet stílusú paneleket találhat, amelyeket a LED szalagra rögzítenek..

DIY panel-lámpa a belső térhez (videó)

A fénypanelek mindig varázslatosak a belső térben. Olcsó módja annak, hogy átalakítsa otthonát, és nem csak az ünnepekre. Vásárolhat kész panelt, saját maga is megépítheti, és a kandalló másik fényével örömet szerezhet magának, háztartási tagoknak, vendégeknek.

Fénypanel a belső térben (fotó)