Mogućnosti izrade zrakoplova od boca

Ideje za izradu aviona iz plastičnih boca

Većina roditelja svaki dan sve češće vlastitim rukama izrađuje razne zanate za svoju djecu. Sigurno je svatko od vas vidio dijete koje držeći u ruci nerazumljiv predmet zamišlja da je to, na primjer, avion, automobil, raketa ili nešto slično..

Zapravo, vjerojatno su svi u djetinjstvu zamišljali istu stvar. S tim u vezi roditelji izrađuju zanate zajedno sa svojom djecom, a u ovoj aktivnosti ponekad uživaju ne samo djeca. Također, za izradu bilo koje igračke možete koristiti gotovo sve materijale koji se nalaze u vašoj kući. Na primjer, avion možete napraviti od plastičnih boca.

Zrakoplovna letjelica Zrakoplovna letjelica “uradi sam”

Proces proizvodnje je prilično jednostavan, trebate uzeti bocu od litre, možete i više, što će biti osnova vašeg zrakoplova.

Proces proizvodnje je prilično jednostavan, morate uzeti bocu od litre, ili više, što će biti osnova vašeg zrakoplova.

Trebat će vam i druga boca koja će poslužiti za stvaranje repa i krila. Ali ti elementi mogu biti izrađeni i od kartona. U svakom slučaju trebat će vam i škare, nož, ljepilo. Možda vam olovka dobro dođe za označavanje.

Opskrbite se puno kartona jer bi vaše dijete moglo poželjeti avion s propelerom.

Opskrbite se puno kartona jer bi vaše dijete moglo poželjeti avion s propelerom. Kako biste napravili zrakoplov s krilima, napravite nekoliko rezova na stranama boce i tamo umetnite unaprijed izrađena krila..

Za izradu zrakoplova s ​​krilima, napravite nekoliko rezova na stranama boce i tamo umetnite unaprijed izrađena krila.

S repom morate učiniti isto. Ne mogu biti preporuke o boji zrakoplova, sve ovisi samo o vama i vašem djetetu..

Ako imate stari automobil koji je dugo bio u stanju mirovanja, onda ga rastavite, izvadite kotače i pričvrstite ga na plovilo radi vjerodostojnosti

Ako imate stari automobil koji je dugo bio u mirovanju, onda ga rastavite, izvadite kotače i pričvrstite ga na plovilo radi vjerojatnosti. Za to vam je potrebno ljepilo..

Originalni zanat iz plastične boce - avionletjelica iz plastične boce – avion

Djetetu će se ova lekcija definitivno svidjeti, a u procesu izrade takvih zanata razvit će se. Štoviše, za roditelje ovaj proces neće biti skup ni kompliciran jer je sve iznimno jednostavno.