Favoritpumpa bakverk: snabba och välsmakande recept

Du kan också göra en sådan paj med pumpafyllning, det är inget komplicerat i dess förberedelse Du kan också göra en sådan paj med pumpafyllning, det är inget komplicerat i dess förberedelse

 • Tillagningstid: 25-30 minuter;
 • Portioner: 4;
 • Kcal: 243;
 • Proteiner / fetter / kolhydrater: 15 g / 1 g / 41 g.

Pumpa bakverk

Pumpa bakverk kan vara mycket varierande. Denna höstgrönsak tillför inga speciella smaker till bakverk, det påverkar främst konsistens, färg och saftighet. Det finns många pumparecept som är snabba och enkla att göra..

Pumpa är en produkt som kan kombineras med många olika ingredienser. Därför är det enkelt och enkelt att göra pajer av det. Pumpa är en produkt som kan kombineras med många olika ingredienser. Därför är det enkelt och enkelt att göra pajer av det.

Pumpa kan användas för att göra muffins, pajer, kakor, grytor, rullar.

Du kan baka pumpabullar. Fyllningspumpan kan kombineras med valfri nöt. Du kan också göra olika desserter från pumpa. Recept för pajer är mycket populära..

Hur man gör läckra pumpa pajer

Pumpa pajer är snabba och enkla att förbereda. Lämplig som godis för lunch, te och mellanmål. Det finns några enkla recept på söta och salta bakverk. Recepten är enkla och tar inte mycket tid att förbereda. Det mest grundläggande är förberedelsen av degen. Degen kan vara jäst, flagnande. Du kan också använda kommersiell deg. Pumpa pajer kan tillagas på olika sätt. Med tiden tar tillagningsprocessen inte mer än 30 minuter.

Ingredienser

 • Vitt mjöl – 3-3,5 koppar.
 • Bakpulver – 1 tsk.
 • Solrosolja – 3 matskedar.
 • Renat vatten – 1 glas.
 • Kycklingägg – 1 bit.
 • Salt – 0,5 tsk.
 • Skalad pumpa – 500 gram.
 • runt ris – 150 gram.

Steg-för-steg-algoritm för åtgärder:

 1. För att knåda degen måste du ta kycklingägg och växelvis kombinera dem med vatten och solros eller annan vegetabilisk olja. Kombinera sedan vitt mjöl med läsk och salt med en blandning av ägg. Låt den knådade degen stå några minuter.
 2. Medan degen vilar kan du förbereda fyllningen. Pumpan måste skalas och frön, skärs i små bitar och blandas med kokt ris. Salt.
 3. Kavla ut degen, skär i fyrkanter eller cirklar. Fyllningen ligger i mitten, efter kanten bör du stänga den med varandra. Fyllningen är klar.
 4. För en aptitretande look måste pajerna smörjas med äggula.
 5. Vidare bakningsprocessen, bibehåll temperaturregimen beroende på uppvärmning av ugnen.

Pajer till godis

Att äta pumpa pajer är inte bara gott, utan också hälsosamt Att äta pumpa pajer är inte bara gott, utan också hälsosamt

Ingredienser:

 • Vitt mjöl – 600 gram.
 • Socker – 200-250 gram.
 • Smält margarin – 150 gram.
 • Kyckling- eller andeägg – 4 bitar.
 • Kefir – 250 milliliter.
 • Bakpulver för deg – 2 förpackningar.
 • Soda – 0,5 tsk.
 • Skalad söt pumpa – 300 gram.

Steg-för-steg matlagningsinstruktioner:

 1. För att knåda degen måste du blanda kefir med bakpulver och bakpulver. När den blandas noggrant ska blandningen skumma..
 2. Vispa ägg.
 3. Smält margarin, ägg, mjöl, socker bör läggas till kefir en efter en. Alla ingredienser blandas. Den resulterande degen ska inte vara fast.
 4. Degen måste stå i kylskåpet i 30 minuter..
 5. Pumpan skalas och rivs. Lite vegetabilisk olja läggs till fyllningen.
 6. Degen rullas till bollar på insidan, som placeras den kokta pumpan.
 7. Ovanifrån är det nödvändigt att smörja produkterna med äggula, som tidigare blandades med mjölk.
 8. Grädda i ugnen på 180 grader i 20-30 minuter.

Varför är pumpafyllning för pajer användbar?

Pumpa innehåller många vitaminer och näringsämnen. Pumpan innehåller C -vitamin, vilket är mycket nödvändigt under förkylningsperioden. Användningen av denna produkt är inte bara hälsosam, utan också mycket god..

Pumpa är ovärderlig för hälsan, en användbar produkt för människokroppen, som kan ge bakverk saftighet och trevlig färg.

Så avslutningsvis noterar vi att pumpa kan kombineras med olika produkter som svamp, kött, ister. För dem med en söt tand, använd en grönsak i kombination med torkad frukt, russin, äpplen och päron. Du kan också lägga till kanel och kryddnejlika..

Pumpa bakrecept snabbt och välsmakande steg för steg med ett foto

Blanda kefir med bakpulver och bakpulver tills blandningen blir skummig Blanda kefir med bakpulver och bakpulver tills blandningen blir skummig Vi tar ägg, vegetabilisk olja och lite vatten, vispa allt noggrant Vi tar ägg, vegetabilisk olja och lite vatten, vispa allt noggrant Tillsätt socker, uppvispat ägg, margarin och mjöl till blandningen med kefir, blanda allt Tillsätt socker, uppvispat ägg, margarin och mjöl till blandningen med kefir, blanda allt Knåda degen och låt den stå i kylen i en halvtimme Knåda degen och låt den stå i kylen i en halvtimme Medan vår deg är i kylskåpet är vi upptagna med pumpafyllning: du måste mala pumpor på ett rivjärn. Tillsätt sedan lite kokt ris och vegetabilisk olja. Medan vår deg är i kylskåpet är vi upptagna med pumpafyllning: du måste mala pumpor på ett rivjärn. Tillsätt sedan lite kokt ris och vegetabilisk olja. Vi tar degen ur kylskåpet, delar den i små portioner, rullar ut den och fyller den med pumpa och risfyllning. Vi tar degen ur kylskåpet, delar den i små portioner, rullar ut den och fyller den med pumpa och risfyllning. Förvärm ugnen till 180 grader Förvärm ugnen till 180 grader Efter 20-30 minuters bakning av pajerna i ugnen kan du ta ut dem Efter 20-30 minuters bakning av pajerna i ugnen kan du ta ut dem

Pumpa pajer (video)