Sorte i fotografije park ruža

Fotografija park ruža s imenima. Što je bolje odabrati za ljetnu rezidenciju

Ruže su jedno od najljepših i najčešćih cvjetova. Park ruže izrastaju u prilično dugačke i voluminozne grmlje i stoga su savršene za prostrane ljetnikovce. U ovom trenutku postoji dosta vrsta ruža koje ne zahtijevaju posebno iskustvo u brizi za njih. Nudimo vidjeti fotografije popularnih park ruža s imenima, tako da ih možete uzgajati vlastitim rukama na web mjestu.

Koje park ruže odabrati?

To su park ruže koje se koriste pri ukrašavanju krajobraznog dizajna u područjima s velikom površinom. Takve ruže po fotografiji i imenu otporne su na mraz. Imaju trodimenzionalni oblik. Cvatnja se proteže prilično dugo.

Čak i ako je grm promrznuo u hladnoj zimi, u proljeće će iz korijena ruže početi rasti novi izdanci, a park ruža će ponovno početi rasti. U parkovskim ružama, bez obzira na sorte, u svakom slučaju pupoljci su ravni, a latice su frotirne..

To su park ruže koje se koriste pri ukrašavanju krajobraznog dizajna u područjima s velikom površinom.Fotografija park ruže

Jedan i jedini nedostatak ovih ruža po imenu je jednokratno, iako prilično dugo cvjetanje godišnje. No, nedavno su se počele pojavljivati ​​sorte s dvostrukim cvjetanjem. Ove se ruže nazivaju remontantne ruže. Park ruže na fotografiji imaju podosta boja i nijansi, a svaka se odlikuje svojom ljepotom i originalnošću..

din jedini nedostatak ovih ruža po imenu je jednokratno, iako prilično dugo cvjetanje godišnje. No, nedavno su se počele pojavljivati ​​sorte s dvostrukim cvjetanjem. Ove se ruže nazivaju remontantne ruže.Fotografija crvene ruže s naslovom

Boje i nijanse počinju bijelom bojom, a završavaju bordo. Nakon cvatnje na parkovskim ružama nastaju svijetlocrveni plodovi koji ostaju na grmu do mraza.

Imena sorti park ruža s fotografijom

Kanadske park ruže stvoreni su za ljude koji se ne mogu brinuti za grm s posebnom pažnjom. Grm ne zahtijeva obrezivanje za zimu i može savršeno podnijeti čak i ozbiljne mrazeve. Ruža može izdržati temperature i do -45 stupnjeva. Ovaj grm treba posaditi na svijetlo mjesto. Tlo može biti bilo koje. Kanadska ruža ima nekoliko sorti.

Kanadske park ruže stvorene su za ljudeNaziv: kanadska ruža

"Istraživačke ruže" izvrsno za živicu. Biljka se obavija oko bilo koje strukture i skriva je od znatiželjnih očiju, što joj omogućuje da se sadi na sjenicama, ogradama i raznim strukturama. Rast grma tkanja doseže 3 metra. Ova vrsta ruže praktički se ne razboli i ima ugodnu izraženu aromu..

"Parkland ruže" ima prekrasan oblik cvijeta koji se izrazito razlikuje od drugih vrsta. Deblo grma nije opleteno, što mu omogućuje sadnju na sredini mjesta. Ruža ima mnogo nijansi i tonova. Jedan od nedostataka ove vrste ruža je nedostatak mirisa..

Engleska park ruža može biti tkanje i grm. Pupoljci su neobične ljepote s dvostrukim laticama i slatkim mirisom. Engleska ruža može ukrasiti apsolutno bilo koje područje. Briga za takvu biljku prilično je jednostavna. Ruža dobro raste i na svjetlu i na tamnom mjestu. Kvaliteta vlage i tla također je nevažna. Jedini nedostatak ove biljke je njezina osjetljivost na oštećenja od raznih štetočina. Kako bi se izbjeglo oštećenje grmlja, potrebno ih je tretirati kemikalijama..

Engleska park ruža može se uvijati i prskati. Pupoljci su neobične ljepote s dvostrukim laticama i slatkim mirisom. Engleska ruža može ukrasiti apsolutno svako područje.Fotografija engleske park ruže

Jedna od popularnih sorti ove ruže je "Abraham darby", koji je poznat po posebnoj izdržljivosti i snažnoj aromi. Latice su velike, hrapave, lijepe boje s narančastom jezgrom i žutim obrubom. Cvatnja traje cijelo ljeto. Kemijska obrada provodi se samo za profilaksu. Korijenu park ruže treba 3 godine da se formira. Stoga se moraju ukloniti svi korovi oko biljke i rastresiti tlo. Tijekom sušne sezone ruže se zalijevaju najmanje 4 puta tjedno. Zalijevanje treba biti obilno.

Jedna od popularnih sorti ove ruže je

Neke od najpoznatijih sorti park ruža su:

"John Franklin" ima mali rast grma. Listovi su svijetlo zelene boje. Može se saditi pojedinačno ili u kombinaciji s drugim biljkama.

Fotografija ruže, naslov John Franklin

Raznolikost "Remy Martin", koja ima dvostruke latice jarko žute boje s ugodnom aromom pupova. Pupoljci mogu biti pojedinačni i u cvatovima. Biljka je otporna na mraz i ne boji se štetočina, bolesti.

Raznolikost

"Martin Frobisher" izraste u grm srednje veličine do 1 metar visine. Cvatnja se proteže do prvog mraza. Latice su dvostrane sa svijetlo ružičastim i bijelim stranama.

Sve ove park ruže s imenima i fotografijama odlikuju se posebnom ljepotom, a istovremeno su nepretenciozne u skrbi. Mogu se saditi usred mjesta i u blizini zgrada i ograde.