Primjena jesenskog lišća fotografija

DIY aplikacije od jesenskog lišća. Fotografija

Jesen je sjajno vrijeme za rukotvorine. Roditelji mogu sa svojom djecom prikupljati prirodne materijale, kako bi kasnije mogli lako podnijeti zahtjev u vrtiću ili školi. Jesenje lišće, kada se pravilno ubere, vrlo je prikladno za rad. Od njih možete stvoriti jednostavne i složene skladbe koje će se pretvoriti u zaplete iz vaših omiljenih bajki. U ovom ćete članku naučiti, kako napraviti aplikacije od jesenskog lišća.

Prijave jesenskog lista za djecu u vrtiću

Ako vam je ovo prvi put da je vaše dijete odlučilo napraviti zanat od jesenskog lišća, počnite s jednostavnim skladbama. Da biste olakšali, pred dijete stavite sliku s nekom vrstom slike koja će biti predložak za aplikaciju..

Ako vam je ovo prvi put da je vaše dijete odlučilo napraviti zanat od jesenskog lišća, počnite s jednostavnim skladbama. Da biste olakšali, pred dijete stavite sliku s nekom vrstom slike koja će biti predložak za aplikaciju.

Ne žurite sve učiniti sami. Neka dijete pokuša odrediti koji će listovi papira napraviti sličnu sliku. Ovaj pristup pomoći će čak i mališanima da budu kreativni. Ako vašoj djeci odjednom nešto ne uspije, pomozite im da odaberu pravo lišće kako bi gotova slika bila lijepa i uredna.

Ne žurite sve učiniti sami. Neka dijete pokuša odrediti koji će listovi papira napraviti sličnu sliku. Ovaj pristup pomoći će čak i mališanima da budu kreativni. Ako vašoj djeci odjednom nešto ne uspije, pomozite im da odaberu odgovarajuće lišće kako bi gotova slika bila lijepa i uredna.

Materijali za jednostavnu primjenu:

– šareno lišće;

– debeli A4 list ili karton;

– četke;

– PVA;

– uzorak slike.

Dok hodate s djetetom, skupljajte lišće različitih boja i oblika, kao i druge prirodne materijale. Sve što nađete, temeljito očistite od prašine, prljavštine i sjemena, a zatim osušite. Ako želite napraviti jednostavnu aplikaciju, trebat će vam ravnomjerno i suho lišće. Da biste to učinili, stavite ih pod tisak ili u knjigu. Pripremljeni materijal možete koristiti nakon nekoliko dana. Nakon toga izrežite odgovarajuće dijelove i rasporedite ih prema predlošku na list papira ili kartona..

Sve što nađete, temeljito očistite od prašine, prljavštine i sjemena, a zatim osušite. Ako želite napraviti jednostavnu aplikaciju, trebat će vam ravnomjerno i suho lišće. Da biste to učinili, stavite ih pod tisak ili u knjigu. Pripremljeni materijal možete koristiti nakon nekoliko dana.

Sada možete lijepiti dijelove jedan po jedan. Prvo napravite pozadinu i zalijepite donje slojeve, a zatim počnite ukrašavati aplikaciju. Na primjer, ako želite napraviti pticu, tada prije svega zalijepite lišće za tijelo i glavu, a na vrh već možete zalijepiti krila i rep. Sjemenke različitih boja pomoći će raznolikosti aplikacije. Ako gotovoj slici nedostaju oči ili nos, dodajte ove dijelove markerom.

Životinje s jesenskog lišća

Nije potrebno ponavljati sliku s neke slike. Zajedno s djetetom možete smisliti neku vrstu zavjere i stvoriti originalnu aplikaciju. Možete se igrati udrugama tako da položite lišće na stol i sakupite neke životinje ili jesenske krajolike.

Da biste saznali što još možete napraviti od životinja, pročitajte: Lumigurumi od gumica

Kao i za jednostavne aplikacije s jesenskog lišća trebat će vam pripremljeni prirodni materijali, list albuma i ljepilo. Pitajte svoju djecu kako lišće izgleda, a zatim ih zamolite da završe s iscrtavanjem slike na listu i ispune je prazninama.

Kao i za jednostavne aplikacije s jesenskog lišća trebat će vam pripremljeni prirodni materijali, list albuma i ljepilo. Pitajte svoju djecu kako lišće izgleda, a zatim ih zamolite da završe s iscrtavanjem slike na listu i ispune je prazninama.

Možete napraviti aplikacije za razne životinje, dok će one izgledati lijepo na nekoj vrsti radnje, na primjer, ptice koje sjede na granama ili ježevi u jesenskoj šumi. Nije potrebno potpuno napraviti aplikaciju parcele samo od lišća, sliku možete dovršiti flomasterima. Također koristite papir u boji i karton, tada će vaše aplikacije biti zabavne i originalne..

Prekrasne aplikacije s jesenskog lišća

Da bi primjena jesenskog lišća postala lijepa i originalna, morat ćete pripremiti lišće ne samo različitih veličina, već i različitih oblika. U tom je slučaju najbolje koristiti mokro lišće, a ne suho, jer će biti prikladnije raditi s njima. Kako bi lišće bilo ujednačeno, još ih je potrebno barem jedan dan položiti pod prešu..

Kako bi primjena jesenskog lišća postala lijepa i originalna, morat ćete pripremiti lišće ne samo različitih veličina, već i različitih oblika.

Nakon toga, smislite sliku koju želite ispuniti. To može biti apstrakcija ili prava slika. Kako bi aplikacija izgledala originalno, rubove papira možete izrezati kovrčavim škarama. Zanat će izgledati kao prava slika ako napravite okvir od kartona ili papira. Sada zalijepite lišće i pričekajte da se slika potpuno osuši. Aplikacija za jesensko lišće spremna.

Kako bi aplikacija izgledala originalno, rubove papira možete izrezati kovrčavim škarama. Zanat će izgledati kao prava slika ako napravite okvir od kartona ili papira. Sada zalijepite lišće i pričekajte da se slika potpuno osuši.

Sad ste i sami vidjeli koliko lijepa i originalna može biti aplikacije jesenskog lišća, ručno izrađen. Iskoristite naše obiteljske zabavne ideje.