Za Novu godinu sami šivamo mekane igračke

Napravite mekane igračke za novu godinu

Ako želite osvojiti povjerenje, a ujedno i poštovanje Vatrenog pijetla, pokušajte sami napraviti simbol 2017. godine. U tom slučaju upotrijebite odgovarajuće materijale i svoju maštu. Vrijedno je reći da bi obrti “uradi sam” za godinu pijetla trebali biti svijetli i lijepi. I što je najbolje od svega, ove će kvalitete imati mekane igračke, koje je također vrlo jednostavno napraviti. Igračke koje napravite vlastitim rukama mogu biti izvrstan ukras doma ili prekrasan dar..

Ideje o igračkama. Neobični božićni pijetlovi

Meki igrački pijetao od filca.

Naravno, filc je materijal koji se često koristi za šivanje igračaka. A ako volite raditi s ovim materijalom, trebali biste stvoriti tako originalnog pijetla.

Proces stvaranja igračke neće vam oduzeti mnogo vremena. Najprije morate napraviti uzorke, u ovom slučaju upotrijebite filc boje koja vam se sviđa. Napravite 2 komada, a zatim ih izrežite. Prišijte 2 komada s koncem. Kao punilo upotrijebite sintetičku zimnicu.

Pojedini dijelovi igračke, naravno, moraju biti izrezani od filca druge boje. Za stopala je prikladan žuti filc. No, obavezno učinite da kapica bude crvena. Za špijunku napravite 4 kruga. Također, može se napraviti nekoliko krugova za ukrašavanje. Pojedini dijelovi ljepilom su zalijepljeni na pijetla.

1c9f00

Pijetao od tkanine za Novu 2017. godinu.

Vrijedi reći da je uzorke ove svijetle igračke izumio strani majstor koji zna mnogo o ručnom radu. Ovaj zanat ima jednu važnu značajku. Za njegovu izradu koriste se ostaci višebojne tkanine. Doista, ako kod kuće imate komadiće nepotrebne tkanine, možete ih sigurno koristiti za takav zanat. Za šivanje pijetla pripremite:

Napravite mekane igračke za novu godinu

 • tkanina,
 • konac s iglama i šivaći stroj,
 • sami uzorci,
 • materijal za punjenje.

Napredak:

 1. Prvo biste trebali ispisati sve uzorke na pisaču..
 2. Obrisi uzoraka moraju se prenijeti na debeli papir. Zatim ih treba rezati.
 3. Sada primjenjujemo detalje uzoraka na komade tkanine. Štoviše, svi upareni dijelovi moraju imati istu veličinu. Osim toga, pojedini dijelovi trebaju biti od iste boje tkanine. Tijekom šivanja ostavite i dodatak za šav.
 4. Dijelove možete sašiti na šivaćem stroju ili sami to učiniti iglom i koncem. Ne zaboravite ostaviti mali razmak za pakiranje..
 5. Uzimamo materijal za punjenje i njime ispunjavamo sve detalje. U tom slučaju ne smijete puniti noge i oči. Šivajte praznine.
 6. Zatim spojite sve dijelove igračke. Kao rezultat toga, vaš penis će biti spreman.

Uzorci:

803ba82cca4ac643244ada7895052251

uzorci pijetlova za novu godinu

uzorci pijetlova

uzorci pijetlova za novu godinu

meke igračke za novu 2017. godinu

Jednostavan pijetao igračka.

Ako niste profesionalna krojačica i tek učite ovaj zanat, sljedeću igračku neće biti teško izraditi. A sve zato što u ovoj igrački ima manje dijelova. Za obrt možete koristiti apsolutno bilo koji materijal. Obratite pozornost na uzorke koji ukazuju na količinu detalja.

meke igračke za novu 2017. godinu

Proces stvaranja igračaka:

 1. Prije svega, detalji uzoraka se ispisuju i izrezuju.
 2. Upareni dijelovi su ušiveni. Zatim se igračka napuni podlogom.
 3. Nadalje, svi su dijelovi međusobno povezani..
 4. U završnoj fazi dodaje se dekor. To su: oči, rep i drugi detalji.

Napravite mekane igračke za novu godinu

Druga mogućnost šivanja pijetla.

Ako tražite izvornu majstorsku klasu o stvaranju pijetla, pogledajte sljedeće uzorke. Kao rezultat toga, imat ćete lijepu i svijetlu igračku. Vrijedi napomenuti da ga možete sašiti koncem i iglom..

Napravite sam obrt za godinu pijetla mekane igračke

uzorci pijetlova za novu godinu

Napravite sam obrt za godinu pijetla mekane igračke

Moderan penis vlastitim rukama.

Naravno, mekane igračke za Novu godinu “uradi sam” trebaju biti izrađene u duhu nadolazeće godine. Konkretno, trebali biste pobliže pogledati izradu lijepih pijetlova. Sljedeći pijetao također je vrlo lako napraviti vlastitim rukama. U ovom slučaju upotrijebite uzorke koji su korišteni za stvaranje pijetla od komadića. Općenito, ako imate vještine šivanja, onda ćete se nositi s ovim zadatkom..

meke igračke za novu 2017. godinu

Ostale božićne igračke uradi sam

Naravno, osim mekih pijetlova za Novu godinu, možete napraviti i druge zanimljive mekane igračke. A sada ćemo vam ponuditi zanimljive ideje.

Vrlo lijepa božićna drvca za Novu godinu vrlo je jednostavno napraviti od tkanine. Slažem se da izgledaju vrlo elegantno. Gumbi različitih nijansi mogu dodati svjetlinu vašem zanatu..

Božićne mekane igračke

A ova božićna drvca već su od filca. Njihovim stvaranjem također je vrlo jednostavno rukovati..

meke igračke za novu 2017. godinu

Također možete sašiti važne atribute Djeda Božićnjaka kako biste svoj dom ukrasili od filca..

Napravite sam obrt za godinu pijetla mekane igračke

Sljedeće sove od filca mogu lijepo ukrasiti vaše drvce. Možete ih napraviti i za Novu 2017. godinu.

Napravite mekane igračke za novu godinu

Sumirati

Kao što vidite, meke igračke za Novu godinu 2017. nije teško napraviti. Ako želite uistinu obradovati svoje najmilije prekrasnim darom, tada će igračke koje ste stvorile vlastitim rukama biti najbolje rješenje za vas. Upamtite da će vaš dragi dugo pamtiti takav dar i uvijek će mu ostati u lijepom sjećanju..