Što učiniti s kapsulama od kinder iznenađenja

DIY obrt za ljubavno iznenađenje

Mnoga mala djeca jednostavno ne mogu proživjeti dan bez slatkiša. A što se tiče poznatih ljubaznika, čak i bez njih! No, ipak, kad je sva čokolada kod kuće već pojedena, a igračka koja je na poklon bila pričvršćena za vrtić mogla je zauzeti svoje počasno mjesto među većinom sličnih, dijete ima mali spremnik. A može se koristiti i za nešto.!

Većina domaćica u te spremnike sprema razne predmete, na primjer, dugmad, perle, igle itd. No, to daleko od jedine upotrebe svijetložutih spremnika. Na primjer, u današnje vrijeme vrlo je moderno da sami izrađujete darove od ljubaznijih iznenađenja. Na taj način djetetu se može donijeti puno radosti. Osim toga, uključite ga u izradu smiješnih i originalnih igračaka. Da, jasno je da će vam zajednički satovi izrade zanata od kinder jaja pomoći da se približite svom djetetu. Osim toga, za potonje će poslužiti samo kao korist. Rad s malim predmetima i detaljima omogućuje vašem djetetu da razvije finu motoriku, a smišljanje novih ideja može dati veliki skok u kreativnosti. Osim toga, ove su nastave vrlo zanimljive i uzbudljive. Dakle, ako kod kuće postoje kapsule iz ljubaznijeg iznenađenja, postavlja se pitanje što s njima učiniti. I upravo će ovoj temi biti posvećena ova publikacija..

Za najmanju djecu: pletene kinder zvečke, ogrlica od češnjaka i perlice

Detaljnije pogledajte ovu publikaciju. Ispostavilo se da će ovdje biti predstavljeni DIY kinder zanatski zanati. Od ljubaznijeg jajeta možete napraviti mnogo zanimljivih stvari za najmanju djecu..

Na primjer, zvečke možete napraviti od kinder jaja u stilu Montessori-pedagogije ili zanimljivih privjesaka od češnjaka. Pokušajmo sada s vama shvatiti što sve gore navedeno znači i kako vlastitim rukama možete napraviti zanate od jednostavnih ljubaznih iznenađenja.

Vrijedi razmisliti! Prilikom rada s malim dijelovima potrebno je pridržavati se sigurnosnih mjera opreza. Djeca počinju vrlo aktivno istraživati ​​svijet oko sebe, vole sve okusiti dodirom, pa i zato kušaju, budite oprezni! Prilikom izrade bilo kakvog zanata Kinder Surprise.

Antiseptička suspenzija češnjaka za zdravu bebu: što se može napraviti od kinder jaja

Možda počnite s posljednjim zanatom – privjeskom od češnjaka. U svako doba do danas vjeruje se da upravo češnjak može zaštititi osobu od raznih virusnih bolesti. Iz tog razloga savjetujemo vam da napravite privjesak s kojim možete sigurno poslati svoju bebu u Leain vrtić. Za rad će vam trebati sljedeći materijali:

 • škare.
 • kontejneri od kinder iznenađenja.
 • igle, konac, šilo.
 • tanka vrpca ili cvjetna čipka.
 • perle, perle, mali privjesci od nepotrebnog nakita.

Napredak:

 1. U ovom poslu nema ništa teško. Vi samo trebate uzeti kinder kutiju iznenađenja i u njoj napraviti šilo nekoliko rupica.
 2. Kroz napravljene rupe, u gornjem dijelu morate proći traku ili čipku. Objesit će ga djetetu na vrat.
 3. Zatim morate nasjeckati nekoliko režnjeva češnjaka i staviti ih u posudu, te zatvoriti vrlo čvrsto.
 4. Kako bi vaš privjesak izgledao originalno i zanimljivo, možete dodati nekoliko žica odozdo, s nanizanim perlicama ili drugim ukrasima. Treba zapamtiti da se češnjak u posudi mora mijenjati svako jutro prije odlaska u vrtić..

kapsule iz kinder iznenađenja što učiniti

Predivni sling autobusi: učenje je zabavno i zanimljivo

Naravno, plovilo Kinder jaja izgleda vrlo originalno i slatko. Iz tog razloga roditelji mogu smisliti zanimljive mogućnosti za malu djecu. Na primjer, možete napraviti heklane zvečke za vrlo malu djecu. Sva ih djeca jednostavno obožavaju. Postupak stvaranja takvog plovila, ili slingbusa, kako sada možete reći, vrlo je jednostavan. Čak i ako u rukama niste držali igle za pletenje ili udicu, sada je vrijeme za učenje, jer sve je vrlo jednostavno i jednostavno: trebat će vam:

 • Konci različitih boja, kukičanje.
 • Tanka vrpca ili čipka u boji.
 • Nekoliko kutija – kontejneri od kinder iznenađenja.
 • Škare, igla, šilo.
 • sitni kamenčići, riža, grašak, heljda, perle i razni sitni predmeti.

Napredak:

 1. Proces proizvodnje je vrlo jednostavan. Svaki spremnik treba napuniti različitim sadržajem. Na primjer, u jednu posudu možete staviti rižu, u drugu kuglice, u treću orahe ili grašak itd..
 2. Broj kontejnera možete odabrati sami. Ovisit će o tome kako ćete ih i gdje koristiti: objesite na kolica ili pustite da se igraju.
 3. U svakoj od kutija morate napraviti 2 rupe – kao na dnu i poklopcu. Kroz te rupe treba provući čipku. Osim toga, te perle ne moraju biti vezane u jedan lanac, već povezane u parove.
 4. Zatim ćete morati isplesti svaki od spremnika kako se ne bi mogli otvoriti. Sve! Zveckanje je spremno!

kapsule iz kinder iznenađenja što učiniti

Takva neobična i originalna igračka savršeno će pridonijeti općem razvoju vaše bebe, razvit će njenu finu motoriku, kreativno razmišljanje te će lakše i brže riješiti zvučne asocijacije..

Uradi sam smiješan i sladak miljenik iz Kinder-a

Možda ste primijetili da zanati napravljeni od jaja “kinder iznenađenja” izgledaju vrlo svijetlo. Zatim ćemo ponuditi još jedan jednako svijetao proizvod. Animirani film “Despicable Me” uspio je osvojiti mnoge ljude. I vrijedno je napomenuti da se ovaj crtani film svidio ne samo djeci, već i odraslima..

I vrlo smiješni miljenici u obliku tijela nalikuju samo posudama od kinder jaja. I bit će vrlo lako razumjeti kako možete napraviti takvog miljenika od ljubaznijeg iznenađenja. Da biste ih napravili, samo trebate prikupiti sve što vam je potrebno i početi stvarati! Osim toga, možete koristiti razne materijale. Svaka domaćica ih ima. Na primjer, plastelin, komadići tkanine, pakiranje pilula u obliku ušiju, itd..

dječji zanati od ljubaznijih iznenađenja

Da. Najjednostavniji način, naravno, bit će izrada minjona od plastelina. Da biste to učinili, trebat će vam žuti plastelin (za noge i ručke), plavi (za hlače) i crni – za izradu naočala, čizama i rukavica..

 • tanka žica.
 • kontejneri – kutije od kinder iznenađenja.
 • šilo.
 • pakiranje od pilula ili očiju iz trgovine dječjih umjetnina.

Napredak:

 1. Prije svega, morat ćete odlučiti o budućoj kosi miljenika. Trebali bi biti izrađeni od tanke žice. Da biste to učinili, napravite nekoliko rupa u poklopcu i provucite žicu kroz njih tako da možete dobiti malu čekinja.
 2. Kako bi spriječili ispadanje dlake našeg miljenika, treba zalijepiti komad papira s unutarnje strane jajeta. Moći će popraviti žicu.
 3. Zatim morate zatvoriti spremnik i ljepilom pričvrstiti oči. Možete upotrijebiti mala pakiranja pilula, unaprijed odrezujući sav višak s dna, a unutar njih staviti i malu perlicu ili gumb. Morate samo napraviti okvir za ove naočale, ručke, noge i plave hlače, kao i čizme i rukavice od plastelina..

dječji zanati od ljubaznijih iznenađenja

Mali prugasti radnici-pčele: ljubazni zanati “uradi sam”, fotografija

I dalje vam predstavljamo zanate od kapsula iz ljubaznog iznenađenja. Postoji još jedna vrlo zanimljiva opcija za izradu zanata od ljubaznijeg iznenađenja – smiješne i originalne pčele. Usput, ove slatke insekte možete napraviti kao igračke za djecu. Ili ih upotrijebite za uređenje doma. Postoji mnogo mogućnosti za izradu takvih igračaka. No ipak smo se odlučili za jedno. Da. Jasno je da će vam u ovom poslu možda trebati različiti alati i materijali:

 • tanka ribarska linija ili žica za ručni rad.
 • nekoliko kontejnera od kinder iznenađenja.
 • karton srednje gustoće.
 • PVA ljepilo za sastavljanje saća.
 • flomaster ili marker.
 • osim toga, morat ćete kupiti pahuljastu žicu.Bolje neka bude crna.

dječji zanati od ljubaznijih iznenađenja

Napredak:

 1. Spremnik iz kinder-jaja treba omotati pahuljastom žicom. U tom slučaju morat ćete napraviti tri zavoja. Njihove 2 crvene trebaju biti savijene prema dolje male šape, a dno središnje – duge antene.
 2. Pomoću flomastera morate nacrtati oči, osmijeh i nos. Zatim ostaje vezati gotovu pčelu za ribarsku liniju iza leđa.
 3. Saće su izrađene od kartona. da biste to učinili, prvo ćete morati lijepiti karton u obliku cijevi. A zatim napravite rubove na kartonu u obliku šesterokutnih saća. Rezanjem cijevi na prstenove dobivate saće. Bit će ih vrlo lako zalijepiti. Dobivene pčele mogu se pričvrstiti na ribolov ili staviti u saće.

Smiješni pingvin za spremanje zagonetki i drugih sitnica

Razmišljajući o tome što se od ljubaznog iznenađenja može napraviti od spremnika, možete doći do mnogih zanimljivih ideja. Na primjer, da biste sačuvali svako blago, kojeg djeca imaju jako puno, možete napraviti zanimljivog pingvina. A to možete učiniti vrlo brzo i jednostavno. Da biste to učinili, morate prikupiti nekoliko materijala i alata:

 • žica.
 • bijele i crne boje. Bolje je kupiti akrilne boje.
 • šilo.
 • čipka, uže ili tanka linija.

Napredak:

 1. Na samom dnu jajeta mora se odvojiti polukrug. Djelovat će kao trbuščić pingvina. Trebalo bi ga obojiti u bijelo.
 2. Nakon što se budući trbuščić potpuno osuši, odvojeni spremnik treba obojiti u crno crtanjem malih točkica i kljuna.
 3. Morat ćete napraviti dvije male rupe na poklopcu. Kroz njih treba provući žicu, a zatim je uviti unutra ostavljajući petlju na površini. Kroz nju možete rastegnuti čipku.

zanati od kapsula iz kinder iznenađenja

Tako smiješan zanat možete koristiti i kao spremište za zagonetke, ukrase za božićno drvce..

Važno! Kako bi zajednička kreativnost s djecom bila potpuno sigurna, a izrađene igračke nisu mogle predstavljati nikakvu prijetnju, potrebno je pažljivo pratiti bebine postupke. Osim toga, morate pokupiti perle, boje i druge predmete koji ne mogu imati štetan učinak na dječje tijelo. Moraju biti apsolutno ekološki prihvatljivi..

Sočne bobice, izravno iz vrta: što se može napraviti od ljubaznijih iznenađenja

Kao rezultat najjednostavnijih manipulacija s jajima iz ljubaznijeg iznenađenja, možete napraviti originalne i lijepe grmove jagoda. Sve u svemu, Kinder Surprise Kids Crafts također su atraktivni. A za njihovo stvaranje potrebno je malo vremena. Oni će ukrasiti vaš dom u bilo koje doba godine i oduševiti vaše dijete svijetlim bobicama. Ove grmove možete instalirati u svom vrtu, kod kuće, na igralištu. Za njih se mogu napraviti posebni lonci. Za izradu grmova jagoda trebat će vam:

 • žica za kreativnost.
 • nekoliko kutija od kinder iznenađenja.
 • crni flomaster i crvena boja.
 • škare, šilo i ljepilo.
 • zelena plastična boca, poput vode Sprite.

Napredak:

 1. Najprije morate bojiti spremnike kinder iznenađenja crvenom bojom. U međuvremenu se osuše, možete se nositi sa stabljikama i lišćem..
 2. Žica mora biti omotana sjeckanim glasovima iz boca, zagrijavajući ih nad plamenom svijeće. Osim toga, morat ćete izrezati lišće iz boce. Ako ne možete sami napraviti predložak, vrlo ga je lako pronaći na Internetu..
 3. Markerom nacrtajte male točkice na sušenim jagodama, a zatim sve sjedinite. Spremnike možete popraviti na stabljikama tako da napravite rupu šilom i provučete žicu kroz nju. Iznutra sve to treba popraviti plastelinom ili ljepilom..

kinder zanati s jajima

Konačno

Zahvaljujući ovom članku mogli ste razumjeti da se od nepotrebnih posuda iz jaja ispostavlja da možete napraviti mnogo zanimljivih igračaka i zanata..