Što koristiti za ukrašavanje vrtića za dan znanja

Što koristiti za ukrašavanje vrtića za dan znanja

Svjetski poznati praznik – 1. rujna ili dan znanja slavi se u svakom kutku naše zemlje. Kao što mnogi znaju, običaj je da se za ovaj praznik pripremite unaprijed. Vrijedi napomenuti da se takav praznik danas slavi ne samo u školama. Ispada da se 1. rujna slavi čak i u vrtićima. Na današnji dan odgajatelji s djecom provode kreativne sate i dogovaraju im svečane redove kako bi buduće školarce upoznali s tradicijom ovog blagdana. A kako bi se djeca na ovaj dan uronila u čarobnu atmosferu, vrtić se transformira. I tako smo vam u ovom članku odlučili reći kako ukrasiti vrtić 1. rujna. Nadamo se da će vam se naše ideje sigurno svidjeti, te da će se klinci na današnji dan moći u potpunosti upoznati s ovim praznikom..

Ukrašavamo prozore u vrtiću 1. rujna

Kad djeca uđu u dvorište vrtića, obraćaju pažnju na prozore zgrade. Stoga ih na dan znanja treba prvo ukrasiti..

Zanimljiva opcija za ukrašavanje prozora u vrtiću je jesensko lišće. Takvi se letci mogu čak izraditi i s grupom učenika na kreativnom satu..

Za posao trebate pripremiti sljedeće:

 • tanki prozirni film,
 • PVA ljepilo,
 • obojeni polietilen svijetle boje,
 • prazan list albuma,
 • tamni marker i jednostavna olovka.

ukras u vrtiću za dan znanja

Napredak:

 1. Dakle, prozirni film treba presaviti na pola kako bi se vidjele približne dimenzije jedne polovice..
 2. Ljepilo treba nanijeti na jednu polovicu..
 3. Na vrh ovog ljepila treba položiti list filma u boji.
 4. Sada žuti papir za snimanje.
 5. Komadići crvenog papira ili polietilena moraju biti zalijepljeni na žuti papir ili polietilen.
 6. Druga polovica polietilena također treba biti premazana ljepilom. Zatim ovom polovicom prekrijte crveno-žuti sloj. Sada bi aplikaciju trebali izgladiti rukama..
 7. Sada film treba staviti na sušenje.
 8. Dok se film suši, na listu albuma vrijedi olovkom nacrtati konture jesenskog lista. Uzorke lišća vrijedi izrezati.
 9. Nakon toga, praznine treba pričvrstiti na žuto-crveni polietilenski list i izrezati gotov list iz njega.

ukras u vrtiću za dan znanjakako 1. rujna ukrasiti vrtićdan znanja kako ukrasiti vrtićdekor vrtića za dan znanjakako 1. rujna ukrasiti vrtićkako ukrasiti vrtić za dan znanjašto koristiti za ukrašavanje vrtića za dan znanja

dan znanja ukrašavanje vrtića

Kako ukrasiti grupu u vrtiću za dan znanja

Iz ove publikacije možete naučiti kako ukrasiti vrtić 1. rujna. Ovdje ćemo ponuditi zanimljive ideje za ukrašavanje. Kakav odmor možete zamisliti bez balona? A ako želite pronaći zanimljivu ideju za uređenje vrtića, tada grupu ukrasite balonima jarkih boja 1. rujna.kako 1. rujna ukrasiti vrtić

Od loptica stvorite zanimljive oblike i samo ih postavite u prostorije u kojima su djeca angažirana.

A ovo je već ukras sata za dan znanja. Pogledajte – ovo je jako dobra ideja. Na isti način možete ukrasiti dječje stolove i stolice u vrtiću. A nakon završetka odmora moći će odnijeti ove kuglice u svoj dom..

što koristiti za ukrašavanje grupe u vrtiću

kako ukrasiti vrtić 1. rujna vlastitim rukama

Za ukrašavanje grupe u vrtiću možete upotrijebiti figure izrezane od papira svijetle boje. Na primjer, s roditeljima možete stvoriti tako svijetlu i nevjerojatnu kompoziciju koja se može postaviti u hodnik vrtića.

kako 1. rujna ukrasiti vrtić

Još jedan primjer zanimljive kompozicije zida. Štoviše, na prikolice će biti moguće postaviti neke crteže s pravilima života.

Vrtni ukrasi

A evo još jedne zanimljive mogućnosti za ukrašavanje zidova vrtića. No, kako bi se stvorio takav sastav, vrijedno je unaprijed prikupiti sve fotografije budućih prvašića.

Napravite sami ukras za vrtić na dan znanja

Također na zidove grupe vrijedi postaviti natpise “Od 1. rujna”.

kako ukrasiti vrtić za dan znanja

što koristiti za ukrašavanje vrtića za dan znanjaA ove slatke olovke također mogu postati vrijedan ukras za svaki vrtić..

kako ukrasiti grupu u vrtiću

Konačno

U ovom postu smo vam mogli reći čime ćete ukrasiti svoj vrtić za Dan znanja. Nadamo se da će vam naše zanimljive ideje pomoći da grupu u vrtiću 1. rujna učinite svjetlijom i zanimljivijom. I djeca na odmoru moći će uroniti u čarobnu atmosferu i biti malo stariji.

Zaključno s ovim člankom valja reći da je na blagdane uobičajeno svakome davati darove. Stoga na današnji dan dajte predškolcima razne tiskanice koje će aktivno koristiti na satovima kreativnosti..