Sådan limes to typer tapet i gangen: fotos af interessante kombinationer

Tapet i to farver er en af ​​de aktuelle designtrends Tapet i to farver er en af ​​de aktuelle designtrends En hall eller stue er ansigtet på en lejlighed, som kan fortælle meget om ejerne, deres præferencer og æstetiske smag. Hvis du er vant til at følge med tiden, så vil du helt sikkert være interesseret i at vide, at i dag er tapeter i en lang række farver og teksturer tilbage på mode. Desuden er den mest progressive trend brugen af ​​tapet – ledsagere eller produkter i to eller flere farver eller teksturer, to forskellige typer.

Takket være denne tilgang kan du oprette meget originale løsninger, der vil være unikke og uforlignelige. Det vigtigste er at vide, hvordan man vælger, kombinerer og limer produkterne korrekt, så de ser så effektive ud som muligt. Du kan finde svar på mange spørgsmål i materialerne i denne anmeldelse..

Hvor skal du starte? Selvfølgelig med definitionen af ​​det generelle koncept for interiøret. For at gøre dette skal du kende nogle generelle regler, der vil være nyttige, når du vælger materialer..

Tapet i det indre af stuen: hvordan man ikke laver en fejl ved valget

Ved at kende nogle generelle regler kan du undgå de mest almindelige fejl. Det er meget vigtigt at vide, hvordan materialerne vil se ud, når de er færdige, og hvad man skal undgå..

Her er de vigtigste regler, der skal følges:

 1. Hvis rummet ikke er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​højt til loftet, kan de visuelt “hæves” ved hjælp af produkter med vandrette striber.
 2. Tværtimod, hvis rummet har tilstrækkeligt højt til loftet, men ikke skinner med en stor firkant, kan du roligt bruge materialer med langsgående striber.
 3. I stuen ser produkter som regel med et tryk med store elementer godt ud. Et sådant tryk er i stand til at gøre et allerede rummeligt værelse visuelt bredere. Hvis dit værelse er lille, bør en sådan løsning undgås – du får den modsatte effekt, det er bedre at bruge en lille tegning – det vil hjælpe med at løse problemet med et lille rum.
 4. Hvis der er lidt plads, skal du bruge lyse nuancer, der står i kontrast til det mørkere gulv..
 5. Tapetets tykkelse bør tages i betragtning, da det normalt limes ved hjælp af “joint-to-joint” -teknologien..

Stribet tapet visuelt Stribet tapet visuelt "hæve" lavt til loftet

Ud over disse principper er det også nødvendigt at tage farveløsninger i betragtning. Den forkerte kombination af gamut kan håbløst ødelægge hele dit arbejde..

Valg af tapet til hallen i to farver: de bedste løsninger

Når du står over for spørgsmålet om valg af farveløsninger, skal du prøve at overholde følgende enkle regler, der hjælper med at gøre valget informeret og korrekt. Hvis du planlægger at bruge forskellige nuancer, er der en liste over de mest kompatible muligheder.

Så den bedste kombination er:

 • Grøn og gul;
 • Syren og sølv;
 • Oliven og appelsin;
 • Beige og brun;
 • Bourgogne og lyserød;
 • Lilla og grå;
 • Blå og creme.

Imidlertid er enhver af de ovennævnte nuancer perfekt kombineret med alle hvide nuancer. Er du overrasket? Hvid, lige så mærkelig det lyder, har mange nuancer: perle, antik hvid, blomsterhvid, elfenben, snehvid osv. Denne farve er altid relevant og ser godt ud i ethvert interiør. Desuden kan løsningen undertiden findes ved brug af forskellige nuancer af samme farve. En sådan kombination i interiøret ser som regel meget stilfuld og relevant ud..

Valget vil naturligvis altid være dit, for enhver kunst, herunder indretning, er en meget subjektiv ting..

Du bør først og fremmest fokusere på, hvad du vil kunne lide. Men på samme tid er det værd at overveje en vigtig regel: Brug ikke flere meget mættede tapetfarver på samme tid. Hvis du har valgt en lys indstilling, så er den anden bedre at tage en neutral – det er denne kombination, der er mest fordelagtig. Kun i dette tilfælde modtager du den mest fordelagtige kombination af to typer tapet til ethvert rum..

Tapetkammerater i det indre af gangen

Ledsagende tapet i hallen er en ny måde at dekorere vægge i interiøret, hvor det optimale valg af tapeter i forskellige nuancer og typer udføres. Det vigtigste at vide om tapet – ledsagere er, at indvendige ledsagere kan repræsentere forskellige kombinationer af farver og teksturer, men skal være absolut ensartede i tykkelse, struktur, sammensætning og farve. Derudover er det godt, hvis materialerne er fra samme producent. På denne måde kan du være sikker på, at de har samme sammensætning og vil passe godt på væggene..

I dag til salg kan du finde sæt med to typer tapet I dag til salg kan du finde sæt med to typer tapet

Når du beslutter dig for at bruge tapet – ledsagere til hallen, har du altid to måder:

 1. Du kan selv vælge tapet i overensstemmelse med dine egne præferencer, vælge de farver, som du synes er mest rentable (eksempler på det “korrekte” valg kan findes på Internettet) osv..
 2. Der er færdige samlinger af tapet – ledsagere til hallen, som blev skabt af producentens designere og opfylder visse krav..

Hvis du tvivler på, at du selv kan træffe det rigtige valg, kan du stoppe ved den færdige version og lime de færdige muligheder.

Hvordan kan du lime to typer tapet i hallen mest rentabelt

Som regel bruges tapet med to farver til at dekorere hallen, og tre vægge klæbes med materiale af samme farve og en væg, hvorpå der skal laves en accent, med materiale af en anden farve. Hvis du indsætter over væggen overfor døråbningen med mørkere tapet, så virker gangen længere, og hvis den er lysere, vil den visuelt få en firkantet form..

Du kan bruge helt andre farver. For eksempel er det meget moderigtigt at indsætte over væggene med tapet med tværgående striber, i kombination med produkter med blomsterprint..

Ud over muligheder, når hele vægge i din stue adskiller sig fra hinanden, kan du på forhånd vælge materialet, skære det i strimler af forskellig eller samme bredde og lime sådanne strimler en efter en.

Der er mange muligheder for at kombinere tapet Der er mange muligheder for at kombinere tapet

En anden meget relevant løsning er den vandrette mulighed for at kombinere de valgte muligheder, når tapet af en farve kan limes til midten af ​​væggen fra loftet og derefter fra midten til bunden – andre. Du kan kombinere to eller flere farver i denne type limning, som ser meget fordelagtig ud i stuen, hvor der er brug for accenter.

En meget interessant løsning er, når et efterbehandlingsmateriale i en eller to farver limes og derefter indsættes i en bestemt rækkefølge, indsatser fra andre tapeter, som kan have meget forskellige længder, bredder osv..

Der er andre muligheder, men dem, vi har angivet, er de mest almindelige og lette at implementere, hvilket giver dig mulighed for at vise din kreativitet..

Generelle anbefalinger til at skabe et interiør

Du bør ikke vælge tapet af to forskellige typer, fra forskellige producenter, da det er ret svært at kombinere sådanne muligheder, og nogle gange er det overhovedet umuligt. Påføring af forskellige typer tapet kan være svært på grund af forskellen i tykkelse og struktur, som vil være meget mærkbar ved samlingerne og se bare forfærdelig ud.

En anden meget vigtig nuance er det korrekte valg af lim, som ville være ideelt til ledsagende tapet. Uhensigtsmæssige og uegnede klæbemidler kan plette eller have dårlige vedhæftningsegenskaber.

Særlig opmærksomhed bør rettes mod typen af ​​tapet - valget af lim afhænger af det Særlig opmærksomhed bør rettes mod typen af ​​tapet – valget af lim afhænger af det

Bemærk, at mange producenter skriver anbefalinger på etiketten om valg af lim, og disse oplysninger bør styres af, når de vælger. 

Sådan limes to typer tapet i gangen (video)

Hall design med to typer tapet (foto)