Praktisk tapet til køkkenet: hvordan man vælger en stilfuld mulighed

Tapet i køkkenet skal være stilfuldt og holdbart Tapet i køkkenet skal være stilfuldt og holdbart Ideer til hvilken slags tapet der vil se bedre ud i køkkenet, kommer ikke umiddelbart til at tænke på. Ja, det er ønskeligt, at tapetet er fugtbestandigt, så det er let at vaske, og dets tekstur ikke er modtagelig for snavsophobning. Det ville være rart, hvis de ikke gav genklang med udsmykningen af ​​korridoren. Jeg vil gerne have tapetmønsteret til at være moderne og generelt, så det ser smukt ud i køkkensammensætningen. Og hvilket tapet skal du vælge – Leroy merlin, rasch, eller kan du finde mere beskedne mærker? Nå, hvis mere detaljeret?

Tapet ideer til et lille køkken

Valget af tapet begynder med indsamlingen af ​​de nødvendige oplysninger om køkkenets indretning. Hvilket tapet der vil blive klistret ind over rummet afhænger af mange faktorer.

Følgende faktorer tages i betragtning:

 • Hvad er køkkenenhedens design og stil;
 • I hvilken stil er gulvene lavet, og hvilken farve har de;
 • Funktioner i køkkenkonfigurationen;
 • Du skal visuelt øge pladsen.

Oftest vil ejerne visuelt udvide et lille køkken. Og det er her forskellige ideer kommer til undsætning. Selvfølgelig er det første, man tænker på, lys tapet. Det bliver lettere at nå målet med ubetinget, lyst tapet, men dvæler ikke altid ved oplagte løsninger. Nogle gange får lyse tapeter, uanset hvor fashionable og smukke de er, til at få køkkenrummet til at virke sløret. Eller de skaber effekten af ​​tomhed, som ikke er særlig nødvendig på et så varmt sted som et køkken.

De tapetindstillinger, du kan lide, kan kombineres De tapetindstillinger, du kan lide, kan kombineres Delikate, diskrete udskrifter - en mulighed for køkkener med et lille mellemrum Delikate, diskrete udskrifter – en mulighed for køkkener med et lille mellemrum

Selvom du valgte lyst tapet, betyder det derfor ikke, at lyse farver er udelukket. Du kan lave en særlig kunstnerisk inklusion, f.eks. Et panel eller en særlig broget indsats, f.eks. Over spisepladsen. Eller dekorér en glat væg på bestemte steder med volumetriske detaljer, det være sig mursten eller dekorativ sten.

Andre ideer til et lille køkkenrum:

 • De bedste farver er creme, pink, gul, pastel, lyseblå, lys pistacienød;
 • Hvis du tager et almindeligt tapet, bør de tillade effekten af ​​mørkere eller dysterhed i køkkenet;
 • Lodret stribet tapet vil gøre det lille køkken endnu mindre;
 • En stor tegning vil også reducere køkkenets plads;
 • En god mulighed er tapet til maling, i tilfælde af en mislykket kombination med andre objekter i interiøret, eller simpelthen, når farven keder sig, kan du altid transformere dem.

Tekstureret tapet i det indre af køkkenet kan kun bruges som indretning Tekstureret tapet i det indre af køkkenet kan kun bruges som indretning

Nogle gange kan du visuelt forstørre køkkenet ved at lege med tapet, deres farver og tekstur, når køkkenet bliver en fortsættelse af korridoren og omvendt..

Tapet til et lille køkken

I dette tilfælde er tekstur og mønster af særlig betydning. Ikke kun farve er i stand til at “skubbe rummet”. Lyse tapeter i en stor tegning er bestemt ikke egnede – visuelt vil de gøre køkkenet endnu mindre. Og lysstyrken, selvom tapetet er moderigtigt og ser smukt ud, spiser rummet op, og det lille køkken vil snart virke trangt og indelukket..

Hvilke typer tapet er / er ikke egnede til et lille køkken:

 • Papir. Mulighed for “-“, køb om muligt slet ikke almindeligt papirtapet. Om et år skal du lime ind over køkkenet med nyt tapet..
 • Tapet i tekstil. Silke, bomuld, bambus og fløjl er heller ikke køkkenfæller. De kan ikke vaskes, og de er ikke modstandsdygtige over for snavs. Og endnu et minus af disse tapeter – de absorberer perfekt lugten af ​​mad..
 • Glasfiber tapet. Og med dette tapet kan du skjule væggenes ujævnheder. Derudover vasker de godt og samler ikke støv, hvilket er helt fint til køkkenet. Dette er det samme malbare tapet, hvilket er en anden iboende fordel ved dem..
 • Vinyl tapet. Disse tapeter ser smukke ud, men de er ikke velegnede til alle. For allergikere er disse tapeter forbudte, fordi de er lavet af PVC -materialer. Men med dette tapet kan du også skjule væggenes ruhed, og de har en anstændig levetid..
 • Ikke-vævet tapet. Hvis væggene i køkkenet er ujævne, ru, kan de klistres over med sådan tapet. Ikke-vævet tapet river ikke, rynker ikke, og desuden er det fugtbestandigt (egnet til maling).
 • Det flydende tapet. Vanskeligheden er, at med al den eksterne charme ved dette tapet er det praktisk talt umuligt at vaske det..

Et lille køkken accepterer mere lyse farver til tapet Et lille køkken accepterer mere lyse farver til tapet

Sørg for at læse notationen på tapetrullen. Alle typer tapet skal ledsages af sådanne ikoner..

Tapetbetegnelser:

 • Waves – fugtbestandigt tapet;
 • Børste – tapet er ikke bange for mekanisk skade.

Et vigtigt punkt – det er umuligt for loftets og væggenes overflade at være nøjagtig den samme. Det vil sige, at det skal være ledsagende tapet, men ikke det samme tapet..

Tapettegning til køkkenet

Blomsterbaggrunde er på mode i denne sæson. Ikke-vævede eller glasfiber, de ser også godt ud i køkkenet. Men det stribede tapet er også fortsat relevant, samt tapet med murstenstil..

I det rummelige køkken er der I det rummelige køkken er der “hvor skal man færdes” hvad angår valg af vægdekoration

Tapettegning – tips:

 • I et lille rum skal printet på tapetet også være lille, for eksempel en lille blomst;
 • Et køkken med lavt til loftet skal dækkes med lodret stribet tapet;
 • Hvis loftet i køkkenet er meget højt, og du vil skjule det, hjælper vandret stribet tapet;
 • Til et smalt køkken er ikke-vævet tapet med et diamantmønster godt;
 • Et groft ornament ser næsten aldrig ud i køkkenet;
 • Store blomster går ikke af mode – tapeter med valmuer, orkideer og solsikker er stadig relevante, og for et rummeligt køkken er dette en god mulighed;
 • Tapet med meget lyse striber kan ikke kombineres med lyse møbler;
 • Hvis du har brug for at skygge køkkenmøbler (for eksempel for at skjule sit beskedne billede), kan du tage tapet med rhombusser og andre geometriske mønstre, dette fungerer som en distraktion..

Frugt- eller blomsterprint - et klassisk køkkenpynt, der altid er relevant Frugt- eller blomsterprint – et klassisk køkkenpynt, der altid er relevant

Frugtbaggrunde er også populære, især ikke-vævede tapeter. Desuden kan det være tapet med forskellige objekter – pærer / citroner eller bærmotiver.

Sådan limes køkkenet smukt

Kombination af tapet er en af ​​de populære teknikker, der bruges aktivt i køkkenet. Det såkaldte ledsagende tapet kan have forskellige farver, men de har samme tekstur..

Sådan limes ledsagende tapet korrekt:

 • Farver skal være i harmoni, for eksempel gul og orange, beige og lysegrøn;
 • Ledsagere er også kontrastfarver, for eksempel blå og orange;
 • For at lime ledsagende tapeter med høj kvalitet, er det tilrådeligt at købe dem ét sted;
 • Sørg for at gentage tapetets farve eller nogle detaljer i deres mønster i det indre af køkkenet.

Hvis du beslutter dig for at kombinere flere muligheder for tapet - i dette tilfælde er det vigtigt at respektere teksturen Hvis du beslutter dig for at kombinere flere muligheder for tapet – i dette tilfælde er det vigtigt at respektere teksturen

Mange mennesker køber ledsagende tapet til maleri, og det er også korrekt – en mislykket eller irriterende tandem kan udskiftes med en ny farve. Det er stadig lettere end at indsætte nye tapeter..

Tapet i mursten i køkkenet

En murstensvæg i interiøret er både udsmykning af korridoren og køkkenets stil. Typer af murstensvægge tilhører forskellige interiørstile. Du kan ikke bruge penge på murstensdekoration, men lim køkkenet med denne type tapet. Tapet i mursten ser altid originalt ud, mens det er behersket og lakonisk.

Rød mursten og hvid mursten er altid relevant, men mere ekstravagante nuancer kan finde deres plads i køkkenets dekoration. Det er godt, hvis murstenstapet også kan vaskes. Nogle gange er murstenlignende tapeter ledsagere, men valget er ret svært – de skal ikke give genlyd.

Mange ejere ønsker ikke at lime køkkenet under en mursten, men at blotte væggen under en natursten. Dette bør kun udføres af specialister, og resultatet tilfredsstiller ikke altid ejerne – derfor er godt ikke -vævet vaskbart tapet stadig den bedste løsning..

Tapet til køkkenudslæt

Rasch tapet er et tysk tapet med en lang historie om mærket og et fremragende ry. Man skal kun kigge igennem det nye rush-katalog, og ideen om at lime køkkenet om igen vil dukke op af sig selv.

Rasch tapet er et tysk kvalitets tapet Rasch tapet er et tysk kvalitets tapet

Hvorfor ras tapeter er attraktivech:

 • De er ikke papir (rasch-virksomheden reducerer gradvist produktionen af ​​sådanne), men ikke-vævede, vinyl, viskose, bomuld osv.;
 • Rush tapet har øget styrke;
 • Disse er tapeter, der kan vaskes, og som let kan rengøres for forskellige forurenende stoffer;
 • Rasch tapet er et misundelsesværdigt udvalg af farver.

Hvert år genopfyldes et nyt katalog med rasch -tapeter med omkring halvtreds nye typer. Disse tyske tapeter skal limes ved hjælp af en særlig teknik. For eksempel, hvis væggene er relativt porøse og absorberer fugt, så skal overfladen først behandles, før der limes rasch tapet. Lim påføres kun på væggene, og du behøver ikke at påføre lim på selve rasch -tapetet.

Hvad er ellers godt ved disse produkter, så det faktum, at rasch er perfekt kombineret med sten, træ og bambus. Og hvis du beslutter dig for at lime ledsagende tapet, skal du tage begge typer tapeter nøjagtigt rasch.

Rasch tapetkatalog: Skånsom elegance (video)

Leroy merlin tapet til køkken

Leroy merlin er et mærke, der også har vist sig godt. Du vil have tapeter eller vinyl, stribet eller almindeligt, til køkkenet eller til gangen, Leroy merlin ville være et godt valg.

Der er tapet til maleri, der er tapeter med et lyst usædvanligt tryk, der giver anledning til interessante ideer til dekoration af rummet.

Leroy Merlin tager særlig hensyn til tapetets tekstur. Flydende tapet er især populært, men dette er ikke den bedste løsning til køkkenet. Men mange ejere beslutter at bruge Leroy Merlin flydende tapet til at indsætte overgangszonen fra korridoren til køkkenet.

Til en overkommelig pris tilbyder Leroy Merlin et bredt udvalg af tapeter i forskellige teksturer og farver Til en overkommelig pris tilbyder Leroy Merlin et bredt udvalg af tapeter i forskellige teksturer og farver

Hvad er Leroy Merlin ellers god til:

 • Overkommelighed;
 • Smukke farver;
 • Moderne design;
 • Tapet til maleri;
 • Klassisk tapet (stribet, ternet, blomsterprint).

Derudover er Leroy Merlin et tidstestet mærke. Designere udvikler interessante muligheder, der kan gøre rummet i et lille køkken eller for eksempel en smal korridor usædvanligt og attraktivt. Korridoren i typiske lejligheder har mange fejl, der kan skjule de samme tapeter i høj kvalitet, såsom Leroy merlin.

Leroy merlin: flydende tapet i interiøret (video)

Stikker køkken og gang

Der er faktisk nogle tricks, når rummet på gangen og køkkenet er klistret over med den samme type tapet. Da køkkenet er et husholdningsrum, skal det hyppigt vaskes og sættes i stand, det er bedre, hvis det er malbart tapet.

Tapet til maling (samme leroy merlin) hjælper med at opdatere dette område af lejligheden relativt billigt.

Hvad angår design af tapet, vil stribet tapet være godt for både køkkenet og gangen. Tapet i enhver strimmel, bortset fra det ekstravagante, er en klassiker og stramhed. Men samtidig bliver rummet ikke kedeligt..

Tapet til køkkenet i interiøret: 65 muligheder (video)

Der er ingen bestemt måde, der ville sløre grænserne mellem det indre af i går og i dag. Men præferencen er i dag blomsterprint, overbevisende klassikere, usædvanlige teksturer og strenge løsninger. Og vær også opmærksom på vintage motiver, nu er de mere relevante end nogensinde..

Tapet til køkkenet (foto)