Plastpaneler til køkkenet: valg af indretning til hovedrummet

Vægpanelet af plast er en moderne og praktisk mulighed til design af et køkkenplade Et vægpanel af plast er en moderne og praktisk mulighed for design af et køkkenforklæde Det allerførste, der kan gøres i køkkenet, er at installere specielle plastpaneler til væggene..

Hvad er et plastik køkkenvægspanel, dets fordele

Et vægpanel eller bagplade er den del af væggen mellem rækken af ​​overskabe og bordpladen. I sovjettiden var folk meget lidt opmærksomme og brugte ikke mange penge på køkkendesign: som regel flisede de bare væggen med keramiske fliser. I dag er der en ny, mere moderne måde at dekorere den vigtigste væg i køkkenet på..

Han har mange fordele:

 • Vægpaneler ser virkelig fantastiske ud: meget ofte anvendes forskellige fotografier, billeder på dem, hvilket kun kan forbedre appetitten.
 • Let at installere. Selvfølgelig, før du installerer et forklæde i dit køkken, bør du studere dette problem detaljeret på Internettet, da enhver, selv den nemmeste proces har sine egne nuancer..
 • Modstandsdygtig over for snavs. Perfekt renlighed er nødvendig på det sted, hvor mad tilberedes og spises: derfor bør forklædet ikke beholde støv: derudover skal det vaskes godt.
 • Den perfekte kombination af pris og kvalitet. I modsætning til andre materialer (glas, sten, metal) er plastik ganske billigt, men det er lavet af høj kvalitet: selve materialet er stærkt og holdbart.
 • Kæmpe sortiment. Tidligere blev det annonceret, at forskellige mønstre anvendes på de fleste forklæder. Som regel er det billeder af blomster, grøntsager eller frugter: Hvis du har din egen idé om at tegne på dit vægpanel, kan du lave et forklæde til bestilling. Alle kan finde det, de kan lide.

Plastpaneler til køkkenet er lette at installere, de er modstandsdygtige over for forskellige snavs og kræver ikke særlig vedligeholdelse Plastpaneler til køkkenet er lette at installere, de er modstandsdygtige over for forskellige snavs og kræver ikke særlig vedligeholdelse

Selv denne lille liste med plusser tyder på, at plastpanelet er virkelig praktisk: denne moderne dekorationsmetode vil perfekt dekorere dit køkken og kan gøre det lidt sjovere..

Plastpaneler til køkkenet (video)

Ulemper ved plastik køkkenpaneler

Plast har ligesom alle andre materialer sine ulemper..

De mest grundlæggende ulemper ved vægplader i plast er:

 • Modtagelighed for vand. For køkkenet er dette en meget betydelig ulempe: dette er det andet værelse i hele huset, hvor vand bruges mest. Hvis der ofte kommer en række væsker på forklædet, kan det simpelthen forringes..
 • Plastpanelet er brandfarligt. Denne ulempe skal også være opmærksom på, da der altid er risiko for brand i køkkenet på grund af det store antal meget forskellige tilberedningsteknikker..
 • Plast er et temmelig skadeligt stof. Ved høje temperaturer kan det frigive giftige stoffer, der kan påvirke menneskers sundhed negativt..

Køkkenpaneler af plast har deres ulemper: de er brandfarlige, modtagelige for vand og afgiver giftige stoffer. Køkkenpaneler af plast har deres ulemper: de er brandfarlige, modtagelige for vand og afgiver giftige stoffer.

Objektivt set, hvis du har yderligere midler, er det bedre at købe et forklæde af andre, bedre og sikrere materialer. Under alle omstændigheder er dette materiale ikke så farligt, som det er beskrevet på Internettet: Derfor kan du roligt købe det, hvis du ikke har penge nok til et panel lavet af naturlige materialer. For at forhindre, at noget dårligt sker, er det nok at overholde sikkerhedsforanstaltninger og passe godt på tingene..

En fantastisk kombination til et vægpanel til køkkenet – plastik med mønster

Til dekoration af vægpaneler bruges ofte billeder, der forbedrer appetitten: smuk mad, frugt, blomster eller grøntsager. Udover banale billeder med mad er der rigtige billeder med plots, følelser og følelser. Selvfølgelig er de fleste kunstnerværker ikke egnede til køkkenet, men nogle kunstelskere køber ganske ofte forklæder med gengivelser af deres yndlingsmalerier..

Køkkenforklæde lavet af plast med et mønster - en stilfuld og original designløsning Køkkenforklæde lavet af plast med et mønster – en stilfuld og original designløsning

Når du vælger et forklæde, er det værd at overveje rummets størrelse. Der er situationer, hvor hele billedet, der er afbildet på forklædet, ganske enkelt ikke passer på væggen eller simpelthen er skjult bag skabene: Inden du vælger det billede, du har brug for til vægpanelet, bør du rådføre dig med designeren.

Næsten ethvert billede kan påføres forklædet: derfor efterlignes ofte mosaikker eller forskellige materialer på vægpaneler. For eksempel til loftsstilen kan du bestille et forklæde lavet til murværk og til landlig stil – efterligningstræ.

Sådan beklædes et køkken med plastpaneler

Efter køb af et produkt kan du installere det sikkert.

Selve vægdekorationen består af flere faser:

 • Installation af bundrammen.
 • Installation af plastpanelet på rammen.
 • Forarbejdning af forskellige vanskelige steder og hjørner.

Så først og fremmest skal du fastgøre plastpanelet til vægoverfladen. For at gøre dette er det nødvendigt at lave en særlig ramme af skinner, som vores panel vil blive fastgjort på. Det bedste materiale til rammen vil være gipspladeprofiler eller metal. Drejningen påføres hele vægoverfladen.

Beklædning af køkkenet med plastpaneler er ganske enkelt, og vigtigst af alt - hurtigt Beklædning af køkkenet med plastpaneler er ganske enkelt, og vigtigst af alt – hurtigt

Installationen af ​​en plastkonstruktion skal startes med installationen af ​​en speciel U-formet profil eller med andre ord en startstrimmel. Du skal reparere startstrimlen fra loft til gulv: efter det skal du indsætte en plade i rillen, og derefter skal du rette den. Som regel er rillen fastgjort med specielle klemmer: det er bedre at købe dem på forhånd. Hvis du ikke har metalklemmer, kan du bruge almindelige selvskærende skruer. Når du har sikret den første plade, skal du begynde at installere alle efterfølgende dele på samme måde..

Ekspertrådgivning om valg af køkkenforklæde (video)

Design er en vanskelig videnskab, men hvis du har den rigtige viden, vil dit hjem se smukt og moderne ud. Det er ikke nok bare at sætte mange apparater i og holde køkkenet rent: Vægge, loft og hver del af et givet rum skal se attraktivt og moderne ud. I et godt køkken vil du ikke kun spise, men også bare have det sjovt med en kop te, kaffe eller anden drink..

Lad køkkenindretningen være en rigtig godbid for dig!

Design af plastpaneler til køkkenet (interiørfoto)